ME+U - chapter 73

Han kysste tillbaka och nu satt vi båda och log stort mot varandra. Plötsligt så böjde han sej ner och tog fram sin gitarr. Jag kände hur mitt hjärta började dunka snabbare och snabbare. Varför skulle han vara så perfekt? Nu satt han med gitarren i sitt knä och tittade på mej. Han öppnade munnen.
-Jag har jobbat ganska länge på den här låten till dej. Och jag tänkte att den skulle bli perfekt som en julklapp. Alicia, jag älskar dej.. det sista viskade han nästan och jag kände hur jag började rysa.
Han började spela några ackord och hela tiden kollade han in i mina ögon.....




ALICIAS PERSPEKTIV

Jag kände rysningar gå genom hela kroppen och det blev bara ännu värre när han började sjunga.
"I still remember when we first met
When u kissed me and maked my lips wet
Cuz girl, you're all I ever wanted and now I got you
No one knows what we'll have been through
But remember, this love is real, and u know what I feel
So take my hand and then the whole world will understand
Your're my real love, love, love, love..."

Han slutade sjunga och log sedan mot mej. Han hade hela tiden tittat in i mina ögon medans han hade sjöngt. Jag visste inte vad jag skulle säga eller göra. Det var så fint. Det kändes som att jag skulle smälta vilken sekund som helst. Hur? Hur kan han vara så perfekt? Låten var så otroligt fin och jag kunde nästan inte fatta att han hade skrivit den till mej, att han hade sjöngt till mej, just mej utav alla tjejer. Jag kom plötsligt tillbaka till verkligheten och Justin log fortfarande mot mej. Jag kunde inget annat än att le tillbaka. Tillsist så kunde jag öppna munnen och prata.
-J-justin.. Jag vet inte vad jag ska säga. Det var otroligt! Jag fattar inte hur du kan.. skriva en låt till mej? Jag älskar den, varje sekund älskade jag.
Det var det enda jag kunde få fram och nu ville jag bara smälta igen. Justin kollade in i mina ögon och log. Gitarren vilade fortfarande i hans knä och han tittade ner på den.
-Jag är glad över att du gillar den. Jag började faktiskt skriva på den bara några dagar efter att vi hade träffats. Redan då visste jag att det var du och jag på något sätt. Sen dess så har jag bara fortsatt, och fortsatt med låten. Jag har bestämt mej för att den ska bli min nästa singel, och alla ska få veta att den är till DEJ. Du ska få vara med på scen när jag sjunger den. Alla ska få veta att det där dej jag älskar!
Han tittade upp på mej igen och det kändes som att jag tappade andan. Jag ville också att alla skulle få veta om oss. Varför ska man förneka kärleken? Jag ville inget annat än att det här skulle bli offentligt. Jag vet att jag tar en risk men det är värt det. Det är verkligen det.



