LOVE OF MY LIFE - chapter 30

-Det är han! Omg det är han! Hörde jag en tjej halvskrika av iver och pekade. Jag vände mej om och emot oss kom ingen mindre än.. CODY SIMPSON!




JUSTIN'S PERSPEKTIV

En massa tjejer kom fram till honom, även killarna och han mötte dom med ett stort leende. Vad gjorde han här? Inte för att jag har något problem med honom eller så, men vad gjorde han plötsligt här? Jag vände mej om Noelle snabbt och hon kollade nyfiket på Cody som stod skrattandes med dom andra.

-Vet du vem han är? Frågade jag och pekade på Cody.
-Nja, men namnet känner jag igen. Han är väl typ artist? Känner du honom eller?
-Typ, eller asså vi har snackat med varandra några gånger.
Noelle tänkte precis svara men då märkte vi hur Cody var påväg åt vårat håll. Han stannade framför oss med några tjejer efter sej.
-Tja Justin! Sa han vänligt.
-Tja! Svarade jag och nickade lite lätt.
Vi stod alldeles tysta och jag märkte hela tiden hur Cody kollade på Noelle, lite för mycket.
-Vem är du med då? Frågade han sedan och kollade fortfarande på Noelle fast frågan var riktad mot mej.
-Noelle. Sa jag snabbt och Cody gav Noelle ett flirtigt leende.
-Hej Noelle! Sa han glatt.
-Hej! Svarade Noelle tillbaka med ett generat leende.

-Så hur är festen då? Frågade Cody sedan.
-Grym! Sa jag och lyfte fram glaset jag hade i handen.
-Ok.
-Vad gör du här då?
-Ska ha några konserter här i Atlanta, och efter sommarlovet ska jag börja i eran skola. Sa han glatt och kollade sedan på Noelle igen. Jag suckade inombords men pressade fram ett leende.
-Coolt!
-Japp. Men ska gå och snacka med några där borta nu. Men vi snackar snart igen! Sa han och innan han gick iväg log han till Noelle, ja ett sånt där flirtigt leende.

-Han verkar vara snäll. Sa Noelle och tittade efter honom.
-Mm.. Mumlade jag tillbaka och drack en klunk ur mitt glass, och Noelle gjorde detsamma. Jag kände mej fortfarande lite full, men det hejdade inte mej för att dricka lite mer. Jag och Noelle bestämde oss för att gå och sätta oss ner vid elden och chilla för vi orkade verkligen inte dansa mer. Vi snackade och skrattade oerhört mycket och jag märkte då och då hur Cody kunde gå förbi och ge Noelle ett smile, eller kolla på henne i smyg. Jag började bli lite irriterad men det visade jag inte.

-Jag går och fyller på. Sa jag när vi druckit upp drickan och staplade bort mot påfyllningen. Jag vinglade till lite då och då men det gick allt bra. När jag kom tillbaka såg jag att Cody hade satt sej bredvid Noelle och dom kollade hela tiden in i varandras ögon medans dom pratade och Cody fick Noelle att skratta mer än vad jag fick henne att göra. Jag fortsatte titta på dom och märkte att Cody satt överdrivet nära Noelle och han kollade på henne på ett sätt som jag absolut inte gillade. Han gillade henne, det kunde jag se redan nu och när Cody lekte med sina fingrar i Noelles hår och hon skrattade fick jag nog. Jag gick iväg med mina två glas i handen till Chaz, Ryan och Chris. Jag ställde mej bredvid dom och började snabbt dricka ur mitt glas, när jag var klar med det första drack jag upp Noelles glas också.

