LOVE OF MY LIFE - chapter 41

Hon log stort och skrattade för sej själv. Jag spände mina läppar hårt och kände hur arg jag faktiskt var nu och gick fram till Noelle....



NOELLE'S PERSPEKTIV

Jag var absolut inte beredd på det här. Jag satt fortfarande och smsade med Cody och helt plötsligt ryckte jag till av att Justin skrek.

-Asså vafan! Kan du aldrig sluta prata med honom eller?! Du gillar mej inte ens längre! Skrek Justin och slet mobilen ur mina händer. Jag kollade chockat på honom och skrek sedan tillbaka.

-Vad håller du på med? Ge tillbaka mobilen! Och sluta tjata om att jag inte gillar dej. Det vet du att jag gör!

Jag gick up ur sängen och försökte rycka mobilen ur Justins händer men han vägrade ge mej den och skakade på huvudet.

-Du gillar inte alls mej! Allt du bryr dej om är Cody, Cody, Cody! Jag är trött på det här fattar du inte det? Skrek Justin i mitt ansikte och jag nästan kokade av ilska vid det här lagret. Vad tror han inte att jag är då? Jag är trött på att han alltid ska börja tjafsa om det här!

-Är du trött på det här? Vad tror du inte att jag är då? Jag är trött på dej Justin! Varför är så du sån här? Skrek jag tillbaka och kände att när som helst skulle jag börja gråta.

-Men vad tror du? Ska jag låtsas vara glad när jag vet att du snart inte kommer vara min längre? Fattar du inte att Cody vill ha dej? Och jag märker att du också vill ha honom! Om det är han du vill ha.. STICK DÅ! Skit i mej, gör det du, för det är jag van vid!

Jag kollade på Justin med tårar i ögonen och gav honom en allvarlig blick.

-Kan du aldrig sluta eller? Jag är så jävla trött på dej Justin så det finns inte! Jag vet inte hur jag ska bevisa att det är dej jag vill ha! Det borde du väl fatta själv? Kan du ge mej mobilen nu?

Justin skakade på huvudet och gav mej mobilen. Jag tog den i mina händer och sedan var bråket igång igen.

-Jag vet inte vad jag ska göra Noelle! Du vill inte ha mej längre, jag är trött på det här. Fattar du det? Nu får du välja.. Mej eller honom! För även om ni är vänner kommer ni inte vara det så länge till, han vill ha dej. Du får inte ens träffa honom. Så vem väljer du?

Jag kände hur tårarna började rinna nerför mina kinder. Hur kan Justin göra såhär mot mej? Jag kan bara inte välja sådär. Cody är ju min vän och jag vill verkligen inte förlora honom! Jag visste inte vad jag skulle säga eller göra. Tårarna blev bara fler och fler och jag kunde knappt se Justin som stod framför mej. Jag kände hur jag knappt kunde andas längre och jag snyftade högt. Jag gick med snabba steg mot Justin och puttade iväg honom.

-Du är helt dum i huvudet! Du kan dra åt helvete! Skrek jag med darrande röst medans jag puttade bak honom hela tiden mot dörren. Justin ansikte förändrades snabbt och han såg nästan lite chockad ut. Jag ryckte snyftandes upp hans dörr och hörde hur Justin skrek efter mej.

-AH STICK DÅ! NU VET JAG VEM DU VILL HA! JAG SKITER I DEJ NU!!

Jag sprang nerför trapporna och jag kunde knappt se något för tårarna. Jag öppnade snabbt upp dörren och sprang ut längs gatan. Jag kippade efter andan och fortsatte springa ner mot stranden. Varför blir det såhär? Varför? Allt är förstört nu!

JUSTIN'S PERSPEKTIV

Jag kollade mot dörren där Noelle nyss hade sprungit ut från. Jag kände hur det ryckte till lite i ögonvrån och en tår letade sej fram. Jag började andas tyngre och satte händerna i fickorna och kollade ner i golvet. Vad fan har jag gjort? Nu har jag förstört allt! Jag drog snabbt ur händerna ur mina fickor och boxade hårt till i väggen med min ena knytnäve. Det blev en hög smäll och väggen fick ett märke.

Jag skrek till och tog mej om handen. Jag blödde och handen hade redan börjat bli svullen och blå. Rätt som det var slängde jag mej ner på golvet och kände mej så svag. Jag satte ansiktet i mina händer och slog med ena handen i golvet....

---------------------------------------------

NEEEJJJJJ! ;o

KOMMENTERA!!




blir tyvärr inte en till del.. :/

Tyvärr beliebers! Jag hann inte göra en del ikväll, fick lite uppehåll, men jag har redan börjat på den lite så jag fortsätter på den direkt efter att jag kommit hem från skolan imorn! Hoppas ni orkar vänta! Nu ska jag sova.. PUSS <3

LOVE OF MY LIFE - chapter 40

Han kysste mej mjukt på huvudet och sedan kollade vi in i varandras ögon. Jag kysste han på munnen och han kysste kärleksfullt tillbaka....




NOELLE'S PERSPEKTIV

Veckorna rullade på riktigt snabbt och jag och Cody träffades väldigt ofta. Nästan varje dag och självklart har vi kul tillsammans. Jag kan verkligen säga allt till honom och han får mej att skratta hela tiden. Jag är verkligen glad över att han har kommit in i mitt liv. Men det dåliga är att jag och Justin har tjafsat hela veckorna ut och ja, det är för att jag träffar Cody. Justin vägrar acceptera att jag och Cody är vänner och ska alltid börja tjafsa om det. Jag orkar verkligen inte med Justin just nu, jag vill inte att vi ska bråka, och speciellt inte nu innan han åker iväg.

 Han verkar inte fatta hur sårad jag faktiskt blir av allt tjafs. Han ser inte att varenda gång han vänder ryggen så kan jag inte låta bli att gråta. Kanske har han bara blivit lite stressad nu när han ska åka iväg. Det verkar iallafall så eftersom att han hela tiden måste göra saker och planera. Jag har försökt prata med honom om att han stressar för mycket men han vill inte lyssna. Han vill inte lyssna något alls på mej längre, men jag hoppas det blir bättre för om två dagar så åker han, han åker kanske iväg 3 månader.

Men innan han åker så ska jag iallafall sjunga och spela min låt för honom. Jag är äntligen klar med den och jag hoppas han kommer gilla den. Jag gillar den för den betyder verkligen mycket för mej. Den handlar ju om mej och Justin...

Jag ligger i Justins säng medans han går runt framför mej i rummet. Han packar hysteriskt ner saker som han ska ha med sej när han åker iväg och hela tiden ringer hans mobil medans han letar efter något. Jag kollar sorgset på honom och suckar medans han fiskar upp mobilen ur fickan och slänger ner den tunga väskan på golvet.

-JAAA? Tjuter han irriterat fram och fortsätter sedan i samma irriterande ton i rösten.
-Ja.. Nej jag ska inte glömma det. Men jaaaa! Jag har packat. Jag kommer senare Scooter. Hejdå!

Han la på och la ner mobilen i fickan igen och gav mej en blick.

-Justin, stressa inte så mycket. Sa jag försikigt.
-Det gör jag inte. Svarade han drygt.
-Jo, det gör du. Ta det lugnt, det är inte bra att du..

Jag avbröts snabbt av att Justin suckade när hans mobil ringde igen. Han svarade och försvann sedan ut ur rummet. Jag suckade och tog fram min mobil, jag hade fått ett sms från Cody. Jag log stort medans jag smsade tillbaka, och smsen blev bara fler och fler eftersom jag hade ganska tråkigt medans Justin gick runt och fixade en massa saker i sitt rum och i huset. Jag var alldeles inne i min mobil och Codys söta sms att jag knappt hörde Justin som frågade mej efter hans bilnyckel...

JUSTIN'S PERSPEKTIV

Åhh jag är så himla irriterad på allt och alla, det har jag vart dom senaste veckorna, men jag blir stressad, helt ärligt så blir jag stressad över att veta att jag snart åker iväg. Alla konserter, intervjuer, paparazzis, allt det dära gör mej stressad och nervös. Jag vet att jag borde vara van vid allt det dära, jag är van men nu när jag har vart ledig så länge så börjar jag bli nervös och stressad igen. Det var just därför jag fick en paus, för jag behövde det, jag stressade för mycket och var hela tiden tvungen att göra något, jag var ALDRIG ledig. Och tillsist orkade jag inte mer och både jag, mamma och alla i mitt crew tyckte jag behövde få ett litet uppehåll. Att få ett uppehåll för att bara få vara vanlig kille som går i skolan, som får vara med sina vänner och inte behöva arbeta som någon slags maskin.

Men det jag mest oroar mej för är att lämna Noelle. Jag vill verkligen inte lämna henne men jag måste. Jag kommer sakna henne mest utav allt.

