gott nytt år

IDAG BLIR DET INGEN UPPATERING ! FÖR IDAG ÄR DET NYÅR ! YAAAAAAY ! :D

SÅ TYP.. GOTT NYTT ÅR HAHA !



ME+U - chapter 91

-Jag älskar dej.
-Jag älskar dej med, viskade jag tillbaka och sen släppte vi varandra.
-Och Alicia, jag är verkligen ledsen. Jag hoppas du vet om att jag gillar dej jätte mycket. Du är en perfekt tjej för min lilla Justin. Kom ihåg, du är välkommen när som helst, sa Pattie och kramade om mej igen.
Jag kramade tillbaka och sedan gick jag ut med mina föräldrar till bilen. Vi körde hem i tystnad och hela tiden hade jag ett leende på läpparna. Nu var allt som det skulle, verkligen allt. Jag var hur glad som helst!.....



ALICIAS PERSPEKTIV

Skolan rullade på och jag träffade alla mina vänner igen. Jag och Justin träffades så ofta vi kunde, det var ju lite svårt för han hade en massa konserter överallt. Men igår fick jag reda på att han skulle avsluta sin sista konsert om två dagar. Och nästa år är det dags för en europaturnè istället. Wow, snart har väl Justin vart över hela världen? haha. Jag är verkligen stolt över honom, han är verkligen bra på det han gör! Men det jag oroade mej var om europeturneen. Han skulle ju vara borta jätte länge, hur skulle jag klara det? Vi hade fortfarande inte pratat om det för Justin pratade alltid bort det så fort jag tog upp det. Jag fattade inte riktigt varför..

2 DAGAR SENARE

Jag satt med Sophia i mitt rum och kollad på TV. Det var så jäkla skönt att det var vi igen varenda dag. Som vanligt hade vi kul och vi kunde prata om exakt allt med varandra. Plötsligt ringde min mobil, det var Justin. Jag tog upp mobilen och Sophia sänkte TV:N.

-Hej Justin!
-Hey gorgeous! Vad gör du?
-Jag är med Sophia. Har du avslutat din konsert än?
-Japp, gjorde det alldeles nyss. Du skulle ha sett hur mycket fans det var! Shit..
Ah, men du.. Jag har något att berätta till dej. Kan jag komma över lite senare?
-Ja, det är bara att komma.
-OK, See ya later!
-Hejdå!

Vi la på och Sophia kollade på mej.
-Ville han något speciellt? frågade hon och log.
-Nja, han ville bara berätta en sak.
-Kanske är det om turnén?
-Kanske det, men det verkar ju som att han inte vill prata om det.
-Äh, oroa dej inte för det. Jag är säker på att han vill ha med dej iallafall.
-I hope so..

Vi fortsatte kolla på TV och sen gick Sophia hem. Jag la mej i sängen och bara tänkte lite, det var skönt. Undra vad Justin tänkte berätta? Tänk så tänkte han säga att jag inte kunde hänga med på hans turné eller något? Ne, jag vet att han vill ha med mej, jag är ju hans tjej..

JUSTINS PERSPEKTIV

Jag sa hejdå till mitt crew och sedan hoppade jag in i min bil. Jag började köra till Alicia. Jag undrar hur hon kommer reagera när jag berättar om turnén? Jag slår vad om att hon kommer bli glad, jag har ju redan snackat med hennes föräldrar och hon fick hänga med. Jag hade bara inte berättat det för Alicia tidigare för jag ville att det skulle bli en liten överraskning. Jag var äntligen framme vid hennes hus. Jag låste bilen och gick fram och knackade på dörren. Någon minut senare öppnade Alicia, hon log stort mot mej och jag log tillbaka.

Vi gick upp på hennes rum och hon satte sej i sängen. Jag satte mej bredvid henne och vi började prata lite lätt om min sista konsert. Alicia började plötsligt prata lite om turnén och nu var det ett bra läge att berätta det.
-Äh jo, påtal om turnén. Det var det jag ville prata om.
Hon kollade på mej och väntade på det jag skulle säga.
-Jo, alltså undrar om du vill hänga med? Jag har redan pratat med dina föräldrar, mitt crew och din skola, dom sa att det gick bra.
Jag kollade förväntansfullt på Alicia. Jag såg hur ett stort leende spred sej över hela hennes ansikte.
-DET ÄR KLART JAG VILL! skrek hon och slängde sej i min famn.
Jag skrattade av lycka och jag kysste henne på huvudet.
-Vad bra! Jag hade aldrig kunnat tänka mej en turné utan dej, sa jag och höll om henne hårt.
Hon kollade in i mina ögon och hennes ögon glittrade vackert.

-Tack Justin! Tack, tack, tack! Jag trodde inte att du ville ha med mej. Du fattar inte hur glad jag är just nu!
-Det är klart jag vill ha med dej. Jag ville bara att det skulle bli lite mer som en överraskning. Och vet du vad?
-Vadå? frågade hon nyfiket.
-Jo, eftersom du sjunger så bra har jag och mitt crew bestämt att du ska sjunga "overboard" tillsammans med mej.

ALICIAS PERSPEKTIV

Hörde jag rätt? Ska JAG sjunga en låt tillsammans med Justin framför tusentals fans? OMG!
-Allvarligt?
Han log stort och nickade.
-Men.. Jag kan ju inte ens låten? sa jag osäkert.
-Men du ska ju träna på den, du kommer snart kunna den. Oroa dej inte!
-Omg! Det pirrar redan i magen! Vad kul det ska bli! sa jag glatt och kysste Justin på munnen.
Han kysste tillbaka och log stort. Det fanns inte ord för hur lycklig jag var just nu! Jag skulle få åka med på hans turné, sjunga en låt tillsammans med honom, och vi kommer ha jätte kul!
-Tack Justin! Du är den bästa som finns!
Jag kramade honom igen och han kramade tillbaka.

-Vi åker om typ två månader, så du vet.
-Wooooh, jag längtar redan!
-Jag med, jag med.
Vi gick ner till köket och bestämde oss för att laga lite egna pannkakor för att fira det här. När pannkakorna var klara satte vi oss vid bordet och började äta. Pannkakorna blev en succé, haha! Sedan bestämde vi oss för att kolla lite på TV, Justin verkade lite trött efter sin konsert. Det slutade med att vi somnade i någon timme, vi vaknade av att Justins mobil ringde. Han svarade. När han hade lagt på var han tvungen att gå. Hans mamma och crew ville planera lite innan turnén. Jag kysste honom flera gånger på munnen och sedan försvann han ut. Jag kollade efter honom i fönstret som vanligt och log för mej själv. JAG SKULLE FÅ ÅKA MED PÅ JUSTINS TURNÉ! Kunde jag bli lyckligare?

-----------------------------------------------------------------

Som ni kanske märker så börjar novellen leda till sitt slut ?
Jag kommer göra några få delar till och sedan börjar jag på en ny :)
Ni vill nog också att jag ska börja på en ny va ? Det börjar ju bli lite tråkigt med den här.. Eller hur ?
Jag hoppas iallafall att den här har vart bra ! KOMMENTERA ALLIHOPA ! :D
Förresten , tyckte ni det här teckensnittet var bättre än det förra ? Det var några som störde sej på det gamla haha !


ME+U - chapter 90


Hur kunde han vara så fin? Han var perfekt, som en dröm. Vi kysstes flera gånger på munnen och sen så la jag mitt huvud på hans bröstkorg. Jag lyssnade på hans lugna hjärtslag och tunga andetag. Han hade somnat, och efter ett tag somnade jag också....



ALICIAS PERSPEKTIV

Jag vaknade upp med huvudet liggandes på Justins bröstkorg. Jag öppnade sömnigt ögonen och kollade upp på Justin som fortfarande sov djupt. Hans mun var öppen och han ryckte till lite då och då. Gud vad söt han var! Jag kysste han mjukt på bröstet och satte mej sedan tyst upp i sängen. Jag tog på mej mina underkläder och gick in på toaletten och tvättade mitt ansikte med kallt vatten. Plötsligt kände jag ett par varma armar runt min mage. Jag vände mej livrädd om och möttes av Justins vackra ansikte. Han log mot mej och jag pustade ut och log tillbaka.

-Skrämde jag dej?
-Haha ja!
Vi skrattade lite och han höll fortfarande sina armar runt om mej. Jag njöt av hans varma, nakna hud mot min och slöt ögonen. Han kysste mej på halsen och la sitt huvud på min axel.
-Jag ska duscha, vill du joina mej? sa han sedan flirtigt.
-Sure, sa jag flirtigt tillbaka och han kysste mej på halsen igen och släppte taget om mej.
Vi tog av våra underkläder och Justin gick in duschen och satte på vattnet.

-Kommer du eller? frågade han och stack ut huvudet ur duschen.
Jag nickade och gick också in i duschen och det heta vattnet rann över min kropp. Jag kunde inte riktigt fatta att jag hade gjort "det där" med Justin två gånger och nu stog vi nakna i duschen. Jag som annars brukar vara så feg och som inte ens hade kysst en kille innan. Det kändes så jäkla bra, jag skämdes inte ens att visa min kropp för Justin längre.

När vi hade tvättat håret så stog vi ändå kvar en liten stund för det var så skönt.
Jag kollade på Justins blöta och heta mage och log lite för mej själv. Min kille hade verkligen en perfekt kropp! Han märkte att jag kollade på den så han började skratta.
-This baby, is perfection, sa han och klappade på sin mage. Jag började skratta men tystnade sedan när han kollade in i mina ögon och började gå mot mej. Jag backade in i väggen och våra nakna kroppar möttes. Han kollade flirtigt på mej och sen började vi kyssas. Jag strök mina fingrar genom hans härliga, blöta hår och hans händer strök över hela min kropp. Vattnet rann över oss och hans händer smekte mina bröst. Jag började stöna lite och våra läppar åkte bort från varandra, sedan möttes dom igen. Vi började hångla och det blev bara vildare och vildare för varje sekund. Efter några minuter så låg jag på badrumsgolvet med honom över mej. Jag strök fortfarande mina händer genom hans hår och jag kände hur hans stånd växte och bara växte innanför mitt lår.

Jag slutade kyssa honom och vi kollade in i varandras ögon.
-Justin.. Vi kan ju inte göra det inne i duschen.. stönade jag fram och skrattade lågt.
-Säger vem? sa han flirtigt och började kyssa mej igen.
-Men allvarligt.. Är inte det lite.. konstigt? sa jag och slutade kyssa honom.
-OK då.. Du har väl rätt, sa han och vi ställde oss upp igen.
Vi duschade lite till och sen gick vi ut och torkade oss torra, satte på oss kläder och sen var vi klara.

JUSTINS PERSPEKTIV

När vi hade duschat klart och satt på oss våra kläder så ringde vi efter frukost. Efter den goda frukosten la vi oss i sängen och kollade på TV och myste. Min mobil ringde och jag släppte taget om Alicia och svarade, det var Kenny.

-Tja Kenny! Vad är det?
-Justin, du skulle ju ringa din mamma igår! Varför gjorde du inte det för? Iallafall, din mamma ville att jag skulle hämta er så jag är påväg. Är där om typ en halv timme! Jag ringer när ni ska komma ner!
-Shit, jag glömde! OK, vi ses sen!
Vi la på och jag la min arm om Alicia igen.
-Vad ville Kenny? frågade hon och log.
-Han ska hämta oss, han är här om en halv timme.
-Aha, sa hon och kysste mej på munnen.
Vi fortsatte kolla på TV och efter ett tag ringde Kenny igen. Vi checkade ut och sedan gick vi ner till bilen. Kenny log mot oss genom fönstret och vi log tillbaka. Vi satte oss i bilen och vi rullade iväg.
-Just det! Alicia ska hänga med oss, Pattie ville det, sa Kenny plötsligt.
Jag och Alicia kollade frågandes på varandra. Kanske ville hon bara träffa Alicia igen? Det var ju ett tag sen, eller tänk så tänkte hon säga något.. annat? Som att vi inte får träffas mer.. Jag hoppades på det bästa.

Efter en timme var vi framme vid mitt hus. Vi gick ut ur bilen och Alicia kollade nervöst på mej.
-Tänk så är din mamma sur på mej.. sa hon och darrade på rösten.
Jag tog hennes hand i min.
-Oroa dej inte. Jag tror inte min mamma är sur på dej. Hon gillar faktiskt dej, jätte mycket. Kom nu babe, sa jag och tillsammans gick vi fram till dörren med Kenny bakom oss. Vi öppnade dörren och klev in i hallen. Jag hörde mamma prata med några inne i köket. Jag och Alicia gick in i köket och till min förvånad så satt Alicias mamma och pappa vid köksbordet tillsammans med min mamma. Vad var det här nu då?

ALICIAS PERSPEKTIV

När vi kom in i köket satt min mamma och pappa vid köksbordet tillsammans med Pattie. Vafan..?
Jag och Justin kollade chockat på dom. Pattie kollade irriterat på Justin.
-Justin, stå inte bara där och glo. Man säger väl hej?
Justin ryckte till och log genast till mina föräldrar.
-Hej Mr och Mrs Florez.
-Det räcker med Peter och Carmen, sa mamma och log mot Justin.
-Förresten, hej Alicia, sa Pattie glatt till mej.

Jag kollade chockat på allihope. Vad var det här? Jag fattade ingenting, jag öppnade sakta munnen och hälsade på Pattie.
-Hej Pattie.
-Sätt er, vi ska prata lite, sa Pattie och log.
Jag och Justin satte oss bredvid varandra och jag kollade på pappa som faktiskt log mot både mej och Justin.
-Jo, vi såg ju intervjun på er och Chris på TV:N förut. Förlåt, vi förstog inte hur mycket ni behöver varandra, sa Pattie vänligt. Pappa fortsatte.

-Ja, jag har nog råkat dömma dej för snabbt, du är en bra grabb, det vet jag nu. Du gjorde ett stort misstag men jag förlåter dej. Jag är bara inte van vid att min lilla dotter brukar träffa killar, sa pappa mjukt till Justin.
-Jag är ledsen, förlåt. Jag förstår att ni inte tycker jag är bra för Alicia, men det bara blev så att det hände. Jag älskar iallafall henne och jag hoppas att ni förstår det. Jag ska inte svika er en gång till, sa Justin och kollade på mej och sedan på mina föräldrar.

-Det är klart vi förlåter dej, Justin. Vi vet att du förtjänar Alicia, du är en bra kille. Det visste jag redan sedan första gången jag träffade dej, sa mamma och log mot Justin.
-Ja, vi har vart alldeles för hårda mot er två. Vi trodde att en paus mellan er skulle bli bra men vi hade nog fel. Ni behöver varandra, och vi har kommit fram till att ni får träffas när ni vill. Pausen är över! sa Pattie och log stort.
Jag och Justin log mot varandra och sedan fortsatte vi att snacka med Pattie och mina föräldrar. Jag var verkligen hur glad som helst nu. Min mamma och pappa hade förlåtit Justin, och nu får jag vara med honom när jag vill. YES! Nu var verkligen allt perfekt! Klockan började bli mycket och mamma och pappa tyckte det var dags att åka hem. Dom sa hejdå till Justin och Pattie och gick ut till hallen.

Jag ville egentligen stanna hos Justin men det var väl lika bra att hänga med hem nu när allt hade löst sej. Jag kramade hårt om Pattie och sedan Justin. Han viskade i mitt öra.
-Jag älskar dej.
-Jag älskar dej med, viskade jag tillbaka och sen släppte vi varandra.
-Och Alicia, jag är verkligen ledsen. Jag hoppas du vet om att jag gillar dej jätte mycket. Du är en perfekt tjej för min lilla Justin. Kom ihåg, du är välkommen när som helst, sa Pattie och kramade om mej igen.
Jag kramade tillbaka och sedan gick jag ut med mina föräldrar till bilen. Vi körde hem i tystnad och hela tiden hade jag ett leende på läpparna. Nu var allt som det skulle, verkligen allt. Jag var hur glad som helst!.....

-------------------------------------------------------

YEY ! Nu är allt bra igen ! :D
Visst är det bra att dom får vara med varandra igen ?
KOMMENTERA !
Och förresten, sry för att jag inte har uppdaterat på typ 3 dagar. Jag har haft annat för mej , sry igen !
Aja , hoppades ni gillade den här delen iallafall ! :D


ME+U - chapter 89

Han kysste mej snabbt på munnen och jag kysste tillbaka.
-Ey Kenny, kör oss till närmsta hotell! sa Justin och klappade Kenny på axeln.
Han kollade bak på oss och flinade.
-Oooh, jag förstår, sa han och blinkade med ena ögat.
Vi började gapskratta, bilen startade och vi rullade iväg. En natt med Justin, kunde det bli bättre..?



ALICIAS PERSPEKTIV

Kenny stannade bilen utanför hotellet, han gav pengar till Justin och sånt han behövde.
-Du måste ringa din mamma, OK? Annars kommer hon bli hysterisk på mej, sa Kenny bestämt till Justin.
-Jadå, jag ringer. Tack Kenny, du är bäst! sa Justin och smällde igen bildörren. Kenny körde iväg och vi började gå mot hotellet, när vi var inne gick vi direkt till expeditonen och beställde ett rum. Justin betalade och vi fick nyckeln. Vi gick upp till vårat hotellrum som var hur lyxigt som helst. Jag slängde mej direkt i den mjuka sängen och skrattade.

-Tack Justin! Jag kan betala tillbaka när jag får pengar. Det är ju inte meningen att bara du ska beta..
Justin avbröt mej och satte sej på sängen.
-Oroa dej inte för det, Alicia. Det är mitt jobb att skämma bort dej, sa han och skrattade.
Jag gav honom en kram och sen bestämde vi oss för att beställa lite käk. Vi var ju hur hungriga som helst nu.

JUSTINS PERSPEKTIV

Jag tog fram telefonen och tryckte på room service. Vi beställde en massa käk, även efterrätt. Efter ett tag kom servitrösen kom upp med maten på en stor vagn. Vi kollade på maten och direkt när killen hade lämnat maten så högg vi in. Det är kul att ha en tjej som också älskar mat, haha. Vi började med att äta pizza, sedan revbensspjäll och en massa andra godheter. När vi var klara med maten tog vi oss för magen och la oss i sängen.

-Mmmm, jag är skiiiit mätt, sa jag och klappade min mage.
-Jag med, men kom ihåg, vi har ju efterrätten kvar, sa Alicia och skrattade.
-Just det ja! Kom igen, den ska ätas upp NU! halvskrek jag och sprang up ur sängen.
Alicia sprang efter och så började vi äta av den härliga efterrätten.
Jag kände för att reta Alicia lite så jag tog hela min hand med grädde. Och precis när jag tänkte kasta så hoppade hon på mej och smetade colasås hela mitt ansikte.
-AAAAAH! skrek jag och försökte få bort henne från mej.
Hon gapskrattade och klev av mej, sedan sprang hon in på toaletten och låste.

-ÖPPNA! skrek jag utanför och bankade på dörren.
-Hahhaha tror du det själv eller? hörde jag henne skratta där inne.
-Du ska få se när du kommer ut, sa jag surt och ställde mej bakom dörren så när hon öppnade skulle hon inte se mej. Jag sprutade grädde i min hand och efter ett tag så öppnade hon dörren på glänt. Jag slet upp den och puttade in henne på toaletten.

-AAAAAAAAAAAAAAH NEJ! skrek hon och gömde sej bakom draperiet i duschen.
-HHAHAHA! skrattade jag elakt och slet upp draperiet. När hon såg grädden i min hand så satte hon händerna för ansiktet och skrattade. Jag tog fram min hand med grädden och satte den i hennes hår.
-AAAAAAAAAAAAH JAG HATAR DEJ! skrek hon och tog sej om håret.
Jag skrattade så mycket att det gjorde ont i magen. Tillslut blev vi vänner igen och vi tvättade av oss grädden och colasåsen.

ALICIAS PERSPEKTIV

Efter vårat matkrig så bestämde vi oss för att ta det lugnt. Klockan var ju trots allt redan halv 2 på natten. Vi la undan all mat och sa att servitrösen skulle komma upp och hämta vagnen. När han hade gått så slog vi på TV:N och fixade sängen lite lätt. Jag började ta av mina kläder lite lätt och självklart satt Justin i sängen och kollade in mej noga. Han bet sej i läppen och drog fingrarna genom håret. Nu stog jag i mina underkläder och Justin log sexigt mot mej.
-Lila, jag älskar lila, sa Justin och kollade på mina bh och trosor.
-Haha då har vi något gemensamt, sa jag och la mej i sängen bredvid honom. Justin passade då också på att klä av sej. Han la sej igen i sängen med endast ett par svarta kalsonger.

Jag log mot honom och han förde sej närmre mej. Jag la mitt huvud på hans bröstkorg och han drog täcket över oss. Jag smekte hans varma och lena mage med min hand och han rös till. Jag skrattade för mej själv och började kyssa den lite lätt. Jag la sedan mitt huvud på hans bröstkorg igen men då kände jag hur han började kyssa min hals. Aha, han ville fortsätta.. Jag stönade av hans varma kyssar och när han skulle lägga sej över mej så famlade han efter fjärrkontrollen och stängde av TV:N. Det blev alldeles svart i rummet och hans kropp kändes så varm och perfekt mot min. Vi kysstes passionerat och han strök sina händer över mina bröst. Jag kände hur jag genast blev upphetsad, jag ville göra det igen, med min Justin.

JUSTINS PERSPEKTIV

Jag smekte hennes bröst och tryckte mitt stånd mot henne och juckade lite löst.
Jag ville så gärna ha henne igen, jag hade längtat efter det här hur mycket som helst.

-Alicia, jag vill ha dej.. viskade jag i hennes öra och hon kysste mej på halsen. Vi tog av våra underkläder och jag satte på mej kondomen och la jag mej över henne igen.  Våra nakna kroppar var så lena och varma emot varandra.

-Ta mej.. viskade hon tyst i mitt öra och smekte min hals.
Jag log för mej själv och stoppade in den i henne. Hon stönade till riktigt högt och tryckte mej närmre henne. Jag började köra lite försiktigt men hon ville ha mer. Jag körde hårdare och snabbare och hennes naglar klöste mej lite lätt i ryggen. Efter ett tag kände jag hur våra muskler och kroppar spändes och vi kom, samtidigt.

-AAAAAAAAAAAAAAAAH! stönade vi högt på samma gång.
Våra läppar snuddades och sedan föll jag vid sidan om henne. Jag andades högt och andfått och jag hörde Alicia göra detsamma. Jag vände mej om mot henne och la min ena arm om henne.

Hon var alldeles varm och svettig. Hon vände sej om mot mej och andades tungt. Jag log mot henne och hon log tillbaka.
-Det var perfekt.. Hela du är perfekt, sa jag och kysste henne på pannan.
Hon fnissade lite tyst och flyttade sej närmre mej. Jag hade fortfarande min arm om henne och så låg vi ett litet tag. Det var så skönt att bara få ligga där med henne bredvid sej. Det fanns inte ord för hur mycket jag älskade henne.

ALICIAS PERSPEKTIV

Wooow, det där var perfekt, precis som första gången. Fast den här gången ännu bättre. Hans arm kändes så skön runt om mej och det silkeslena täcket omfamnade våra nakna kroppar. Jag hörde hela tiden Justins andetag i mitt öra och då och då kysste han mej på halsen. Åh, det finns inte någon bättre än honom!

Men nu ville jag fråga en sak som jag hade funderat på ganska länge. Jag vände mej om mot Justin så vi kollade in i varandras ögon. Jag såg att han log även fast det var kolsvart. Jag smekte hans hals och kysste han lite lätt på munnen. Han kysste tillbaka och sedan lät vi våra ansikten vila mot varandras.

-Justin.. viskade jag lite lätt.
-Ja.. viskade han tillbaka.
Jag tog ett djupt andetag.
-Har du nånsin tänkt på om vi ska.. förlova oss eller gifta oss.. typ snart? sa jag och väntade på hans svar. Han drog sina fingrar genom mitt hår.
-Asså.. ne, eller jag vet inte. Jag vill inte att vi ska gå för långt fram. Vi är ju trots allt bara 16 år, jag tycker vi ska tänka på det vi har nu. Och våra armband som vi har, jag tänkte att dom liksom står för våran kärlek, typ som ett förlovningsarmband.. sa han mjukt.

