ME+U - chapter 69

-Jag älskar dej, Justin, det är du och jag föralltid.
Hennes ord fick mej mitt hjärta att dunka snabbare än när vi kysstes.
-Jag älskar dej med, nu och föralltid, viskade jag tillbaka och kysste henne snabbt på munnen.
Vi släppte varandra, hon vände sej om och började gå mot sitt hus medans jag gick tillbaka till min bil.
Jag satt nu i bilen och skulle precis köra iväg, jag såg att Alicia vände sej om mot mej när hon var vid dörren. Hon formade ett hjärta med sina händer och log, och nu var hon borta.
Jag log för mej själv och sen så startade jag bilen och åkte hem i min ensamhet. Gud, vad jag skulle sakna den här tjejen....



ALICIAS PERSPEKTIV

Alla lamporna var släckta i hela huset när jag kom hem. Jag kollade mej omkring i hallen och sedan i köket, ingen där. Skönt! Jag orkade inte tjafsa med pappa inatt. Jag gick sakta upp för trapporna, jag kände mej lite yr. Jag tog försikigt av mej mina kläder och la dom på min datastol. Jag ställde mej framför spegeln och tittade på det stora, lila blåmärket jag hade på min mage. Jag tryckte lite lätt på det och det värkte över hela min mage. Fyfan vad jag hatade den människan, Jasmine. Allt som hade hänt ikväll kändes så overkligt, allt bråk, gap och skrik. Att Justin skulle åka iväg på tour och vara borta i mer än två veckor. Det kände så.. overkligt. Det går inte förklara, jag är ju så van vid att träffa honom varenda dag och så har det vart i två månader nu. Wow, 2 månader, och mer skulle det bli. Jag la mej i min säng och pustade ut. Jag var verkligen utmattad även fast jag hade sovit hemma hos Justin. Åh, tänk om jag kunde få ha Justin bredvid mej just nu! Helt oberedd så började jag gråta, tårarna bara rann och blev fler och fler. Jag kunde inte stoppa dom fastän jag försökte. Vad var det för fel på mej? Kanske var jag bara lite känslig efter allt som hade hänt idag? Jag tryckte mitt ansikte mot kudden och var nära på att skrika i den. Jag kände mej så förvirrad och ensam helt plötsligt. Efter några minuter så somnade jag med min blöta kudde tätt mot mitt ansikte.




JUSTINS PERSPEKTIV

Jag parkerade bilen i garaget och satt där inne en stund. Jag lutade mitt huvud mot ratten och tänkte på Alicia. Det var så tråkigt att lämna henne nu när allt det där hade hänt idag. Allt jag egentligen vill är bara att få ligga och trösta henne i min säng. Att få ligga och titta på hennes ängla-ansikte när hon sover. Ta bort några hårslingor ur hennes ansikte och kyssa hennes hals. Få hålla hennes hand och berätta hur mycket jag älskar henne och hur mycket jag ville ha henne. Bara henne. För en gångs skull så har jag hittat en tjej som gillar mej för den jag är, och inte idolen Justin Bieber. Hon var ju inte ens ett fan av mej när vi träffades och nu är vi ihop. Hon är så äkta och fin. Jag gnuggade mej i ögonen för jag kände att det kom en liten tår. Jag öppnade bildörren och ut ur garaget. Jag låste upp dörren och tog av mej mina skor, jag satte mej i TV-rummet och satte på TV:N. Jag ville inte sova, jag var inte trött längre. Alla sov och jag visste att jag egentligen också behövde det. Jag la mej ner i soffan och väntade på att jag skulle bli sömnig, jag kände hur jag slumrade till men ryckte genast till när jag hörde mammas röst.
-Justin, sover du?
Jag satte mej snabbt upp i soffan och tittade på henne.
-Nej eller nästan, sa jag och gnuggade mej i ögonen.
-Du vet väl att vi har en stor dag framför oss imorgon? Du behöver sova gubben, sa hon och satte sej bredvid mej i soffan.
-Jag vet, men jag vill inte och kan inte, det känns så iallafall, sa jag och tittade ner i golvet.
Jag kände hur mamma tittade på mej.
-Justin.. handlar det om Alicia?
Mamma förstog alltid vad ALLT handlade om. Man behövde aldrig säga något vilket var ganska skönt ibland.
-Ja, jag vill inte lämna henne. Jag får inte ens fira jul med henne. Jag fattar inte varför vi inte kan fira jul här hemma istället? sa jag och tittade upp på mamma.
-Jag förstår att du inte vill lämna henne, men ni träffas ju snart igen. Och Justin, börja inte tjata om julafton, det där kan vi inte göra något åt och det vet du. Jag tycker också att det är dumt att vi måste vara borta på jul men så är det bara. OK?
-Mhm, mumlade jag tyst.
Mamma kysste mej på pannan och ställde sej upp.
-Gå och lägg dej nu gubben, inne i ditt rum är du snäll, sa hon och gick uppför trapporna. Jag stängde av TV:N och gick upp till mitt rum. Jag slängde mej i sängen och tänkte på Alicia ett tag och sen somnade jag.