-Vart har du Noelle? Frågade Ryan plötsligt.
-Hon är med Cody.. Sa jag surt och suckade.
-Är du avundsjuk eller? Skrattade Chris fram.
-Nej, eller typ.. Sa jag generat och kollade ner i marken.
-Kom igen Bieber. Hon måste ju få umgås med andra tjejer också! Sa Chaz och klappade mej på axeln.
-Tjejer? Frågade jag frågandes.
-Eller killar menade jag.. Men Cody kan man ju missta som tjej, faktiskt.. Sa Chaz och jag började skratta tillsammans med Ryan och Chris. Chaz var verkligen överfull, haha!
-Well.. Du har rätt Chaz. Det kommer ju inte direkt hända något mellan Noelle och Cody. Sa jag sedan.
-Exakt. Och nu kan du ju också umgås lite med andra tjejer! Right? Sa Ryan och flinade.
-Right. Sa jag och flinade tillbaka och klunkade det sista ur muggen.

Och rätt som det var kom Cloe fram från ingenstans. Hon kom upp på mej bakifrån och gav mej en kram. Jag vände mej om och möttes av henne bländande leende och kunde inte motså från att le tillbaka. Hon slängde med sitt blonda hår och jag kunde känna parfymlukten, den verkligen drogs mot mej och hon var ovanligt söt idag. Kanske var det alkoholen som fick mej att bli sån här?
-Hej sexy! Sa hon flirtigt.
-Hey!
-Ska vi dansa? Kom igen, jag vet att du vill.. Sa Cloe med en sexig röst och jag borde egentligen säga nej men när jag kollade på hennes puppyface kunde jag inte säga nej. Istället sträckte jag ut handen mot hennes och log.
-Såklart!
Hon log tillbaka och vi sprang ut mot dom andra och dansade. Jag kopplade bort Cody och Noelle och bara hade kul..

NOELLE'S PERSPEKTIV

Jag och Cody fortsatte prata och jag kunde inte sluta skratta åt allt han sa. Han är riktigt snäll och söt, om jag måste erkänna, inte för att vara taskig mot Justin eller så, han är ju den enda och det kommer han alltid vara för mej. Det var nästan lite otroligt hur öppen jag faktiskt var mot Cody, jag babblade på som bara den och var inte ett dugg rädd för att säga något dumt. Tvärtom, nästan allt som kom ut ur min mun var bara flummiga och dumma saker, haha. Jag antar att det var alkoholen som gjorde mej sån här, men även Cody han själv. Det känns som om jag verkligen kan lita på honom, och det är något med honom som jag gillar. Något speciellt...

Cody kollade på mej med sina blåa, stora ögon och skakade på sitt ljusa, och nästan lite lockiga hår och gav mej ett glimtande leende. Jag log tillbaka men då kom jag på en sak. Vart fan var Justin? Han skulle ju bara fylla på mer dricka och komma tillbaka? Hade jag vart sååå upptagen av Cody att jag glömt av Justin? Jag kollade mej omkring och fastnade direkt med blicken när jag såg Justin.. och Cloe dansa tillsammans bland alla dom andra. Och på sättet dom dansade gjorde verkligen ont inne i mej, jag kunde känna det så väl.

Cloe stod framför Justin med ryggen vänd mot han och han hade sina händer runt hennes midja och dom dansade riktigt nära varandra, och Cloe gned med sin rumpa mot Justins skrev medans dom dansade i takt med musiken. Justin log stort och jag kunde se att han att han gillade det. Sedan vände dom sej om mot varandra och kollade in i varandras ögon, som om dom var kära, precis så som jag och Justin kollar på varandra. Jag kände hur det högg till i hjärtat och jag vände mej snabbt om mot Cody igen. Han gav mej ett leende och jag log tillbaka. Jag orkar seriöst inte med Justin just nu, han sa att jag var den enda han ville ha, inte Cloe. Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska tro..

Jag skakade på huvudet och höll tillbaka in dom där jävla tårarna som egentligen bara ville spruta ner i mängder och började prata med Cody igen. Han fick mej att börja skratta som vanligt och efter ett tag glömde jag faktiskt av Justin.