JUSTINS PERSPEKTIV

Jag var verkligen glad över att Alicia gillade min låt till henne. Den är verkligen speciell för mej. Jag hade redan planerat allt, när jag skulle uppträda på scenen med den här låten, med henne bredvid mej, och när jag skulle berätta det, att vi är ihop, att vi är kära. Det var redan klart och jag ville gärna berätta det för Alicia nu men jag bestämde mej för att berätta det lite senare ikväll/inatt. Fast egentligen så hade jag redan avslöjat lite om mitt och Alicias förhållande i en intervju och en massa fans på twitter hade blivit galna efter det. Dom bombade mej med en massa tweet med frågor om vem det är osv. Men såklart så berättade jag inte, men snart så. Jag märkte att Alicia tittade på mej. Jag kopplade bort alla tankar och kollade också på henne. Hon smekte mej lite lätt på kinden med sin kalla hand.
-Jag kom & tänka på att dina rivsår i ansiktet är borta, sa hon lugnt och smekte mej fortfarande på kinden.
-Jag vet, fast dom var ju kvar i några dagar när jag var på min tour. I en intervju så frågade dom mej vad som hade hänt. Så jag var tvungen att ljuga. "Jag skojbråkade lite med mina bästavänner och då råkade Ryan riva mej i ansiktet" och självklart gick dom på det, sa jag och skrattade.
Alicia började också fnissa lite men tystnade sedan igen. Jag fattade att hon tänkte på den kvällen, allt det som hände med Jasmine. Jag fortsatte att prata för att få henne glad.
-Och vet du vad dom frågade i en intervju?
-Ne, sa hon nyfiket.
-Dom frågade om jag hade en flickvän, och gissa vad jag sa? sa jag och log lurigt.
-Att du inte hade det? sa hon frågandes och skrattade.
-Haha nej. Jag sa "Mja, det finns faktiskt en tjej för mej. Jag vill inte avslöja så mycket mer men snart så kommer det komma fram".
Hon tittade på mej och såg genast lite gladare ut.
-OK.. men blev inte dina fans galna?
-Haha jo men skitsamma!
Vi kollade på varandra en ganska lång stund och sedan så sträckte vi båda våra ansikten mot varandra. Jag slöt mina ögon och våra läppar möttes. Hennes läppar smakade så gott, dom var så mjuka och perfekta. Jag strök mina fingrar genom hennes långa hår och andades in hennes ljuvliga doft. Jag förde min ena hand mot hennes kind och smekte den. Hennes händer strök över min rygg och som en reflex så flyttade jag mina läppar till hennes hals. Jag började kyssa den lite mjukt och försiktigt i början och sedan mer och mer. Hon luktade så gott och hennes hud var så len. Jag kände hur hon tog ett litet tag om mitt huvud och tryckte det närmre sej. Jag fortsatte kyssa hennes hals och hon småstönade. Jag älskade när hon gjorde det. Tillsist så drog hon upp mitt ansikte till hennes och vi tittade på varandra. Jag märkte hur jag fortfarande andades tungt efter alla kyssar. Hon tog mitt ansikte mellan sina händer och kysste mej. Jag var snabb och besvarade hennes kyss. Jag förde sakta in mina händer under hennes linne och smekte hennes varma rygg.