Jag letade hysteriskt efter min bilnyckel som var spårlust försvunnen och just nu behövde jag den. Jag behövde gå ner och hämta några saker i bilen och hade ganska bråttom. Jag kollade på Noelle som låg i sängen leendes med mobilen i händerna och störde mej riktigt på henne just nu. Jag vet att hon smsar med Cody och det känns som att hon skiter i mej, helt och hållet. Jag fortsatte leta efter min bilnyckel och tillsist frågade jag Noelle efter den.

-Noelle! Har du sett min bilnyckel? Frågade jag medans jag kollade under sängen.
Inget svar. Nu blev jag verkligen riktigt irriterad. Svara kan hon väl åtminstone?

-Hallå? Har du sett min bilnyckel?

-Mm.. Hörde jag Noelle mumla och då fick jag nog. Jag reste mej snabbt upp och självklart skulle jag slå i mitt huvud i sängkanten. Jag skrek till och tog mej för huvudet och kollade sedan upp på Noelle som fortfarande satt och smsade. Hon log stort och skrattade för sej själv. Jag spände mina läppar hårt och kände hur arg jag faktiskt var nu och gick fram till Noelle....

-------------------------------------------

:( Vad kommer hända nu? Kommentera! :)
Det kommer en till del lite senare ikväll!


LOVE OF MY LIFE - chapter 39

Jag suckade och satte på mej min svarta keps. Jag kände för att vara lite anynom idag så en svart keps blir bra. Jag gick ner till bilen och satte mej i den och började köra mot skolan, utan Noelle...



JUSTIN'S PERSPEKTIV

Noelle kom aldrig till skolan vilket var lika bra. Hela skoldagen gick jag runt och surade och orkade egentligen inte prata med någon men Chaz och dom fick mej på lite bättre humör. Jag orkade inte berätta varför jag var ledsen och sur för jag ville helst bara sluta tänka på det men det gick inte. När skolan var slut satte jag mej i min bil och började köra hemåt. När jag kom in stod mamma och lagade mat inne i köket och när hon såg mej gav hon mej ett varmt leende.

-Hej gubben!
-Hej.. Muttrade jag surt tillbaka och gick sedan upp till mitt rum och la mej ner i sängen. Efter bara några minuter hörde jag steg i trappan och in kom mamma. Hon gav mej en orolig blick och jag vände direkt ryggen mot henne och kollade in i väggen.

-Justin, hur är det? Frågade hon och satte sej på sängen.
-Bra. Sa jag snabbt.
-Är det säkert? Frågade mamma igen och smekte mej på axeln.
-Ja.
-Du vet att du kan säga allt till mej.

Jag svalde hårt och vände mej om mot henne. Hon log mot mej och jag log svagt tillbaka.
-Det är inget speciellt mamma. Jag och Noelle har bara tjafsat lite.
-Jaha, vad tråkigt.
Jag svarade inte utan låg bara där alldeles tyst.
-Kanske borde du prata med henne? Liksom prata ut om det ni har tjafsat om? Sa mamma mjukt och jag tänkte efter. Det var ju det Noelle också ville så nu hänger det på mej.

-Jo, du har rätt. Jag ska prata med henne lite senare idag. Sa jag bestämt.
-Vad bra. Det kommer gå bra men nu måste jag fortsätta med maten. Sa mamma och kysste mej mjukt på huvudet. Jag nickade och när hon var ute ur rummet så tog jag fram mobilen och skickade ett sms till Noelle.

NOELLE'S PERSPEKTIV

Jag låg i min säng och tittade på TV och tänkte samtidigt på Justin. Hur länge kommer han vara sur på mej egentligen? Jag har ju sagt att jag vill prata om det men det verkar inte han vilja göra. Jag suckade högt för mej själv och tryckte in ansiktet i kudden. Jag vill bara ha Justin hos mej just nu så att vi kan kramas och mysa, som vanligt. Plötsligt tjöt min mobil till och jag nästan hoppade ur sängen. Jag kollade på displayen. Justin.

Jag öppnade snabbt hans sms och mitt hjärta började dunka fort.

"Ok då.. Vi kan väl prata om det. Möt mej vid den där bänken, du vet nästan vid stranden, om 20 minuter."

Jag svarade snabbt på hans sms.

"Ok. Vi ses!".

Jag skyndade att sätta på mej kläder, borsta håret och tänderna, idag struntade jag i sminket. När ungefär 10 minuter hade gått tog jag på mej mina skor och en munkjacka och öppnade ytterdörren och började gå ner mot stranden, vilket tar bara ungefär 10 minuter. Jag kände fortfarande den där oroliga känslan i magen och mina händer darrade. Jag var verkligen nervös.. Vad skulle Justin säga? Jag hoppas iallafall att han förlåter mej.

När jag var framme såg jag Justin sitta på bänken där vi skulle träffas. Han hade en svart keps på sej som döljde nästan hela hans ansikte men jag kunde se att han kollade ner i marken. Jag skyndade mej dit och när han fick syn på mej kollade han upp och jag kunde se hans vackra ögon. Jag tog ett djupt andetag och satte mej bredvid mej honom på bänken.

-Förlåt Justin. Jag borde inte ha ljugit för dej.. Började jag och han kollade mot mitt håll i några sekunder och sedan bort igen.

-Men jag orkade verkligen inte med att vi skulle börja bråka igen eller något sånt. Jag vet att du inte gillar Cody och efter allt som hände på festen, så visste jag att du inte skulle gilla att jag träffar Cody. Men jag lovar att vi bara träffas som vänner, inget annat. Du vet att du är den enda jag vill ha.. Sa jag försiktigt och han kollade in i mina ögon.

-Men tror du att det blir bättre när du ljuger för mej? Det blir ju bara värre då! Och ja jag gillar inte Cody men självklart får du träffa honom om du vill men du ska bara veta hur ont det gjorde att behöva se er två träffas i smyg. Sa Justin sorgset och surt.

-Jag förstår det men kom ihåg att du faktiskt också gjorde såhär mot mej med Cloe. Fast jag borde ju inte göra samma sak tillbaka.. Snälla Justin förlåt. Jag vill inte att du ska vara sur på mej mer. Sa jag och kände en stor klump i halsen.

Justin kollade hela tiden in i mina ögon och efter en stund nickade han.

-Jag förlåter dej Noelle. Nu vet jag själv hur jävlig jag var faktiskt var mot dej också. Sa han och jag log försiktigt. Han log tillbaka och sedan sträckte han ut armarna mot mej och jag försvann in hans mysiga famn. Jag borrade in mitt ansikte i hans bröst och andades in hans speciella doft, den där doften som ingen annan har. Han kysste mej mjukt på huvudet och sedan kollade vi in i varandras ögon. Jag kysste han på munnen och han kysste kärleksfullt tillbaka....


------------------------------

Hinner inte mer! Ska åka iväg nu. PUSSSS :D


LOVE OF MY LIFE - chapter 38

"Hey Noelle. Hur mår du? Jag hoppas du mår bra och ja, det blev ju lite knasigt på festen, men vi hade ju kul i början :) Därför vill jag gärna träffa dej igen. Om du vill såklart? Och så vill jag att du ska veta att jag har tänkt på dej, väldigt mycket.. Puss."


Cody och Noelle

NOELLE'S PERSPEKTIV

Nästa dag i skolan var som vanligt. Jag var med Justin, Chaz, Ryan och Christian och vi slutade redan vid 2 och som vanligt skjutsade Justin hem mej.

-Vill du göra något lite senare? Frågade Justin när vi var utanför mej.

Shit också.. Det är ju idag jag och Cody ska träffas. Borde jag berätta det för Justin eller inte? Jag är rädd att han kanske kommer bli sur, jag menar allt har ju precis ordnat upp sej sen festen, och jag orkar verkligen inte med tjafs igen. Men jag vill ju heller inte ljuga för Justin, jag och Cody träffas ju bara som vänner, inget annat.

-Eh nej, jag kan inte. Jag måste verkligen plugga ikapp allt jag har missat i skolan. Sa jag snabbt och Justin ryckte på ena ögonbrynet.
-Aha ok. Jag kan hjälpa dej om du vill? Sa han sedan men jag skakade bara på huvudet.
-Nej, det behövs inte men tack ändå Justin.
-Ok.. Men vi ses väl imorn då. Sa han med en besviken ton i rösten och kysste mej sedan snabbt och mjukt på munnen. Han gav mej sitt underbara leende och jag svalde hårt. Varför ljög jag för?

-Hejdå Justin. Sa jag snabbt och öppnade sedan dörren och försvann in genom porten. Jag kände mej verkligen dum nu när jag hade ljugit för Justin. Jag hatar att ljuga men jag kunde verkligen inte bara säga det. När jag hade kommit in på mitt rum ringde min mobil och det var såklart Cody. Jag svarade snabbt medans jag satte mej ner på sängen.

-Hej Cody! Sa jag snabbt när jag svarade.
-Hej! Kom och möt mej utanför Starbucks nu. Ok?
-Ok, jag kommer nu.
-Bra, vi ses!