Efter ett långt tag snackandes och drickandes tillsammans med Cody, var han tvungen att gå och ringa ett samtal.
-Jag kommer snart, gå inte, ok? Sa han glatt innan han försvann.
-Nejdå. Jag väntar! Sa jag och han blinkade flirtigt mot mej och försvann sedan.
Jag satt kvar runt elden och kände den där smärtan och tårarna som ville komma tillbaka igen. Jag svalde hårt och ville bara att Cody skulle komma tillbaka så att jag fick annat att tänka på, och jag gillar faktiskt att umgås med honom. Han känns redan som min bästa vän!

Plötsligt märkte jag hur Justin kom emot mej, våra ögon möttes men jag kollade bort direkt och petade i sanden med mina fingrar. Justin satte sej försiktigt ner bredvid mej och ingen utav oss sa ett ord. Jag ville bara skrika åt honom att gå, att lämna mej ifred för ett tag, men jag sa inget. Han flyttade sej lite närmre mej men jag flyttade mej sakta bort från honom.

-Noelle.. Började han med mjukt men blev snabbt avbruten av Cody.
-Noelle jag är tillba.. Åh.. Förlåt, stör jag? Sa han obekvämt och jag kollade upp på hans besvikna ansikte när han såg Justin sitta bredvid mej.
-Ja det gö.. Började Justin mumla irriterat men jag avbröt honom.
-Nej inte alls. Sa jag glatt för att reta Justin lite som suckade surt.
Han nickade och log mot mej. Vi blev alldeles tysta och jag kunde se att Justin kollade argt på Cody. Då började plötsligt musiken startas igen och Cody lös upp.
-Ursäkta Justin, men jag måste få låna din tjej till en dans! Sa han och drog upp mej med sin ena hand. Jag log till svar och hand i hand sprang vi bort till alla dom andra som dansade. Jag märkte hur Justin kollade efter oss med ledsna ögon, men jag orkade inte bry mej. Nu får han veta hur det kändes för mej..

Rätt som det var började en lugn låt spelas och Cody la sina armar runt mej och vi började dansa tryckare. Jag vilade mitt huvud mot hans axel och andades in lukten ur hans hår och fnissade. Han luktade himmelskt gott och hans famn var så varm och mjuk.

-Noelle.. Du är speciell.. Viskade Cody mjukt i mitt öra och jag log, stort.

JUSTIN'S PERSPEKTIV

Jag satt kvar runt elden och kände den där klumpen i magen som bara inte ville försvinna. Jag kände mej så förstörd, jag ville bara börja gråta och springa därifrån. Jag klarar inte se Cody och Noelle tillsammans, det gör så jävla ont inne i mej, och jag kokade av ilska och avundsjuka. När Noelle och Cody började dansa tryckare gick det för långt! Det högg till i mitt hjärta och jag reste mej snabbt upp och gick fram till Cody och Noelle. Jag kollade surt på dom och hade bara lust att slå Cody i ansiktet, så hårt så att han svimmar.

Jag tog ett grepp om Noelles arm och drog försiktigt henne ur Codys armar.
-Ursäkta Cody, men det här är MIN tjej. Sa jag surt och gav han en ond blick. Han kollade surt tillbaka på mej och jag drog med mej Noelle bort från allihopa.

Hon försökte slita sej ur mitt grepp och tillslut släppte jag henne och vi kollade in i varandras ögon. Jag var påväg att gråta när som helst kändes det som och det snurrade i mitt huvud. Vi kollade surt in i varandras ögon utan att få fram ett ord....
---------------------------------------

WOW ! Vad kommer hända nu? Har båda gjort fel eller är det bara ens fel? Vad tycker ni? ;)
KOMMENTERA!!!


LOVE OF MY LIFE - chapter 29


               Noelles outfit                                   Justins outfit
   

NOELLE'S PERSPEKTIV

Idag är det lördag och jag och Justin har bestämt oss för att gå på festen. Jag är riktigt pirrig för det var ett väldigt långt tag sen sist jag var på fest. Och jag undrar vad alla kommer säga när dom ser mej tillsammans med Justin på festen, eller varför jag ens är där. Men jag hoppas det kommer bli kul, Chaz, Ryan och Chris ska ju vara där så dom kommer man knappt kunna ha tråkigt med.