-Mhm, jag håller med dej. Jag tycker också att armbandet räcker för oss. Men du ska veta att jag älskar dej mer än allt annat. Jag vill leva hela mitt liv med dej, Justin.. viskade jag i hans öra.
-Jag älskar dej med, och vi SKA leva våra liv tillsammans. För dej kan jag göra allt, om det händer dej något, kom ihåg att jag lämnar ALLT för din skull.. viskade han tillbaka och jag log stort.

Hur kunde han vara så fin? Han var perfekt, som en dröm. Vi kysstes flera gånger på munnen och sen så la jag mitt huvud på hans bröstkorg. Jag lyssnade på hans lugna hjärtslag och tunga andetag. Han hade somnat, och efter ett tag somnade jag också....

----------------------------------------

Nu fick ni en lång del ! :D Hoppas ni gillade det !
KOMMENTERA :D

GOD JUL !





Hihi Justin är ju söt som tomte också eller hur ? :D Speciellt näsan ! haha.

Ville bara önska er en riktigt god jul , igen haha.
GOD JUL KÄRA LÄSARE ! NI ÄR BÄST ! :D <3


ME+U - chapter 88

Vi hörde hur programledaren sa våra namn och vi sprang in på "scenen". Alla i publiken skrek hejdlöst och vi vinkade lite lätt till dom. Jag höll hårt i Alicias hand och så satte vi oss i varsin soffa. Chris skulle komma in lite senare, först skulle dom bara intervjua oss. Publiken tystnade och programledaren började prata.......



JUSTINS PERSPEKTIV

Vi började prata om allt som hade hänt och programledaren som var en tjej frågade en massa frågor. Svåra frågor som både jag och Alicia var tvugna att svara på.
-Men varför reagerade du så starkt när du såg Chris kyssa Alicia? frågade tjejen och jag kollade runt lite lätt över publiken.
-Jag vet faktiskt inte. Jag kände mej sårad helt enkelt och så gjorde jag det bara. Känslorna gick överstyr.
Jag visste faktiskt inte hur jag skulle svara på den frågan. Hon fortsatte fråga en massa svåra frågor och tillslut var det dags för Chris att komma in i samtalet. Han satte sej i en soffa mittemot mej och halvlog mot mej och Alicia.
-Så Chris, var det du som kysste Alicia? Eller ville ni båda?
Chris kollade på Alicia och snörpte på munnen.
-Ärligt, så var det jag som försökte kyssa henne. Vi kysstes faktiskt aldrig, hon stoppade det. Sa han och kollade osäkert på mej. Det kändes lite spänt mellan oss, han försökte ju trots allt kyssa min tjej.
-Asså jag är ledsen Justin. Jag fattar inte riktigt varför jag försökte kyssa din tjej. Sa Chris sedan.
Jag kollade på honom och det var dags att förlåta honom och säga förlåt själv.

-Det är okej, I guess. Men jag vill säga förlåt till dej nu. Jag överreagerade verkligen och det gick för långt. Vi är ju trots allt ganska bra vänner så förlåt.
Chris log lite halvt och vi fortsatte samtalet, tjejen fortsatte fråga en massa saker.
-Det här vill nog dom flesta vilja veta här inne. Är du och Alicia fortfarande ihop eller är det över för gott? Vi har inte sett några bilder på er eller hört något om er alls, så ja, vi är ganska nyfikna.

Jag kollade på Alicia som log mot mej och jag log tillbaka.
-Vi är fortfarande ihop och kommer alltid att vara. Aldrig att jag lämnar henne bara för en sån här sak. Vi blev sams direkt efter bråket med Chris och vi har spenderat ganska mycket tid med varandra.
Alicia började också prata.

ALICIAS PERSPEKTIV

Wooh, det kändes lite spänt att träffa Chris igen efter allt som hade hänt. Men jag var glad över att dom hade förlåtit varandra. Jag fortsatte på tjejens fråga när Justin hade pratat klart.
-Ja, asså det var ju egentligen bara ett STORT missförstånd. Allt är bra mellan oss och allt är precis som förut mellan oss, sa jag och log mot publiken som jublade.
-Jag är glad för eran skull, sa Chris och klappade mej på axeln.
Vi fortsatte intervjun ett tag till.
-Om ni har något att säga så är det bara att komma ut med det, sa plötsligt tjejen och kollade på oss.
Jag visste faktiskt inte vad jag skulle säga så jag skakade bara på huvudet och log. Chris gjorde detsamma men inte Justin.
Han räckte lite på handen och kollade sedan på publiken.

-Ja, jag vill gärna säga något till alla mina fans där ute.
Jag är verkligen glad över att ni har stöttat mej och Alicia genom allt det hära. Ni betyder jätte mycket för oss och ni är otroligt snälla. Jag är ledsen om ni har tyckt att jag har vart en idiot, jag förstår er, men jag är sjukt ledsen för det här. Jag vill vara en bra förebild för er och jag hoppas inte att ni tvivlar på mej nu. Jag försöker alltid vara det bästa jag kan men ibland funkar det inte alltid. Men jag hoppas ni förstår att alla gör sina misstag. Jag älskar er allihopa!
Publiken jublade och klappade i händerna och Justin vände sej sedan mot mej.
-Och jag älskar dej med, Alicia. Föralltid, sa han och log. Jag kunde inte hålla mej och jag kysste honom jätte snabbt på munnen och sjönk sedan ner i soffan igen. Alla jublade, skrek och applåderade.

Sedan var intervjun slut. Vi sa hejdå till Chris och gick fram till Kenny som väntade på oss bakom "scenen". Jag var så glad över att vi hade klarat upp allt med Chris. Och nu visste typ hela världen vad som EGENTLIGEN hände, jag var så sjukt glad. Det verkade Justin också vara. En stund senare så satt vi i bilen med Kenny.
Innan vi startade bilen så flyttade Justin sej närmre mej och la ena armen om mej.
-Jag har saknat dej så himla mycket. Jag är glad över att allt är som vanligt igen. Nu har vi vart borta från varandra ett ganska långt, så vad säger du om en natt tillsammans? Ensamma? På hotell kanske?
Jag kollade in i Justins ögon och log stort. Ja, jag vill inget hellre än att få spendera en egen natt med Justin. Jag hade saknat honom så mycket, det fanns inte ord.

-Ja, det blir perfekt.
Han lös upp och log stort.
-Bra! Jag älskar dej!
Han kysste mej snabbt på munnen och jag kysste tillbaka.
-Ey Kenny, kör oss till närmsta hotell! sa Justin och klappade Kenny på axeln.
Han kollade bak på oss och flinade.
-Oooh, jag förstår, sa han och blinkade med ena ögat.
Vi började gapskratta, bilen startade och vi rullade iväg. En natt med Justin, kunde det bli bättre..?

-----------------------------

YEEEY ! Nu är allt bra igen ! :D Sorry för dålig uppdatering förresten !
Imorn är det julafton , GOD JUL KÄRA LÄSARE ! <3

ME+U - chapter 87

-Asså Alicia. Jag menar inte så, jag måste verkligen fixa ett par grejer. Jag lovar att allt ska bli som förut. Om du verkligen älskar mej så ska du lita på mej. OK?
Jag visste inte vad jag skulle svara men jag visste att jag kunde lita på honom.
-OK, jag litar på dej. Lova att du aldrig kommer lämna mej, sa jag och kände hur jag fick tårar i ögonen.
-Jag lovar, handen på hjärtat, sa han hest och jag kunde inget annat än att le.
-Jag älskar dej.
-Jag älskar dej med. Allt ska bli bra ska du se.....



ALICIAS PERSPEKTIV

Veckorna gick och jag och Justin träffades inte en endaste gång. Det var ganska deprimerade men jag förstog att han hade mycket att göra och rätta till. Fast självklart så ringde vi och smsade varandra nästan hela tiden. Fast som tur var hade jag Sophia och mina andra vänner som fick mej på bättre humör. Mamma och pappa verkade också mycket glada över att jag inte träffade Justin längre. Pappa var snällare mot mej och mamma gav mej mer pengar än jag behövde. Tråkigt för dom, det är ju inte över mellan mej och Justin än om dom tror det. Det är ju bara en liten paus.

JUSTINS PERSPEKTIV

Mamma, Scooter och Usher tjatade hela tiden på mej.
"Du måste på intervjuer, dina fans vill ha en konsert osv".
Jag vägrade att gå på en endaste intervju, för jag har en annan ide. Även fast jag hade vart en idiot så verkade mina fans stanna kvar hos mej ändå. Dom hade skickat en massa tweet till mej, och ALLA var snälla. Dom hade t.o.m gjort en video som heter "WE WANT BIEBER BACK". Det glädje mej verkligen. Jag började lite mjukt att uppträda för några fans, inte allt för många och det gick bra. Som vanligt var dom snälla och glada. Såklart skulle en massa paparazzis springa efter mej överallt, ta kort och fråga en massa saker men jag ignorerade dom. Jag ville inte berätta något om skandalen nu utan det skulle jag ta sist, öppet framför alla. Jag visste redan hur jag skulle göra och jag hade snackat med mina kontakter, efter ett tag gick även mamma, Scooter och Usher med på det också. T.o.m Chris Brown var villig att delta trots att jag inte hade sagt förlåt än, det hade mina kontakter fixat.

Alicia verkade lite deppig över att vi inte träffades längre men snart så skulle allt bli som vanligt. Det sa jag till henne varje dag. Nu hade det gått hela 3 veckor och om två dagar var det dags att göra det. Jag hade planerat allt, alla mina fans skulle komma, Chris Brown, och såklart Alicia men det visste hon inte om än. Usher och Scooter ville också vara med men jag visste att dom säkert skulle göra allt för att framstå mej som oskyldig osv.
Jag har bestämt att det bara ska vara mellan mej, Alicia och Chris, det blir bäst så.

ALICIAS PERSPEKTIV - 1 DAG SENARE

Jag satt och kollade på TV tillsammans med mina föräldrar och plötsligt ringde min mobil. Det var Justin, som vanligt började jag le och svarade snabbt.
-Hej Justin! sa jag glatt.
Pappa blängde surt på mej och skakade på huvudet.
-Alicia, imorn ska du hänga med mej på en intervju. Vi ska prata ut om skandalen, jag berättar mer imorn. Måste sluta, älskar dej!
*KLICK*

Jag hann inte ens svara innan han la på. Jag la också på och funderade på det han sa. Ska jag vara med i en intervju? Hela världen kommer se oss, fast det hade som ju redan gjort ändå. Jag började redan bli lite nervös. Jag var ju typ stämplad som "slampan" efter allt som hade hänt med Chris. Fast Justins fan var faktiskt snälla mot mej, dom stöttade mej varje dag. Jag kunde inget annat än att le när dom skickade en massa fina tweet till mej. Det här skulle gå bra, nu skulle alla få veta sanningen och varför det blev som det blev. Det kändes skönt på något sätt.

-Jag trodde den där Justin hade slutat ringa dej för länge sen, sa pappa surt helt plötsligt.
Jag blängde surt på honom.
-Jasså? Tänk för att jag och Justin pratar med varandra varje dag, så det så, sa jag och sprang upp på mitt rum. Jag satte på TV:N i mitt rum och la mej i sängen. På en kanal så pratade någon programledare om Justin.
"JUSTIN BIEBER SKA PÅ INTERVJU OCH BERÄTTA OM SKANDALEN". Tydligen visste alla redan om det. Det stog även om det på en massa sidor på internet.

JUSTINS PERSPEKTIV - NÄSTA DAG

Nu var det dags. Jag hade ringt Alicia och hon var redo. Jag hoppade in i bilen tillsammans med Kenny och vi körde till hennes hus. En halv timme senare satt hon i min bil, gud vad jag hade saknat henne. Jag kysste henne flera gånger på munnen och kramade om henne hårt. Jag brydde mej inte om Kenny som satt och skrattade i fram. Efter en stund så berättade jag ALLT om intervjun, att Chris skulle komma osv.
-Det kommer gå bra, Alicia. Efter det här så kommer nog allt bli som vanligt igen.
Hon log sött.
-Ja, vi klarar det här.

En timme senare var vi framme. Det var en massa paparazzis överallt, dom tog en massa kort på mej och Alicia och frågade en massa saker. Vi ignorerade dom och gick in i byggnaden, vi fick sitta och vänta en liten stund för vi var ganska tidiga. Några vakter hjälpte oss med att sätta fast mikrofonerna på våra tröjor och snart skulle Chris komma. Jag kollade på Alicia som såg lite nervös ut, när hon såg att jag kollade på henne så log hon snabbt.
-Alicia, ta det lugnt, jag är ju med dej hela tiden, sa jag mjukt och höll hennes hand i min.
-Jag vet, men jag bara är sån. Jag blir nervös för typ ingenting.
-Nejdå, jag förstår att du är nervös. Du är ju inte van vid sånt här.
Vi log mot varandra och nu var det dags.
Vi hörde hur programledaren sa våra namn och vi sprang in på "scenen". Alla i publiken skrek hejdlöst och vi vinkade lite lätt till dom. Jag höll hårt i Alicias hand och så satte vi oss i varsin soffa. Chris skulle komma in lite senare, först skulle dom bara intervjua oss. Publiken tystnade och programledaren började prata.......

--------------------------------------------

FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPDATERING ! :(
HUR KOMMER DET GÅ PÅ INRERVJUN ? BRA ELLER DÅLIGT ? VAD TROR NI ? KOMMENTERA :D


ME+U - chapter 86

-Jag är så ledsen Justin, jag är verkligen det. Men jag tänker på DITT bästa!
-Men om du tänker på mitt bästa så borde du inte göra såhär? Om du tar ifrån mej Alicia så tar du från mej ALLT! Gör inte såhär mot mej. SNÄLLA? skrek jag argt och ställde mej upp upp så hastigt att stolen flög i golvet.
-Justin ta det lugnt! Jag säger ju att du kanske kan få träffa henne sen när allt har ljusnat upp!
-DET SPELAR INGEN ROLL! Fattar du inte? jag älskar henne.....



JUSTINS PERSPEKTIV

Jag sprang upp på mitt rum även fast mamma ville fortsätte prata. Jag sparkade hårt på min stol så den ramlade omkull men självklart skadade jag mej själv.
-AJ JÄVLA HELVETE! skrek jag och tog mej om foten.
Jag satte mej ner på golvet och satte ansiktet i knät. Jag slog med ena handen i golvet och svärde för mej själv. Vadå tänka på min karriär? Den enda jag kan tänka på är Alicia. Först allt som hände på festen och nu det här, när skulle skiten ta slut? Mamma och mitt crew ska inte få bestämma över mej. Visst, dom får ha gränser men när dom tar ifrån mej min kärlek har dom gått för långt. Jag ska inte låta det hända, jag tänker inte låta det hända, det ska INTE få hända. Jag hörde hur mamma öppnade dörren och gick emot mej. Jag vägrade titta upp på henne.

-Justin? Varför tar du det så hårt? Lilla gubben.. sa hon och smekte mej på ryggen.
Jag skakade av mej hennes hand och vände ryggen mot henne.
-Jag förstår att du gillar henne, men du måste ju tänka på dej själv också.
Tss.. Vad tänkte hon med? Jag tänker mer på Alicia än mej själv.
-Gå, låt mej va, mumlade jag inne i mina händer.
Hon klappade mej på axeln och försvann ut ur rummet.
Jag höjde mitt ansikte och kollade rakt framför mej. På något sätt ska jag fixa det här, det stora misstaget som hände, allt med Alicia, allt. Jag ska fixa det på något sätt. Men först så borde jag kanske ljusa upp lite saker, som mamma sa. Sen så ska jag ta tag i det, på riktigt.

ALICIAS PERSPEKTIV

Jag orkade inte mer. Fan ta mina föräldrar! Jag tog upp mobilen och ringde Justin, jag behövde få berätta vad som hade hänt.
-Hej, hörde jag han säga tyst.
-Justin? Åh Justin, du fattar inte vad som har hänt. Jag kommer inte få träffa dej mer!
Jag berättade hela historien för Justin och han berättade också saker som fick mej ännu ledsnare. Hans mamma och crew hade tydligen också gjort samma sak som mina föräldrar.
-Men Justin, det betyder väl inte att vi ska sluta träffas? Jag kommer träffa dej ändå, sa jag och väntade på hans svar.
 -Självklart Alicia, det ska vi. Aldrig att jag ger upp kärleken för dej men..
Jag kände en klump i magen, alltid skulle det finnas ett MEN.
-Men..?
-Asså jag tycker vi kan ta en liten paus. Liksom, jag måste fixa ett par grejer. Jag lovar, vi ska träffas igen men ge mej lite tid så ska allt bli bra. Ge mej några veckor, jag behöver tänka och planera. Vi ska klara det här Alicia.

Vi blev alldels tysta i telefonen. Vadå ta en paus? Vadå tänka och planera? Jag kände mej plötsligt så förvirrad, chockad och ledsen.
-Justin.. Jag förstår inte vad du menar? Det känns som att du inte vill träffa mej mer bara för att din mamma och crew inte vill. Även fast mina föräldrar inte vill så tänker jag träffa dej ändå. Vad är det här? sa jag frågandes.
-Asså Alicia. Jag menar inte så, jag måste verkligen fixa ett par grejer. Jag lovar att allt ska bli som förut. Om du verkligen älskar mej så ska du lita på mej. OK?
Jag visste inte vad jag skulle svara men jag visste att jag kunde lita på honom.
-OK, jag litar på dej. Lova att du aldrig kommer lämna mej, sa jag och kände hur jag fick tårar i ögonen.
-Jag lovar, handen på hjärtat, sa han hest och jag kunde inget annat än att le.
-Jag älskar dej.
-Jag älskar dej med. Allt ska bli bra ska du se.....

-----------------------------------

Hmm , vad ska Justin göra ? Haha inte ens jag själv vet riktigt än , har några ideer men vi får se hur det går ! ;)
Om det finns några nattugglor där ute , KOMMENTERA ! :D

ME+U - chapter 85

Hennes ena hand vilade mot min bröstkorg och hon smekte den. Hon kysste mej sedan snabbt på munnen.
-Jag älskar dej Alicia. Du är mitt allt, det finns ingen som du. Lova att du aldrig lämnar mej, viskade jag i hennes öra.
-Jag älskar dej med, Justin. Jag lovar, jag ska aldrig, aldrig lämna dej, viskade hon tillbaka.
Jag kysste henne på munnen och sedan somnade vi tätt, tätt mot varandra......



JUSTINS PERSPEKTIV

Jag vaknade av att det lyste in i rummet. Jag öppnade sömnigt ögonen och gäspade. Jag kollade ner på Alicia som fortfarande sov på mitt bröst, jag log lite lätt för mej själv och kysste henne på huvudet. Jag kom att tänka på vad vi gjorde på natten och då log jag ännu mer. Hon är verkligen den rätta för mej. Vart har hon vart hela mitt liv? Hur kunde jag inte ha hittat henne tidigare? Men det gjorde inget, jag är så glad över att jag har henne. Jag drog mina fingrar genom hennes hår och kollade på hennes vackra ansikte, hur kunde man vara så fin? Några minuter efter det så vaknade Alicia, hon lyfte sakta på huvudet och tittade upp på mej. Vi kollade in i varandras ögon och båda log.

-Godmorgon sötnos, sa jag och skrattade.
Hon gäspade.
-Godmorgon.
-Sovit gott?
-Mhm.

Jag kysste henne på pannan och hon fnissade.
-Du är så jäkla bäst, sa jag och smekte hennes kind.
-Jag vet, sa hon kaxigt och smekte min mage.
Efter ett tag så bestämde vi oss för att gå upp och göra i ordning oss. Jag skrattade lite för mej själv för vi låg ju nakna under täcket. Alicia gick upp och virade täcket om sej, hon började ta på sej sina kläder och det gjorde jag med. Efter det så gick vi upp och åt frukost, vi var redan framme i land. Kenny sa att vi skulle gå av snart så vi packade ner alla våra saker och efter ett tag gick vi av yachten. I bilen hem så kysstes jag och Alicia nästan hela tiden i smyg. Jag kunde inte få nog av henne.

-Justin, efter att vi har kört hem Alicia så ska vi hem, sa Kenny bestämt.
Jag kollade frågandes på Alicia och sen på Kenny.
-Vadå? Kan inte typ Alicia hänga med oss? Eller kan inte vi få göra något ensamma? sa jag frågandes.
-Nej, din mamma och dom andra vill hemskt gärna ha hem dej nu.
-Jaha, sa jag tyst och kollade på Alicia igen.
Hon log mot mej och jag log tillbaka. Vi kan ju göra något tillsammans någon annan dag.
Vi lämnade av Alicia vid hennes hus och jag kollade efter henne. Jag som så gärna ville umgås med henne idag igen. Efter ett tag var vi framme vid vårat hus, jag gick in och sprang upp på mitt rum och lämnade alla saker. Sen sprang jag ner till köket där mamma, Scooter och Usher satt. Dom log mot mej när dom såg mej. Jag log tillbaka och satte mej vid köksbordet.

-Justin, vi har lite saker att berätta för dej, sa mamma och kollade in i mina ögon.
Jag fick en liten klump i magen och hoppades bara på det bästa.

ALICIAS PERSPEKTIV

När jag kom hem så möttes jag direkt av mamma och pappa. Dom sa åt mej att sätta mej vid köksbordet.
-Vart har du vart? Alicia? frågade pappa argt.
Jag skakade på huvudet.
-Jag har vart med Justin.
-Men Alicia, du kunde väl åtminstonde berättat vart du skulle? sa mamma.
-Ja men ni var ju inte hemma och..
Pappa avbröt mej.
-Det spelar ingen roll! Vart har ni vart då? Har ni vart ensamma eller har någon vuxen vart med er? sa pappa strängt.

-Ja, vi har vart på en yacht, och JA en vuxen har vart med oss, sa jag irriterat.
-Sov ni på yachten? sa pappa och kollade oroligt på mej.
-Ja, vadå då?
-I samma säng?
Jag visste att pappa skulle ta upp det här. Vad fan är hans problem?
-Ja, och? OCH? Jag är 15 år, jag är inte någon bebis längre. Kan ni inte bara fatta det? sa jag bestämt och kollade på mamma och pappa.
-Jag förstår dej, men det är andra saker vi vill ta upp med dej, sa mamma strängt.
-Men.. ni gjorde väl.. inget med varandra? sa pappa plötsligt och harklade sej.
Jag kände hur jag blev alldeles röd i ansiktet.
-Men ge dej, vad fan är det du vill veta? Det är mitt liv och jag gör vafan jag vill med det, sa jag och tänkte precis gå från köket men mamma stoppade mej. Jag sjönk ner i stolen igen och kollade ner i bordet.
-Ja, vi har ju hört allt om den där skandalen om Justin, sa mamma och försökte få mej att kolla på henne.
-Ja, men tidningarna överdriver ju alltid, sa jag irriterat.
-Det tror jag inte serru. Jag och mamma har iallafall kommit fram till att han inte är bra för dej. Han är aggressiv, slåss och dricker sej full. Det är inte den killen vi vill att du ska vara ihop med. Snälla Alicia, det finns någon bättre där ute för dej. Han är ju trots allt bara.. Justin Bieber.

Jag kände hur det högg till i hjärtat och jag fick tårar i ögonen.
-Och vad menar ni med det?
Mamma och pappa kollade på varandra och sen på mej.
-Vi menar att du borde nog inte träffa honom något mer. Eller, vi faktiskt förbjuder dej att träffa honom.
Tårarna började rinna nerför mina kinder och jag kollade på mamma och pappa.
-Ni kan inte göra såhär mot mej! Ni kan inte göra så mot OSS! Jag skiter i vafan ni säger, jag kommer träffa honom ändå! skrek jag och tårarna blev bara fler och fler.
-Alicia, jag är ledsen att vi måste göra såhär. Men vi tänker på ditt bästa, förstår du inte det? Vi vill inte att du ska vara med i en massa skvallertidningar, vi vill inte att du ska få problem. Vi vill inte att Justin ska såra dej, försök att förstå oss, sa mamma mjukt.

Jag kände hur paniken började rinna runt i min kropp.
-NEEEJ! LÅT MEJ VARA ERA JÄVLA IDIOTER! skrek jag och sprang upp på mitt rum. Jag smällde igen dörren och sparkade till min papperskorg. Jag slängde mej sedan i sängen och borrade in mitt ansikte i kudden och slog med händerna i madrassen.