Vi la på och jag kollade mej lite snabbt i spegeln innan jag gick ut. Sedan skyndade jag mej ut med raska steg mot Starbucks. Jag kunde inte låta bli att le för mej själv, jag skulle äntligen få träffa Cody igen, jag hade faktiskt saknat honom och vi kom ju så bra överens. När jag var framme så stod han där, hur söt som helst, och när han fick syn på mej log han stort och gick emot mej.

-Noelle! Sa han glatt och la armarna om mej.
-Jag har saknat dej. Ploppade det ur mej och jag började fnissa hysteriskt inne i hans famn.
-Jag har saknat dej med. Sa han och skrattade mot mitt huvud. Sedan släppte vi varandra och log blygt.

-Så.. Ska vi gå in eller? Sa Cody efter någon minuts tystnad. Jag nickade och vi gick in på Starbucks och gick fram för att köpa det vi ville ha. Jag tog en milkshake och Cody gjorde detsamma. När jag skulle betala så räckte istället Cody fram sin hand och gav pengar till tjejen i kassan.

-Jag betalar. Sa han och blinkade med ena ögat och jag kunde inte säga emot.
-Tack så mycket Cody. Sa jag glatt och sedan satte vi oss vid ett bord.

Först var jag lite småblyg men efter bara några minuter blev jag riktigt bekväm och pratade på som bara den. Med Cody kan jag prata med om allt, han förstår och dömmer mej inte, han är verkligen en bra vän. Efter mycket skratt, prat och några rundor runt om i stan bestämde vi oss för att gå hem igen och självklart ville Cody följa mej hem. Jag log för mej själv medans vi var påväg mot mej. Jag är verkligen glad över att ha en vän som Cody, det är jag verkligen. När vi var framme utanför min port stannade vi båda och kollade på varandra. Cody log sitt speciella leende och jag log tillbaka.

-Jag har verkligen haft kul idag.
-Jag med.
-Så.. Du vill träffas igen?

Cody kollade på mej medans han väntade på mitt svar. Jag nickade glatt.

-Det är klart!

Han log en gång till och kramade om mej, jag kramade tillbaka och sedan släppte vi varandra.

-Jag ringer dej! Sa Cody snabbt innan han gick sin väg.

Jag nickade för mej själv och gick sedan in genom porten, uppför trapporna och in genom ytterdörren. Jag kollade in i TV-rummet och där satt mamma och Denver och tittade på TV. Jag suckade för mej själv och tog av mej skorna och gick in på mitt rum. Direkt när jag hade stängt min dörr la jag mej ner i sängen och kollade upp i taket med ett leende på läpparna. Cody gör mej verkligen glad men några sekunder senare dog mitt leende bort. Jag har ljugit för Justin, för den som betyder mest för mej. Men Justin gjorde faktiskt det mot mej också när han träffade Cloe.. Men att jag gör samma sak känns bara.. så jävla dumt.

Efter en timme bestämde jag mej för att skicka ett litet sms till Justin.

"Hej Justin! Vad gör du? Jag ska sova snart iallafall, ville bara säga godnatt och att jag älskar dej..<3".

Jag la mej ner i sängen och väntade på att han skulle svara men det kom aldrig ett svar. Vad konstigt.. Han brukar ALLTID svara på mina sms, hur tråkiga dom än är. Kanske sover han redan? Jag la mej till rätta i sängen och kände hur tröttheten började ta över även fast klockan bara var 11 på kvällen. Jag brukar aldrig lägga mej såhär tidigt men nu var jag verkligen trött. På bara några minuter somnade jag in men ryckte plötsligt till av ett sms. Justin?

Jag satte mej snabbt upp och tog upp mobilen från nattduksbordet. Det stod Justin på displayen och jag öppnade sömnigt upp smset och jag blev riktigt förvånad av vad han hade skrivit.

"Hur gick pluggandet? Kom kanske en viss Cody Simpson och hälsade på? Vafan Noelle, ljug inte för mej."

Jag svalde hårt och la ner mobilen. Hade han sett oss? Åhh, varför ljög jag för? Nu är han säkert jätte sur på mej. Jag tog upp mobilen igen och funderade. Liksom hur ska jag säga förklara detta?

"Snälla förlåt Justin.. Jag vet att jag inte borde ha ljugit men jag ville inte att vi skulle börja tjafsa igen. Kan vi prata mer om det imorn? Jag behöver verkligen sova, och kom ihåg att jag älskar dej vad som än händer..".

Jag höll hårt i mobilen och väntade på att han skulle svara. Att han åtminstone skulle säga att han älskar mej också. Det var hopplöst, jag suckade och la ner mobilen på nattduksbordet och la mej ner i sängen igen. Jag orkar inte med det här.. Varför ljög jag för? Efter ett tag somnade jag om igen med den där oroliga känseln i magen.

JUSTIN'S PERSPEKTIV

Nästa morgon vaknade jag vid 7 och som vanligt duschade jag och gjorde mej sedan ordning för skolan. Jag har fortfarande inte riktigt kommit över att Noelle ljög för mej och jag har helt ignorerat hennes sms. Det sårar mej verkligen att hon gjorde såhär. Jag klarar inte att se Noelle och Cody tillsammans, glada och lyckliga. När jag såg dom igår när jag gick förbi Starbucks så dog jag lite inombords. Att se dom genom fönstret, skratta och prata medans dom kollar in i varandras ögon. Det sårar mej så mycket..

Jag suckade och satte på mej min svarta keps. Jag kände för att vara lite anynom idag så en svart keps blir bra. Jag gick ner till bilen och satte mej i den och började köra mot skolan, utan Noelle...

------------------------------------------------------

Bahhaa vilken sugig del men ni för nöja er med detta :)
Och så vill jag verkligen säga förlåt för min kassa uppdatering.
Den har verkligen vart URDÅLIG men allvarligt så har jag inte haft tid för att skriva.
Jag har mycket att göra i skolan, läxor och allt detdära, och hela dagarna så är jag med mina vänner och somnar ganska tidigt på kvällen. Jag hinner liksom aldrig skriva längre känns det som :/ Men jag ska verkligen försöka att skriva mer! Så ni vet kommer ni inte få så mycket uppdatering i helgen för jag ska åka bort med vänner :) Men vi får se, kanska skriver ändå! Ni får iallafall en del innan jag åker imorn. Puss









LOVE OF MY LIFE - chapter 37

-Jag ringer dej imorn. Sa jag när vi hade slutat kyssas och hon nickade och öppnade porten och gick in.....



NOELLE'S PERSPEKTIV

Nästa morgon vaknade jag vid 12 på dagen. Gud, vad trött jag var efter igår men fan vad vi hade kul! Jag är glad över att ha fått så bra vänner som Chaz, Ryan och Christian. Aldrig någonsin hade jag tänkt mej att vi skulle bli vänner men ja, allt kan ju hända. Likaså om Justin, aldrig trodde jag att jag skulle bli ihop med honom, att jag aldrig ens skulle hitta någon så bra som honom. Åh det finns inte ord för hur mycket jag älskar honom!

Jag gick gäspandes upp och in i köket. Ingen var hemma, och som vanligt hade dom inte ens skrivit en lapp men det gör inget. Jag är van. Jag kollade i kylskåpet och bestämde mej för att laga lite mat för jag var verkligen hungrig. Då kom jag på att jag kunde bjuda Justin över också så vi kunde äta tillsammans. Jag satte igång med maten och när jag var halvklar ringde jag Justin och sa att han kunde komma och självklart ville han det.

Jag log för mej själv medans jag dukade upp maten på bordet. 10 minuter efter allt var klart så plingade det på dörren och jag sprang och öppnade. Justin mötte mej med ett leende och jag tog med honom till köket.

-Va? Har du lagat mat? Wow det ser jätte gott ut. Sa han medans han slog sej ner vid bordet. Jag log till svar och sedan tog vi för oss.
-Vad tycker du då? Frågade jag medans Justin hade munnen full med mat.
-Jätte gott! Mumlade han och visade tummen upp.

Jag skrattade lite och när vi var klara hjälpte Justin mej att ställa alla saker i diskmaskinen. Medans jag la in några glas kände jag hur Justin kom upp bakom mej och kysste mej försiktigt på sidan av min hals och viskade.

-Tack älskling..
-Varsågod. Fnissade jag fram och vände mej om mot honom så att vi kollade in i varandras ögon. Han log sitt flirtiga leende och jag kunde inte motstå från att lägga mina armar om hans nacke och kyssa hans mjuka läppar. Efter ett tag gick vi in tv-rummet och bestämde oss för att kolla på film, haha det gör vi nästan alltid men det är ju så mysigt.