När jag hade sminkat mej klart rotade jag igenom min garderob som en galning och prövade sedan kläderna jag valt framför spegeln. Jag hade valt en rosa pösig tröja som visade magen lite och ett par snygga shorts med nitar ibak. Plötsligt plingade det på dörren. Justin! Jag sprang snabbt och öppnade dörren och där stod han, snygg som vanligt men den här gången ännu snyggare. Han hade en svart v-ringad tröja, rutiga shorts och ett par coola skor. I handen hade han en keps och även solglasögon som han antagligen skulle ha på sej sen. Vi gav varenda ett leende och sedan kollade han ner på mina kläder.

-Wow! Sa han häpet.
Jag började skratta och vi gick in mitt rum och jag speglade mej framför spegeln.
-Är det kanske för mycket? Eller typ för vågat? Frågade jag medans Justin satt i min säng.
-Nej absolut inte. Jag lovar, du är skitsnygg! Sa han och log flirtigt.
-Haha tack.. Men då ska du bara se dej själv. Sa jag och fnissade. Han blinkade och sedan bestämde vi oss för att åka. Klockan var redan 9 på kvällen och vi skulle möta Ryan, Chaz och Chris också. Vi åkte och hämtade upp dom och dom var också riktigt snygga. 

När vi var framme parkerade Justin bilen och vi gick ut. När Chaz, Ryan och Chris såg mina kläder glodde dom överdrivet mycket så jag började skratta.

-Ursäkta? Men är du verkligen Noelle? Frågade Chaz med stora ögon och jag började gapskratta.
-Du är ju hur snygg som helst! La han sedan till och log häpet.
-Ah, du passar verkligen i dom kläderna. Sa Ryan.
Christian blinkade lite mot mej och jag kände hur generad jag blev.
-Tack. Ni är snygga ni med!

-Jag vet och hon är min! Sa Justin stolt och la armen om mej och sedan började vi gå mot stranden. Vi kunde redan höra den höga musiken och en massa folk som skrek och pratade. När vi var framme var det en massa folk som dansade och pratade. Solen sken fortfarande riktigt starkt och havet glittrade vackert. 

-Nu är festen igång, iallafall nu när vi är här! Sa Chaz och gick före oss med Ryan och Chris efter sej. Dom gick direkt till ett bord där dom delade ut dricka, ja, med alkohol i. Jag och Justin gick efter och kollade på glasen dom delade ut. Justin kollade på mej med ett osäkert leende.

-Eh.. Ska du ha? Frågade han.
Jag tänkte efter lite och tänkte att ett glas skulle väl inte skada. Jag hade ju trots allt druckit i N.Y men aldrig så att jag hade blivit full och det vill jag inte bli heller.

-Ah, ett glas isåfall. Sa jag och Justin gav mej ett glas. Justin tog sedan ett eget glass och tog en klunk. Chaz och Ryan stod och drack ivrigt ur sina glas och jag började skratta. Christian stod vid sidan om utan något glas, vilket jag tyckte var bra. Han är ju trots allt bara 14, okej då, han har precis fyllt 15 men.. ändå. Justin har ju redan fyllt 17 och jag fyller 17 om några månader. 

En massa folk från skolan kom fram till mej och Justin och pratade och dom var faktiskt snälla. Dom gav mej snälla kommentarer om mina kläder, hår och smink och jag kunde inte sluta le. Fast jag märkte fortfarande att en del stod och kollade skeptiskt på mej, iallafall några tjejer men dom brydde jag mej inte om. Jag fortsatte dricka ur mitt glas och kollade på dom som dansade.