Tidigt nästa morgon så satt jag i tourbussen. Jag satt i ett eget säte och ville helst vara för mej själv. När någon kom fram och snackade med mej så svarade jag bara kort och snabbt tillbaka. Jag kollade ut ur fönstret och andades tungt. Hejdå Alica, hejdå Atlanta, hejdå allt. Jag hade bara sovit i 3 och en halv timme inatt och mina ögon kändes alldeles svullna. Om jag ska vara ärlig så känner jag mej alltid så himla ensam när jag åker på tour. Speciellt nu utan Alicia. Jag lutar mitt huvud mot fönstret och tittar på mitt armband. "ME+U , Alicia Florez". Jag vrider lite lätt på det och tänker på henne. Jag undrar vad hon gör just NU..?



ALICIAS PERSPEKTIV

Jag kan inte sova mer, även fast klockan bara är 8 på morgonen. Jag sätter mej upp i sängen och lutar mej mot väggen. Justin sitter säkert på sin tourbuss just nu, fan vad jag kommer sakna honom. Mina ögon är fortfarande alldeles svullna efter att jag hade gråtit innan jag somnade. Vad ska jag göra nu då? Jag kommer inte få fira jul med Justin, och nu när jag äntligen har jullov så ska han va på tour. Åh.. varför? Jag märker att jag sitter och vrider på mitt armband, jag tittar på det och ler medans jag vrider. "ME+U , Justin Bieber". Jag fattar verkligen inte hur han kunde fixa något så fint till mej, till oss....




Kommentarer
Postat av: Anna

aaaaaaaaaaaaaawwww :')

2010-12-01 @ 21:16:14
URL: http://theannalife.blogg.se/
Postat av: Julia ♥

Aaaawww!! :'D ♥

ååh, han får inte åka! ): vrf kunde hon inte följt med? :'( meeer ♥

2010-12-01 @ 21:28:57
URL: http://juliamjfan.bloggplatsen.se
Postat av: Julia

naaw, guu va gulligt! men lite sorgligt att han inte kunde stanna eller hon följa med honom, hoppas ingen av dem gör något dum nu under den tid de är borta från varandra. :D



Meeer <33

2010-12-01 @ 22:20:53
Postat av: Julia

asbra , naaw vad gulligt :)

2010-12-02 @ 08:11:14
URL: http://jjuliiiiaa.blogg.se/
Postat av: saarah

naaaaawww<3 meeer :) superbra(Y):D

2010-12-02 @ 09:55:00
Postat av: sina

helt ny del!

2010-12-02 @ 18:27:34
URL: http://jblovestories.blogg.se/
Postat av: Emma

Meeeeer! :)

2010-12-02 @ 19:11:57
URL: http://emmaslivitext.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0