Vi la oss bekvämt i soffan och jag la mitt huvud på hans bröstkorg och han kysste mej på huvudet. När filmen var slut sträckte Justin lite på sej och sedan låg vi bara där, utan att ens röra på oss eller prata. Det behövs inte, bara jag får ha honom nära och veta att han är min, bara min. Jag smekte honom försiktigt på magen och kunde inte låta bli att dra upp hans t-shirt så att hans sexiga mage blottades. Jag drog min hand över hans varma mage och han rös till. Jag lekte med min hand över hans tatuering som är längst ner på hans vänstra höft. Den är så fin och jag gillar den verkligen. Plötsligt harklade Justin sej lite och smekte mitt hår.

-Du.. Jag måste berätta en grej..

JUSTIN'S PERSPEKTIV

Noelle tittade upp på mej och vände sej om så att vi kollade in i varandras ögon.
-Ok, vadå?
-Jo det är så att jag måste åka iväg ett tag när sommarlovet börjar.
-Vadå åka iväg? På en tour?
-Ja typ. Eller inte på en tour för så länge kommer jag inte vara borta. Men jag ska vara borta i kanske mer eller mindre än 2 månader iallafall. Jag har ju haft ett väldigt långt uppehåll och nu måste jag börja ha konsterter igen, signeringar, presskonferensar och allt det dära. Jag kommer behöva åka runt väldigt mycket och så.. Sa jag och kollade hela tiden in i Noelles ögon. Jag kunde inte riktigt tyda om hon var ledsen eller inte, det har jag aldrig riktigt kunna göra.

-Jaha.. Jag föstår.. Men kommer du inte ens vara med på skolavslutningen? Sa hon med en tyst röst.
-Nej, jag måste åka innan den börjar.. Sa jag tyst tillbaka och hon nickade. Sedan låg vi bara där alldeles tysta. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga och Noelle smekte fortfarande min mage med sin hand. Fan.. Jag vill inte lämna henne, jag vill verkligen inte men vi träffas ju snart igen, det är ju inte över bara för att jag ska åka iväg. Men jag vill verkligen spendera sommarlovet med henne, bara med henne. Men jag kommer iallafall få vara med henne några veckor på sommarlovet innan skolan börjar igen för då har jag kommit hem.

-Justin.. Sa Noelle tyst och med nästan en sprucken röst.
-Ja..? Sa jag och kollade på hennes ansikte som vilade på min bröskorg.
-Jag vill inte att du ska åka. Jag vet att du måste men jag kommer sakna dej så mycket.
-Jag vill inte heller åka, Noelle. Jag vill inte lämna dej, men jag kommer ju tillbaka. Och när jag kommer tillbaka så har vi ju fortfarande några veckor för oss själva innan skolan börjar. Sa jag och trängde fram ett leende för att få henne le. Jag ville inte se Noelle såhär ledsen, det gör så ont, så mycket mer ont än det redan gör.
-Ja, jag vet att du kommer tillbaka, men tänk så..
-Tänk vadå? Avbröt jag henne snabbt med.
-Men.. Du kanske hittar någon annan tjej eller så har du inga känslor för mej längre när du kommer tillbaka.. Svarade Noelle snabbt och jag tog tag i hennes ansikte så att hon kollade in i mina ögon.
-Noelle, snälla, jag kommer inte vara borta hela livet. Och jag lovar, jag kommer inte hitta någon annan och mina känslor för dej kommer ALDRIG försvinna. Förstår du det?

Jag kollade allvarligt in i hennes ögon och hon nickade sakta.

-Du har rätt. Jag oroar mej för mycket. Men det är bara det att jag älskar dej så mycket..

Jag svarade inte utan kysste henne direkt på munnen. Hon kysste tillbaka och det blev mer intensivt för varje sekund och nu log hon över mej. Jag smekte mina händer över hela hennes kropp och hon strök sina fingrar genom mitt hår. Vi slutade sedan kyssa varandra och kollade in i varandras ögon istället. Hon hade fortfarande sina händer i mitt hår och jag log stort. Hon log stort tillbaka och kysste mej sedan en gång till på munnen.

-Nu får vi verkligen utnyttja tiden vi har kvar tillsammans och ha kul. Okej älskling? Sa jag och hon log till svar och jag kysste henne på munnen. Sedan klev hon av mej och vi bestämde oss för att kolla på ännu en till film.

NOELLE'S PERSPEKTIV

Efter ett tag så gick Justin hem för klockan blev mycket. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om att Justin ska åka iväg ett tag, visst blev jag ledsen men han kommer ju tillbaka och nu när vi har pratat om det känns det mycket bättre. Jag vet ju att jag kan lita på Justin så jag har ingen anledning att oroa mej. Men jag gillar inte förändringar, nu när jag är så van vid att vara med Justin varje dag så blir jag rädd, rädd för att han ska åka. Jag vet att det är konstigt men sån är jag.

Vid 12 på natten så la jag mej i min säng för att sova. Imorgon är det skola igen, tråkigt men så mycket roligare nu när man har vänner och.. Justin, världens finaste. Plötsligt plingade min mobil till och jag tog upp den från nattduksbordet. Det stod Cody på displayen, han hade skickat ett sms. Vi hade bytt nummer på festen, vilket jag nästan hade glömt av. Visst hade jag tänkt på Cody, väldigt mycket men han hörde ju aldrig av sej efter festen. Jag log medans jag läste smset.

"Hey Noelle. Hur mår du? Jag hoppas du mår bra och ja, det blev ju lite knasigt på festen, men vi hade ju kul i början :) Därför vill jag gärna träffa dej igen. Om du vill såklart? Och så vill jag att du ska veta att jag har tänkt på dej, väldigt mycket.. Puss."

----------------------------------------------------------------------------

dålig uppdatering jag vet! men jag har haft fullt upp med skolan, vänner, allt!!
men jag ska försöka bättra på mej :)

Vad kommer hända nu då? KOMMENTERA! :D






LOVE OF MY LIFE - chapter 36


-Fan va kul att ni är här!  Vi ska åka ALLA karuseller, right? Sa Chaz ivrigt.
-Of course! Sa jag och blinkade.

Det här kommer bli så kul!




NOELLE'S PERSPEKTIV

Vi sprang genast till den värsta karusellen, berg och dalbanan. Jag och Justin satte oss bredvid varandra, Ryan och Chris medans Chaz fick åka ensam.

-Klarar du verkligen att åka ensam? Sa Ryan retsamt till Chaz som satt längst bak.
-Ja, vad tror du? Det här kommer bli så kul! KÖÖÖÖÖR! Började Chaz skrika ivrigt och stampa med fötterna. Jag började skratta och vände mej om mot Justin som satt bredvid mej, riktigt nära satt han.

-Är du rädd? Frågade han och log sött.
-Ne, är du?
-Nej.

Vi han inte säga något mer för då sattes karusellen igång. Det var hur roligt som helst och jag skrek som aldrig förr medans jag hade händerna uppe i luften. Jag kunde höra hur Ryan och dom andra också skrek, och Justin hade också uppe sina händer. Äntligen så stannade vi och jag och Justin gick skrattandes ut från karusellen med Ryan och Chris.

-Fan va kul det va, eller vad säger du Chaz? Frågade Ryan.
Jag vände mej om och kollade mot karusellen där Chaz fortfarande satt kvar. Han hade tårar i ögonen, hans hår stod att alla håll och hans underläpp skakade.

Jag hade nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv som jag gjorde när jag såg honom.

-HAHHA Chaz, hur går det? Frågade jag medans dom andra skrattade.
-Eh, bra.. Tror jag.. Sa han och tog sej ut ur karusellen och gick fram till oss.
-Ey, vad säger ni? Ska vi åka igen? Sa Chris.
-NEJ! Eller jag menar, inte nu. Sa Chaz förtivlat med ett förskräckt ansiktsuttryck.

Vi började skratta igen och Chaz blev lite generad. Sedan bestämde vi oss för att åka några fler saker. Det var riktigt kul och Chaz blev inte like rädd de här gångerna, haha. Vi köpte även en massa godis och sockervadd. Tillsist kom vi till den största karusellen utav de alla. Pariserhjulet. Den blinkade och lös vackert nu när det var så mörkt ute.

-Den åker vi! Sa Justin glatt och pekade.
-Ah jo, det är ju kul för dej som har tjej. Sa Ryan surt och suckade.
-Men jo kom igen, den åker vi! Sa Chaz.
-Bara för att du inte vågar åka några andra eller? Skrattade Chris fram och putte till Chaz på armen.
-Jätte kul, verkligen. Muttrade Chaz tillbaka.

Jag och Justin satte oss i ett eget sätte och låste om oss. Chaz, Ryan och Chris tänkte också sätta sej med oss men Justin stoppade dom snabbt.
-Nej, vi ska åka själva. Sa han och flinade.