-Vi går och dansar! Kom! Sa Justin plötsligt och drog med mej och vi ställde oss i klungan av folk. Justin började röra på sej till musiken och jag kunda knappt röra mej eller andas. Justins dans - OMG! 

-Comon! Sa Justin och gick fram till mej och jag började dansa lite också. Han kollade på mej medans mina höfter rörde sej till takt med musiken och han slickade sej om läpparna. Jag skrattade och vi fortsatte dansa.



JUSTIN'S PERSPEKTIV

Wow.. Noelle är så jäkla het! Hur hon rör sej till musiken, hur hennes hår flyger i vinden och det där vackra leendet. Hon gör mej alldeles knäsvag! När vi dansat klart gick vi och snackade med Chaz, Ryan och Chris som inte dansat någonting, istället är dom förtjusta i drickan dom får, haha! Iallafall Ryan och Chaz, Christian dricker ju inte än. Ryan och Chaz fortsatte fylla på sina glas och man märkte hur dom hade börjat bli lite flummiga.

-Ey, jag är sugen på korv och bröd! Sa Chaz plötsligt och försvann iväg mot ett annat bord där dom serverade mat. Vi började skratta och Ryan var inte sen med att hänga efter Chaz.

-Vänta då ditt fetto! Skrek han efter Chaz och började springa. Jag och Noelle stod kvar och jag la armen om henne och hon lutade sitt huvud mot min axel. Vi kollade ut mot havet och jag log för mej själv. Jag har världens finaste tjej, det finns ingen finare än Noelle! Plötsligt märkte vi hur alla samlade sej runt elden och vi bestämde oss för att gå dit. Vi satte oss ner och det hade börjat bli mörkt. Någon hade med sej en gitarr och rätt som det var räckte en tjej över den till mej. 

-Sjung för oss JB! Sa hon och log flirtigt. Jag nickade och log tillbaka. Nu kan jag ju också visa Noelle hur bra jag faktiskt är på att sjunga, och på att spela gitarr. Jag bestämde mej för att sjunga Favourite girl. Jag började spela några ackord och Noelle kollade imponerat på mej tillsammans med alla dom andra. Jag började sjunga och i refrängen kollade jag in i Noelles ögon.

"My prize possession, one and only
Adore you girl, I want you
The one I can't live without
That's you, that's you

You're my special little lady
The one that makes me crazy
Of all the girls I've ever known
It's you, it's you

My favorite, my favorite
My favorite, my favorite girl
My favourite girl"

Hon log och jag log tillbaka och fortsatte sedan sjunga. När jag var klar så applåderade alla och busvisslade. Jag märkte hur flera tjejer satt och höll händerna för munnen och såg nästan ut att svimma snart. Jag skrattade för mej själv och vände mej om mot Noelle.

-Wow.. Asså wow.. Var det enda hon kunde få fram. 
-Gillade du det? Frågade jag flirtigt.
-Gillade? Jag ÄLSKADE det! Asså gud.. Jag trodde inte du var såhär bra. Sa hon och jag log till svar. Jag märkte hur nästan alla hade börjat gå och dansa igen och endast några satt kvar vid brasan. Jag la armen om Noelle och hon kysste mej mjukt på kinden. Jag blev alldeles varm i kroppen, bara utav den lilla kyssen. Hon är perfekt! Vi ställde oss upp efter en stund och gick för att hämta dricka. Jag vet att vi egentligen inte borde dricka mer än ett glas men nu är jag riktigt sugen på att parta. Jag tog ett glas och Noelle gjorde detsamma, vi klunkade i oss drickan och ett glas till blev till många glas. Några drinkar senare skrattade vi högt medans vi dansade bland alla andra. Mitt huvud hade börjat snurra lite och jag hade fått den där sköna känslan i hela kroppen, som faktiskt är ganska rolig. Jag hade blivit full. Vi fortsatte dansa tills vi inte orkade mer och slängde oss ner i sanden och andades ut.

