LOVE OF MY LIFE - chapter 38

"Hey Noelle. Hur mår du? Jag hoppas du mår bra och ja, det blev ju lite knasigt på festen, men vi hade ju kul i början :) Därför vill jag gärna träffa dej igen. Om du vill såklart? Och så vill jag att du ska veta att jag har tänkt på dej, väldigt mycket.. Puss."


Cody och Noelle

NOELLE'S PERSPEKTIV

Nästa dag i skolan var som vanligt. Jag var med Justin, Chaz, Ryan och Christian och vi slutade redan vid 2 och som vanligt skjutsade Justin hem mej.

-Vill du göra något lite senare? Frågade Justin när vi var utanför mej.

Shit också.. Det är ju idag jag och Cody ska träffas. Borde jag berätta det för Justin eller inte? Jag är rädd att han kanske kommer bli sur, jag menar allt har ju precis ordnat upp sej sen festen, och jag orkar verkligen inte med tjafs igen. Men jag vill ju heller inte ljuga för Justin, jag och Cody träffas ju bara som vänner, inget annat.

-Eh nej, jag kan inte. Jag måste verkligen plugga ikapp allt jag har missat i skolan. Sa jag snabbt och Justin ryckte på ena ögonbrynet.
-Aha ok. Jag kan hjälpa dej om du vill? Sa han sedan men jag skakade bara på huvudet.
-Nej, det behövs inte men tack ändå Justin.
-Ok.. Men vi ses väl imorn då. Sa han med en besviken ton i rösten och kysste mej sedan snabbt och mjukt på munnen. Han gav mej sitt underbara leende och jag svalde hårt. Varför ljög jag för?

-Hejdå Justin. Sa jag snabbt och öppnade sedan dörren och försvann in genom porten. Jag kände mej verkligen dum nu när jag hade ljugit för Justin. Jag hatar att ljuga men jag kunde verkligen inte bara säga det. När jag hade kommit in på mitt rum ringde min mobil och det var såklart Cody. Jag svarade snabbt medans jag satte mej ner på sängen.

-Hej Cody! Sa jag snabbt när jag svarade.
-Hej! Kom och möt mej utanför Starbucks nu. Ok?
-Ok, jag kommer nu.
-Bra, vi ses!

Vi la på och jag kollade mej lite snabbt i spegeln innan jag gick ut. Sedan skyndade jag mej ut med raska steg mot Starbucks. Jag kunde inte låta bli att le för mej själv, jag skulle äntligen få träffa Cody igen, jag hade faktiskt saknat honom och vi kom ju så bra överens. När jag var framme så stod han där, hur söt som helst, och när han fick syn på mej log han stort och gick emot mej.

-Noelle! Sa han glatt och la armarna om mej.
-Jag har saknat dej. Ploppade det ur mej och jag började fnissa hysteriskt inne i hans famn.
-Jag har saknat dej med. Sa han och skrattade mot mitt huvud. Sedan släppte vi varandra och log blygt.

-Så.. Ska vi gå in eller? Sa Cody efter någon minuts tystnad. Jag nickade och vi gick in på Starbucks och gick fram för att köpa det vi ville ha. Jag tog en milkshake och Cody gjorde detsamma. När jag skulle betala så räckte istället Cody fram sin hand och gav pengar till tjejen i kassan.

-Jag betalar. Sa han och blinkade med ena ögat och jag kunde inte säga emot.
-Tack så mycket Cody. Sa jag glatt och sedan satte vi oss vid ett bord.

Först var jag lite småblyg men efter bara några minuter blev jag riktigt bekväm och pratade på som bara den. Med Cody kan jag prata med om allt, han förstår och dömmer mej inte, han är verkligen en bra vän. Efter mycket skratt, prat och några rundor runt om i stan bestämde vi oss för att gå hem igen och självklart ville Cody följa mej hem. Jag log för mej själv medans vi var påväg mot mej. Jag är verkligen glad över att ha en vän som Cody, det är jag verkligen. När vi var framme utanför min port stannade vi båda och kollade på varandra. Cody log sitt speciella leende och jag log tillbaka.

-Jag har verkligen haft kul idag.
-Jag med.
-Så.. Du vill träffas igen?

Cody kollade på mej medans han väntade på mitt svar. Jag nickade glatt.

-Det är klart!

Han log en gång till och kramade om mej, jag kramade tillbaka och sedan släppte vi varandra.

-Jag ringer dej! Sa Cody snabbt innan han gick sin väg.

Jag nickade för mej själv och gick sedan in genom porten, uppför trapporna och in genom ytterdörren. Jag kollade in i TV-rummet och där satt mamma och Denver och tittade på TV. Jag suckade för mej själv och tog av mej skorna och gick in på mitt rum. Direkt när jag hade stängt min dörr la jag mej ner i sängen och kollade upp i taket med ett leende på läpparna. Cody gör mej verkligen glad men några sekunder senare dog mitt leende bort. Jag har ljugit för Justin, för den som betyder mest för mej. Men Justin gjorde faktiskt det mot mej också när han träffade Cloe.. Men att jag gör samma sak känns bara.. så jävla dumt.

Efter en timme bestämde jag mej för att skicka ett litet sms till Justin.