JUSTINS PERSPEKTIV

-Vad är det? frågade jag oroligt.
Mamma kollade på Usher och sedan på Scooter. Hon vände sedan huvudet mot mej och kollade sorgset in i mina ögon. Vad var det hon ville säga? Jag kände hur mitt hjärta började dunka fortare.
-Ditt team och jag har pratat ihop oss om det som har hänt.
-Och..? frågade jag och kollade oroligt på henne.
Hon tog ett djupt andetag.
-Och vi har bestämt att det är bättre om du inte träffar Alicia så ofta. Jag vet att du älskar henne och att hon älskar dej men du måste tänka på ditt bästa? Vi har sagt det här tusen gånger förut till dej men du ska få höra det en gång till. Tjejer ger problem, kom ihåg det. Du måste tänka på dej själv, du måste tänka på din karriär. Vi ska hjälpa dej komma ur den här jobbiga situationen, sa mamma sorgset men ändå bestämt.
Jag kollade hjälplöst på Usher men han sänkte blicken, jag kollade på Scooter som skakade på huvudet. Jag kunde inte få in vad mamma just hade sagt. Ville hon att jag skulle sluta träffa Alicia? Är hon dum i huvudet eller?

-Mamma, vill du att jag ska sluta träffa Alicia? sa jag hest.
-Ja, tyvärr Justin. Just nu vill jag att du fokuserar på det som har hänt, din karriär och på dej själv. Vi måste klara upp det här, alla rykten, skandalen, allt. Efter att ALLT det är klart så kan du ju kanske träffa Alicia igen? sa mamma och kollade på mej.
Jag kände hur en tår letade sej fram i ögat på mej men jag torkade snabbt bort den. Hur kunde mamma och mitt team göra såhär mot mej? Mot mej och Alicia? Fattade dom inte att hon betyder men än min jävla karriär? Utan henne är jag ingenting. Om dom tar henne ifrån mej så tar dom också mitt liv. Min livsglädje och kärlek.

-Mamma, du kan inte göra så? Hon betyder mer än min karriär, fatta det bara? Hon betyder allt för mej. Ända sen hon kom in i mitt liv så har jag själv blivit gladare. Jag känner mej inte ensam längre, vill ni inte att jag ska vara lycklig? sa jag hest och kollade på mamma, Usher och Scooter.
Jag såg hur mamma var nära på att gråta.
-Jag är så ledsen Justin, jag är verkligen det. Men jag tänker på DITT bästa!
-Men om du tänker på mitt bästa så borde du inte göra såhär? Om du tar ifrån mej Alicia så tar du från mej ALLT! Gör inte såhär mot mej. SNÄLLA? skrek jag argt och ställde mej upp upp så hastigt att stolen flög i golvet.
-Justin ta det lugnt! Jag säger ju att du kanske kan få träffa henne sen när allt har ljusnat upp!
-DET SPELAR INGEN ROLL! Fattar du inte? jag älskar henne.....

-----------------------
OH NO ! Hur ska det här gå ? :'( KOMMENTERA ! :D


ME+U - chapter 84

Hon gav mej en snabb kyss på kinden och sedan gick vi in i yachten igen. Det blåste för kallt ute.
Vi sa godnatt till Kenny och gick in till köket. Vi åt lite av maten som blev över och sen kände vi oss urtrötta så bestämde oss för att kolla på en film. Vi gick in i det stora, lyxiga storarummet och satte på en film. Efter filmen så gick vi in till vårat sovrum. Jag kände mej genast pigg igen och det verkade Alicia också. Vi satte oss i sängen och snackade lite......
-----------------------------------------

JUST SO U KNOW ! DET HÄR ÄR LITE SNUSKIGT SÅ LÄS INTE OM NI INTE KLARAR SÅNT ! NI SOM VILL KAN FORTSÄTTA LÄSA HAHA ! ;)




ALICIAS PERSPEKTIV

Efter ett tag bestämde vi oss för att sova. Jag ställde mej upp och började ta av mina kläder. Undrar vad Justin skulle säga om mina trosor haha!? Jag kollade fort bak på Justin som satt tillbaka lutad i sängen, han slickade sej om läpparna. Jag drog snabbt av min tröja och jeans, jag skrattade och vände mej snabbt mot Justin som precis skulle säga något.

-Haha någon gång skulle du ju få se mej i dom här, sa jag och pekade på mina trosor.
Han skrattade.
-Hahaha, oh yes! Dom passar dej.. bra, sa han generat och började skratta.
Jag blev lite generad, jag stog ju trots allt bara i underkläder. Justin slutade skratta och kollade på min kropp och sen i mina ögon. Jag såg att han ville kyssa mej. Han sträckte ut sin hand mot min och drog ner mej sakta i sängen så jag sattes bredvid honom. Vi kollade in i varandras ögon ett litet tag, nu ville jag bara kyssa honom. Jag sträckte mej närmre hans läppar och dom nuddade varandra. Han strök sina händer över min nakna rygg och jag rös. Vi började kyssas ännu mera passionerat och jag kände hur det pirrade i magen. Ahh, han gjorde mej galen. Jag slutade kyssa honom och drog av hans t-shirt, nu låg han bara i sina shorts. Jag kollade på hans sexiga mage och han flinade. Han kysste mej igen och våra tungor möttes, han tryckte mej sakta ner på rygg i sängen. Jag kände hur han sakta la sej över mej. Våra halvnakna kroppar möttes och det blev varmt.

Vi fortsatte kyssas passionerat och jag tryckte honom närmre mej. Han slutade kyssa mej och började gå ner mot min hals istället. Han nafsade lite lätt och jag stönade tyst. Han skrattade lågt och igen kände jag hans varma, fuktiga läppar mot min hals. Han började först kyssa mej mjukt och började sedan suga den lite lätt. Jag slöt mina ögon och drog mina fingrar genom hans mjuka hår och stönade halvlågt. Jag kände hur hans händer började massera mina bröst och blev genast upphetsad. Vi kysstes passionerat och han tog sina händer bakom min rygg. Han öppnade sakta min bh och drog av den. Jag kunde inte fatta att jag visade mina bröst för Justin just nu. Han kollade på mina bröst med stora ögon och började massera dom varsamt och försiktigt med sina händer. Jag slöt ögonen igen och bara njöt. Sedan rullade jag snabbt över honom så nu låg jag överst istället.

-Du är perfekt, viskade Justin i mitt öra när jag började kyssa honom. Det gjorde mej ännu mera upphetsad och vi började kyssas ännu mer passionerat. Jag drog mina fingrar genom hans varma och svettiga bröstkorg och stannade vid hans shorts. Jag kollade ner på hans skrev och han hade fått rejält mycket stånd. Jag ville känna, jag kände mej tvungen, hur skulle det kännas? Jag stack ner min hand och smekte min hand lite lätt över hans stånd. Han stönade högt till i mitt öra och tryckte mej närmre honom.
-Vad håller du.. på.. ahhh.. med? stönade han.
Jag fnissade tyst och drog av hans shorts. Jag kollade ner på hans kalsonger och stånd, gud vad stor han måste vara, tänkte jag för mej själv. Jag stack sakta ner min hand i hans kalsonger och kände lite lätt. Jag hade rätt, han var verkligen stor. Jag började runka av honom sakta och försiktigt. Han stönade högt och la huvudet bakåt då och då. Jag såg hur några svettdroppar föll ner från hans ansikte. Jag fortsatte lite snabbare och han stönade bara högre och snabbare, var han påväg att komma?
-Alicia.. aaaaah, stönade han fram och öppnade ögonen.
Han stirrade på mina bröst och jag släppte taget. Han var nära på att komma förstod jag.

Jag ville så gärna ha honom nu, det var dags. Jag bara kände och visste det.

JUSTINS PERSPEKTIV

Åh gud.. Hon fick mej att bli galen. Jag stönade högt och försökte hämta mej från den kraftiga beröringen hon hade gett mej. Det här var första gången en tjej.. hade gjort så på mej. Jag ville ha henne, nu, nu, bara nu. Det var dags, det såg jag på henne att hon också visste. Mina ögon fördes till hennes vackra bröst och det gjorde mej bara ännu mera upphetsad. Jag la henne över mej igen och vi började kyssas lite lätt. Jag tryckte mitt skrev mot henne och det kändes så otroligt skönt. Jag stönade i hennes öra.
-Jag vill ha dej nu.. Jag klarar inte mer..
Hon avbröt mej genom att kyssa mej mjukt på läpparna.
-Ja, jag vill ha dej med, stönade hon tillbaka i mitt öra.
Hon drog av sej sina trosor och drog av mina kalsonger.
Då kom jag på att vi behövde kondom. Jag kollade under madrassen och ja, där låg den. Jag hade lagt den där bara för att ifall det skulle hända något sånt här. Jag satte på mej den snabbt och hon satte sej över mej. Jag kände hur mitt stånd nuddade henne och jag stönade till. Jag ville bara få göra det nu, jag älskade henne så mycket.. Hon kollade ner lite oroligt på mej och jag såg att hon var nervös.
-Alicia. Jag lovar att vi ska ta det försiktigt, var inte rädd, sa jag mjukt och hon tog ett djupt andetag.
Hon gled sakta ner över min snopp och nu var jag inne i henne. Känslan var otrolig, den gick inte att beskriva.
-Ahhhhhhh, stönade både jag och hon.

ALICIAS PERSPEKTIV

Jag stönade högt och började rida honom lite försiktigt. Det gjorde inte så ont som jag trodde det skulle, fast lite ont gjorde det ju ändå. Jag slappnade av riktigt ordentligt och började rida honom lite försiktigt i en rytmisk takt. Han stönade högt och hans tag om min midja blev hårdare. Guuuud, vad skönt det var, jag hade aldrig i hela mitt liv upplevt något sånt här. Jag började rida honom lite snabbare och vi stönade riktigt högt.
-Ahhh, aaah, mmh..
Vi tog några sekunders paus och han drog snabbt ut den. Han la mej ner på sängen och la sej över mej. Några sekunder senare kände jag honom i mej igen. Åh herregud!! Han började stöta i mej lite försiktigt och jag höll om hans rygg. Hans rygg var alldeles svettig och varm. Jag ville inte ta det försiktigt längre. Jag tryckte han närmre mej och tog hårt tag i hans skulderblad och stönade. Han började stöta snabbare och hårdare, ooooh herregud. Han hade ett fast tag om mina axlar och jag hörde hela tiden hans hesa stön i mitt öra. Jag var nära på att komma nu. Han började köra ännu snabbare och det kändes som att vi låg i lågor.
-Justin.. AAAAAAAAAAAAAAAH!
Jag kände hur hela min kropp och muskler spändes. Jag fick en orgasm. Jag hade aldrig känt en sån här känsla förut. Det svartnade lite lätt för mina ögon och några sekunder senare kom också Justin.

JUSTINS PERSPEKTIV

Jag körde snabbare och snabbare. Hennes tag om mina skulderblad blev hårdare och hon stönade högre än förut. Hon fick en orgasm. Jag fortsatte i några sekunder till och sen kände jag hur mina muskler spändes hårt och jag kom. Kondomen fylldes och jag stannade.
-AAAAAAAAAAAAAHH! stönade jag högt i hennes öra och vilade mitt ansikte på hennes hals.
Jag andades högt och andfått och lät mej va kvar i henne i några sekunder till. Sedan drog jag ut den och föll vid sidan om henne. Vi  båda kollade upp i taket och bara andades ut. Det tog ett tag innan vi riktigt började andas normalt igen. Herregud, det här var bara för perfekt. Det här kändes verkligen perfekt, det hade inte kunnat bli bättre än såhär. Jag vände mej om mot henne och vände sej också om mot mej. Jag kollade in i hennes vackra ögon och hon kollade in i mina. Vi båda log över vad vi nyss hade gjort. Hon borrade in sej i min famn och jag kunde känna hennes nakna bröst mot min kropp. Hon andades fortfarande lite andfått. Jag kysste henne på huvudet och andades in hennes härliga lukt. Hennes ena hand vilade mot min bröstkorg och hon smekte den. Hon kysste mej sedan snabbt på munnen.
-Jag älskar dej Alicia. Du är mitt allt, det finns ingen som du. Lova att du aldrig lämnar mej, viskade jag i hennes öra.
-Jag älskar dej med, Justin. Jag lovar, jag ska aldrig, aldrig lämna dej, viskade hon tillbaka.
Jag kysste henne på munnen och sedan somnade vi tätt, tätt mot varandra......

-----------------------------------------------------

Wooooow ! Här går det VERKLIGEN hett till .. haha.
Är verkligen inte bra på att skriva sånt här :s Kändes lite smått konstigt faktiskt HAHA !
Men jag hoppas ni gillade det ! KOMMENTERA VAD NI TYCKER ! :DD


ME+U - chapter 83

-Har du aldrig sett en tjej i bikini förut eller vad är det frågan om? sa hon kaxigt och la ena benet i jacuzzin.
Jag skrattade lite nervöst.
-Haha jo, men det beror ju på vem tjejen i bikinin är, sa jag flirtigt.
Hon skrattade och var nu i jacuzzin. Hon simmade lite lätt över till mej och satte sej bredvid mej. Jag la min ena arm om hennes midja och hon lutade sitt huvud mot min axel. Vattnet bubblade runt om oss och jag såg hur Alicia slöt sina ögon. Jag kunde inte sluta titta på henne, hon var så fin.....



ALICIAS PERSPEKTIV

Det kändes nästan som att jag kokade i det heta vattnet. Fast skönt var det, verkligen. Jag vilade mitt huvud på Justins axel och slöt ögonen och njöt. Jag ryckte till av att jag fick vatten i ansiktet. Jag kollade upp på Justin som flinade.
-Vad var det där bara för? sa jag och skrattade.
-Vadå? Har jag gjort något? sa han och spelade oskyldig.
-Tönt.. suckade jag.
Jag la mitt huvud på hans axel igen och när han var som minst beredd så tryckte jag hans huvud under vattnet.
Jag släppte lika snabbt och simmade iväg från honom. Han flög upp ur vattnet och jag flinade mot honom. Han såg riktigt förvånad ut, haha.
-Och vafan var det där bra för? sa han och skrattade.
-Va? Pratar du med mej? sa jag och pekade på mej själv.
Han skakade på huvudet och simmade snabbt emot mej.
-NU SKA DU FÅ! skrek han och skvätte en massa vatten på mej.
-AAAAAAAAAH! skrek jag som knappt kunde se något.
Jag satte händerna för ansiktet och försökte skydda mej från vattnet men då tar han istället tag i mej.
Vad skulle han nu göra? Jag började skratta för han bärde upp mej i sina armar som en prins bär en prinsessa.
-Vad håller du på med? sa jag och skrattade hysteriskt.
Han svarade inte utan kastade mej i vattnet, jag landade under vattnet och andades tungt när jag kom upp till ytan.

Jag kollade på Justin som ståg någon meter ifrån mej med ett elakt flin i ansiktet.
-DIN IDIOT! skrek jag och slängde mej efter honom i vattnet. Han försökte ruscha ifrån mej men hann inte.
Jag skvätte ner honom med vatten som bara den och jag tänkte då fan inte sluta. Rätt som det var så försvann han under vattnet och drog tag i mina ben så att jag också ramlade under vattnet. Skrika var det enda jag hann göra innan jag hade hela munnen full med vatten. Nu var vi båda under vattnet, jag öppnade ögon och kollade på Justin som också hade öppnat ögonen. Vi kollade på varandra i några sekunder men fick ett skrattanfall. Vi flög upp ur vattnet och skrattade som bara den när vi fick luft.
-HAHHAHAHAHHAA! DIN MIN! HAHHA HERREGUD! skrattade jag och tog mej för magen.
-HAHHAHA och du skulle sett din! Du såg ut som en uppblåsbar fisk!
Vi skrattade tills vi inte fick någon luft. Vi båda tystnade efter ett tag och kollade in i varandras ögon. Jag såg att Justin ville kyssa mej, och jag ville kyssa honom. Han simmade sakta mot mej och log sexigt. Jag log lite lätt tillbaka och nu var han precis framför mej. Han strök några hårslingor från mitt ansikte och närmade sej med sina läppar mot mina. Någon sekund senare så kände jag hans blöta, härliga läppar mot mina. Vi började kyssas ännu mera passionerat och han flyttade mej hela tiden mot kanten. Jag strök mina fingrar genom hans våta hår och våra tungor lekte perfekt med varandra. Rätt som det var så tryckte han upp mej mot kanten och tog ett stadigt tag om min rumpa och tryckte mej närmre sej. Jag tog ett stadigt tag om hans nacke och la mina ben om hans midja. Så stog vi och hånglade ett ganska långt tag. Våra blöta kroppar var tryckta tätt mot varandra och jag kunde känna hans hjärtslag som slog snabbare och snabbare för varje slag.

JUSTINS PERSPEKTIV

Wooohh.. Kunde det bli hetare än såhär? Hennes fingrar lekte i mitt hår och mitt tag om hennes rumpa blev hårdare. Jag kände hur jag blev mer och mer upphetsad hela tiden. Ingen annan tjej hade fått mej att bli såhär vild förut, aldrig. Vi båda kände att vi inte klarade mer efter ett tag. Hon släppte sitt tag om min nacke och jag säppte ner henne i vattnet. Vi båda andades tungt och hon var alldeles röd i ansiktet. Jag viskade tyst för mej själv.
-Wow..
Hon hörde mej antagligen för hon började skratta.
-Ska vi kanske ta det lite lugnt nu? sa hon sedan och satte sej ner i vattnet. Jag simmade över och satte mej bredvid henne. Vi njöt av den sista tiden i jacuzzin och sedan gick vi upp och virade handdukarna om oss. Jag såg hur Alicia tittade in min mage något enormt. Det fick mej bara att bli glad, hon tyckte om den alltså, hahaha. Fast jag kan inte ljuga, jag kollade in henne som attans också. Vi försökte få oss torra och sen sprang vi upp till vårat sovrumt. Jag hängde upp handduken på dörren och började ta av mej mina badshorts. Jag hade ju kalsonger under trots allt. Alicia kollade förvånat på mej och ner på mitt skrev, hon bet sej i läppen.

-Eh.. jag byter om på toaletten, sa hon snabbt och smet ut från rummet.
Jag skrattade för mej själv, hon gillade det hon såg, det kunde hon inte dölja. Jag satte på mej ett par rena jeans och en t-shirt. Jag satte mej ner i sängen och pysslade lite med mobilen. Efter ett tag kom Alicia in igen, hon log sött.
-Sådär..
Jag log mot henne.
-Ska vi gå ut och kolla? sa jag och ställde mej upp.
-Visst.
Vi gick ut på "däck", Kenny körde fortfarande båten. Han log mot oss när han såg oss.
-Har ni kul?
-Som fan! sa jag
-Bra! Men ni ska inte få vara uppe hela natten om ni tror det. Klockan är redan halv 2 på natten. Kanske dags att sova snart va? sa Kenny och skrattade.
-Oroa dej inte, vi ska lägga oss snart, sa jag och vände mej ut mot havet.
Alicia ställde sej bredvid mej och vi var alldeles tysta. Våra blickar vara bara fokuserade på det vackra, stilla vattnet. Jag kom plötsligt att tänka på allt som hade hänt. För en stund så hade jag nästan glömt av det men nu kändes det som att det åt upp min hjärna. Vad ska jag säga till mina fans? Dom kanske kommer hata mej? Jag måste säga förlåt till Chris också, jag kände mej faktiskt taskig på sätt och vis. Men fortfarande så försökte han att kyssa Alicia. Men jag måste ändå säga förlåt, jag måste. Jag försvann in i mina tankar och märkte inte ens att Alicia stirrade på mej.

-Justin vad tänker du på? sa hon tyst och mjukt.
Jag vände mej genast om mot henne.
-Allt, allt som har hänt. Jag vet inte vad jag ska göra, sa jag tyst och harklade mej.
Hon kollade sorgset på mej och lyfte sin hand mot mitt ansikte. Hon smekte min kind lite lätt.
-Oroa dej inte Justin. Allt kommer ordna sej, sa hon och hennes ord fick mej att må bättre.
-Du har rätt. Jag ska ordna upp alltihop något sätt.
Hon gav mej en snabb kyss på kinden och sedan gick vi in i yachten igen. Det blåste för kallt ute.
Vi sa godnatt till Kenny och gick in till köket. Vi åt lite av maten som blev över och sen kände vi oss urtrötta så bestämde oss för att kolla på en film. Vi gick in i det stora, lyxiga storarummet och satte på en film. Efter filmen så gick vi in till vårat sovrum. Jag kände mej genast pigg igen och det verkade Alicia också. Vi satte oss i sängen och snackade lite......

----------------------------

Nu fick ni en ganska lång del ! Vad tycker ni ?
I nästa del blir det lite hett hahaha ! Can you handle it ? ;)

ME+U - chapter 82

En halv timme senare var vi framme vid hennes hus. Jag log för mej själv och öppnade bildörren. Jag gick snabbt fram vid dörren och plingade på. Jag gjorde en snabb hairflip innan dörren öppnades. Hennes leende sken och hon var lika fin, som alltid.
-Hej baby, sa jag och kysste henne snabbt på munnen.
-Hej, sa hon och skrattade.
-Ska vi åka då? sa jag och log.
-Visst, sa hon glatt och så gick vi hand i hand till bilen där Kenny vänta





Inne i yachten..

ALICIAS PERSPEKTIV

Jag kunde inte fatta att vi var påväg till en yacht. Bara jag och Justin, och Kenny såklart. Någon måste ju köra, haha. Kenny verkade lite sur efter det som hade hänt men ändå var han villig att ta oss dit. Han är så snäll. Efter ett tag var vi framme vid en kaj men det fanns inga båtar någonstans. Vi gick ut ur bilen och jag kollade mej omkring, då såg jag yachten. Den låg i vattnet och väntade på oss och den var verkligen stor. Jag kollade på den med stora ögon och sen på Justin som log.
-Wow.. sa jag häpet.
-I know, I know, sa Justin och skrattade.
Kenny gick fram till yachten och sa till oss att gå på den.
Jag klev på yachten med skakande ben och Justin höll in min hand. Först gick vi runt på "däck" och kollade runt. Vinden blåste i mitt hår och jag kollade ut mot havet. Det var så fint. Plötsligt kände jag hur Kenny började köra och vi rörde oss över vattnet. Det kittlades lite i magen och jag tog tag i räcket. Jag kände hur Justin kom bakom mej och höll om mej. Hans varma mage mot min rygg, hans armar runt min mage och hans huvud på min axel. Jag viskade i hans öra.

-Justin.. Du är bäst..
Han skrattade lågt.
-Jag vet.
Justin vilade sitt huvud på min axel och jag slöt mina ögon och bara lyssnade på hans andetag och havet som brusade.
-Hey, ska ni inte ta och kolla in hur det ser ut där inne? ropade Kenny glatt.
Justin släppte mej och tillsammans gick vi in i yachten. Värmen slog emot våra ansikten och jag kollade mej häpet omkring. Det var otroligt lyxigt! Det fanns två våningar. På ena våningen fanns det ett STORT sovrum för bara mej och Justin, en lyxig toalett, ett slags kök och TV-rum. På nedervåningen fanns det en överdrivet stor jacuzzi och bastu. Wow, jag var nog i himlen!? Såklart skulle jag springa runt i alla rum, och hoppa på den stora sängen i sovrummet. Justin gjorde detsamma, han älskade tydligen det haha.
-Ska vi äta? Jag är utsvulten, sa Justin och tog sej för magen.
Jag slutade hoppa i sängen och sjönk ner i den istället.
-Gärna! sa jag och pustade ut.