-Aaaah jag orkar inte mer.. Pustade Noelle ut och började sedan fnittra lite.
-Inte jag heller.. Shit.. Sa jag och torkade svetten ur pannan. Jag märkte hur Chaz, Ryan och Chris ställde sej framför oss.

-Hahhaa är ni fulla? Frågade Ryan.
-Ne inte alls.. Bara lite.. Sa Noelle och började skratta.
-Fast ni är nog ännu fullare? Sa jag till Chaz som vinglade lite.
-Du.. Jag är den fullaste på hela den här jävla festen! Sa han stolt och satte händerna i midjan.
-Ah och den som har käkat mest korv och bröd. Sa Christian och putte till Chaz på armen.
-Pfft.. Jag vann tävlingen lätt. Sa Chaz divigt.

När jag och Noelle legat och vilat lite ställde vi oss upp och märkte hur flera personer hade vänt sej om och kollade på någon, dom både viskade och pekade.

-Det är han! Omg det är han! Hörde jag en tjej halvskrika av iver och pekade. Jag vände mej om och emot oss kom ingen mindre än.. CODY SIMPSON!




-------------------------------------------------------

Hehhe.. Några Cody Simpson fans som läser? ;) Vad kommer hända nu då? 
KOMMENTERA!! :D

   

LOVE OF MY LIFE - chapter 28

Jag är så glad att jag träffade dej, och från första gången jag såg dej visste jag att jag bara ville ha dej. Att du bara skulle vara min. Och nu är du min, det är som en dröm för mej. Jag ska aldrig svika dej som alla andra har gjort. Aldrig....



JUSTIN'S PERSPEKTIV

Jag kollade in i hennes ögon och hon log stort. Hon satte sej upp och kramade om mej och jag kramade tillbaka. Jag hörde hennes korta andetag i mitt öra och jag kysste henne på kinden medans vi kramades.

-Du är det bästa som har hänt mej.. Du har förändrat mitt liv.. Viskade hon i mitt öra och jag log för mej själv.
-Och du är det finaste jag har, jag menar det.. Viskade jag tillbaka och vi släppte varandra och log. Vi la oss ner i sängen igen och jag la armarna runt om henne. Jag hörde hur hon hela tiden började andas tyngre och innan hon somnade så vände hon sej mot mej.

-Förlåt Justin för att jag var så dum. Sa hon och pillade i mitt hår. Jag suckade och skulle precis säga emot men då kysste hon mej och jag hängde med. Hon drog fingrarna genom mitt hår och jag smekte hennes kind och hals. Kyssen varade ganska länge och när den tog slut log Noelle generat och vände sej sedan om igen så att hon låg med ryggen mot mej. Jag la armarna om henne igen och la mitt huvud på hennes och efter några minuter kände jag hur jag sakta somnade.

NOELLE'S PERSPEKTIV

Jag och Justin var hela helgen och både myste hemma hos mej och honom med film och godis. Vi gick även på stan och Justin försökte hela tiden skämma bort mej genom att köpa något jätte dyrt till mej men jag vägrade varenda gång. Jag hatar när folk slösar pengar på mej och han behöver inte köpa saker till mej för att visa hur mycket han gillar mej, för jag vet det redan. Jag förstår att han bara vill vara snäll men jag vill ändå inte.

Skolan började igen och Jason och Liam var inte där en endaste gång under hela veckan. Jag undrar vart dom håller hus men så länge dom inte är i skolan så är ju allt bra. Jag har även börjat umgås lite mer med Chaz, Ryan och Chris, riktigt schysta och roliga killar det där. Jag känner dom ju inte jätte bra än men snart så.. Vi kommer iallafall redan överens med varandra och dom verkar faktiskt gilla mej. Bra! Jag och Justin har förresten vart ihop med varandra i 1 månad och 1 vecka nu, wooow tiden går verkligen fort!