Killarna suckade och satte sej i ett annat bås. Sedan satte den igång. Sakta, sakta sköts vi hela tiden upp och nu var vi högst upp. Jag och Justin kollade in i varandras ögon och han hade sin ena hand på min. Jag log mjukt mot honom och han flyttade sitt ansikte närmre mitt och det sista jag hann se innan jag slöt mina ögon var hans vackra ögon och alla ljus runt om oss. Jag kände hans läppar mot mina och jag satte mina händer om hans nacke och kysste tillbaka. Det här kändes otroligt och det kittlades i magen medans vi åkte. Vi slutade kyssa varandra och öppnade ögonen och märkte att vi nu var längst ner igen. Karusellen stannade och vi hoppade ut medans vi höll varandra i handen.

-Det här var den tråkigaste karusellen ever! Sa Ryan.
-Jag tyckte den var.. Fridfull och fin. Sa Chaz med drömmande röst och ansikte och jag började gapskratta igen. Killen är bara för rolig!

Vi gick runt hela i hela tivolit och bara skrattade, det var verkligen kul ända tills Cloe kom fram från ingenstans med sina vänner.

JUSTIN'S PERSPEKTIV

Plötsligt kom Cloe med sina vänner och jag kunde inte få bort mina ögon från henne hur mycket jag än försökte. Hon hade tighta jeans, ett linne som visade magen och hon slängde med sitt blonda hår. Hon kom fram och snackade lite med oss men undvek ögonkontakt med Noelle hela tiden.

-Jag går och spelar. Sa hon sedan och gick iväg med sina vänner till för att spela på hjulet. Jag kollade hela tiden på henne medans Chaz, Ryan och Chris viskade om hur snygg hon var.

-Justin, kan du snälla hjälpa mej att vinna den där nallebjörnen?! Halvskrek Cloe och pekade och log sitt leénde. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga. Jag menar, vi är ju vänner så varför inte vara lite snäll?

-Visst. Sa jag och släppte Noelles hand och gick fram till henne.
-Du måste slå ner alla dom där burkarna med den här bollen. Sa hon och räckte över mej bollen hon hade i sin hand. Jag gjorde som hon sa och slog ner alla bollarna på första slaget. Swag. Jag räckte över henne den stoooora nallebjörnen och hon log stort.
-Tack Justin! Du är bäst! Sa hon och kramade mej hårt och gav mej en puss på kinden. Jag log lite för mej själv men drog mej fort från henne och kollade bak mot Noelle och dom andra. Hon kollade genast bort när hon såg mej och Chaz, Ryan och Chris gav mej en konstig blick. Jag gav dom en tillbaka och sa sedan till Cloe att jag var tvungen att gå.

Jag gick tillbaka till Noelle och dom andra och jag visste inte riktigt vad jag skulle säga.
-Nu drar vi och har kul! Sa Chaz och vi alla hängde på. Efter ett tag blev vi riktigt trötta, eller iallafall jag och Noelle. Vi satte oss på en bänk i mörkret medans Chaz, Ryan och Chris fortsatte åka mer karuseller och köpa godis och sånt.

-Är du sur? Frågade jag Noelle som var alldeles tyst.
-Nej, varför skulle jag vara det? Sa hon och kollade frågandes på mej.
-Men asså det verkade ju som det när jag kramade Cloe förut. Sa jag och ryckte på axlarna.
-Jaha.. Men det blev jag inte. Ni är ju vänner och det kan jag inte vara sur över. Det är okej, jag är inte sur eller ledsen. Sa hon och log mjukt och jag log tillbaka.

-Äh, kom nu åker vi mer karuseller! Sa hon sedan och drog med mej upp från bänken.

När klockan var ungefär 12 på natten bestämde vi oss för att gå hem. Chaz, Ryan och Chris bestämde sej för att stanna.

-Du behöver inte följa mej hem, du kan stanna med dom andra om du vill. Sa Noelle medans vi började gå.
-Nej, aldrig att jag låter dej gå ensam! Och jag behöver ända komma hem nu. Sa jag och höll hennes hand i min. Hon log och jag log tillbaka. När vi var framme vid hennes port kollade vi in i varandras ögon och jag strök hennes hår åt sidan.

-Du är så fin. Sa jag och kysste henne mjukt på munnen. Hon kysste tillbaka och det kändes som allt om oss bara försvann, som vanligt.

-Jag ringer dej imorn. Sa jag när vi hade slutat kyssas och hon nickade och öppnade porten och gick in.....

--------------------------------------------------

Ja, lite tråkigt i novellen just nu, men det kommer drama! Vänta lite bara! :)

KOMMENTERA!






LOVE OF MY LIFE - chapter 35

-Hejdå, jag ringer sen! Sa Justin och öppnade bildörren.
-Visst, hejdå! Sa jag glatt och Justin stängde bildörren och körde iväg. Jag kollade efter hans i några sekunder och sedan gick jag in igen....


JUSTIN'S PERSPEKTIV

När jag kom hem möttes jag direkt av en rejäl utskällning av mamma. När hon äntligen hade lugnat ner sej gick jag in på mitt rum och satte mej ner vid datorn. En massa fans hade skrivit och undrat varför jag aldrig twittrar längre. Jag suckade och satte händerna på tangentbordet. Jag måste faktiskt lägga ner tid på mina fans också, dom betyder allt för mej även fast dom kan vara lite väl galna ibland. Jag twittrade lite snabbt och fick genast en massa tweets, som vanligt. Jag log för mej själv och bestämde mej för att ta en bild på mej själv som jag kunde visa för mina fans på twitter. Jag tog en snabb bild och twittrade den sedan och självklart blev alla som galna, haha.


bilden Justin tog.

Jag slog sedan ihop datorn och kollade på klockan. Den var bara halv 12 på dagen och jag kände mej faktiskt lite trött eftersom jag hade vaknat så tidigt och lagt mej sent. Jag la mej i sängen och drog täcket över mej och bestämde mej för att sova i någon timme. Jag vet att mamma inte gillar att jag sover på dagarna men jag behöver det verkligen just nu. Jag la mej till rätta och kollade upp i taket, ikväll ska jag och Noelle ha kul tillsammans. Hoppas hon kommer gilla vart jag ska ta henne. Och snart måste jag berätta det för henne, att jag ska vara borta ganska länge när sommarlovet börjar. Mer eller mindre än en 1 månad iallafall, men det klarar vi nog. Jag log lite för mej själv och kände hur jag sakta somnade in.

NOELLE'S PERSPEKTIV

Timmarna gick och jag höll mej inne på mitt rum för jag hade absolut ingen lust att prata med mamma eller Denver ikväll. Det enda jag vill var att Justin skulle ringa mej och säga vad vi skulle göra så att jag fick vara med honom. Det är egentligen helt sjukt hur mycket jag saknar honom på bara några timmar. Jag antar att det blir så när man är så mycket med någon som jag är med Justin och jag gillar verkligen honom, mer än allt annat i världen.

Jag bestämde mej för att ta en dusch för jag kände mej väldigt ofräsch sen igår. Jag klev in i duschen och när jag var klar satte jag på mej ett vitt linne med en en liten kofta över och ett par vanliga jeans. Jag visste ju inte riktigt vart vi skulle så det fick bli något vanligt bara. Sedan sminkade mej lite lätt med mascara och borstade igenom mitt långa hår.

En halvtimme senare ringde min mobil och jag svarade glatt när jag att det var Justin.
-Hej Justin!
-Hey precious! Vill du veta vart vi ska?
-Ah.
-Dum dum dum.. Tivoli! Haha!
-Yayy vad kul!

Vi båda började skratta lite och sen blev vi allvarliga igen.

-Men jag kommer till dej nu, vi går för det är ju så nära. Och du, ta inte med dej pengar, jag betalar.
Jag orkade inte säga emot och jag vet att Justin bara blir sårad när jag säger nej.
-Ok, tack Justin. Vi ses!
-Allt för dej.. Jag kommer snart då! Hejdå!

*klick*

Jag log stort för mej själv. Tivoli.. Wow det var riktigt länge sen! Det här kommer bli kul, det känner jag på mej, och i för sig, inget kan bli tråkigt när man är med Justin. En stund senare plingade det på dörren och där stod världens finaste Justin. Han hade en snygg kofta på sej och ett par jeans, hans hår låg ruffsigt runt hans huvud och han log sådär sexigt.

Några minuter senare var vi påväg till tivolit. Vi gick längs gatan hand i hand och det hade börjat bli mörkt ute men det var fortfarande riktigt varmt och skönt i luften.

-Du ska bara veta hur fin du är ikväll. Sa Justin och vände sej om mot mej medans vi gick.
-Tack Justin. Och du med. Sa jag och flashade honom ett flirtigt leénde.
-Jag älskar det där leéndet. Sa Justin flirtigt och jag började skratta.


Justin och Noelle

Vi fortsatte gå och äntligen var vi framme. Det lyste överallt, lampor som blinkade och en massa folk som köade till olika karuseller. Jag och Justin log till varandra och gick fram och betalade. Rätt som det var kom Ryan, Chaz och Chris fram från ingenstans och kramade om mej och Justin. Jag skrattade och kramade tillbaka.