Vi gick in i köket och satte oss vid det stora köksbordet. På bordet stog det två ljus och maten var redan serverad. Justin var som vanligt snabb med att ta för sej. Jag började skratta för han såg så stressad ut när han åt.
-Vad skrattar du åt? sa Justin bekymrat med hela munnen full av mat.
-Varför äter du så snabbt? Njut av maten istället, sa jag och blinkade.
Han svalde ner maten och skrattade.
-Det är ju det jag gör? sa han och åt en stor köttbit.
Jag skakade bara på huvudet och fortsatte äta. När vi var klara med maten så satt vi och bara snackade. Vi bestämde oss för att bada i jacuzzin lite senare men innan det skulle vi äta efterätt. Justin tog fram två stora bägare med glass. Han gav mej den ena bägaren och började äta på sin. På glassen låg det röda, stora, saftiga jordgubbar. Självklart skulle jag och Justin löjla oss. Jag tog upp en jordgubbe och kastade den rakt i hans huvud. Han kollade upp på mej och jag skrattade ihjäl mej. Hans ansikte var priceless! Rätt som det var så kände jag hur något kletigt  flög i mitt hår. Jag drog mina fingrar genom det och det var glass. Jag kollade surt upp på Justin som vek sej av skratt.

JUSTINS PERSPEKTIV
 
Jag kunde inte sluta skratta. Alicia kollade surt upp på mej med rosa glass i håret. Hon såg så söt ut.
-Din jävel! skrek hon och kände på glassen i sitt hår igen.
Jag började skratta ännu mera och hon reste sej snabbt upp och gick emot mej. Hon hade bägaren med glassen i sin hand riktad mot mej och jag sprang snabbt bort från henne.
-AAAAAAAH! skrek jag sarkastiskt och sprang genast in i sovrummet. Hon sprang snabbt efter mej och jag kröp under sängen. Hon kom in i rummet och kollade runt omkring sej.
-Kom fram din tönt! Jag ska dränka dej i glass! sa hon och skrattade elakt.
Jag fnissade till och hon sprang fram till sängen och böjde sej ner och kollade på mej.
-AHA! Kom ut så ska du få se! sa hon och skrattade.
-Aldrig! sa jag och skrattade retligt.
-Som du vill, då går jag väl då. Kom inte och fjäska sen, sa hon surt och gick ut ur rummet.
Jag visste att hon bara spelade. Jag såg det direkt på henne när hon spelade sur. Jag kröp ut och ställde mej upp. Jag visste att Alicia säkert väntade på mej utanför dörren. Med glass i handen dessutom. Oh well, jag kan väl låta henne få sin hämd. Jag öppnade dörren.
-Alicia? Vart är..
*SMACK!*

Jag kände den iskalla glassen smälta i mitt ansikte. Jag öppnade ögonen och framför mej stog Alicia och gapskrattade.
-Så går det när man bråkar med mej, sa hon kaxigt mellan sina skrattattacker.
Jag svepte handen över mitt ansikte och fick bort det mesta av glassen.
-Jag tycker du ska ta bort det sista, sa jag flirtigt och kollade på Alicia.
Hon började skratta ännu mera. Hon var så jäkla gullig.
-Glöm det du! sa hon sedan bestämt.
-Då får vi väl ta och bada då? I jacuzzin? sa jag och slickade mej om läpparna. Glassen smälte sött i min mun.
-Det har du rätt i. Jag behöver det nog mest, sa Alicia och pekade på glassen i hennes hår.
Vi skrattade och gick tillbaka in i sovrummet igen där alla våra saker låg. Jag öppnade min väska och tog fram ett par badshorts. Jag kollade på Alicia som rotade igenom sin väska och tillsist fick hon upp en ljusrosa bikini. Jag kunde knappt vänta att få se henne i den. Jag började ta av mej min t-shirt och slängde den på sängen. Jag skulle precis ta av mej mina byxor men då sa Alicia:
-Jag går in på toaletten och byter om.
Jag lät byxorna sitta kvar och log flirtigt.
-Eller så kan du byta om här?
Hon fnös och skakade på huvudet.
-Glöm din dröm, sa hon och öppnade dörren.

Jag skrattade för mej själv. Hur kunde man vara så fin som hon? Jag borde verkligen vara stolt, eller jag är stolt, som fan. Jag bytte snabbt om till mina badshorts och sprang ner till nedervåningen. Jag öppnade dörren och gick gick in till jacuzzin. Alicia hade inte kommit än. Jag kröp sakta ner i jacuzzin och det heta vattnet flöt omkring min kropp. Jag slöt ögonen och bara njöt men ryckte genast till när jag hörde någon komma in. Framför mej stog Alicia i sin bikini med en handduk hängandes över axeln. Hon log lite generat och jag blev genast hetare. Mina ögon åkte upp och ner över hennes kropp. Damn.. hon var.. perfekt!
-Har du aldrig sett en tjej i bikini förut eller vad är det frågan om? sa hon kaxigt och la ena benet i jacuzzin.
Jag skrattade lite nervöst.
-Haha jo, men det beror ju på vem tjejen i bikinin är, sa jag flirtigt.
Hon skrattade och var nu i jacuzzin. Hon simmade lite lätt över till mej och satte sej bredvid mej. Jag la min ena arm om hennes midja och hon lutade sitt huvud mot min axel. Vattnet bubblade runt om oss och jag såg hur Alicia slöt sina ögon. Jag kunde inte sluta titta på henne, hon var så fin.....

------------------------------

Kort del tyvärr ! Kommer KANSKE mer senare ikväll !
Kommentera vad ni tycker allihopa ! :D





ME+U - chapter 81

-Alicia, jag kan inte somna helt om du inte stannar. Jag måste veta att du här, mumlade han och vände på sej.
-Det är klart jag stannar, sa jag och kysste honom på kinden. Jag la mej bredvid honom i sängen och efter några minuter så hörde jag hur han hade somnat. Efter ett tag så smög jag upp och Usher skjutsade mej hem.
Vi snackade mycket om kvällen och Justin i bilen och jag berättade allt som hade hänt.
Jag kunde prata med Usher om allt. När jag kom hem så somnade jag på direkten.....



JUSTINS PERSPEKTIV

Jag vaknade upp och kollade mej omkring i mitt rum. Vart var Alicia? Då kom jag på att hon antagligen åkte hem efter att jag somnade igår. Igår, jag kom att tänka på gårdagen. Allt som hände på festen. Fan... Vad har jag gjort? Jag satte mej upp i sängen och drog mina fingrar genom håret. Jag la mitt ansikte i mina händer och pustade ut. Hur kunde jag vara så jävla dum? Hur kunde jag dricka? Hur kunde jag bara slå Chris sådär? Hur kunde jag inte tro på Alicia? Jag kände mej verkligen som en idiot. Dom kysstes aldrig ens och jag flippade ut som en idiot. Men det berodde nog mest på alkoholen, eller? Idag skulle jag ta med mej Alicia till yachten, så ALLT skulle bli bra mellan oss igen. Det var väl redan det egentligen men jag ville så gärna gottgöra henne. Jag gick upp och tog en varm dusch, den lilla huvudvärken jag hade var borta nu. Sedan så fixade jag mej och tog på mej kläder. Jag hörde hur mamma och dom andra snackade där nere.

Jag fick plötsligt en klump i magen. Tänk så skulle mamma få reda på det som hände igår? Det är klart att hon kommer få reda på det, Usher har säkert berättat allt för henne. Tänk så står allt i tidningarna, tänk så finns det bilder eller videos från kvällen? Fan, fan, fan. Jag tog ett djupt andetag och gick nerför trapporna. Mamma, Scooter, Usher och Kenny stog i köket och pratade vilt. Mamma höll i en tidning och hon såg riktigt förbannad ut. Usher såg ut att skämmas och när dom såg mej blev dom helt tysta. Jag kollade nervöst på dom, hade mamma fått reda på det?
-Justin, din mamma vill nog snacka med dej, sa Usher och kollade ner i golvet.
Jag svalde och kollade på mamma som spände blicken i mej.
-Sätt dej, sa mamma strängt och pekade mot köksbordet.
Usher och dom andra gick ut från rummet och jag satte mej vid bordet.
Mamma slängde tidningen på bordet framför mej och jag läste den svarta feta texten på framsidan.

"TONÅRSIDOLEN JUSTIN BIEBER FULL OCH ATTACKERAR CHRIS BROWN"
Unden texten så fanns det en bild på mej där jag höll i en spritflaska, en bild på Chris med blod i ansiktet, och en bild där Usher och vakten släpar ut mej skrikandes från festen. Jag svalde hårt och mitt hjärta bankade fortare och fortare. Jag fortsatte läsa den andra rubriken.
"JUSTIN BIEBERS FLICKVÄN OTROGEN?"
Under rubriken var det en bild på Alicia och Chris när dom snackade vid baren.
Vad fan hade jag gjort? Nu hade jag verkligen sabbat alltihop. Jag kollade upp från tidningen och på mamma. Hon andades tungt av ilska.
-VAFAN ÄR DET HÄR? VA? skrek hon.
Jag visste inte vad jag skulle svara. Jag kände mej alldeles stum.
-Asså.. mamma..
Mamma avbröt mej.
-VADÅ? HUR KUNDE DU GÖRA SÅHÄR? DU ÄR INTE SÅN HÄR EGENTLIGEN, VAD HAR HÄNT MED DEJ? skrek hon och jag kollade ner i bordet. Jag ville bara försvinna, det var så jäkla pinsamt så det fanns inte.
-JUSTIN DREW BIEBER! TITTA PÅ MEJ! skrek hon, hon sa alltid så när hon ville ha min uppmärksamhet. Jag kände mej tvingad att titta upp på henne.
-Mamma snälla, du fattar inte. Jag ångrar mej verkligen, jag vet inte vad som hände med mej. Men du vet inte hela historien, sa jag tyst och kollade hela tiden in i hennes ögon.
-Jodå, Usher har berättat allt! Jag bryr mej inte om, om du trodde att Chris kysste Alicia, MAN GÖR ÄNDÅ INTE SÅ SOM DU GJORDE!
-Förlåt, snälla mamma, förlåt. Jag ska fixa det här, sa jag med gråten i halsen.
Nu fattade jag verkligen jävla skit jag hade satt mej i och hur skulle jag komma ut ur den?
-Hur då? VA? Fattar du inte vilket dåligt rykte du har fått nu. Det här kan vara slutet på din karriär. Hur kunde du göra såhär mot mej, Alicia och dej själv? Det känns som att jag inte känner dej längre. Jag vill inte att du ska växa upp för snabbt. Snälla Justin, du är fortfarande liten, du är fortfarande min lilla bebis. Jag vill inte att du ska göra såhär mot dej själv. Du kan bättre än så, sa mamma som hade lugnat ner sej lite.
Vi fortsatte att prata om det som hade hänt. Jag fick ur mej all ångest och det kändes genast lite bättre och mamma förstod mej, åtminstone lite. Hon var fortfarande arg men hon lyssnade iallafall på mej.
Jag kollade på klockan, den var redan 4 på dagen. Jag bestämde mej för att snacka med Kenny så han kunde fixa yachten.

ALICIAS PERSPEKTIV

Jag visste det! Jag visste att alla skulle få reda på det! Jag lästa den jävla tidningen och jag hade lust att slå sönder någon. Självklart hade dom överdrivit det hela.
"Alicia Florez stog i baren och hånglade vilt med Chris Brown. Kanske är hon inte den perfekta flickvännen trots allt?"
Det kokade inom mej. VI HÅNGLADE INTE! Vi kysstes inte ens!

"Justin såg när Alicia och Chris hånglade och han gick då fram till baren och söp sej full. Några drinkar senare så gick han fram till dom och misshandlade Chris brutalt. Han blev sedan utsläpad ut från festen av både en vakt och sin manager Usher. Han skrek och sparkade vilt för att komma loss för att slå Chris igen men lyckades inte. Han kom aldrig in igen på festen efter det. Hur det är mellan Alicia och Justin just nu är det ingen som vet. Kanske är dom ihop, kanske inte? Tidigare den kvällen hade Justin berättat live framför sina miljontals fans hur mycket han älskade Alicia. Kanske är dom inte gjorde för varandra trots allt? Men nu undrar vi verkligen, vad har hänt med Justin Bieber? Håller han på att förstöra sin egen karriär? Vi återkommer när vi vet mer."

Jag slängde tidningen i väggen och svärde högt för mej själv. Stackars Justin, vad skulle han göra nu? Han förtjänade inte det här. Han var ju egentligen inte sån här, att ett stort misstag skulle kunna förstöra hela hans karriär skulle vara otroligt dåligt. Jag fick plötsligt dåligt samvete, allt var mitt fel. Jag skulle aldrig pratat med Chris, jag skulle aldrig låtit han kyssa min kind ens. Jag skulle bara gått därifrån. Jag la mej ner i sängen och bara hatade mej själv. Min mobil ringde och jag trevade efter den på nattduksbordet. Det var Justin. Jag tog ett djupt andetag och svarade.
-Hallå?
-Hej det är Justin! Hur är det?
-Ehm.. sådär.. sa jag tyst.
-Vadå? Har det hänt något? frågade han oroligt.
-Ja, allt är mitt fel. Förlåt Justin, du förtjänar inte att förlora din karriär. Jag skulle aldrig ha..
Justin avbröt mej direkt.
-Ge dej Alicia! Det är inte ditt fel! Säg inte så! Sluta tänk så, OK?
Knuten i min mage försvann.
-OK.. sa jag tyst.
-Bra! Vi snackar mer om det senare. Jag har fixat allt med yachten nu. Jag kommer och hämtar dej vid 9, OK?
Jag blev genast glad. Yachten, bara jag och Justin, ensamma.
-OK, jag älskar dej!
-Jag älskar dej med!
*KLICK*

Som tur var inte mina föräldrar hemma. Dom var på något jätte viktigt möte som handlade om deras jobb och dom skulle vara borta hela dagen. Om dom hade vart hemma så hade dom nog skällt ut mej efter allt som hade stått i tidningen. Men det kommer, det kommer. Tänk så kommer jag inte få träffa Justin något mer efter allt som har hänt? Jag kände hur jag ville börja gråta av bara tanken. Jag skakade på huvudet och gick ner och kollade på TV. Såklart skulle allt handla om det som hände igår! Jag suckade och bytte kanal. På en kanal så spelades det när Justin sjöng för mej på scen. Jag höjde ljudet. Det var verkligen fint. Det kändes lite konstigt att se sej själv på TV men gud så fint det var. Inget ska förstöra för oss två, inga jävla tidningar, inget. Nu var klockan redan 8 och det var bara en timme kvar tills Justin skulle komma. Jag tog en snabb dusch och bestämde mej för att överraska Justin lite smått. Jag satte på mej trosorna som han hade köpt till mej i julklapp. Jag skrattade lite lågt för mej själv när jag läste texten. "Biebers girl".Det skulle han nog gilla, haha. Sedan satte jag på mej en svart bh, ett vitt linne, en lila t-shirt och ett par mörkblåa jeans. Jag sminkade mej lite och nu var jag klar. Klockan var halv 9. Jag satte mej ner i soffan och bara väntade.

JUSTINS PERSPEKTIV

Jag och Kenny satte oss i bilen och började köra iväg mot Alicias hus. Jag fattade inte riktigt hur mamma kunde låta mej åka fast jag hade vart en idiot. Tack mamma, tänkte jag för mej själv och log. Kenny verkade också vara litt smått vresig på mej efter det som hade hänt.
-Justin, gör aldrig om det här, lovar du det? sa han och vände sej lite snabbt mot mej.
-Jag lovar, sa jag mjukt.
En halv timme senare var vi framme vid hennes hus. Jag log för mej själv och öppnade bildörren. Jag gick snabbt fram vid dörren och plingade på. Jag gjorde en snabb hairflip innan dörren öppnades. Hennes leende sken och hon var lika fin, som alltid.
-Hej baby, sa jag och kysste henne snabbt på munnen.
-Hej, sa hon och skrattade.
-Ska vi åka då? sa jag och log.
-Visst, sa hon glatt och så gick vi hand i hand till bilen där Kenny väntade....

-----------------------------------

Förlåt för dålig uppdatering !
KOMMENTERA :D




ME+U - chapter 80

Jag började tränga mej genom den trånga massan av folk och det kändes som att mina ben inte bärde mej längre. Jag puttade till folk som inte aktade på sej och dom kollade snopet efter mej. Jag ville bara slå sönder någon. Nu var jag ute ur folkmassan och var nära baren. Jag tittade argt på Alicia och Chris som inte hade märkt att jag några meter ifrån dom. Jag spände mina käkben och gick närmre dom med långa steg. Dom båda kollade upp på mej och Alicias ögon kollade stort på mej.....



JUSTINS PERSPEKTIV

Jag kollade på Alicia med tårar i ögonen och sen på Chris. Jag visste vad jag skulle göra, jag visste vad jag behövde göra. Jag spände mina knogar och käke och snart var det dags. Mitt huvud snurrar men jag känner mej säkrare än aldrig förr. Chris kollade osäkert tillbaka på mej och han såg lite rädd ut. Jag tog ett litet steg för att börja gå mot Chris men Alicia ställde sej snabbt framför mej. Hon såg också rädd ut.

-Justin! Vad är det med dej? Du är alldeles röd i ögonen och du luktar.. sprit! halvskrek hon för att jag skulle höra henne. Jag kände hur en tår rann nerför min kind och ilskan kom flygandes fram och tillbaka så fort jag bara tittade på Chris.
-Jag fattar inte hur du kunde. Akta på dej, sa jag hotfullt och putte hårt bort henne från mej.
Jag gick snabbt och aggressivt fram till Chris och han ställde sej snabbt upp.
-Vad är det Bieber? Du ser inte ut att må så bra, sa han osäkert och kollade runt.
Jag gick fram ännu några steg till och nu var jag bara några centimeter från hans ansikte.
-Du ska låta min flickvän va, fattar du? väste jag i hans ansikte och han ryckte till.
-Vad menar du? Vi pratade bara, jag lovar! sa han och höll upp händerna.
-Ljug inte! , skrek jag i hans ansikte och mitt huvud dunkade som aldrig förr.

Han hann inte ens svara innan jag spände mina knogar och boxade honom i ansiktet.
Han backade bakåt och föll nästan ner på golvet. Han tog sej för ansiktet och kollade sedan chockat på mej. Jag hörde hur Alicia skrek bakom mej och allt bara snurrade. Musiken dunkade i hela mitt huvud och alla lampor gjorde mej förvirrad. Jag tänkte precis gå fram och slå till Chris igen men då känner jag hur någon tar ett hårt tag om min arm och drar bort mej från honom. Jag vänder mej om och det är en vakt och den andra som håller i mej är Usher. Jag börjar vifta med mina armar för att komma loss.
-SLÄPP MEJ FÖR HELVETE! JAG SKA DÖDA HONOM! skriker jag och sparkar hejdlöst mot Chris i luften.
Han hade kommit upp på fötter nu och han såg riktigt chockad ut. Blodet från hans näsa forsade ner och en massa folk kom fram till honom. Alla kollade chockat på mej och en utav dom var Alicia. Tårarna rann nerför hennes kinder och det gjorde mina med.
-SLÄPP MEJ DÅ! skrek jag ännu en gång.

Dom släpade ut mej mot bakvägen och nu var vi vid dörren. Jag kollade på alla folk som hade samlat sej runt mej och sedan på Alicia igen. Hon hade börjat gå efter oss.
Jag hörde hur Chris ropade efter mej.
-DU ÄR STÖRD, JUSTIN!
Då kände jag hur det började koka i mej och jag sparkade med både armarna och benen för att komma loss.
-RÖR ALDRIG ALICIA IGEN! FATTAR DU DET DIN JÄVEL? skrek jag och spottet flög åt alla håll.
Folk flyttade sej snabbt bort från mej och satte handen för munnen och såg riktigt rädda och chockade ut.
-SLUTA NU JUSTIN! skrek Usher som fortfarande hade ett hårt tag om mej.
Vakten öppnade dörren och slängde mej på marken. Jag landade hårt på mina knän och kände smärtan för några sekunder men dom dog snabbt bort igen. Jag satte ställde mej genast upp igen och kollade vilset omkring mej.
Usher tittade strängt på mej.
-Justin? Vad fan håller du på med? Har du druckit? Du är ju full, jag kan se det. Fattar du inte hur illa det här kunde ha gått? Tänk om alla får reda på det här, hur ska du komma ur den skiten då? VA?
Han skrek i mitt ansikte men jag reagerade knappt och backade inte ens bakåt.
-Jag bryr mej inte! Han höll på med Alicia, hon är min tjej, ingen annans! skrek jag och en tår föll nerför min kind igen.
Usher skulle precis säga något men då öppnas dörren och Alicia kommer ut till oss. Hon ser alldeles förtvivlad ut med tårar i ögonen. Hon sätter handen på Ushers axel.
-Jag kan ta hand om det här, snälla? sa hon tyst.
Usher nickade och lämnade oss. Jag kollade in i hennes ögon och kollade sedan bort.
-Justin..?

ALICIAS PERSPEKTIV

Det som nyss hade hänt var chockande. Varför gjorde Justin såhär? Vad hade Chris gjort för att få Justin så arg? Jag kunde inte ljuga, jag kände mej själv lite rädd för Justin just nu. Men jag visste att han aldrig skulle röra mej, aldrig. Jag kollade in i Justins ögon men han kollade genast bort och han vacklade runt.
-Justin..?
Han svarade inte utan kollade bara åt ett annat håll.
-Vad är det för fel på dej? Varför slog du Chris? Vi gjorde inget med varandra om det är det du tror, sa jag och försökte på honom att titta på mej men han vägrade. Jag såg hur hans ögon blev tårfyllda.
-DU KYSSTE HONOM JU FÖRIHELVETE! LJUG INTE FÖR MEJ! JAG HAR GJORT ALLT FÖR DEJ OCH SÅ GÖR DU SÅHÄR MOT MEJ! FAN FÖR DEJ! skrek han och började snabbt vackla bort från mej. Jag sprang snabbt efter honom och kom lätt ikapp honom. Jag tog tag i hans arm för att få honom att stanna. Han stannade och kollade argt på mej och tårar rann nerför hans kinder.
-Vad vill du säga? Jag vet att ni gjorde det! Du fattar inte hur sårad jag är just nu! skrek han i mitt ansikte och satte sej plötsligt ner på den iskalla asfalten. Han la sitt ansikte i sina händer och hela hans kropp skakade av hans snyftningar.

Det kändes som att hela mitt hjärta brast. Vi kysstes ju inte? Chris FÖRSÖKTE kyssa mej men jag la ju kinden till så att han kysste den istället. Är det det Justin snackar om? Jag satte mej också ner på asfalten och flyttade mej närmre Justin.
-STICK, DU HAR INGET ATT FÖRKLARA FÖR MEJ! skrek han inne i sina händer.
Jag kände hur tårarna forsade nerför mina kinder. Min lilla Justin.. jag klarade inte att se honom såhär.
Jag drog sakta bort hans händer från hans ansikte och drog upp det så att han tittade på mej.
Hans ögon var alldeles illröda och hela hans ansikte var vått av tårar. Han tittade in i mina ögon.
-Jag har inget att leva för längre, fattar du inte det? Du har sårat mej, du vill inte ha mej, vem ska jag då leva för? Du är mitt liv. Varför? Varför gjorde du såhär mot mej? halvskrek han och kollade bort igen.
Jag vände hans ansikte mot mitt och vi kollade in i varandras ögon.

-Justin, jag lovar och svär på våran kärlek. Jag kysste inte Chris. Det var han som försökte kyssa mej men jag la kinden till så han kysste min KIND. Du måste ha sett fel för jag skulle aldrig kunna kyssa någon annan än dej. Det fattar du väl? Jag älskar dej mer än allt annat, du är mitt liv, min luft som jag andas och lever i. Snälla, du måste tro på mej annars klarar jag inte att fortsätta leva.

Mina tårar blev bara fler och fler och det blev hans med. Vi kollade på varandra en ganska lång stund. Han måste tro på mej, om inte, vad ska jag göra då? Jag kan inte leva om han inte tror på mej. Jag torkade bort hans tårar och flyttade mitt ansikte närmre hans. Nu var våra läppar bara några centimeter från varandra. Jag slöt ögonen och några sekunder senare så snuddades våra läppar lite lätt. Jag viskade tyst.
-Tror du på mej?
Han tog ett djupt andetag.
-Ja, förlåt för att jag inte trodde på dej. Förlåt för allt. Jag fattar inte varför jag gjorde det här. Jag fattar inte hur jag kunde dricka.. Jag fattar inte hur jag inte kunde lita på dej. Snälla, det du som ska förlåta mej. Jag har har vart ett svin. Förlåt, förlåt Alicia. Jag älskar dej och jag kan inte leva utan dej.
Vi kollade in i varandras ögon tårfyllda ögon en sista gång.
-Jag älskar dej med, det är du och jag föralltid, sa jag och så kysstes vi lite lätt.
Nu kändes allt bra, precis som vanligt. Nästan iallafall.
Jag drog mina fingrar genom hans hår och så slutade vi kyssas.