ALICIAS PERSPEKTIV

Jag kände hur Justins händer smekte min rygg innanför mitt linne. Jag fick gåshud och flyttade mej närmre honom men något var ivägen. Jag öppnade sakta ögonen och märkte att gitarren fortfarande låg i hans knä. Justin fortsatte kyssa mej och smeka min rygg med sina lena händer. Från ingenstans så började jag skratta. Justin slutade kyssa mej och tog ut sina händer från mitt linne och tittade förvånat på mej. Jag skrattade fortfarande.
-Vad är det? Gjorde jag något fel?
Han såg så söt ut när han var sådär upprörd.
-Haha nej inte alls! Det var bara det att när jag försökte flytta mej nämre dej så var gitarren ivägen. HHAAHA!
Han tittade ner och kollade på gitarren och sen på mej. Han började också skratta.
-Haha jaha! Jag glömde av att den låg i mitt knä, man glömmer av allt när man är nära dej, sa han flirtigt och smekte min kind.
Jag log till svar och njöt av hans härliga hand på min kind. Vi la oss ner i sängen och bara kollade på varandra. Hans ansikte såg så mjukt och perfekt ut, och hans vackra ögon ser ut att glittra, hans hår ligger perfekt i ansiktet på honom. Hela han är perfekt. Vi bara ligger där och pratar ett litet tag. Justin hade mycket att berätta om sin tour, men det sötaste var när han berättade hur mycket han hade saknat mej där borta. Efter ett tag blev vi alldeles tysta, vi hade inget mer att berätta.
-Ska vi kolla på film? frågade jag tillslut.
Han vände sej mot mej och log.
-Ja!
-OK bra! Sisten ner din tönt! sa jag sedan och for upp ur sängen.
Jag öppnade dörren och kollade bak på Justin som precis hade ställt sej upp.
-TRO INTE ATT DU KOMMER FÖRE MEJ! skrek han sedan och började springa mot mej.
Jag började skratta och flög ner för trapporna som en tok med Justin hack i hälarna. Då och då kunde jag känna att han var nära på att få tag i min arm. På dom nästan sista trappstegen så snubblade jag och ramlade pladask ner för trapporna och ner på golvet.
-AAAAAAAAAAAH! skrek jag.
Från ingenstans så snubblar Justin också och rullar nerför trapporna och faller rakt ner på mej.
-AAAAAAAAAAAAAAAAAAH! hörde jag honom skrika innan han föll ner på mej.
Jag kollar upp på Justin som tittar rakt in i mina ögon.
Vi båda börjar gapskratta tills vi inte får någon luft.
-HAHAHAHHAHAHA! OMG!
-HAHAHAHHAAHA, DU BARA RAMLADE OCH SÅ GÖR JAG OCKSÅ DET! HAHAH!
Vi skrattar verkligen tills vi inte får någon luft. Tillsist så blir vi tysta och kollar in i varandras ögon. Justin är fortfarande röd efter allt skratt. Från ingenstans så kysser han mej ömt på munnen. Jag hade gärna velat kyssa honom tillbaka men hans kroppstyngd började bli för tung.
-Justin, jag får typ ingen luft. Gå av din tjockis! sa jag skrattandes och puttade bort honom.
Jag satte mej upp och kollade på Justin som hade ramlat baklänges på golvet. Han tittade förvånat på mej.
-HAHA diss! Jag kysste dej och du bara putter bort mej! sa han och börjar skratta.
Jag skrattar tillbaka och blinkar med ena ögat.
-Men vi kan ju fortsätta nu? säger Justin flirtigt och börjar krypa sexigt mot mej.
Jag reser mej snabbt upp och springer till TV-rummet och sätter mej i soffan.
Jag hör Justin komma in i rummet skrattandes.
-Haha vafan? Du dissar mej hela tiden ju.
Jag tittar på honom och börjar skratta.
-Äh håll tyst på dej din tönt. Kom och sätt dej nu, vi ska kolla på film.
Jag klappar på den tomma platsen bredvid mej och han sätter sej.....

-------------------------------------

Gulligt ? ;) Haha ! KOMMENTERA




Kommentarer
Postat av: Millaaa

åååååååååh :D:D:D:D:DD:D:D

2010-12-05 @ 17:02:01
URL: http://aannddeerrssoonn.blogg.se/
Postat av: lalala anonym (A)

MERA!! NU! snälla? :D

2010-12-05 @ 17:03:32
Postat av: Julia

ääntligen har väntat hela dagen <33

2010-12-05 @ 17:10:19
Postat av: Anonym

meer _D

2010-12-05 @ 17:18:08
Postat av: annna

jaaa, meeeeeeeeeer :DDDDD

2010-12-05 @ 17:19:20
Postat av: Anna

awww :D

2010-12-05 @ 17:40:40
URL: http://theannalife.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha awwe! :)

2010-12-05 @ 17:42:40
Postat av: saarah:)

awwww:) äntligen har väntat jätte länge på meer:D super bra(Y)

2010-12-05 @ 18:15:58
Postat av: Anonym

fett bra! haha "kryper sexigt" hahahah!!

2010-12-05 @ 18:41:55
Postat av: Anonym

jätte bra. mer ikv ?:D

2010-12-05 @ 19:44:39
Postat av: Julia ♥

Haha aww !! ♥ meeeer :D superbra !! dom är så gulliga tillsammans :D

2010-12-05 @ 21:17:27
URL: http://juliamjfan.bloggplatsen.se
Postat av: anna

as bra :D har saknat deras ''mysiga stunder'' hehee. vrf skriver du bara ett inlägg om dagen :o tappat suget eller? :p hoppas de kommer mer snart :D fortsätt med det du gör! :D<3

2010-12-05 @ 21:21:48
URL: http://annawestiin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0