-Fan va kul att ni är här!  Vi ska åka ALLA karuseller, right? Sa Chaz ivrigt.
-Of course! Sa jag och blinkade.

Det här kommer bli så kul!

-------------------------------------------------

Kort del men ni får mer imorn! :D

Kommentera!! :D


LOVE OF MY LIFE - chapter 34



JUSTIN'S PERSPEKTIV

Jag kände hur jag ryckte till lite i sömnen och jag slog upp ögonen och kollade upp i taket. Först fattade jag inte riktigt vart jag var men när jag kände någon ligga bredvid mej fattade jag att jag var hos Noelle. Jag kollade ner och där låg Noelle så sött med sitt huvud på min bröstkorg. Jag log för mej själv och strök hennes hår och bara beundrade hennes vackra ansikte. Jag förstår nog inte hur lycklig jag är över att ha henne i mitt liv. Ända sen jag träffade Noelle så har min värld liksom ljusnat upp, jag känner mej gladare och jag har någon att få krama, kyssa och älska. Jag vill aldrig förlora henne, aldrig..

Jag vände mej försiktigt om så att jag inte skulla väcka Noelle och kollade på väckarklockan som låg på nattduksbordet. Den var bara 8 på morgonen och jag som aldrig brukar vara morgonpigg? Jag ryckte på axlarna och kollade ner på Noelle igen, strök hennes hår som vanligt men då fastnade min blick på hennes handleder som låg mjukt på min mage.
Jag svalde hårt när jag stirrade på dom små, men många ärr som var utspridda på hennes handleder. Jag tog försiktigt tag i hennes ena handled och smekte den och nu när jag kollade riktigt noga hade ärren bleknat sen sist jag såg dom. Betyder det att hon har slutat? Jag hoppas det annars måste jag göra något åt det här, för jag kan inte låta hennes göra såhär mot sej själv.

Jag lyfte upp hennes handled och kysste den mjukt och kände hur en tår rann nerför min kind och den föll ner på hennes arm. Jag la ner hennes arm på min mage igen och torkade mej snabbt om kinden. Sedan bestämde jag mej för att gå upp för jag kunde verkligen inte sova mer. Jag tog på mej min T-shirt som låg på golvet och gick sedan in i köket. Ingen var ju hemma så jag bestämde mej för att överraska Noelle med en frukost. Jag kollade mej omkring i köket och öppnade det lilla, gamla kylskåpet och sedan skafferiet. Perfekt! Dom har dom ingredienserna jag behöver!  

Jag började fixa och dona och skrattade för mej själv, vafan jag äger ju på det här! När jag var klar dukade jag fram tallrikar och glas på bordet. Jag gjorde tummen upp för mej själv och gick sedan in till Noelles rum och väckte försiktigt upp henne. Hon öppnade upp ögonen och jag kysste henne på pannan, och sedan hängde hon med mej in till köket.

NOELLE'S PERSPEKTIV

Fanns det något bättre? Att vakna upp med Justins söta ansike riktat mott sitt eget. Han gav mej en kyss på pannan och tog sedan med mej in i köket. Han hade tydligen en liten överraskning och jag kunde redan känna den goda lukten. Jag kollade på bordet som var uppdukat med det bästa jag vet.. Pannkakor dränkt i sirap!! Jag vände mej om och kollade på Justin som log stolt.

-Har du fixat det här? Frågade jag lite överraskat.
-Japp.. Inget speciellt så, men det här är typ det enda jag är bra på. Sa Justin generat och jag kysste honom på kinden. Han är världens bästa! Justin drog ut en stol åt mej och jag slog mej ner vid köksbordet och han satte sej mitt emot mej och vi högg in. En kvart senare var jag hur mätt som helst och det här var lätt dom godaste pannkakorna jag nånsin ätit.

-Wow.. Det här var dom godaste pannkakorna jag nånsin ätit. Sa jag och kollade glatt på Justin som fortfarande hade morgonfrilla, haha.
-Jag vet. Alla gillar mina pannkakor. Sa han stolt och skrattade lite. Jag skrattade också och sedan satt vi och snackade i kanske en kvart till. Som vanligt skulle han få mej att skratta, överdrivet mycket, jag fattar inte hur han kan få mej såhär. Men ja, Justin är ju speciell jämfört med alla andra killar. Plötsligt öppnades dörren ute i hallen och in i köket kom Mamma och Denver. Dom kollade konstigt på oss och vi kollade tillbaka på dom.

-Hej! Sa Justin och vinkade lite lätt med handen mot dom.
-Hejhej! Sa mamma iallafall lite trevligt medans Denver bara stod och glodde fult på Justin.
Jag suckade och ställde mej upp och gav Justin en blick så att han skulle fatta att han också skulle ställa sej upp.

-Vi går in på mitt rum. Sa jag snabbt och drog med mej Justin.
-Men ska vi inte plocka undan efter oss? Sa Justin förvirrat och jag skakade på huvudet. Jag öppnade dörren till mitt rum och satte mej på sängen och Justin satte sej bredvid mej.

-Vad är det? Varför fick du så bråttom helt plötsligt? Din mamma var ju jättre trevlig. Sa Justin och kollade frågandes på mej.
-Jag vet inte. Det känns liksom bara lite konstigt att ha med mej en kille här hemma. Jag har ju inte haft det sen sist jag bodde i N.Y och redan då tyckte jag det var svårt att ta hem Dylan. Det är inte så att jag skäms för dej eller något sånt..

-Nej, det tror jag inte heller. Sa Justin snabbt och flashade mej ett leende. Jag log mjukt tillbaka och sedan blev det alldeles tyst. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga och det verkade Justin inte heller göra. Plötsligt ringde Justins mobil och han drog upp den och svarade. Det var hans mamma och jag kunde verkligen höra att hon var arg.

Justin la på och suckade tungt.
-Jag måste hem. Mamma är skitsur bara för att jag inte kom hem igår och inte ringt.
-Oj, det var ju inte bra. Sa jag och ställde mej upp och Justin gjorde detsamma och jag hängde med honom ner till hans bil. Innan han skulle gå in i bilen kollade han i mina ögon och jag kunde inte låta bli att le.

-Du.. Jag ringer dej sen så kan vi göra något kul. Sa Justin glatt och lite hemlighetsfullt och sjävklart skulle jag bli nyfiken.
-Som vadå?
-Det får du se sen.
Han blickade mot mej och jag skrattade. Jag tog ett steg mot honom och sögs nästan in i hans mjuka och varma famn. Jag kysste honom på kinden och sedan släppte vi varandra och kollade in i varandras ögon. Rätt som det var kysste han mej på munnen också och jag kysste tillbaka.

-Hejdå, jag ringer sen! Sa Justin och öppnade bildörren.
-Visst, hejdå! Sa jag glatt och Justin stängde bildörren och körde iväg. Jag kollade efter hans i några sekunder och sedan gick jag in igen....

----------------------------------------------------------------------

Förlåt för dålig uppdatering och världens tråkigaste del! Men det är ganska svårt att veta vad man ska skriva om och vad som ska hända. Som sagt har jag ju en massa ideér men dom ska komma lite längre fram i novellen hade jag tänkt. Och jag vet ju att ni älskar drama men det är ganska svårt att hela tiden hitta på vad som ska hända så att det blir drama men jag ska göra mitt bästa. Tack för alla söta kommentarer också! :)

KOMMENTERA!!


LOVE OF MY LIFE - chapter 33

När vi var framme vid min bil satte vi oss i den och jag startade bilen och började köra hem mot Noelle...



JUSTIN'S PERSPEKTIV

Vi satt alldeles tysta hela vägen men vi tittade på varandra lite då och då och gav varandra ett varmt leénde. Jag parkerade bilen utanför Noelle och vände mej om och kollade på henne. Hon log försiktigt och jag log tillbaka och kollade sedan bort igen.

-Så.. Vill du hänga med upp eller? Frågade Noelle med glad röst och jag vände mej om mot henne igen.
-JA! Eller jag menar, ja gärna! Sa jag lite uppspelt och hon började skratta.
-Du kan ju sova över också om du vill, du vet, mamma och Dylan är ju inte hemma. La hon sedan till och jag blev ännu gladare. Jag hade verkligen längtat efter att få hålla om henne hela natten, bara jag och hon i mörkret.