Han satte sitt ansikte i sina händer igen och jag la mitt huvud på hans axel.
-Jag känner mej fortfarande helt snurrig men det försvinner nog snart, hörde jag honom säga tyst inne i sina händer. Jag skrattade lite tyst för mej själv och kysste honom på örat. Han kollade genast upp på mej och skrattade.
-Kysste du mej nyss på örat?
Jag började gapskratta.
-HAHHAA JA!
-HAHHAAHAHA hittade du något vax då? sa han mellan sina skrattattacker.
Vi båda satt och skrattade på den iskalla asfalten som var var täckt av lite snö.
Nu kändes faktiskt allt som vanligt. Bara jag och honom.
Efter ett litet tag så gick vi tillbaka till festen men vi gick aldrig in utan vi stog utanför dörren.
-Jag går och hämtar Usher, så vi kan åka hem, sa jag och gick in.
Några minuter senare så satt jag, Justin och Usher i en taxi påväg hem. Justin såg ut att halvsova i sitt säte. Han hade inte ens tagit på sej sitt bälte.
-Hur är det med honom? Har ni klarat ut allt nu? sa Usher tyst så att Justin inte skulla höra.
-Han mår bättre nu och allt vara bara ett STORT missförstånd, sa jag tyst tillbaka.
-OK vad bra. Justin verkade ju alldeles förkrossad. Jag antar att han älskar dej så mycket, sa Usher och tittade på Justin som fortfarande inte verkade ha hört oss. Luvan täckte lite av hans ansikte och hans mun var öppen.

-Mhm, men vad kommer hända om alla får reda på vad som har hänt? Hur kommer det gå för er och Justin då?
frågade jag oroligt och kollade upp på Usher.
-Tänk inte på det gumman. Det reder vi ut, sa han och log mjukt.
-OK, sa jag och lutade mitt huvud mot hans axel och slöt ögonen.
Jag var verkligen alldeles utmattad efter den här natten. Den hade både vart rolig, fin och urjävlig. Efter en halvtimme var vi framme vid Justins hus. Vi väckte Justin och jag följde med honom upp hans rum. Han tog av sej sina kläder och slängde sej i sängen. Som tur var så sov hans mamma redan, om hon skulle se honom nu så skulle hon nog ha dödat honom. Jag drog täcket över Justin och han halvsov.
-Alicia, jag kan inte somna helt om du inte stannar. Jag måste veta att du här, mumlade han och vände på sej.
-Det är klart jag stannar, sa jag och kysste honom på kinden. Jag la mej bredvid honom i sängen och efter några minuter så hörde jag hur han hade somnat. Efter ett tag så smög jag upp och Usher skjutsade mej hem.
Vi snackade mycket om kvällen och Justin i bilen och jag berättade allt som hade hänt.
Jag kunde prata med Usher om allt. När jag kom hem så somnade jag på direkten.....

------------------------------------

D R A MA ! Men nu är allt bra igen ^^
KOMMENTERA ALLIHOPA :D





ME+U - chapter 79

Justin höll hårt i min hand medans vi gick bland alla folk. Jag kollade upp mot den stora scenen. Där stog bland annat Beyonce, Rianna och Drake. My god! När alla fick syn på mej, Justin och Usher så pekade dom på oss och Beyonce skrek i mikrofonen.
-DOM ÄR HÄR!
Alla vände sej mot oss och klappade i händerna. Jag log mot alla folk i vimlet.
-KOM UPP PÅ SCEN KÄRLEKSPARET! skrek Beyonce och vinkade till oss.
Justin ryckte på axlarna mot mej och sedan trängde vi oss igenom den stora folkmassan mot scenen....



JUSTINS PERSPEKTIV

När alla märkte att det var vi som trängde oss genom folkmassan så flyttade dom på sej på direkten. Jag höll hårt i Alicias hand och nu var vi uppe på scenen. Beyonce gav oss en kram och flyttade mikrofonen till mej. Någon hade stängt av musiken och nu stog alla och tittade på oss. Lamporna blinkade fortfarande och det var hur varmt som helst. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga så jag sa det första som kom upp i mitt huvud.

-Ehm.. Well.. Tack allihopa för att vi fick komma hit! Det är kul att få vara här med er och inatt ska vi ha kul, right?
-YEEEEEEEEEEAH! skrek alla och skrattade.
-Och antagligen har ni sett mej och Alicia live, she's my babygirl, sa jag och log mot Alicia.
Alla log mot oss och gjorde glädjeskrik.
-Jag har inte så mycker mer att säga, tack för att vi fick komma allihopa!
Jag tog tag i Alicias hand igen och så gick vi ner för scenen. Beyonce pratade i mikrofonen.
-Ge kärleksparet applåder allihopa!
Alla klappade hårt sina händer och visslade mot oss.
Jag och Alicia log mot dom och en massa folk kom fram och snackade med oss.
Dom gav oss kramar och berömde oss, jag var hur glad som helst. Selena Gomez kom också fram, henne hade jag inte träffat på hur länge som helst. Efter ett tag sattes musiken på igen och alla började dansa vilt. Nu hade alla skapat en ring och vem som helst fick gå in i den och dansa. Jag tog med mej Alicia och vi stog runt några personer som dansade i mitten av ringen.
-KOM IGEN BIEBER! GE OSS EN DANS! skrek några till mej och jag kände mej plötsligt också sugen på att dansa.
Jag slängde mej in i ringen och började dansa, då och då kollade jag på Alicia som stog och log mot mej. Alla klappade runt om mej och fler från ringen kom och dansade tillsammans med mej. Tillsist så drog jag med mej Alica också, hon kollade osäkert på mej och bara stog där medans jag dansade lite lätt bredvid henne.

-Kom igen Alicia! Show em what u got! sa jag och blinkade med ena ögat.
Alica började skratta och sedan började hon lätt röra sej till musiken. Alla kollade noga på henne medans hon dansade bredvid mej. Ju mer hon började dansa ju mer började folk klappa i händerna.
-OH BIEBERS GIRL GOT SKILLS! skrek någon och alla skrattade.

ALICIAS PERSPEKTIV

Jag kände hur jag började bli lite generad när folk skrek och klappade i händerna, så jag slutade dansa och ställde mej tillsammans med dom andra i ringen.
-WOOW, du var ju jätte bra! sa mina vänner och kramade hårt om mej.
-HAHA tack! Har ni kul då? frågade jag glatt.
-Du ska bara veta! Det är ju fullt med bara kändisar här, du fattar inte, jag får snart en hjärtattack, sa Taylor och andades snabbt.
-JA! Tack Alicia för att du tog med oss. Vi älskar dej! sa Sophia och dom kramade om mej igen och sedan såg dom någon kändis och dom sprang genast fram till honom. Jag skrattade och skakade på huvudet och kollade på Justin som fortfarande dansa. Han var verkligen het!
-Wow, Alicia, du är ju jätte bra på att dansa, säger Selena Gomez plötsligt och kramar om mej.
-Åh tack! Jag älskar dina låtar!
-Tack!
Jag stog och snackade med henne och några andra kändisar som Jay-z, Rihanna, Miley Cyrus, Kesha och Katy Perry ett litet tag. Det var verkligen otroligt att få stå och snacka med dom, dom var hur trevliga och roliga som helst. Dom gick iväg efter ett tag och jag fortsatte titta på Justin som dansade med några i sitt crew. Jag känner hur någon knackar mej på axeln och jag vänder mej om och där står CHRIS BROWN! Killen som jag har älskat i flera år. Det kändes som att mitt hjärta hoppade över några extra slag.

-Hey Alicia! Jag såg din dans, du är ju grym! sa han och flashade ett stort smile.
-Eh, tack så mycket! sa jag och darrade på rösten.
-Vart har du Bieber då? frågade han och kollade mot ringen.
-Han dansar, sa jag och skrattade nervöst.
-Oh ja, jag ser honom nu. Haha han är ju också grym!
-Jag vet, sa jag och försökte låta säkrare än jag egentligen var.
Plötsligt så kommer Justin fram och hälsar på Chris Brown.
Dom snackar lite men sen så drar några Justin med sej till ringen igen och han börjar dansa.
-Jag är verkligen glad för eran skull. Justin har verkligen skaffat sej en vacker tjej, sa Chris och blinkade mot mej.
Jag kände hur jag blev röd om kinderna och kollade ner i golvet. Han lyfte upp min haka så att jag kollade in i hans ögon. Han log stort.
-Ey, skäms inte, du är vacker, det ska du ha klart för dej, sa han och log igen.
Jag log till svar och kände mej alldels varm i hela kroppen.
-Kom vi snackar någonstans där det är lite lugnare, sa han plötsligt och drog med mej till baren där det inte var så mycket folk. Jag kollade osäkert bak på Justin som fortfarande dansade. Jag lät Chris dra mej till baren utan att säga ett ord. Vi satte oss vid var sin stol och började snacka, nu var jag inte blyg längre och jag babblade på som bara den.

JUSTINS PERSPEKTIV

Jag kände hur svetten rann nerför min kropp och det kändes som om jag låg i brand. Jag slutade dansa och andades tungt. Dom andra verkade inte ha märkt att jag hade ställt mej i ringen tillsammans med dom andra som inte dansade. Jag kollade osäkert omkring mej efter Alicia. Vart var hon? Chris var inte heller kvar och han var den sista jag hade sett henne med. Jag kände hur jag började bli lite orolig men då såg jag henne sitta tillsammans med Chris vid baren. Hon satt och skrattade och jag såg hur Chris hela tiden kollade in henne. Jag kände hur en konstig känsla for genom hela min kropp. Jag tänkte precis gå fram till dom men då kommer några och stoppar mej. Det var Jay-z och Beyonce som ville snacka med mej, vi snackade i hela 10 långa minuter. När dom äntligen hade lämnat mej så kollade jag mot baren igen. Alicia satt fortfarande kvar där med Chris, han sa något och hon kollade generat ner i golvet. Helt plötsligt ser jag hur han smeker hennes lår, ilskan for genom min kropp och jag tänkte precis gå fram dit och hämta Alicia. Men då höjs musiken ännu högre och alla folk börjar hoppa. Jag försöker komma igenom dom men det går inte. Jag sträcker mej över alla människor och ser Alicia och Chris lite suddigt. Det såg ut som att dom kysste varandra, jag kände hur mina händer började darra och allt gick i slow motion. Vad fan höll han på med? Vad fan höll hon på med? Det kändes som att mitt hjärta krossades i tusen bitar som man sedan trampade på. Jag ville försvinna nu, nu, nu, nu.

Jag hade precis sagt framför alla mina tusentals fans hur mycket jag älskade henne och nu kysser hon CHRIS BROWN. Jag vänder mej om och går mot den andra baren som ligger åt andra hållet. Där sitter Jay-z, Bow wow, Drake och några andra. Jag går snabbt dit med raska steg och ställer mej vid baren. Jag ser en flaska med sprit ligga framför mej på bordet och jag tar tag i den med darrande händer. Jag för den till min mun och tar en stor klunk. Jag har hört att alkohol ska dämpa jobbiga känslor så jag bara gjorde det. Jag behövde det, jag brydde mej inte, jag brydde mej inte om något just nu.
-WOOOH JUSTIN, TA DET LUGNT! skriker Jay-z med stora ögon.
Drake, Bow Wow och Kesha vänder sej snabbt om mot mej.
-Hahaha! Wow, Bieber börjar bli vuxen! skrattar Kesha och tar en klunk av sin egen sprit.
-Ey Justin, det är bara att klunka skiten så länge din mamma inte är här, säger Bow wow och skrattar.
Jag skakar i händerna och jag vågar inte kolla mot den andra baren.

Jag tar flaskan mot mina läppar igen klunkar några klunkar. Jag sluter ögon och spänner hela mitt ansikte medans jag klunkar igen och fortsätter att göra så några gånger och känner hur hela min hals bränner. Jag släpper flaskan på bordet och spriten flyger åt alla håll. Jag känner hur mitt huvud snurrar och allt känns konstigt.
Jag kollar ut mot dansgolvet, dom som dansar ser ut att dansa i slowmotion och allt är suddigt.
-Justin, hur mår du? frågar Bow wow oroligt.
Jag svarar inte utan glor bara på honom. Min hals bränner som fan och jag får inte fram ett enda ord.
-VAFAN JUSTIN! VAD HAR HÄNT MED DEJ? DU HAR BLIVIT GALEN! skriker Jay-z argt och smäller till mej på armen.
-Din mamma kommer döda dej om hon får reda på det här! säger Drake och ruskar om mej.
Jag sket i vad dom sa. Deras röster kändes så långt borta och nu vände jag mitt huvud mot den andra baren där Chris och Alicia satt. Jag började tränga mej genom den trånga massan av folk och det kändes som att mina ben inte bärde mej längre. Jag puttade till folk som inte aktade på sej och dom kollade snopet efter mej. Jag ville bara slå sönder någon. Nu var jag ute ur folkmassan och var nära baren. Jag tittade argt på Alicia och Chris som inte hade märkt att jag några meter ifrån dom. Jag spände mina käkben och gick närmre dom med långa steg. Dom båda kollade upp på mej och Alicias ögon kollade stort på mej.....

-------------------------------------

KOM IHÅG att det här är bara en berättelse. Jag vet att Justin ALDRIG skulle göra något sånt här i verkligheten, som att dricka sprit t.e.x !!! Så bli inte sura nu är ni snälla !

Kysstes Alicia och Chris ?  Vad kommer Justin göra ? Vad tror ni ? KOMMENTERA ;)

ME+U - chapter 78

Alla fansen börjar skrika igen och jag vänder mej mot Alicia och kollar in i hennes vackra ögon.
-Alicia, jag älskar dej mer än allt annat, det vet du va? You're my real love!
Jag ser hur tårarna börjar rinna nerför hennes kinder och en livvakt springer in med en gitarr till mej. Jag börjar spela några ackord och sedan börjar jag sjunga medans jag tittar på Alicia. Hon är världens vackraste!



ALICIAS PERSPEKTIV

Det fanns inte ord för hur lycklig jag kände mej just nu. Alla fans blev plötsligt tysta när Justin började sjunga sin låt till mej. Såklart skulle jag börja gråta, den var så fin. Nästan hela tiden av låten så tittade han in i mina ögon.
Refrängen ekade hela tiden i mitt huvud.

"I still remember when we first met
When u kissed me and maked my lips wet
Cuz girl, you're all I ever wanted and now I got you
No one knows what we'll have been through
But remember, this love is real, and u know what I feel
So take my hand and then the whole world will understand
Your're my real love, love, love, love..."

När låten var slut så gick han fram mot mej och kollade hela tiden in i mina ögon. Han böjde säg lite snabbt ner mot mej och nu var våra läppar bara några centimeter från varandra. Jag hörde hur alla fansen började skrika och sedan kände jag hans läppar mot mina. Jag ställde mej upp och höll om honom medans vi kysstes. Nu skrek fansen hysteriskt.
-AAAAAAAAAWWWWWWW! GO JUSTIN AND ALICIA!
Jag började skratta och vi slutade kyssas. Han log stort mot mej och sedan mot publiken. Han tog fram mikrofonen och förde den mot munnen. Han höll hårt i min hand.
-Gillade ni låten?
-JAAAAAAAAAAAAAAAAAA! skrek alla fansen.
-Bra! Den här låten är verkligen speciell för mej. Jag är så glad över att ni tar det här så bra. Men det är ju klart, ni är dom bästa fansen man kan ha. Jag älskar er! sa Justin och log vänligt mot publiken.
Alla började skrika hysteriskt igen.
Han vände sej om mot mej och kollade in i mina ögon. Jag ville bara försvinna bort härifrån, bort med honom någonstans där ingen kan hitta oss. Han var allt för mej.
-Och jag älskar dej med. Du är den perfekta tjejen för mej. Det finns inte ord för hur mycket du betyder för mej. Sen du kom in i mitt liv så har allt förändrats. Allt har blivit så mycket bättre och jag känner mej inte ensam längre. Jag har hittat min själsfrände, och det är du Alicia. Jag älskar dej, kom ihåg det.

Alla kameror var riktade mot oss och vi syntes på den stora skärmen ovanför scenen. Jag kände hur tårarna började rinna ner för mina kinder igen och fansen skrek. Hur kunde han vara så perfekt? Jag log stort medans tårarna blev fler och fler. Jag tog mikrofonen från Justins hand och förde den skakandes mot min mun. Jag darrade på rösten. Jag kollade in i Justins vackra ögon och han nickade sakta med huvudet.
-Och jag vill säga att jag älskar dej med Justin! Du har förändrat hela mitt liv. Du är den finaste personen jag vet, det finns ingen som du. Jag fattar inte hur du kunde fixa allt det här åt mej. Tack! Och till alla fans där ute, jag är så himla glad över att ni är glada för våran skull. Vi älskar er också!
Jag räckte över micken till Justin igen och torkade bort mina tårar. Det här var otroligt. Alla fansen började skrika hysterisk, det enda jag och Justin kunde göra var att le, le och le. Justin höll fortfarande hårt i min hand och nu kysste han mej snabbt igen. Det kändes som allt annat om oss bara dog bort, och det enda som fanns var jag och han i hela världen. Jag slöt mina ögon och njöt av känslan av hans mjuka läppar och lyssnade på dom skrikande fansen. Vi slutade kyssas och kollade ut över den massiva publiken.
-TACK ALLIHOPA! NI ÄR BÄST! LOVE U! skrek Justin och sen sprang vi av scenen.
Alla fans skrek efter oss och nu var vi backstage.

JUSTINS PERSPEKTIV


Känslan var otrolig efter att vi hade sprungit av scenen. Nu visste typ hela världen om hur mycket vi hörde ihop. Alltihop sändes över hela världen. Och om folk inte kan acceptera oss så kan dom dra åt helvete. Allvarligt, det är jag och Alicia genom allt. När vi kom backstage så rusade genast alla mot oss. Mamma, crewet och alla dom.
-Wow Justin! Det där var otroligt fint! Jag är så stolt över dej! sa mamma och kramade om mej och sedan Alicia.
-Yeah man! Jag kan knappt fatta att du gjorde det där. Jag är så glad för eran skull, sa Usher och kramade om oss. Alla andra i crewet kramade om oss och berömde både mej och Alicia. Det kändes så bra nu när allt var över. Fansen tog det bra och allt var bara så jäkla perfekt. Jag kramade om Alicia och viskade i hennes öra.
-Du fattar inte hur glad jag är just nu. Du är mitt allt.
Hon viskade tyst tillbaka.
-Jag älskar dej Justin, mer än allt annat.
Jag gav henne en snabb kyss när alla kollade bort. Jag kunde knappt vänta tills att ta henne till yachten. Då skulle det bara vara jag och hon. Även fast det var kväll så ville jag ta henne dit. Hela natten för oss själva, jag blev genast hyper av bara tanken. Plötsligt så kommer det en massa paparazzis, intervjuare och kameror mot oss där vi står. Jag håller hårt i Alicias hand och ler mot dom. Dom började ta en massa kort och frågade saker.

-Hur känns det nu då? Ska ni gifta er? Hur länge kommer det här att vara tror ni? Var inte du ihop med Jasmine Villegas? Tror ni att alla fans är glada över det här? Kommer ni någonsin ångra det här?
En massa frågor ställdes, en del var riktigt jobbiga och frustrerade men jag bemötte dom med ett leende.
-Det känns otroligt! Hmm, om vi ska gifta oss? Det får vi väl se när vi blir äldre. Vi tänker inte så mycket på det just nu utan vi fokuserar mest på det som händer just nu. Ja, jag vet att vårat förhållande kommer vara länge, vi älskar varandra så mycket. Nej, jag var inte ihop med Jasmine. Jag tror att nästan alla fans är glada för våran skull! Nej, vi kommer ALDRIG ångra att vi gick ut med det här. Man ska inte dölja kärleken, vi är förälskade i varandra, that's it.

När jag hade svarat på alla frågorna och ställt upp på en massa kort så frågade några av dom.
-Ey, ni måste hänga med på festen. Vi måste ju fira det här ju! Kom igen, häng med nu!
Det skulle antagligen vara en kändisfest inte så långt härifrån, som jag egentligen skulle gått på efter konserten. Men nu var det ju meningen att jag skulle åka yacht med Alicia. Jag tittade osäkert på Alicia och sedan på dom.
-Ne men asså..
Dom avbröt mej genast.
-Kom igen grabben! Alla vill ju fira och se er!
Usher och mitt crew log mot oss och nickade.
-Kom igen Bieber, det kommer bli kul, sa Usher och klappade mej på axeln.
Jag kollade på Alicia som log mot mej.
-OK då!
Vi gick ut ur byggnaden med alla andra efter oss. Alicias vänner stog utanför och väntade på oss, dom kramade hårt om mej och Alicia och dom grät av lycka för våran skull. Vi satte oss i limousinen med Usher och började köra mot festen som låg några kvarter bort.

ALICIAS PERSPEKTIV

Jag var verkligen hypad, vi skulle åka på en kändisfest där alla coola kändisar skulle hålla till. My god! Jag och mina vänner vände och vred oss av lycka i sätena. När mina vänner snackade med Usher så viskade Justin i mitt öra.
-Hoppas du inte blev ledsen över att vi inte åkte yacht. Men vi kanske kan göra det efter eller imorgon? Jag gör allt du vill, baby. Nu ska vi ha kul på festen.
-Nejdå, vi kan göra det efteråt. Yeaaah, nu ska vi ha kul, viskade jag glatt tillbaka och kysste hans kind snabbt.
Sedan så satt vi och snackade och hade kul tillsammans i bilen. Efter en halv timme så var vi framme vid festen. Herregud! Jag tittade chockat ut ur fönstret på alla folk som hade samlat sej utanför. Musiken dunkade ända ut och mina vänner skrek till och for genast ur bilen. Justin öppnade dörren och åt mej och log. Han tog tag i min hand och efter några minuter så var vi inne i byggnaden. Vi fick ta bakvägen. Det var folk överallt som dansade vilt, musiken dunkade och starka lampor i neon blinkade överallt. Justin höll hårt i min hand medans vi gick bland alla folk. Jag kollade upp mot den stora scenen. Där stog bland annat Beyonce, Rianna och Drake. My god! När alla fick syn på mej, Justin och Usher så pekade dom på oss och Beyonce skrek i mikrofonen.
-DOM ÄR HÄR!
Alla vände sej mot oss och klappade i händerna. Jag log mot alla folk i vimlet.
-KOM UPP PÅ SCEN KÄRLEKSPARET! skrek Beyonce och vinkade till oss.
Justin ryckte på axlarna mot mej och sedan trängde vi oss igenom den stora folkmassan mot scenen....

--------------------------------------
Förlåt för att jag inte uppdaterade tidigare , men asså jag var tvungen att repetera för en grej med en grupp. Men nu fick ni äntligen en del :D Och det kommer mer ! :D KOMMENTERA NU DÅ !



READ THIS ;)

SRY MEN DET BLIR INGEN UPPDATERING IDAG !
Jag känner helt enkelt inte för det. Är lite nere och känner mej sjuk så jag skippar bloggandet idag. Jag har en massa läxor och annat som ska bli klart också. MEN JAG LOVAR ATT BLOGGA IMORN IGEN ! :D
Hoppas ni orkar vänta och fortsätter läsa min blogg ändå ! HA DET SÅ BRA BELIEBERS ! ;)


ME+U - chapter 77

Jag log för mej själv, vad var det han menade? Jag tänkte en liten stund och sen fattade jag. Alla skulle få veta om oss! Jag kände hur glädjen rann genom hela min kropp. Jag ville faktiskt att alla skulle få veta. Dagen gick fort och nu var det redan kväll. Jag kände mej trött så jag gick och la mej i sängen. Det fanns inte ord för hur glad och taggad jag var tills imorn. Jag somnade med ett leende på läpparna....