"Hej Justin! Vad gör du? Jag ska sova snart iallafall, ville bara säga godnatt och att jag älskar dej..<3".

Jag la mej ner i sängen och väntade på att han skulle svara men det kom aldrig ett svar. Vad konstigt.. Han brukar ALLTID svara på mina sms, hur tråkiga dom än är. Kanske sover han redan? Jag la mej till rätta i sängen och kände hur tröttheten började ta över även fast klockan bara var 11 på kvällen. Jag brukar aldrig lägga mej såhär tidigt men nu var jag verkligen trött. På bara några minuter somnade jag in men ryckte plötsligt till av ett sms. Justin?

Jag satte mej snabbt upp och tog upp mobilen från nattduksbordet. Det stod Justin på displayen och jag öppnade sömnigt upp smset och jag blev riktigt förvånad av vad han hade skrivit.

"Hur gick pluggandet? Kom kanske en viss Cody Simpson och hälsade på? Vafan Noelle, ljug inte för mej."

Jag svalde hårt och la ner mobilen. Hade han sett oss? Åhh, varför ljög jag för? Nu är han säkert jätte sur på mej. Jag tog upp mobilen igen och funderade. Liksom hur ska jag säga förklara detta?

"Snälla förlåt Justin.. Jag vet att jag inte borde ha ljugit men jag ville inte att vi skulle börja tjafsa igen. Kan vi prata mer om det imorn? Jag behöver verkligen sova, och kom ihåg att jag älskar dej vad som än händer..".

Jag höll hårt i mobilen och väntade på att han skulle svara. Att han åtminstone skulle säga att han älskar mej också. Det var hopplöst, jag suckade och la ner mobilen på nattduksbordet och la mej ner i sängen igen. Jag orkar inte med det här.. Varför ljög jag för? Efter ett tag somnade jag om igen med den där oroliga känseln i magen.

JUSTIN'S PERSPEKTIV

Nästa morgon vaknade jag vid 7 och som vanligt duschade jag och gjorde mej sedan ordning för skolan. Jag har fortfarande inte riktigt kommit över att Noelle ljög för mej och jag har helt ignorerat hennes sms. Det sårar mej verkligen att hon gjorde såhär. Jag klarar inte att se Noelle och Cody tillsammans, glada och lyckliga. När jag såg dom igår när jag gick förbi Starbucks så dog jag lite inombords. Att se dom genom fönstret, skratta och prata medans dom kollar in i varandras ögon. Det sårar mej så mycket..

Jag suckade och satte på mej min svarta keps. Jag kände för att vara lite anynom idag så en svart keps blir bra. Jag gick ner till bilen och satte mej i den och började köra mot skolan, utan Noelle...

------------------------------------------------------

Bahhaa vilken sugig del men ni för nöja er med detta :)
Och så vill jag verkligen säga förlåt för min kassa uppdatering.
Den har verkligen vart URDÅLIG men allvarligt så har jag inte haft tid för att skriva.
Jag har mycket att göra i skolan, läxor och allt detdära, och hela dagarna så är jag med mina vänner och somnar ganska tidigt på kvällen. Jag hinner liksom aldrig skriva längre känns det som :/ Men jag ska verkligen försöka att skriva mer! Så ni vet kommer ni inte få så mycket uppdatering i helgen för jag ska åka bort med vänner :) Men vi får se, kanska skriver ändå! Ni får iallafall en del innan jag åker imorn. Puss









Kommentarer
Postat av: Madde

Meeeeeeeer!

2011-03-24 @ 23:39:19
URL: http://karinbeatrice.blogg.se/
Postat av: ebba :) galet justin bieber fan

AMAZING♥

ÄLSKAR DIN NOVELL!



SKRIV MEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!! :D

2011-03-24 @ 23:52:25
Postat av: isabell

verkligen grym.



tycker synd om justin. :(

skriv meraaa. love it

2011-03-25 @ 00:19:51
Postat av: Linnea

Meeeeeeeeer!!

2011-03-25 @ 07:37:43
Postat av: julia :)

sjukt bra verkligen !!!

Fortsätt skriv :)

2011-03-25 @ 08:16:43
URL: http://jjustinbbieberstories.blogg.se/
Postat av: Julia

grym! synd att du ska bort ihelgen... :/

2011-03-25 @ 08:54:08
URL: http://juliagarcia.devote.se
Postat av: anna

meeeer :D

2011-03-25 @ 10:14:17
URL: http://theannalife.blogg.se/
Postat av: Vannichi

Mera!!!!!!!! :-)

2011-03-25 @ 13:01:08
URL: http://vannichi.blogg.se/
Postat av: Anna

Meeer!

Älskar din novell!

synd att du inte har så mycket tid till att skriva bara :/...

2011-03-25 @ 14:01:09
Postat av: Amandisen!

http://storyaboutaluckygirl.blogg.se/

http://storyaboutaluckygirl.blogg.se/

http://storyaboutaluckygirl.blogg.se/

http://storyaboutaluckygirl.blogg.se/

http://storyaboutaluckygirl.blogg.se/

http://storyaboutaluckygirl.blogg.se/

läs snälla!!!



jag älskar din blogg BTW!!! <3

2011-03-29 @ 18:18:36
URL: http://storyaboutaluckygirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0