-Klart jag vill! Sa jag och hon log glatt. Vi gick ur bilen och jag öppnade porten åt Noelle och hon gick in i det stora trapphuset. Jag gick in efter henne och kunde inte låta bli att hålla om henne lite lätt medans vi gick uppför trapporna.
-Värst vad du var gosig då.. Sa Noelle och kysste mej mjukt på munnen. Jag kysste tillbaka och nu stod vi utanför hennes dörr, men vi hade inte fortfarande slutat kyssas. Noelle la armarna om min nacke och jag tryckte henne mot dörren. Jag drog mina fingrar genom hennes hår och ner mot hennes hals. Kyssen blev vildare och våra tungor möttes försiktigt och varsamt. Hennes tag om min nacke blev hårdare och hon drog ena handen genom mitt hår. Jag kände hur hon plötsligt började skratta och jag avslutade kyssen medans hon försökte öppna dörren så vi kunde komma in. Hon stängde dörren efter oss och den här gången tryckte hon upp mej mot dörren och pressade sina läppar mot mina. Det kändes som om jag hade fyverkier inom mej, hon gjorde mej alldeles galen och jag kunde inte sluta le inombords.

Noelle slutade kyssa mej och jag gav henne en orolig blick. Gick vi kanske lite för långt? Noelle tog min hand i sin och led mej in till hennes rum och stängde dörren efter oss. Vi släppte varandras händer och kollade in i varandras ögon, hon är så jävla fin!

Jag kysste henne igen på munnen och strax därefter var hånglet igång igen.

NOELLE'S PERSPEKTIV

Justin kysst mej vilt och jag kysste tillbaka, våra tungor lekte med varandra och jag hade börjat andas tyngre. Jag kände hur Justins händer som nyss hade lekt i mitt hår flytta sej ner mot mina midja och dom gick hela tiden längre ner. Han la sina försiktiga händer på min rumpa och jag la mina armar om hans nacke igen. Jag smekte hans hals och rätt som det var tryckte Justin ner mej på min säng. Jag blev lite förvånad men jag fortsatte kyssen som ingenting och Justin la sej ner över mej, nästan slängde sej men fortfarande mjukt. Hans händer trevade över hela min kropp och jag kunde inte låta bli att småstöna då jag fick luft mellan dom heta kyssarna. Jag kände hur Justin drog av min tröja medans vi kysstes och slängde den på golvet och nu låg jag bara i shorts och BH. Han slutade kyssa mej och kollade ner på mej och slickade sej om läpparna. Hans fina ögon, hans läppar, åååååh!

Justins satte sina händer på mina bröst och började massera dom. Jag fnissade och kysste honom samtidigt på halsen. Hans hud är så len och hans smekningar är så mjuka och fina. Justins händer var igen över hela min kropp och hans kropp var så skön mot min. Medans han kysste mej drog jag av hans t-shirt och slängde den på golvet. Jag kollade som fastklistrat på hans vältränade och sexiga mage och bet mej i läppen. Han gav mej ett sexigt leende och sedan tryckte han ner på mej sängen igen och började kyssa mej.

Jag strök mina händer längs hans muskulösa men ändå mjuka och varma rygg medans han kysste mej på halsen, hans läppar var så mjuka och det kittlade till lite då och då. Jag kände hela tiden hur hans ståd växte mot mej genom hans shorts och jag kunde inte låta bli att fnissa lite. Jag drog försiktigt och sakta ner min hand mot hans skrev och smekte det tunna shortstyget och jag kunde klart och tydligt känna han mot min hand.

Han slutade genast kyssa min hals, slöt ögonen och släppte ut ett hest stön. Jag fortsatte smeka han där nere och hans stön blev lite högre. Jag fnissade för mej själv och kunde inte riktigt fatta hur han kunde bli alldeles till av sej av den där lilla smekningen. Men ja, jag blir ju alldeles galen av hans varma kyssar mot min hals.

Justin började kyssa mej igen och ner mot mina bröst och jag drog båda mina händer genom hans hår. Han fortsatte ner mot min mage och jag stönade i hans öra. Han slutade kyssa min mage och hans händer försökte försiktigt knäppa upp mina shorts.

Då gick det plötsligt stopp för mej och jag tryckte mina händer mot hans bröstkorg och tryckte bort honom från mej. Han satte sej ner i sängen och jag satte mej också upp. Han kollade på mej med sina ögon och jag kunde se att han var ledsen, han såg nästan lite skuldmedveten ut.

-Justin, förlåt.. Men jag kan bara inte göra det, inte än..
-Asså helvete.. Förlåt, det var inte meningen men.. Det bara blev så.. Sa Justin och la sitt ansikte i sina händer och vände sej bort från mej. Jag kollade konstigt på honom, vad var det med honom nu då? Jag kröp fram till honom och satte mej bredvid honom och drog bort hans händer så att jag kunde kolla in i hans ögon. Till min förvådnad hade han tårar i ögonen och några blöta tårar utsmetade i ansiktet.

-Gråter du? Sa jag häpet.
-Ja.. Jag vet inte varför jag gör det men.. Jag gjorde väl inget mot din vilja? Lova att jag inte gjorde det, för jag menar.. Du är ju inte redo än efter det där som hände med Dylan.. Och jag vill inte tvinga dej eller pusha dej till något du inte vill.. Förlåt om jag gjorde det.. Sa Justin sorgset och hans vackra ögon kollade in i mina och sedan bort igen. Jag la mina armar om honom och vände hans ansikte så att han kollade på mej igen.

-Justin, säg inte förlåt! Jag ville göra allt det vi nyss gjorde men jag är inte redo för att göra det än.. Det tror inte jag du heller är. Men du vet, jag har det lite svårt när det gäller sex efter allt som hände med Dylan. Jag trodde aldrig jag nånsin skulle gå såhär långt med en kille efter allt som har hänt, men med dej är det helt annorlunda. Med dej vill jag göra det och allt känns bara så bra.. Men det är bättre om vi väntar.. Sa jag och torkade bort hans tårar och kysste honom på halsen och gav honom ett leende. Han log tillbaka och kysste mej lätt på munnen.

-Ok.. Jag förstår, och jag tycker också vi ska vänta. Vi gör det när det känns rätt och det spelar ingen roll hur länge det tar, bara jag får ha dej vid min sida så är allt bra. Sa Justin och log fint. Jag kysste honom på munnen som svar och skrattade sedan lite.

-Och förresten är du nog lite känslig efter alla drinkar vi har druckit ikväll.. Det var nog därför nog därför du blev sådär känslig.. Och vet du vad? Jag ser att du behöver sova och det behöver jag med.. Så vi sover väl nu.. Sa jag och kysste honom på munnen igen.

-Hehehehhee ah.. Det låter inte helt fel. Sa Justin gäspandes och la sej ner i sängen.

JUSTIN'S PERSPEKTIV

Med Noelle känns allt så rätt och hon förstår mej alltid, vad det än handlar om. Hon är den bästa som finns och det finns INGEN som kan ta hennes plats. Noelle släckte lampan och la sej ner bredvid mej i sängen med ett nattlinne på sej. Jag la armen om henne och kollade in hennes vackra, bruna ögon. Hon log mot mej och jag kysste henne på näsan. Hon fnissade sött och sedan blev vi alldeles tysta och innan vi somnade viskade jag tyst i hennes öra.

-Jag älskar dej, Noelle..
-Jag älskar dej med, Justin..

----------------------------------------------------

Aww :D BIEBERGASM eller vadå? Hahhahaha jag vet att ni gillar det ;)

KOMMENTERA!!!


LOVE OF MY LIFE - chapter 32

Jag svärde för mej själv medans jag gick längs vägen och sparkade på dom små stenarna på marken, jag ville inte tillbaka till festen, absolut inte, men jag ville inte hem eller. Jag vet fan inte vad jag vill, men en sak vet jag iallafall. Jag vet vem jag vill ha.. Det vet jag men det sket sej, hon är borta nu.....



JUSTIN'S PERSPEKTIV

Jag kände hur det värkte i magen och jag kände mej alldeles tung i hela kroppen. Jag kände hur en tår rann nerför min kind och jag torkade snabbt bort den men det kom bara fler och fler, jag fortsatte raskt torka bort dom men insåg att det inte var till någon nytta alls. Men det var inte det enda jag insåg. Jag stannade plötsligt upp och stod alldeles stilla. Vad fan håller jag på med? Jag låter det finaste jag har försvinna rakt framför ögonen på mej och vad gör jag åt saken? Om jag någonsin skulle såra henne så skulle jag göra allt för att få tillbaka henne, var det inte så? Var det inte det jag bestämde mej för när det blev vi..?

Det är inte bara hon som har gjort fel.. Vi båda gjorde fel, varför kunde vi inte bara fatta det och förlåta varandra? Var jag tvungen att göra allt så jävla mycket värre? Åhh..
Är det för sent nu? Det kanske är för sent nu!? Jag kände hur mitt hjärta började dunka fortare och klumpen i magen blev bara större och större. Jag vände mej sakta om och kollade rakt framför mej där Noelle hade gått, men hon var borta nu, kanske föralltid? Nej nej nej! Så får det inte vara! Jag tog ett djupt andetag och gjorde det, det som jag borde ha gjort från första början..