ALICIAS PERSPEKTIV

Idag var det dags. Nu väntade jag bara på att Justin skulle höra av sej. Jag hade försökt ringa honom flera gånger men han svarade inte. Men han skulle nog ringa snart eller något. Jag var verkligen taggad. Hela tiden tänkte jag på hur fansen skulle reagera. Skulle dom bli arga, skulle dom bli glada? Jag visste ju inte så mycket om Justins fans, men dom erfarenheterna jag hade av mina vänner när dom fick reda på att Justin dejtade Jasmine var ju inte direkt dom bästa. Dom hade nästan tjatat en hel dag om hur mycket dom hatade henne, och Sophia hade t.o.m skrivit ett hotbrev till Jasmine (haha). Tänk så skulle dom andra fansen reagera likadant? Nej, jag hoppades på det bästa. Dom borde ju faktiskt bli glada för Justins skull, om dom är hans riktigta fans så. Senare på kvällen började jag bli lite orolig. Justin hade varken smsat eller ringt mej en endaste gång, vad var det här? Jag hade försökt ringa honom flera gånger igen men inget funkade. Vid 8 på kvällen så fick jag äntligen ett sms av Justin.
"Hej älskling! Förlåt för att jag inte har svarat men jag har haft fullt upp. En limousine kommer och hämtar dej om 1 timme. Ta med dina vänner! It's time ;) Love ya xoxo Justin."

Jag började hoppa av glädje och ringde direkt mina vänner. Dom var också riktigt hypade, det här var ju första gången vi åkte limousine! Jag bytte snabbt om till andra kläder. Jag tog på mej ett par ljusblåa jeans och en tight rosa T-shirt. Jag sminkade mej lite lätt, vi skulle ju direkt inte åka på fest liksom. Efter en stund så kom mina vänner över till mej. Dom hade fixat sej som attans, och jag kände mej plötsligt tråkig jämfört med dom. Kanske borde jag ha fixat mej lite mer? Eller ne! Både jag och mina vänner var riktigt hypade. Dom var riktigt glada för min skull. Efter 1 timme så stog limousinen utanför mitt hus och jag skrek till.
-Skynda er tjejer! skrek jag och sprang ner, dom sprang snabbt efter mej.
Mamma och pappa tittade chockat på oss.
-Alicia, varför står det en limousin utanför oss? Och vart ska ni?
-Lång historia! Slå på TV:N lite senare så kommer ni fatta! sa jag snabbt och sedan sprang vi ut till limousinen.
Chaffören var riktigt trevlig och limousinen var hur lyxig som helst. Jag kände hur jag började bli lite nervös och mina mage hade börjat värka.
-Ta det lugnt Alicia, allt kommer gå bra, sa Sophia och la sitt huvud på min axel.
Jag hoppades verkligen det!

JUSTINS PERSPEKTIV

Nu var Alicia och hennes vänner påväg. Snart var det dags! Jag var backstage med mamma och mitt crew. Jag kunde höra hur alla fans skrek utanför byggnaden, snart var det dags att släppa in dom i den stora arenan. Mamma klappade mej på axeln.
-Justin, det är så fint av dej att göra det här till Alicia. Jag accepterar ditt val, hon förtjänar dej. Allt kommer gå bra, jag lovar!
Jag gav mamma en kram och sedan släppte mina livvakter in alla fans i arenan. Jag hörde hur dom skrek, jag kände mej riktigt hypad men också lite nervös. Hur skulle dom reagera? Tänk så skulle det bli kaos och Alicia skulle bli ledsen? Nej, jag skulle inte låta det hända. Jag satte mej i en soffa och kollade ut genom fönstret, snart skulle hon komma. Jag lutade mej tillbaka i soffan, slöt ögonen och lyssnade på dom skrikandes fansen. Det här skulle gå bra, jag visste det. Jag blev plötsligt avbruten i mina tankar av Scooter.
-Justin! Vad håller du på med? Vi måste ju fixa allt med mikrofonerna, och du måste värma upp rösten, skynda dej!
sa han stressat och gick iväg. Jag suckade och gick snabbt efter honom. Efter ett tag var det dags att gå ut på scen, jag kände hur adrenalinet började pumpa när fansen skrek där ute. Nu var det dags, nu gällde det!
Jag sprang ut på scenen och kollade ut över de skrikande publiken. Damn, hela arenan var FULL med folk, mer än vanligt alltså. Jag och mitt crew hade bestämt att jag skulle köra några låtar innan jag skulle berätta den speciella grejen. Musiken börjades spelas och jag sjöng för full hals medans jag dansade.

ALICIAS PERSPEKTIV

Medans jag och mina vänner satt i limousinen så spelades Justin live på radion. Jag ville så gärna vara där NU och bara få se honom. Efter ett tag märker jag hur vi står helt stilla i trafiken. Jag kollar osäkert ut ur rutan och det är verkligen kaos. Vi kommer ingenstans! Chaffören svärde tyst för sej själv och började trumma på ratten. Tänk så hann jag inte komma dit i tid? Efter ungefär en halvtimme så började vi äntligen röra på oss igen. Jag och mina vänner skrek till för vi blev så glada. Men när Justin hade slutat sjunga så kände jag hur jag blev alldeles stel. Jag hörde hur han började prata.
"Tack så mycket allihopa! Tack! Ni alla vet kanske inte varför ni kom hit men som jag sa, så har jag en överraskning till er. You know, jag har hittat en riktigt speciell person i mitt liv..."
Jag kände hur mitt hjärta började slå hårdare och snabbare. Det var ju meningen att jag skulle få vara där och höra honom, få se honom. FAN! Nu var jag verkligen riktigt försenad.
-Snälla, gasa på, jag måste dit NU! halvskrek jag till chaförren.
Han gjorde som jag sa och vi åkte i full fart. Hoppas, hoppas, hoppas jag åtminstonde skulle hinna vara där när han skulle ta upp mej på scen. Jag fortsatte lyssna på Justins röst.

JUSTINS PERSPEKTIV

Jag kollade ut över publiken medans jag pratade. Mina fans var alldeles tysta och dom såg verkligen ut att lyssna på vad jag sa. Jag fortsatte.
"En väldigt speciell person, en tjej. Alicia, Alica Florez, kan du komma upp på scen så att jag kan få berätta hur mycket jag älskar dej? Jag vet att du är här! sa jag och log ut mot publiken. Fast egentligen så kunde jag inte se henne någonstans, det var ju meningen att hon skulle stå i första raden. Hon var ingenstans! Alla fansen började skrika.
"ALICA! ALICIA! ALICIA! ALICIA! JUSTIN VÄNTAR PÅ DEJ!"
Jag lyssnade på deras skrik och började gå runt lite lätt på scenen. Vart var hon? Jag började prata i min mikrofon igen.
-Alicia, jag väntar på dej. Kan du snälla komma upp nu? Shawty, jag älskar dej! sa jag och kollade ut över publiken en igen.
-Awww! skrek alla fansen.
Jag såg hur mina livvakter hade börjat gå runt bland raderna och kollade efter henne. En annan livvakt ringde men hon verkade inte svara. Fan! Varför kom hon inte? Hade något hänt eller ville hon inte komma? Jag kände hur mina ögon sakta fylldes med tårar och jag förde skakandes mikrofonen mot munnen igen. Jag gav det ett sista försök.
-Alicia.. Jag vet att du är nära. It's ME+U, kom ihåg det! sa jag och höll hårt om mikrofonen.
Alla fansen började skrika igen.
-"ALIIIICIIIAAAA! VART ÄR DU? "
Ingen Alicia kom upp på scenen. Mina livvakter vinkade åt mej att jag skulle gå av scenen. Jag böjde mitt huvud och jag kände hur en tår föll ner för min kind. Jag vände mej sakta om och skulle precis gå av scenen men då hör jag hur alla fans plötsligt börjar skrika överdrivet mycket.
"HON ÄR HÄR NU, JUSTIN!" hör jag dom skrika och jag vänder mej snabbt om. Där ser jag Alicia, mina livvakter springer med henne mot scenen. Jag känner hur glädjen sprider sej i hela min rkopp och jag torkar snabbt bort min tår. Jag ville bara dansa av lycka men istället stog jag still och väntade på att hon skulle upp på scen. Några sekunder senare så är hon uppe på scen. Jag springer lite lätt mot henne och kollar henna hela tiden i ögonen. Jag ger henne en hård kram och andas in hennes härliga doft. Alla fansen börjar skrika hysteriskt.
Jag hör henne viska i mitt öra.
-Förlåt Justin, förlåt, men vi kom ingenstans, nu är jag här.
Jag slöt ögonen och kramade om henne en sista gång och sedan leder jag henne till stolen där hon ska sitta.
Hon sätter sej på stolen och jag ler mot henne och sedan vänder jag mej mot publiken.
-OK, det blev lite fel i början men nu är hon är. Ska vi fortsätta? säger jag och ler mot publiken.
Dom börjar skrika hysteriskt och jag vevar med händerna så att dom ska skrika ännu mera.
-Ni ser tjejen här på scenen.
Jag pekar på Alicia och fortsätter.
-Hon är min tjej, Alicia Florez. Vi har vart ihop i mer än två månader nu och vi älskar verkligen varandra. Nu för första gången på väldigt länge har jag hittat en tjej som älskar mej för den jag är. Och inte för idolen Justin Bieber, utan mej. Vi har gått igenom mycket den senaste tiden men det bevisar att vi är starka. Och nu kände vi äntligen att vi ville berätta det här för er, mina älskade fans.
Dom började skrika igen och vevade med sina händer. Jag kollade på Alicia som log stort mot mej, hon var alldeles blank i ögonen.
-Jag är glada över att ni är glada för våran skull. Ni är dom bästa fansen man kan ha, i hela världen! Men nu skulle jag vilja sjönga min egna låt till Alicia. Den ska även bli min nästa singel och det här är första gången ni för höra den.
Alla fansen börjar skrika igen och jag vänder mej mot Alicia och kollar in i hennes vackra ögon.
-Alicia, jag älskar dej mer än allt annat, det vet du va? You're my real love!
Jag ser hur tårarna börjar rinna nerför hennes kinder och en livvakt springer in med en gitarr till mej. Jag börjar spela några ackord och sedan börjar jag sjunga medans jag tittar på Alicia. Hon är världens vackraste!

ME+U - chapter 76

-Jag älskar dej med Justin, mer än allt annat, det är du och jag föralltid, viskade jag.
-Alltid, alltid, viskade han tyst i mitt öra och sen blev det alldeles tyst.
Jag skulle precis säga något men då märkte jag att han sov. Jag kunde höra hans djupa andetag och som vanligt sov han med öppen mun. Jag skrattade tyst för mej själv och kysste honom mjukt på kinden. Han behövde få sova, min lilla älskling behövde få sova....




JUSTINS PERSPEKTIV

Jag vaknade upp av att det lyste in i rummet. Jag höll nästan på att glömma av var jag var, men då vände jag mej om och fick se Alicias ansikte. Hon såg ut som en liten ängel. Jag log lite för mej själv och satte mej sedan tyst upp i sängen. Jag gnuggade mej i ögonen lite snabbt och sedan tog jag fram min mobil. Den var bara 8 morgonen men jag hade ju en del saker att fixa. Imorgon var det dags. Imorgon skulle ALLA få veta vem min tjej är. Jag har redan planerat allt i minsta detalj men det är fortfarande en del saker som behöver fixas. Allt ska sändas live, på TV:N, datorn och radion. Jag har redan fixat så att alla mina fans kommer komma. Jag hoppas att allt kommer gå som det ska och att Alicia blir glad. Eller, jag vet att hon kommer det. När jag hade fått på mina kläder så skrev jag en liten lapp och la den vid hennes dator. Där skulle hon säkert hitta den. Jag kysste henne snabbt på kinden och sedan gick jag tyst ner för trapporna. Hennes föräldrar hade fortfarande inte kommit hem. Tur! Jag gick ut till min bil, startade den och rullade iväg. Jag var redan taggad!

ALICIAS PERSPEKTIV

När jag vaknade upp så trodde jag att Justin skulle ligga bredvid mej men det gjorde han inte. Jag kollade mej oroligt runt om i rummet, han var inte någonstans. Hade han kanske redan åkt? Hur mycket var klockan egentligen? Jag gick upp och satte på mej kläder, klockan var redan 1 på dagen. Inte konstigt, jag och Justin somnade ju typ 3 eller 4 på natten. Jag hörde mamma och pappa nere i köket så jag gick ner till dom. Dom kanske hade sett Justin innan han åkte? Fast det kanske inte var någon bra ide att fråga. Pappa gillade ju inte när Justin sov här. Jag gick ner och åt lite frukost. Mamma och pappa iaktog mej hela tiden. Vad var det för fel på dom egentligen? Efter ett tag blev det störande så jag smällde handen i bordet.
-VAD ÄR DET? röt jag och kollade på dom.
Mamma ryckte till och kollade genast bort som ingenting medans pappa spände blicken i mej.
-Alicia.. Har Justin sovit här inatt? frågade pappa.
Jag visste inte vad jag skulle svara. Hur kunde han veta det förresten? Jag ignorerade hans fråga och började äta igen.
-Alicia, vi vet att Justin sov här inatt, sa mamma lugnt och tittade på mej.
-Jaha, hur fan då? sa jag surt och kollade sedan på pappa.
-Svär inte! Ja, vi fick höra det av våra grannar. Fattar inte du hur mycket du och din skit till kille förstör? Grannarna hade klagat över att ni har låtit som tokar på natten. Att ni hade sprungit runt ute på gatan och sjöngt och dansat i REGNET? Och ni hade ju inte mycket kläder på er heller, äcklat er hade ni också gjort.

Jag kände hur det hettade till i mina kinder, båda av ilska och skam.
-Pappa.. snälla säg inte så om Justin. Det sårar faktiskt mej, men sånt verkar du inte fatta. Låt mej göra vad jag vill, OK? sa jag och försökte låta lugn vilket jag egentligen inte var. Men jag ville inte att vi skulle börja bråka igen. Jag ställde mej upp och började gå upp till mitt rum, jag kände deras blickar i min nacke och pappa halvskrek efter mej.
-Jag litar inte längre på dej Alicia! Du börjar bli precis som din syster! Du vet att Justin kan ta från dej allt och få dej att göra..
-JAG HAR REDAN HÖRT ALLT DET DÄR! LÅT MEJ VA! skrek jag och sprang upp på mitt rum.
Jag slängde mej i min säng och höll tillbaka tårarna. Dom ska inte få förstöra min dag idag. Jag satte mej sedan vid datorn men det jag läggde märkre till var en lapp som låg bredvid datorn. Jag tog genast upp den och läste.
"Godmorgon älskling! Jag var tvungen att gå och fixa några viktiga grejer inför imorn. Guess what's coming? ;) Älskar dej, xoxo Justin."

Jag log för mej själv, vad var det han menade? Jag tänkte en liten stund och sen fattade jag. Alla skulle få veta om oss! Jag kände hur glädjen rann genom hela min kropp. Jag ville faktiskt att alla skulle få veta. Dagen gick fort och nu var det redan kväll. Jag kände mej trött så jag gick och la mej i sängen. Det fanns inte ord för hur glad och taggad jag var tills imorn. Jag somnade med ett leende på läpparna....

--------------------------------------------------------------
FÖRLÅT FÖR DEN DÅLIGA UPPDATERINGEN ! Jag har verkligen haft fullt upp ! Men nu är jag tillbaka :D
Det blev en kort del men det kommer mer lite senare idag ! :D KOMMENTERA




ME+U - chapter 75





JUSTINS PERSPEKTIV

Jag tittade på Alicia som hade satt sej bredvid mej. Hon var så fin, några hårslingor täckte hennes ansikte och hennes ögon tittade fint på mej. Hon log mot mej och jag log tillbaka. Jag hade verkligen världens finaste tjej, att jag inte har hittat henne innan?
-Så vad ska vi göra? frågade hon ivirigt.
-Vet inte, hur mycket är klockan?
-1 (på natten), shit vad tiden går snabbt, sa hon och skrattade.
-Jo men så är det ju när man har kul, sa jag och log.
-Yep! Men ändå, jag vill göra något.
-Som vadå? frågade jag.
Hon ryckte på axlarna och tittade runt i rummet.
-När kommer dina föräldrar hem?
-Hmm, typ på morgonen tror jag.
-Men tänk så kommer dom in och här ligger jag och sover med dej. Din pappa blev ju inte så glad sist, sa jag osäkert och Alicia nickade.
-Vi får väl hoppas på det bästa.
Jag hoppades verkligen inte att dom skulle hitta mej här med henne. Jag vill inte att Alicia ska råka illa ut, som sist.
-Wanna do something crazy? säger Alicia helt plötsligt och slår till mej på armen.
Jag tittar förvånat på henne. Vad har hon nu fått för sej haha? Tjejen blir ju bara galnare och galnare för varje dag. Men jag gillar det!
-Sure! sa jag och skrattade.
Hon ställde sej upp och började ta av sej sina tights. Vad höll hon på med? Skulle hon strippa för mej eller vad? Om hon skulle göra det, så gärna för mej. Hon hade fått av sej sina tights och jag lutade mej tillbaka i sängen och kollade på hennes sexiga, bleka ben. Hon drog ner linnet så det täckte hennes rumpa och kollade sedan upp på mej och skrattade.
-Och vad glor du på?
-Vad tror du? Du är ju skitsexi...
-Haha, lägg av Bieber! Kom nu! sa hon sedan och tog tag i min hand och drog upp mej från sängen.
Vi sprang nerför trapporna och nu stog vi i hallen framför dörren. Hon tittade lurigt på mej och log.
Hon öppnade dörren och jag tittade förvånat på henne. Skulle hon gå ut sådär? Barfota och bara i ett linne? Det var lite snö på marken och det hade börjat regna. Vad höll tjejen på med?
-Alicia, vad håller du på med? sa jag och skrattade.
Hon skrattade och sedan sprang hon ut i regnet och började hoppa runt längs gatan. Jag tittade chockat på henne i dörren, men kunde inte hålla mej för skratt för hon såg ut som en idiot. En sexig idiot.
Hon sträckte ut armarna och började sjunga.

"He's got something special, they way he's looking at me, I wanna get all sentimental, he's got something special.
Maybe he can be the one, He could be the one, oh oh oh, he could be the one"

Hon snurrade runt ett varv och började hoppa runt igen. Nu var hon alldeles blöt över hela kropen. Vatten flög överallt från hennes hår och henens röda linne smetade tight åt hennes kropp. Hon tittade på mej.
-KOM IGEN DÅ BIEBER! VÅGAR DU INTE KOMMA UT VA? skrek hon och skrattade.
Jag kollade runt lite för att kolla så att ingen såg oss. Jag tog av mej min T-shirt och mina strumpor, sedan tog jag ett steg och sprang ut i regnet till henne. Hon skrattade sitt söta skratt och slängde med håret. Jag sträckte ut mina armar och kramade om henne. Jag kände hennes blöta krop mot min nakna mage. Det kändes otroligt. Vi började röra oss lite lätt över gatan och hon skrattade tyst i mitt öra. Hon tog upp sitt ansikte från min hals och kollade in i mina ögon. Jag kollade in i hennes ögon och kände mej genast knäsvag. Fortfarande, fortfarande kan hon få mej knäsvag.

ALICIAS PERSPEKTIV

Det kändes otroligt att stå och kramas med Justin i regnet. Våra blöta kroppar mot varandra. Jag kollade in i hans vackra ögon, vattendroppar flöt över hans ansikte och han log lite lätt. Hans hår var så sött när det var blött. Jag sträckte fram mitt ansikte lite lätt mot hans, vi slöt ögonen och så möttes våra läppar i en försiktig blöt kyss. Jag tog ett hårt tag om hans nacke och våra tungor började leka med varandra. Han håll hårt om min midja och jag drog mina fingrar genom hans blöta hår. Egentligen var det kallt men jag kunde inte känna det. När jag var nära Justin så blev allt varmt och allt jag bara kan känna är hans kropp mot min. Han tryckte min kropp tätt emot sin och jag började smeka hans blöta kind och hals. När det tog slut så tittade vi in i varandras ögon, vi bara stog där i regnet och kollade på varandra. Han strök några hårslingor åt sidan ur mitt ansikte och log. Jag log tillbaka.
-Ska vi kanske gå in nu? Jag vill inte att du ska bli sjuk, sa han och tog tag i min hand.
Våra fötter plaskade mot den blöta asfalten medans vi gick och nu var vi inne. Det droppade vatten från mej och Justin på mattan. Jag slängde med håret överallt och det flög vatten. Han började skratta åt mej.
-Vi kanske ska gå upp och hämta handdukar? sa jag och började gå upp för trapporna.
Justin hängde genast efter mej och jag visste att han tittade in min rumpa. Varför annars skulle han gå bakom mej, haha? Jag tittade bakåt på Justin som inte ens märkte det, sedan stannade jag rakt i trappan och han flög in i mej.
-Vad var det där bra för? skrattade Justin och tog sej för näsan.
-Ja, så går det när man tittar FÖR mycket på saker, sa jag och skrattade.
Justin såg ut att bli lite generad. Vi fortsatte gå upp för trapporna. Vi gick till toaletten och hämtade varsin handduk. Jag tog snabbt av mitt linne när Justin inte såg och hängde upp det på elementet. Jag virade handduken runt om mej och satte upp håret i en knut. Justin tittade sej lite osäkert runt om.
-Vart ska jag lägga mina kläder?
Lägg dom inne i mitt rum, kom, jag hänger med dej. Jag kunde inte låta bli att kolla på hans mage. Den var så sexig, med sexpack och allt. Han märkte att jag tittade på den och skrattade.
-Haha, du ska inte säga något, du kollar ju in min mage!
Jag kollade genast upp på honom och skrattade.
-Men det är inte samma sak, din tönt! sa jag och slog till honom på armen.
När Justin skulle ta av sina jeans så vände jag mej om, jag hörde hur han började skratta.
-Varför vänder du dej om? Vill du inte se? Vi är ju ihop, sa han flirtigt.
Jag skrattade bara till svar. Egentligen ville jag se han i kalsonger, men ändå. När jag vände mej om hade Justin hängt jeansen på elementet och hade handduken virad runt sin midja. Mina ögon styrdes till hans mage igen, den var otroligt snygg. Vi bestämde oss för att gå ner och kolla på TV lite. Vi satte oss tätt bredvid varandra i soffan med handdukarna virade runt om oss. Jag la mitt huvud på hans bröstkorg och lyssnade på hans lugna hjärtslag.

JUSTINS PERSPEKTIV

Jag smekte Alicias kind som fortfarande var lite kall. TV:N var på och hon var riktigt inne i den. Jag kunde inte sluta titta på hennes vackra ansikte, hon var så fin. Jag kände hur Alicia kysste mej lite lätt med sina varma läppar på min bröstkorg och kollade sedan på TV:N igen. Jag log för mej själv och började smeka hennes nakna arm. Efter en stund kände jag hör ljudet från TV:N försvann och jag slumrade till. Jag vaknar till av att Alicia skakar min arm lite lätt.
-Ska vi gå och lägga oss nu? Jag ser att du är trött, sa hon och satte sej upp i soffan.
-OK, svarade jag och sedan började vi gå upp för trapporna till hennes rum. Jag la mej i sängen och sträckte på mej. Alicia stog vid dörröppningen.
-Jag går bara på toa, kommer snart, sa hon och gick.
Sålänge tog jag av mej min handduk och hängde den på elementet. Nu låg jag i bara mina kalsonger. Efter en stund så kom Alicia in i rummet igen. När hon såg att jag låg i kalsonger så blev hennes ögon lite större och hon stirrade. Hon hade fortfarande handduken runt om sej men nu så öppnade hon den lite lätt och sakta. Jag kunde se lite av hennes BH som var lila. Hon tog nu snabbt av sej handduken och det kändes som att mina ögon skulle ploppa ut. Hennes kropp.. den var perfekt. Den lila BH:N satt tight runt om hennes bröst och hon hade lila hotpants på sej också. Hennes mage och höfter såg perfekt mjuka ut. Jag kunde inte slita bort mina ögon från hennes kropp, det gick inte. Jag bet mej hårt i läppen och jag märkte hur hon blev lite generad och röd om kinderna. Hon skrattade sedan lite lätt och började gå mot mej för att lägga sej i sängen. Hennes bröst guppade när hon gick och jag kände att jag blev lite upphetsad. Hon släckte lampan och la sej snabbt bredvid mej och drog täcker över oss. Hon vände sej mot mej i mörkret och jag vände mej mot henne. Vi flätade våra fingrar in i varandras och jag viskade i hennes öra.
-Jag trodde inte att du kunde bli hetare än såhär, men jag hade fel.
Hon skrattade lågt.
-Och jag trodde inte att du kunde bli snyggare än såhär, men jag hade också fel.
Vi kysstes lite lätt som sedan ledde til hångel. Mina händer åkte automatiskt upp till hennes bröst. Jag började massera dom mjukt och försikigt och hon verkade gilla det. Jag hörde hur hon stönade i mitt öra.
Det fick mej att bli ännu mer upphetsad och nu hade jag fått stånd. Hennes ena hand åkte upp och ner för min mage, hennes hand råkade åka för långt ner och den nuddade min snopp. Jag stönade till och tog ett hårdare tag om hennes bröst. Jag visste inte hur länge till jag skulle klara det här. Jag ville så gärna ha henne men det kändes inte rätt än på något sätt. Vi började hångla igen ett tag ända tills hon avbröt det hela.
-Justin.. viskade hon andfått.
-Ja.. viskade jag tillbaka.
-Jag känner mej inte redo än men ändå så gör jag det, sa han och höll fingrarna i mitt hår.
-Jag förstår.. jag känner typ likadant. Men det kommer, när vi båda vill på riktigt. Jag älskar dej Alicia..