NOELLE'S PERSPEKTIV

Jag klarade snart inte mer, min ben nästan vek sej och tårarna rann som aldrig förr. Varför var det tvunget att bli såhär mellan mej och Justin? Jag kan inte fatta det, det är över nu, det är över! Det är inte längre vi, Justin och jag. Hur kunde DET lilla förstöra något så stort mellan oss? Men nu är det såhär och det får jag väl helt enkelt ta och acceptera, hur svårt det än är och kommer bli i fortsättningen. Nej.. Jag klarar inte det här, jag klarar det inte.

Jag stannade upp och satte mej på marken, nästan slängde mej. Mina ben gjorde så ont, hela min kropp gjorde ont och huvudvärken ville bara inte försvinna. Jag satt en liten stund på marken utan att röra mej det minsta lilla. Jag slöt ögonen och bara tänkte på allt som hade hänt, och varför det blev som det blev. Och inte förrens nu förstår jag att det var bådas fel, inte bara Justins eller mitt, bådas! Varför ska vi göra slut pågrund av det här? Det här lilla som egentligen inte hade behövt bli så stort. HELVETE!

Jag ställde mej snabbt upp och vände mej om mot det hållet Justin hade gått. Det är inte över än, det får inte vara över än!

Jag samlade all min kraft och började springa, springa efter den jag älskar mest i hela världen. Jag skulle nog tappa andan när som helst men jag fortsatte springa och då såg jag honom.. Han sprang precis som jag och vi kollade hela tiden in i varandras ögon medans vi sprang.

-Justin.. Justin.. Viskade jag för mej själv.
Vi stannade framför andra, båda andades tungt och jag kunde se att Justin grät.
-Förlåt Noelle! Snälla förlåt! Jag klarar mej inte utan dej! Sa han andfått medans en tår rann nerför hans kind.
-Nej Justin. Jag ska säga förlåt.. Och jag, jag klarar mej inte utan dej heller! Sa jag andfått tillbaka. Han kollade på mej med sina sorgsna ögon och jag ville bara slänga mej i hans famn och kyssa hans underbara läppar.
-Nej.. Det är mitt fel, jag gjorde bara allt värre, jag var så jävla dum. Jag lovar Noelle, det är dej jag vill ha, ingen annan! Utan dej är jag ingenting, jag klarade inte att lämna dej. Jag behöver dej mest utav allt..

Justin spände läpparna för att dom inte skulle börja darra och hans ögon tog nästan kål på mej. Dom såg så sorgsna ut och man kunde verkligen se att han menade allt det han sa.

-Vi båda har gjort fel Justin.. Båda.. Ok? Sa jag försiktigt och sträckte ut mina händer mot hans. Han tog dom försiktigt i sina darrande händer och höll om dom. Vi kollade in i varandras ögon och konstigt nog hade jag slutat gråta, även Justin.

-Och jag behöver dej med. VI behöver varandra. Justin, du är den som betyder mest i mitt liv.. Jag skulle aldrig klara att lämna dej.. Aldrig.. Sa jag mjukt och jag såg hur hans läppar formade sej till ett sorgset leende. Hans ögon glänste och jag log tillbaka. Jag la varsamt mina armar om hans nacke och slöt ögonen. Jag hörde hans tunga andetag mot mitt ansikte och några sekunder därefter kände jag hans härliga läppar mot mina. Det är vi, är menade för varandra, jag vet det..

JUSTIN'S PERSPEKTIV

Jag kysste hennes mjuka läppar och strök mina fingrar genom hennes hår. Hon är min igen!! Vi avslutade kyssen och kollade in i varandras ögon, båda log och jag torkade bort några tårar från hennes kinder. Noelle är det finaste jag har och jag vill aldrig se henne såhär igen, och jag vill aldrig få henne bli såhär igen. Hon är mitt allt..

Vi tog tog i varandras händer och började långsamt gå, vart vi skulle spelar ingen roll, bara jag får va med henne..

-Ska vi åka hem eller? Jag orkar inte gå tillbaka till festen iallafall.. Sa Noelle efter en lång stund tystnad.
-Ja, det gör vi.. Sa jag tillbaka och ville bara spy så fort jag tänkte på ordet fest. Gud vad jag hade ont i mitt huvud och jag var fortfarande lite småfull.. Men jag kan ju fortfarande betee mej normalt.

När vi var framme vid min bil satte vi oss i den och jag startade bilen och började köra hem mot Noelle...

--------------------------------------

Aww.. :D Det är bra att det är Noelle och Justin igen, right?
KOMMENTERA SÖTNOSAR ;)

update: hahahaha det var någon som kommenterade att justin var ju full och nu ska han köra bil.. Ursäkta men jag glömde av det men skitsamma, han är ju inte jäääätteee full ;) Orkar inte ändra i delen, så ni får helt enkelt ignorera att han kör bil hem.. Haha

LOVE OF MY LIFE - chapter 31

Hon försökte slita sej ur mitt grepp och tillslut släppte jag henne och vi kollade in i varandras ögon. Jag var påväg att gråta när som helst kändes det som och det snurrade i mitt huvud. Vi kollade surt in i varandras ögon utan att få fram ett ord....



NOELLE'S PERSPEKTIV

Jag kollade in i Justins ögon och hade sån lust att bara springa, bort från honom och den dålig stämningen mellan oss. Jag var faktiskt sur på honom för det hade han gjort, fattade han inte det?

-Vad håller du med egentligen? Sa Justin tillslut med en arg och irriterad röst. Jag spärrade upp ögonen och höjde på ena ögonbrynet. Menade han allvar eller?
-Vad jag håller på med? Vad fan håller DU själv på med? Sa jag, nästan skrek. Jag var så arg att jag nästan skakade.
-Du gillar Cody, eller hur? Mer än mej, erkänn det bara! Sa Justin med gråten i halsen, det lät så iallafall och hans röda, fuktiga ögonen kollade in i mina.
-Skojar du med mej eller? Vi är bara vänner! Är det fel att snacka med andra killar, VA? Du får ju va med Cloe utan att jag säger något! Och jag håller iallafall inte på med Cody som du håller på med Cloe.

-Du gillar visst Cody, tror du inte jag fattar det eller? Du flirtar med honom och allt, jag är inte blind! Och vadå håller på med Cloe? Sa Justin argt med darrande röst.
Nej, nu var det nog! Jag kände tårarna igen som ville komma ut och min röst darrade när jag skrek åt honom.

-Du vet vad jag menar så spela inte oskyldig! Jag såg hur ni dansade, ok? Jag såg hur ni kollade på varandra! Tror du inte att jag fattar? VA? Du vill ha henne och nu ska du få det. Ta henne, varsågod! Jag skiter i det här nu, fattar du? Jag skiter i det!!!

Jag kände hur en tår rann nerför min kind och hela jag darrade av ilska.
-Ah men skit i det och dra då! Du vet inte ett skit om vem jag vill ha eller inte. Men dra då om du så gärna vill det! Skrek Justin tillbaka med tårfyllda ögon. Jag svalde hårt och gav han en sista snabb blick och vände mej sedan om och började gå, det var lite svårt för jag vinglade till lite då och då. Jag började gå snabbare och tårarna strömmade nerför mina kinder. Varför gjorde det så ont att lämna honom? Han har gjort fel, varför kan han bara inte erkänna det? Jag snyftade flera gånger om och fortsatte gå längs vägen med tunga steg. Jag ville så gärna titta bak, titta om han står och kollar efter mej, titta om han kanske springer efter mej. Men jag kunde inte, jag ville inte, för då skulle jag bara bli ännu mer sårad och arg än jag redan var.

Åt helvete med allt!

JUSTIN'S PERSPEKTIV

Jag kollade in i Noelles ögon en sista gång. Jag var så arg och ledsen att jag knappt visste vad jag sa, det här är kanske inget att skylla på men jag var ju full också. Jag såg hur Noelle vände sej om och gick iväg med snabba steg, bort från mej, hon lämnade mej, precis som jag sa att hon skulle. Jag svalde hårt och kunde knappt fatta det fastän jag försökte. Jag gjorde precis som Noelle, jag vände mej snabbt om och började också gå, bort från allt, bort från.. oss. Jag svärde för mej själv medans jag gick längs vägen och sparkade på dom små stenarna på marken, jag ville inte tillbaka till festen, absolut inte, men jag ville inte hem eller. Jag vet fan inte vad jag vill, men en sak vet jag iallafall. Jag vet vem jag vill ha.. Det vet jag men det sket sej, hon är borta nu.....

-------------------------------------------------

WHAAAAT? :o Har dom lämnat varandra föralltid nu? Var det inte Justin som skulle göra allt för att få tillbaka Noelle om han sårade henne? :o

KOMMENTERA!!








HAPPY BIRTHDAY JUSTIN DREW BIEBER!



Idag fyller våran lilla (stora) Justin 17 år!! :D GRATTIS TILL VÅRAN BABY <3 haha!

jag skriver del 31 ikväll för jag kommer nog vara upptagen hela dagen idag, ska vara med vänner oså :) bieberlove to ya'll <3

RSS 2.0