ALICIAS PERSPEKTIV

Wow.. Det som hände nyss fick mej att bli upphetsad. Jag ville gärna ha honom men på något sätt kändes det inte rätt än. Men han har nog rätt, det kommer utav sej självt. Jag vet att han är den rätta killen att göra det med. Han bara är det. Och det kändes inte ens konstigt att visa mej i underkläder för honom. Det kanske var liiite pinsamt men jag skulle lätt kunna göra om det. Och aldrig hade jag trott att han skulle vara så.. stor där nere. Han fick mej verkligen att bli upphetsad och jag gillade det. Jag strök mina fingrar genom hans hår en sista gång.
-Jag älskar dej med Justin, mer än allt annat, det är du och jag föralltid, viskade jag.
-Alltid, alltid, viskade han tyst i mitt öra och sen blev det alldeles tyst.
Jag skulle precis säga något men då märkte jag att han sov. Jag kunde höra hans djupa andetag och som vanligt sov han med öppen mun. Jag skrattade tyst för mej själv och kysste honom mjukt på kinden. Han behövde få sova, min lilla älskling behövde få sova....

-------------------------------------------------

Aww :D Jag vet att det är många som vill att dom ska "det där" tillsammans , och ja det ska dom ;) Vänta bara liiiiiiiiite till , haha.
KOMMENTERA


ME+U - chapter 74

Jag skrattar tillbaka och blinkar med ena ögat.
-Men vi kan ju fortsätta nu? säger Justin flirtigt och börjar krypa sexigt mot mej.
Jag reser mej snabbt upp och springer till TV-rummet och sätter mej i soffan.
Jag hör Justin komma in i rummet skrattandes.
-Haha vafan? Du dissar mej hela tiden ju.
Jag tittar på honom och börjar skratta.
-Äh håll tyst på dej din tönt. Kom och sätt dej nu, vi ska kolla på film.
Jag klappar på den tomma platsen bredvid mej och han sätter sej.....




JUSTINS PERSPEKTIV

Jag satte mej ner bredvid henne och tittade flirtigt på henne. Hennes blåa ögon kollade in i mina och hon slängde lite lätt med håret för att få bort några hårslingor ur ansiktet. Hon var så fin. Jag flyttade mej närmre henne, jag ville bara få känna hennes värme, ljuvliga doft och lena hud. Nu satt jag jätte nära henne och hon tittade fnissandes på mej. Hon slickade sej försiktigt om läpparna och strök håret åt sidan. Jag klarade inte det här längre, jag var tvungen att få kyssa henne nu. Jag förde mitt ansikte mot hennes och slöt ögonen. Jag väntade på att få känna hennes läppar mot mina men istället så hör jag hur hon reser sej upp. Jag öppnade ögonen och kollade upp på henne. Hon skakade på huvudet och skrattade
-Haha.. so.. Vad ska vi se på för film nu då?
Jag ryckte på axlarna. Varför var hon tvungen att reta mej sådär?
-Någon skräck kanske? Så att jag kan få ha dej gråtandes i min famn? sa jag flirtigt och tittade på henne.
-Ja, skräck blir bra! Fast det blir nog tvärtom, att det är du som kommer ligga gråtandes i min famn. Huh? sa hon kaxigt och gick fram till ett skåp med en massa filmer. Hon började rota genom dom och jag satt tillbaka lutad i soffan. Jag kunde inte motså att titta in hennes rumpa, hennes kropp var verkligen.. damn! Jag märkte knappt att hon vände sej om mot mej.
-Ehm.. Justin?
Jag förde bort blicken från hennes rumpa och upp till hennes ansikte.
Hon kollade underligt på mej och jag kände hur jag blev lite generad.
-Det är väl inte meningen att bara jag ska välja film? sa hon och skrattade.
Jag ställde mej genast upp och gick fram till henne. Vi båda rotade genom alla filmer, det var verkligen MÅNGA! Tillsist hittade vi en skräckfilm som vi båda ville se. Hon satte in filmen i DVD:N och sedan satte vi oss i soffan. Menyn kom upp på skärmen och jag skulle precis trycka på play men Alicia stoppade mej.
-Just det! Vi måste ju äta glass! Man kan inte kolla på film utan glass, sa hon och ställde sej upp och började gå mot köket.
-Det har du rätt i, sa jag och kollade på henne tills hon försvann in i köket.
Efter några minuter kom hon igen med ett stort glasspaket med två skedar i, hon satte sej bredvid mej i soffan och log.
-Det går väl bra om vi delar? sa hon och tog upp ena skeden ur glassen.
-Såklart! Jag har alltid velat dela glass tillsammans med en tjej, sa jag och tog upp den andra skeden.
-Haha, och förresten så älskar jag att äta glass direkt ur förpackningen, sa Alicia och skrattade.
-Då har vi något gemensamt, sa jag och log.
Jag startade filmen och flyttade mej närmre henne. Vi började äta av glassen med varsin sked och då och då märkte jag att hon ryckte till när det hände något läskigt i filmen.

ALICIAS PERSPEKTIV

Det var verkligen mysigt att äta glass tillsammans med Justin. Speciellt när det låg ljus bordet, det var alldeles svart i rummet med en läskig film spelandes. Då och då så ryckte jag faktiskt till av att det hände något läskigt men då förde Justin mej närmre honom. Kunde det bli bättre än såhär? När det inte hände så mycket i filmen så vände jag mej mot Justin. Vi log mot varandra och jag förde sakta min sked med glass tills hans munn. Han öppnade munnen och smaskade i sej av den goda glassen. Jag började skratta och tog bort den glassen som hade hamnat utanför hans mun och stoppade in i min. Han tog också fram sin sked och förde den till sin mun. Han hade öst på med överdrivet glass på den så jag kunde inte få in allt. Jag började skratta för Justin mosade hela skeden mot min mun och glassen flög åt alla håll. Jag kände hur jag fick glass över hela min mun, näsa och lite på kinderna.
-JUSTIN! sa jag surt men kunde ändå inte hålla mej för skratt.
-Vad är det baby? sa han och låtsades som ingenting.
-ÅH! stönade jag surt och började ta bort det värsta av glassen i mitt ansikte.
-Behöver du hjälp med det där? sa han flirtigt och tittade på mej.
-Ja! sa jag och skrattade.
Han flyttade sej närmre mej och började kyssa mej på munnen. Nu fick han också glass över hela munnen men det verkade han inte bry sej om. Kyssen blev mer intensiv och nu hade han fått in sin tunga i min mun. Det var.. amazing! Kyssar, hångel och glass. Det smakade gott, haha. Han slutade kyssa mej och slickade sedan bort lite glass från min kind. Det kittlades och jag höll mej för skratt. Han tog bort den lilla klicken glass från min näsa och stoppade i munnen. Sedan så kollade han flirtigt på mej och skrattade.
-Sådär, nu är du klar.
-Wow.. tack, sa jag och skrattade.
-Så du gillade det? sa han hest och slickade sej om läpparna.
-Mhm, mumlade jag tyst.
Det var bara för sexigt när han slickade sej om läpparna och pratade sådär hest.
Han log belåtet och förde sedan sitt ansikte sakta mot mitt. Hans läppar var nu bara bågra centimeter från mina och jag snuddade dom lite lätt. Han tog ett litet tag om mej och förde mej närmre honom och nu kysstes vi hårt. Hans händer strök genom mitt hår några gånger och sedan så förde han ner dom mot min rygg. Han smekte min rygg lite lätt och våra tungor lekte försiktigt med varandra. Jag kände hur hans händer började treva mot min dragkedja på min huvtröja. Han drog ner dragkedjan och tog av mej tröjan. Den föll ner på golvet och nu satt jag i ett linne och tights. Vi slutade kyssas och jag märkte hur hans ögon styrdes mot mina bröst.

JUSTINS PERSPEKTIV

Jag andades tungt av våra vilda kyssar och nu hade jag fått av henne tröjan. Det röda linnet satt perfekt åt hennes snygga kropp. Jag kunde inte få bort mina ögon från hennes bröst, hon var perfekt. Jag förde sakta mina händer mot hennes höfter och tog ett litet tag om dom. Jag lyfte henne sakta över mot mej och nu satt hon i mitt knä. Vi kollade in i varandras ögon och vi började kyssas igen. Det kändes som att inget existerade runt om oss. Jag var bara fokuserad på henne, henne, henne. Hon hade ett fast grepp om min nacke och hår, hon strök sina fingrar genom det. Mina händer vandrade ner för hennes rygg och ner till hennes rumpa. Jag började först massera hennes höfter och sedan tog jag ett lätt tag om hennes rump. Hon verkade gilla det för hon började kyssa mej ännu mer och hennes tag om min nacke blev hårdare. Jag tog tag i hennes rumpa och förde den lite närmre mot mitt skrev. Hon hängde med och vi kysstes mer och mer. Jag höll fortfarande om hennes rumpa med mina händer, det blev genast otroligt varmt. Jag avbröt det hela och tog av mina hoodie och sedan började vi kyssas igen. Jag smekte hennes rumpa med lätta tag. Hon började röra sej lite rytmiskt i mitt knä och det kändes som att jag skulle explodera. Hennes rumpa stötte hela tiden mot mitt skrev och jag kände hur ståndet bara växte och växte. Jag slutade kyssa henne och stönade lite lågt i hennes öra. Jag kunde höra hennes tunga andetag i mitt öra och det gjorde mej ännu mer upphetsad. Hon gav mej en sista, snabb kyss på munnen och klev av mitt knä.
-Kanske dags att titta på filmen nu va? sa hon tyst och skrattade lågt.
Jag försökte återhämta mej från mina tunga andetag.
-Mhm, men.. det där var bara.. wow, fick jag fram och skrattade.
-Mhm, jag vet.. sa hon tyst och la sitt huvud på min bröstkorg.
Mitt hjärta dunkade snabbt och hårt och jag strök mina fingrar genom hennes hår. Det fanns inte ord för hur mycket jag älskade henne.

ALICIAS PERSPEKTIV

Det där som hände nyss var otroligt. Jag kunde inte ljuga, jag gillade det. Jag kände något som jag aldrig hade känt förut. Jag var verkligen förälskad i den här killen. Han fick mej att bli vild och göra saker som jag aldrig annars hade gjort med någon annan. Jag var fortfarande lite varm och jag la mitt huvud på Justins bröstkorg. Hans hjärta dunkade hårt och snabbt där inne och det gjorde mej lugn. Hans händer strök genom mitt hår, det kunde inte bli bättre såhär. Det kunde bara inte det. Efter filmen så bestämde vi oss för att gå upp på mitt rum. Justin slängde sej som vanligt i min säng. Han sträckte på sej och gäspade. Han borde vara trött, han har ju haft fullt upp i tre veckor nu. Jag satte mej lite snabbt vid datorn för att kolla min twitter. Jag kollade Justins twitter och han hade fått jävligt många tweet av sina fans. Dom verkade väldigt nyfikna om vem hans tjej är. Jag började skratta och vände mej om mot Justin som fortfarande låg i sängen och latade sej.
-Haha dina fans är ju inte lite nyfikna.
-Haha jag vet, men så småningom så kommer dom ju få veta, sa han och log.
-That's right, sa jag och skrattade.
Vi blev tysta och igen kom på vad vi skulle prata om. Så jag satte på lite musik och bestämde mej för att dansa och sjunga lite för Justin. Han är ju trots allt min pojkvän så varför skämmas? Jag satte på Round and Round-Selena Gomez och ställde mej upp. Justin vände sej genast mot mej och stirrade förvånat.
-Ska du dansa? sa han och började skratta.
-Yep, jag är king du vet, sa jag kaxigt och började röra mej mot musikens takt.

"Boy I need you here with me, We can't go on this way, I'm falling hard for you, And all I can say.
We're going round and round, We're never gonna stop, Going round and round"

Jag pekade på honom medans medans jag sjöng och han log mot mej. Jag kände för att bli lite vild så jag gick sakta mot han där han låg i sängen. Jag satte mej ner på golvet och började krypa mot honom, jag såg hur han bet sej i läppen. Jag var framme vid sängen nu och smekte hans kind och hals. Jag viskade sjungandes i hans öra.
"You tried to pull me close
And whisper in my ear
You always told me lies
I cried out all my tears
I pushed my feelings to the side
But then you bring them back
B-bring them back
Now you got me singing"
Jag tittade in i hans ögon och han log lite lätt. Han tänkte precis kyssa mej men jag backade skrattandes bakåt.
Jag började dansa lite lätt igen och när jag smekte med mina händer lite lätt över min kropp så bet han sej i läppen igen. Jag började skratta igen och sänkte musiken. Han började klappa händerna och satte sej upp i sängen.
-Woohhh! Du var ju riktigt grym ju! Jag visste inte att du kunde dansa eller sjunga så bra. Du borde fan vara med på scen med mej. Det skylle bli grymt, don't ya think? sa han flirtigt.
-Haha skulle inte tro det! Jag har värsta scenskräcken, sa jag generat.
-Men jag är ju med dej, sa han och log flirtigt.
Jag skrattade och satte mej bredvid honom i sängen....

-----------------------------------------------------

Woho.. Här går det hett till ;) Haha ! Men ni verkar ju gilla det så.. ? KOMMENTERA

ME+U - chapter 73

Han kysste tillbaka och nu satt vi båda och log stort mot varandra. Plötsligt så böjde han sej ner och tog fram sin gitarr. Jag kände hur mitt hjärta började dunka snabbare och snabbare. Varför skulle han vara så perfekt? Nu satt han med gitarren i sitt knä och tittade på mej. Han öppnade munnen.
-Jag har jobbat ganska länge på den här låten till dej. Och jag tänkte att den skulle bli perfekt som en julklapp. Alicia, jag älskar dej.. det sista viskade han nästan och jag kände hur jag började rysa.
Han började spela några ackord och hela tiden kollade han in i mina ögon.....




ALICIAS PERSPEKTIV

Jag kände rysningar gå genom hela kroppen och det blev bara ännu värre när han började sjunga.
"I still remember when we first met
When u kissed me and maked my lips wet
Cuz girl, you're all I ever wanted and now I got you
No one knows what we'll have been through
But remember, this love is real, and u know what I feel
So take my hand and then the whole world will understand
Your're my real love, love, love, love..."

Han slutade sjunga och log sedan mot mej. Han hade hela tiden tittat in i mina ögon medans han hade sjöngt. Jag visste inte vad jag skulle säga eller göra. Det var så fint. Det kändes som att jag skulle smälta vilken sekund som helst. Hur? Hur kan han vara så perfekt? Låten var så otroligt fin och jag kunde nästan inte fatta att han hade skrivit den till mej, att han hade sjöngt till mej, just mej utav alla tjejer. Jag kom plötsligt tillbaka till verkligheten och Justin log fortfarande mot mej. Jag kunde inget annat än att le tillbaka. Tillsist så kunde jag öppna munnen och prata.
-J-justin.. Jag vet inte vad jag ska säga. Det var otroligt! Jag fattar inte hur du kan.. skriva en låt till mej? Jag älskar den, varje sekund älskade jag.
Det var det enda jag kunde få fram och nu ville jag bara smälta igen. Justin kollade in i mina ögon och log. Gitarren vilade fortfarande i hans knä och han tittade ner på den.
-Jag är glad över att du gillar den. Jag började faktiskt skriva på den bara några dagar efter att vi hade träffats. Redan då visste jag att det var du och jag på något sätt. Sen dess så har jag bara fortsatt, och fortsatt med låten. Jag har bestämt mej för att den ska bli min nästa singel, och alla ska få veta att den är till DEJ. Du ska få vara med på scen när jag sjunger den. Alla ska få veta att det där dej jag älskar!
Han tittade upp på mej igen och det kändes som att jag tappade andan. Jag ville också att alla skulle få veta om oss. Varför ska man förneka kärleken? Jag ville inget annat än att det här skulle bli offentligt. Jag vet att jag tar en risk men det är värt det. Det är verkligen det.



JUSTINS PERSPEKTIV

Jag var verkligen glad över att Alicia gillade min låt till henne. Den är verkligen speciell för mej. Jag hade redan planerat allt, när jag skulle uppträda på scenen med den här låten, med henne bredvid mej, och när jag skulle berätta det, att vi är ihop, att vi är kära. Det var redan klart och jag ville gärna berätta det för Alicia nu men jag bestämde mej för att berätta det lite senare ikväll/inatt. Fast egentligen så hade jag redan avslöjat lite om mitt och Alicias förhållande i en intervju och en massa fans på twitter hade blivit galna efter det. Dom bombade mej med en massa tweet med frågor om vem det är osv. Men såklart så berättade jag inte, men snart så. Jag märkte att Alicia tittade på mej. Jag kopplade bort alla tankar och kollade också på henne. Hon smekte mej lite lätt på kinden med sin kalla hand.
-Jag kom & tänka på att dina rivsår i ansiktet är borta, sa hon lugnt och smekte mej fortfarande på kinden.
-Jag vet, fast dom var ju kvar i några dagar när jag var på min tour. I en intervju så frågade dom mej vad som hade hänt. Så jag var tvungen att ljuga. "Jag skojbråkade lite med mina bästavänner och då råkade Ryan riva mej i ansiktet" och självklart gick dom på det, sa jag och skrattade.
Alicia började också fnissa lite men tystnade sedan igen. Jag fattade att hon tänkte på den kvällen, allt det som hände med Jasmine. Jag fortsatte att prata för att få henne glad.
-Och vet du vad dom frågade i en intervju?
-Ne, sa hon nyfiket.
-Dom frågade om jag hade en flickvän, och gissa vad jag sa? sa jag och log lurigt.
-Att du inte hade det? sa hon frågandes och skrattade.
-Haha nej. Jag sa "Mja, det finns faktiskt en tjej för mej. Jag vill inte avslöja så mycket mer men snart så kommer det komma fram".
Hon tittade på mej och såg genast lite gladare ut.
-OK.. men blev inte dina fans galna?
-Haha jo men skitsamma!
Vi kollade på varandra en ganska lång stund och sedan så sträckte vi båda våra ansikten mot varandra. Jag slöt mina ögon och våra läppar möttes. Hennes läppar smakade så gott, dom var så mjuka och perfekta. Jag strök mina fingrar genom hennes långa hår och andades in hennes ljuvliga doft. Jag förde min ena hand mot hennes kind och smekte den. Hennes händer strök över min rygg och som en reflex så flyttade jag mina läppar till hennes hals. Jag började kyssa den lite mjukt och försiktigt i början och sedan mer och mer. Hon luktade så gott och hennes hud var så len. Jag kände hur hon tog ett litet tag om mitt huvud och tryckte det närmre sej. Jag fortsatte kyssa hennes hals och hon småstönade. Jag älskade när hon gjorde det. Tillsist så drog hon upp mitt ansikte till hennes och vi tittade på varandra. Jag märkte hur jag fortfarande andades tungt efter alla kyssar. Hon tog mitt ansikte mellan sina händer och kysste mej. Jag var snabb och besvarade hennes kyss. Jag förde sakta in mina händer under hennes linne och smekte hennes varma rygg.




ALICIAS PERSPEKTIV

Jag kände hur Justins händer smekte min rygg innanför mitt linne. Jag fick gåshud och flyttade mej närmre honom men något var ivägen. Jag öppnade sakta ögonen och märkte att gitarren fortfarande låg i hans knä. Justin fortsatte kyssa mej och smeka min rygg med sina lena händer. Från ingenstans så började jag skratta. Justin slutade kyssa mej och tog ut sina händer från mitt linne och tittade förvånat på mej. Jag skrattade fortfarande.
-Vad är det? Gjorde jag något fel?
Han såg så söt ut när han var sådär upprörd.
-Haha nej inte alls! Det var bara det att när jag försökte flytta mej nämre dej så var gitarren ivägen. HHAAHA!
Han tittade ner och kollade på gitarren och sen på mej. Han började också skratta.
-Haha jaha! Jag glömde av att den låg i mitt knä, man glömmer av allt när man är nära dej, sa han flirtigt och smekte min kind.
Jag log till svar och njöt av hans härliga hand på min kind. Vi la oss ner i sängen och bara kollade på varandra. Hans ansikte såg så mjukt och perfekt ut, och hans vackra ögon ser ut att glittra, hans hår ligger perfekt i ansiktet på honom. Hela han är perfekt. Vi bara ligger där och pratar ett litet tag. Justin hade mycket att berätta om sin tour, men det sötaste var när han berättade hur mycket han hade saknat mej där borta. Efter ett tag blev vi alldeles tysta, vi hade inget mer att berätta.
-Ska vi kolla på film? frågade jag tillslut.
Han vände sej mot mej och log.
-Ja!
-OK bra! Sisten ner din tönt! sa jag sedan och for upp ur sängen.
Jag öppnade dörren och kollade bak på Justin som precis hade ställt sej upp.
-TRO INTE ATT DU KOMMER FÖRE MEJ! skrek han sedan och började springa mot mej.
Jag började skratta och flög ner för trapporna som en tok med Justin hack i hälarna. Då och då kunde jag känna att han var nära på att få tag i min arm. På dom nästan sista trappstegen så snubblade jag och ramlade pladask ner för trapporna och ner på golvet.
-AAAAAAAAAAAH! skrek jag.
Från ingenstans så snubblar Justin också och rullar nerför trapporna och faller rakt ner på mej.
-AAAAAAAAAAAAAAAAAAH! hörde jag honom skrika innan han föll ner på mej.
Jag kollar upp på Justin som tittar rakt in i mina ögon.
Vi båda börjar gapskratta tills vi inte får någon luft.
-HAHAHAHHAHAHA! OMG!
-HAHAHAHHAAHA, DU BARA RAMLADE OCH SÅ GÖR JAG OCKSÅ DET! HAHAH!
Vi skrattar verkligen tills vi inte får någon luft. Tillsist så blir vi tysta och kollar in i varandras ögon. Justin är fortfarande röd efter allt skratt. Från ingenstans så kysser han mej ömt på munnen. Jag hade gärna velat kyssa honom tillbaka men hans kroppstyngd började bli för tung.
-Justin, jag får typ ingen luft. Gå av din tjockis! sa jag skrattandes och puttade bort honom.
Jag satte mej upp och kollade på Justin som hade ramlat baklänges på golvet. Han tittade förvånat på mej.
-HAHA diss! Jag kysste dej och du bara putter bort mej! sa han och börjar skratta.
Jag skrattar tillbaka och blinkar med ena ögat.
-Men vi kan ju fortsätta nu? säger Justin flirtigt och börjar krypa sexigt mot mej.
Jag reser mej snabbt upp och springer till TV-rummet och sätter mej i soffan.
Jag hör Justin komma in i rummet skrattandes.
-Haha vafan? Du dissar mej hela tiden ju.
Jag tittar på honom och börjar skratta.
-Äh håll tyst på dej din tönt. Kom och sätt dej nu, vi ska kolla på film.
Jag klappar på den tomma platsen bredvid mej och han sätter sej.....

-------------------------------------

Gulligt ? ;) Haha ! KOMMENTERA




ME+U - chapter 72

Jag la mej i hennes säng och hon la sej bredvid mej. Vi båda tittade på varandra och log.
-Alicia, du fattar inte hur mycket jag har längtat efter det här. Att bara få vara nära dej, sa jag och tittade på hennes vackra läppar. Jag ville så gärna kyssa henne.
-Åh Justin. Jag har saknat det här med, sa hon och kysste mej snabbt på munnen. Hoppas det blir fler kyssar senare, tänkte jag för mej själv och log mot henne.....



ALICIAS PERSPEKTIV

Åh jag kunde inte få nog av Justins leende och läppar. Fast det blir säkert mer kyssar senare, vi har ju hela natten på oss. Jag kom plötsligt på att jag hade inte hade gett honom min julklapp. Jag satte mej hastigt upp och det gjorde han med.
-Just det! Jag har glömt av att ge min juklapp! sa jag och gav julklappen som låg på mitt nattduksbord.
Han log stort och kollade på det ett litet tag innan han öppnade det. Undra om han skulle gilla det, det var ju inget speciellt direkt. Jag kollade hela tiden på honom medans han öppnade pappret.
-Asså, det är ju inget speciellt så... sa jag och började bli lite nervös.
När han hade fått upp pappret så höll han i den gråa stenen som glänste. Han kollade på framsidan på stenen och läste högt.
"I love you."
Sedan så vände han på stenen och läste på baksidan.
"It's you and me forever and ever."
Han höll hårt i stenen och kollade upp på mej med ett stort leende.
-Tack Alicia! Jag ska ha kvar den här stenen hela mitt liv! sa han och böjde fram sitt ansikte mot mej.
Jag kysste honom snabbt på munnen och log.
-Jag har också en liten överraskning för dej, sa han plötsligt och ställde sej upp.
-Jasså? sa jag och skrattade.
-Ah, men jag måste gå ner och hämta det i bilen, kommer snart!
Han gick ut ur rummet och jag hörde han gå ner för trapporna. Hans julklapp skulle säkert vara tusen gånger bättre än min. Men jag var ändå glad över att han gillade den. 5 min senare så kom Justin in i rummet igen.



JUSTINS PERSPEKTIV

Alicias julklapp till mej var verkligen fin och speciell. Och jag menar det, jag ska ha kvar den hela mitt liv. Men nu var det dags för min julklapp till henne. Jag öppnade dörren till hennes rum, men det var lite svårt för jag hade en gitarr och en ganska stor påse i händer. När jag kom in så log jag mot Alicia som satt i sängen. Hon log tillbaka och jag kunde se att hon var lite nervös. Jag satte mej bredvid henne i sängen och la gitarren på golvet så länge. Jag räckte över påsen till henne. Hon tittade på påsen och sen på mej.
-Öppna, sa jag och log.
Hon gjorde som jag sa och öppnade den ena presenten.
När hon hade fått upp hela pappret så log hon stort och tittade på mej.
-Åhh! Jag älskar parfymer, hur kunde du veta det?
-Det är inte vilken parfym som helst, sa jag flirtigt och hon kollade förvånat på mej och parfymen.
Hon kollade noga på parfymen och då såg hon att det stog mitt namn på den. Hon kollade upp på mej.
-Är det din parfym? sa hon lite förvånat och log.
-Yep!
Hon luktade på den och sprutade lite ett litet sprut på sin handled och luktade.
-Den luktar jätte gott! TACK JUSTIN! sa hon glatt och kysste mej på kinden.
-Öppna det andra, sa jag och pekade på den andra julklappen.
Hon öppnade pappret snabbt och hennes ögon blev ganska stora när hon såg vad som låg inuti. Sedan så satte hon handen för munnen och började gapskratta. Jag kände hur det började rycka i mina mungipor och jag höll mej också för skratt. Hon tog fram de svarta trosorna i luften (hotpants) och kollade skrattandes på dom.
Hon vände på dom och började skratta ännu mer. På baksidan på trosorna så stog det "Biebers Girl" med stora, rosa bokstäver.
-HAHHAA! Biebers Girl! HHAHA! Du är så jäkla random! sa hon och gapskrattade.
-Hahahaa! Jag vet! Men gillar du dom? sa jag lurigt.
Hon slutade skratta och tittade flirtgt på mej och sedan på trosorna.
-Haha ja faktiskt! Någon gång kanske du får se mej i dom också, sa hon flirtigt och blinkade med ena ögat.
Jag kunde inte hjälpa det. Jag slickade mej om läpparna och kunde redan föreställa mej henne i dom.
-Oh gärna! Och texten på dom stämmer ju, right? sa jag och skrattade.
-Som fan! sa Alicia och började skratta sitt gulliga skratt igen.
Men nu var det dags för den "riktiga" julklappen.
-Men vänta, det kommer mer, sa jag och log.
-VA? Mer? sa hon och skrattade förvånat.
Jag tog tag i hennes kalla händer, dom var alltid kalla, men jag gillade det, jag var van vid det.
-Jag har fixat så att du och jag ska få åka på en lyxig yacht. Den har värsta lyxiga sovrummen, köket, tv-rum, bubbelpool och allt, sa jag glatt och förväntansfullt mot Alicia. Hon såg alldeles chockad ut.
-VA!? EN YACHT? DU OCH JAG? WOOOW! sa hon med stora ögon.
-Just precis, eller ah. Det ska ju vara med någon som kör den åt oss haha, sa jag och skrattade.
-Oh my god, TACK JUSTIN! TACK! TACK! sa hon och kysste mej på munnen flera gånger om.
Jag visste att hon skulle gilla det.




ALICIAS PERSPKETIV

WOW! Jag kunde inte fatta att Justin hade fixat det här åt mej, eller åt oss då. Det var otroligt! Jag hade aldrig ens vart på yacht förut. Det här var bara för fint! Jag kysste Justin flera gånger på munnen och jag hörde hur han skrattade emellanåt. Fanns det någon annan kille som Justin? Nej, skulle inte tro det. Han var helt enkelt för bra för att vara sann. Jag slutade kyssa honom och log stort mot honom. Hans fina ögon kollade in i mina.
-Jag visste att du skulle gilla det, sa han och log.
Jag började skratta. Vad trodde han egentligen? Vem skulle inte gilla det? Men det blir ju mycket bättre när jag får åka med honom, min finaste pojkvän.
-Det är klart! Du ska ju med! sa jag och log.
Han log tillbaka och jag kunde se att han var stolt.
-Haha, det är ju typ vinter och vi ska åka yacht, jag trodde att man bara gjorde det när det var varmt ute, sa jag och började skratta.
Fast egentligen så spelade det ingen roll. Jag var hur glad som helst!
-Haha jag vet, men jag ville så gärna ta med dej på yachten ändå. Som tur är så har det ju ändå inte börjat snöa så mycket än. Och vi kommer nog ändå bara vara inne och ha det mysigt, sa Justin och log flirtigt.
-Såklart!
Det fanns inte ord för hur glad jag var. Jag ville bara pussa sönder Justin just nu!
-TACK JUSTIN! Du fattar inte hur glad jag är. TACK! sa jag och kysste honom på munnen en sista gång.
Han kysste tillbaka och nu satt vi båda och log stort mot varandra. Plötsligt så böjde han sej ner och tog fram sin gitarr. Jag kände hur mitt hjärta började dunka snabbare och snabbare. Varför skulle han vara så perfekt? Nu satt han med gitarren i sitt knä och tittade på mej. Han öppnade munnen.
-Jag har jobbat ganska länge på den här låten till dej. Och jag tänkte att den skulle bli perfekt som en julklapp. Alicia, jag älskar dej.. det sista viskade han nästan och jag kände hur jag började rysa.
Han började spela några ackord och hela tiden kollade han in i mina ögon.....

-----------------------------------
KOM IGEN ! KOMMENTERA :D

ME+U - chapter 71

-Hej hottie! Ja, men är du säker på att du vill träffas idag? Du har ju haft ganska fullt upp i 3 veckor om man säger så, haha.
-Nejdå, jag vill träffa dej ändå. Jag bara måste få göra det, du fattar inte hur mycket jag har saknat dej.
Jag ler stort och sluter mina ögon i några sekunder.
-OK. Jag har saknat dej också, längtar tills ikväll.
-Jag med! Men jag måste sluta nu. Vi ses kl 9! Hejdå älskling!
-Hejdå sötnos!
*KLICK*.
ÅH! Bara att få höra hans röst fick mej att rysa. Som tur var så skulle inte mina föräldrar vara hemma ikväll. Så jag och Justin hade huset för oss själva. Nu var det bara några, långa timmar kvar tills Justin skulle komma....

ALICIAS PERSPEKTIV



Någon timme senare så hoppade jag in i duschen, sminkade mej lite lätt med mascara och läppglans och sen valde jag kläder. Jag stog där ett tag och kunde inte bestämma mej. Tillslut blev det ett par svarta tights, ett rött linne och en svart, kort luvtröja som slutar vid midjan. Jag kollade mej i spegeln och log stort. Jag slängde lite lätt med mitt fuktiga hår och sen satte jag mej vid datorn för att fördriva tiden. Tiden gick ganska snabbt och äntligen hörde jag mina föräldrar lämna huset. Gud, vad skönt det skulle bli att få vara ensam med Justin. Jag ska mysa jätte mycket med honom! Vid halv 9 ringde min mobil och jag blev alldeles hyper.
-Hej Justin! sa jag glatt i luren.
-Hey precious, jag är hos dej om ungefär en halvtimme.
-OK! Vi ses då, hejdå älskling!
-Hejdå min älskade lilla Alicia.
Jag började skratta för han lät så söt och töntig.

En halv timme senare så ringde det på dörren, jag rusade ner för trapporna i världens fart. Jag öppnade dörren och där stog han, snygg som alltid. Han log stort mot mej och jag flög in i hans famn. Jag borrade in mitt ansikte i hans bröst och kände lukten. Lukten som ingen annan har. Jag kände hans varma kropp och armar runt om mej och allt kändes så bra. Jag tittade upp på honom och kollade in i hans vackra ögon. Vi båda sökte efter varandras läppar och så kysstes vi. Hans läppar var så härligt mjuka mot mina. Jag drog mina fingrar genom hans hår, det fanns inte ord för hur mycket jag hade saknat honom och det här. Tillslut släppte jag honom för jag kom på att vi fortfarande stog utomhus. Jag drog med mej honom in och stängde dörren. Det var då jag märkte att han hade en påse och present i sina armar.
-Jag tog med mej mat till oss. Italienskt, precis som första gången! sa han flirtigt och visade upp påsen.
-Mm, vad gott! Du är bäst! sa jag och kysste honom snabbt på munnen igen. Han besvarade snabbt min kyss och sen så gick vi in i köket. Jag tog fram tallrikar, glass och bestick och satte på bordet. Justin hade redan satt sej vid bordet och han kollade flirtigt på mej.
-Vad fin du är, eller du är alltid fin, sa han och kollade på mej från topp till tå.
-Haha lägg av Bieber! sa jag och satte mej också vid bordet. Nu satt vi mitt emot varandra och började ta för oss av den goda maten.
-Du fattar inte hur mycket jag älskar det här, sa jag med munnen full och skrattade.
-Och du fattar inte hur mycket jag älskar dej, sa Justin och log sexigt.
-Men då ska du bara veta hur mycket jag har saknat dej, sa jag och blinkade med ena ögat.
-Men jag har saknat dej mer! sa han bestämt och log.
-Vi säger väl så då, sa jag och så fortsatte vi att äta. Fast det var lite svårt för jag kunde inte slita mina ögon från Justin. Jag hade saknat honom så mycket!




JUSTINS PERSPEKTIV

Det fanns inte ord för mycket jag hade saknat Alicia. Det kändes oerhört bra att få vara tillsammans med henne. Hon var så söt där hon satt och pratade med munnen full med mat. Hennes skratt är det gulligaste jag har hört, hennes ögon är så vackert blåa, och hennes leende gör mej fortfarande knäsvag. Jag har aldrig känt såhär för någon annan tjej. Inte ens för Cailtin och henne var jag ändå ihop med i över sju månader. Nej Alica var något speciellt, hon är inte som andra tjejer. Jag hoppas att hon skulle gilla min julklapp, eller juklappar haha. Jag har faktiskt jobbat ganska hårt med min present till henne. När vi var klara med maten så gick vi upp till hennes rum och bara snackade. Jag la mej i hennes säng och hon la sej bredvid mej. Vi båda tittade på varandra och log.
-Alicia, du fattar inte hur mycket jag har längtat efter det här. Att bara få vara nära dej, sa jag och tittade på hennes vackra läppar. Jag ville så gärna kyssa henne.
-Åh Justin. Jag har saknat det här med, sa hon och kysste mej snabbt på munnen. Hoppas det blir fler kyssar senare, tänkte jag för mej själv och log mot henne.....

------------------------------------------------------------------------------------

Sry , den här delen blev kort men jag känner verkligen inte för att skriva just nu, eller huvudtaget. Det är därför det här blev lite kasst .. Skriver kanske mer senare ! KOMMENTERA

ME+U - chapter 70

Jag kommer inte få fira jul med Justin, och nu när jag äntligen har jullov så ska han va på tour. Åh.. varför? Jag märker att jag sitter och vrider på mitt armband, jag tittar på det och ler medans jag vrider. "ME+U , Justin Bieber". Jag fattar verkligen inte hur han kunde fixa något så fint till mej, till oss....



ALICIAS PERSPEKTIV

Dagarna gick och nu hade det redan gått en hel vecka sen Justin åkte. Jag var mest hemma, eller var med mina vänner. Allt kändes så tomt utan honom, speciellt på julafton. Jag som så gärna hade velat fira jul med honom, min fina pojkvän. Att få ge honom en julklapp och se honom le sitt för perfekte leende. Fast, om jag ska vara ärlig så hade jag ganska kul på julafton ändå med min familj och släkt. Jag har faktiskt köpt en julklapp till Justin så jag hoppas att han blir glad över den. Justin smsade och ringde mej väldigt ofta också, så det var ju ändå bra. Jag fick världens finaste sms på julafton, det sparade jag bland alla andra sparade, fina sms av Justin.
"Godjul älskling! Jag hoppas att du har det kul! Jag har det trevligt iallafall, fast det hade vart bättre om jag fick fira med dej. Jag har en juklappt till dej sen när jag kommer hem, I bet u gonna like it ;) Jag saknar dej hur mycket som helst och längtar hela tiden tills jag får komma hem. Att få känna dina läppar mot mina är allt jag önskar just nu. Det skulle förresten vara en perkekt julklapp för mej haha ;) Kom ihåg att jag älskar dej mest utav allt i världen och att jag aldrig, aldrig, kommer lämna dej! Din Justin."
Jag önskade också att få känna hans läppar mot mina, och att bara få ha honom hos mej. Men nu är det bara 2 veckor kvar tills dess. Håll ut Alicia.



JUSTINS PERSPKEKTIV

Att få fira jul i Tyskland kändes verkligen konstigt. Kan inte ens fatta det själv. Fast det kändes nog mest konstigt att få fira utan Alicia. Jag har fixat en julklapp till henne, en väldigt speciell present. Hoppas hon kommer gilla den, eller jag vet att hon kommer det! Kan inte vänta tills jag får komma hem och ge henne den. Hade hört att hon också hade fixat en juklapp till mej. Undra vad det kan vara? haha. Jag vill inte erkänna det här egentligen men jag tänkte ofta på Jasmine. Hur hade det vart om hon hängde med på min tour? Hade det hänt något mellan oss? Jag visste redan själv att det inte hade det. Jag hade ju lovat Alicia och jag hade absolut INGA känslor för Jasmine. Jag hade en gång i tiden men det var väldigt länge sen nu. Och jag skulle aldrig kunna svika Alicia igen, ALDRIG. Jasmine skrev förresten ett sms till mej igår men jag raderade det på direkten.
"Justin, snälla ge mej en chans till. Dumpa Alicia och ta mej istället. Jag är så mycket mer henne, jag kommer att visa dej mer kärlek än henne, och det vet du. Förlåt för allt Justin, snälla låt det bli oss igen? xoxo Sexy Jasmine ;)"
Jag blev arg så fort jag bara tänkte på smset. Vad trodde hon egentligen? Alicia är den enda som har nyckeln till mitt hjärta.


Justin pratar med Alicia i tourbussen.

2 VECKOR SENARE- ALICIAS PERSPEKTIV

YES! Justin kommer hem idag! Jag har vart hyper ända sedan jag vaknade. Mina föräldrar säger att dom inte förstår sej på mej men det behöver dom heller inte göra. Det är bara jag och Justin som förstår hur stark kärleken är mellan oss två. Nu väntar jag bara på att han ska ringa mej. Det är ju inte säkert att vi ska träffas idag. Jag menar, han har ju haft fullt upp i 3 veckor nu och kanske bara vill vara hemma och sova? Efter en timme så ringer min mobil och jag svarar snabbt. Då hör jag hans vackra röst.
-Hej baby! Jag kommer hem till dej vid 9, om det är OK för dej?
-Hej hottie! Ja, men är du säker på att du vill träffas idag? Du har ju haft ganska fullt upp i 3 veckor om man säger så, haha.
-Nejdå, jag vill träffa dej ändå. Jag bara måste få göra det, du fattar inte hur mycket jag har saknat dej.
Jag ler stort och sluter mina ögon i några sekunder.
-OK. Jag har saknat dej också, längtar tills ikväll.
-Jag med! Men jag måste sluta nu. Vi ses kl 9! Hejdå älskling!
-Hejdå sötnos!
*KLICK*.
ÅH! Bara att få höra hans röst fick mej att rysa. Som tur var så skulle inte mina föräldrar vara hemma ikväll. Så jag och Justin hade huset för oss själva. Nu var det bara några, långa timmar kvar tills Justin skulle komma....








ME+U - chapter 69

-Jag älskar dej, Justin, det är du och jag föralltid.
Hennes ord fick mej mitt hjärta att dunka snabbare än när vi kysstes.
-Jag älskar dej med, nu och föralltid, viskade jag tillbaka och kysste henne snabbt på munnen.
Vi släppte varandra, hon vände sej om och började gå mot sitt hus medans jag gick tillbaka till min bil.
Jag satt nu i bilen och skulle precis köra iväg, jag såg att Alicia vände sej om mot mej när hon var vid dörren. Hon formade ett hjärta med sina händer och log, och nu var hon borta.
Jag log för mej själv och sen så startade jag bilen och åkte hem i min ensamhet. Gud, vad jag skulle sakna den här tjejen....



ALICIAS PERSPEKTIV

Alla lamporna var släckta i hela huset när jag kom hem. Jag kollade mej omkring i hallen och sedan i köket, ingen där. Skönt! Jag orkade inte tjafsa med pappa inatt. Jag gick sakta upp för trapporna, jag kände mej lite yr. Jag tog försikigt av mej mina kläder och la dom på min datastol. Jag ställde mej framför spegeln och tittade på det stora, lila blåmärket jag hade på min mage. Jag tryckte lite lätt på det och det värkte över hela min mage. Fyfan vad jag hatade den människan, Jasmine. Allt som hade hänt ikväll kändes så overkligt, allt bråk, gap och skrik. Att Justin skulle åka iväg på tour och vara borta i mer än två veckor. Det kände så.. overkligt. Det går inte förklara, jag är ju så van vid att träffa honom varenda dag och så har det vart i två månader nu. Wow, 2 månader, och mer skulle det bli. Jag la mej i min säng och pustade ut. Jag var verkligen utmattad även fast jag hade sovit hemma hos Justin. Åh, tänk om jag kunde få ha Justin bredvid mej just nu! Helt oberedd så började jag gråta, tårarna bara rann och blev fler och fler. Jag kunde inte stoppa dom fastän jag försökte. Vad var det för fel på mej? Kanske var jag bara lite känslig efter allt som hade hänt idag? Jag tryckte mitt ansikte mot kudden och var nära på att skrika i den. Jag kände mej så förvirrad och ensam helt plötsligt. Efter några minuter så somnade jag med min blöta kudde tätt mot mitt ansikte.




JUSTINS PERSPEKTIV

Jag parkerade bilen i garaget och satt där inne en stund. Jag lutade mitt huvud mot ratten och tänkte på Alicia. Det var så tråkigt att lämna henne nu när allt det där hade hänt idag. Allt jag egentligen vill är bara att få ligga och trösta henne i min säng. Att få ligga och titta på hennes ängla-ansikte när hon sover. Ta bort några hårslingor ur hennes ansikte och kyssa hennes hals. Få hålla hennes hand och berätta hur mycket jag älskar henne och hur mycket jag ville ha henne. Bara henne. För en gångs skull så har jag hittat en tjej som gillar mej för den jag är, och inte idolen Justin Bieber. Hon var ju inte ens ett fan av mej när vi träffades och nu är vi ihop. Hon är så äkta och fin. Jag gnuggade mej i ögonen för jag kände att det kom en liten tår. Jag öppnade bildörren och ut ur garaget. Jag låste upp dörren och tog av mej mina skor, jag satte mej i TV-rummet och satte på TV:N. Jag ville inte sova, jag var inte trött längre. Alla sov och jag visste att jag egentligen också behövde det. Jag la mej ner i soffan och väntade på att jag skulle bli sömnig, jag kände hur jag slumrade till men ryckte genast till när jag hörde mammas röst.
-Justin, sover du?
Jag satte mej snabbt upp i soffan och tittade på henne.
-Nej eller nästan, sa jag och gnuggade mej i ögonen.
-Du vet väl att vi har en stor dag framför oss imorgon? Du behöver sova gubben, sa hon och satte sej bredvid mej i soffan.
-Jag vet, men jag vill inte och kan inte, det känns så iallafall, sa jag och tittade ner i golvet.
Jag kände hur mamma tittade på mej.
-Justin.. handlar det om Alicia?
Mamma förstog alltid vad ALLT handlade om. Man behövde aldrig säga något vilket var ganska skönt ibland.
-Ja, jag vill inte lämna henne. Jag får inte ens fira jul med henne. Jag fattar inte varför vi inte kan fira jul här hemma istället? sa jag och tittade upp på mamma.
-Jag förstår att du inte vill lämna henne, men ni träffas ju snart igen. Och Justin, börja inte tjata om julafton, det där kan vi inte göra något åt och det vet du. Jag tycker också att det är dumt att vi måste vara borta på jul men så är det bara. OK?
-Mhm, mumlade jag tyst.
Mamma kysste mej på pannan och ställde sej upp.
-Gå och lägg dej nu gubben, inne i ditt rum är du snäll, sa hon och gick uppför trapporna. Jag stängde av TV:N och gick upp till mitt rum. Jag slängde mej i sängen och tänkte på Alicia ett tag och sen somnade jag.

Tidigt nästa morgon så satt jag i tourbussen. Jag satt i ett eget säte och ville helst vara för mej själv. När någon kom fram och snackade med mej så svarade jag bara kort och snabbt tillbaka. Jag kollade ut ur fönstret och andades tungt. Hejdå Alica, hejdå Atlanta, hejdå allt. Jag hade bara sovit i 3 och en halv timme inatt och mina ögon kändes alldeles svullna. Om jag ska vara ärlig så känner jag mej alltid så himla ensam när jag åker på tour. Speciellt nu utan Alicia. Jag lutar mitt huvud mot fönstret och tittar på mitt armband. "ME+U , Alicia Florez". Jag vrider lite lätt på det och tänker på henne. Jag undrar vad hon gör just NU..?



ALICIAS PERSPEKTIV

Jag kan inte sova mer, även fast klockan bara är 8 på morgonen. Jag sätter mej upp i sängen och lutar mej mot väggen. Justin sitter säkert på sin tourbuss just nu, fan vad jag kommer sakna honom. Mina ögon är fortfarande alldeles svullna efter att jag hade gråtit innan jag somnade. Vad ska jag göra nu då? Jag kommer inte få fira jul med Justin, och nu när jag äntligen har jullov så ska han va på tour. Åh.. varför? Jag märker att jag sitter och vrider på mitt armband, jag tittar på det och ler medans jag vrider. "ME+U , Justin Bieber". Jag fattar verkligen inte hur han kunde fixa något så fint till mej, till oss....




RSS 2.0