Idag är det sista dagen i skolan och sen har vi helg, och snart är det ju sommarlov också. Knappt en månad kvar ju! Längtar redan, men vem gör inte det liksom? När sista lektionen var slut gick jag och Justin tillsammans ut från klassrummet med Chaz, Ryan och Chris efter oss. Vi alla gick tillsammans fram till våra skåp och när vi hade hämtat våra grejer och tänkte gå ut till bilen stoppade Chaz, Ryan och Chris oss.

-Ey.. Det är fest på stranden imorn. Kommer ni eller? Frågade Ryan och log snett.
Justin och jag kollade på varandra och Justin ryckte sedan på axlarna.
-Vill du gå? Frågade han mej.
-Vet inte riktigt.. Det skulle ju kunna bli kul? Sa jag och log. Justin blinkade mot mej och vände sej sedan om mot killarna.
-Ah, vi får se. Jag hör av mej imorn! Sa Justin och dom nickade. Sedan gick vi ut och satte oss i Justins bil och körde hemåt. Vi hade bestämt att köra hem till mej och kolla på en film tillsammans eftersom mamma och Denver inte skulle vara hemma på hela helgen. När filmen var slut låg Justin trött i sängen och sträckte på sej och jag kollade mej i den stora spegeln. Jag kollade på min kropp och tog på mina ben och tryckte in magen lite lätt.

Jag märkte hur Justin kollade konstigt på mej.
-Vad gör du? Frågade han underligt men jag svarade inte. Jag fortsatte spegla mej och sedan sa jag det rakt ut.
-Tycker du jag är tjock?

Justin satte sej chockat upp i sängen och jag vände mej om mot honom.
-Skojar du med mej eller? Du är ju så smal att man ser rakt igenom dej! Sa Justin allvarligt och skrattade sedan. Jag skrattade tillbaka och Justin ställde sej upp och gick emot mej. Han kollade flirtigt mot mej och la armarna runt om mej och kollade in i mina ögon. Jag log och kollade in i hans chokladbruna ögon.
-Du är absolut inte tjock.. Sa Justin och förde sakta ner sina händer mot min rumpa.
-Men jag älskar det här.. Sa han sedan och tog försiktigt tag om min rumpa med ett snett leende.
Jag började skratta och kysste honom snabbt på munnen.

Justin är helt klart den bästa! Han är mitt allt och det finns inte ord för hur glad jag är över att få vara hans....
-------------------------------------------------------


Kort och ointressant del men jag är alldeles för trött för att skriva, haha.
Kommer Justin och Noelle gå på festen? Vi får se.. ;)

KOMMENTERA!!


o k ?

seriöst?! Jag fattar inte att du länkar denna blogg??!! Du är verkligen inte en beliber om du förödmjukar Justin såhär! Han hatar att bli kallad bög (intervju) och du länkar till en sån här blogg?! Du är den värsta och sämsta belibern jag någonsin hörtalas om!!! Jag ska sluta läsa din blogg och tipsa alla jag känner om att inte läsa den!!!

P.S Fattar inte ens att jag lägger ner tid på att skriva detta?!

svar:

Vet du? Det här är MIN blogg och jag länkar vem jag vill. Och om jag är en belieber eller inte kan väl inte du avgöra? Jag är ett väldigt stort fan av honom och bara för att jag länkar en novell där Justin är gay så är inte jag en belieber. Snälla.. NOVELLEN ÄR PÅHITTAD! Jag vet att Justin inte är bög, det vet jag mycket väl och jag gillar inte heller när folk kallar honom det. Men novellen är påhittad och dom menar absolut inget illa med det dom skriver. Sluta vara så löjlig! Varsågod, läs inte min blogg mer då, och tipsa folk om att inte läsa den? Herregud.. xD Jag orkar seriöst inte med såna här kommentarer och jag fattar inte heller varför jag slösade tid på din kommentar. Ganska onödigt men det här gör mej en aning irriterad -.- Kram!

besök bloggen!

Hej alla söta läsare! Skulle ni kunna hjälpa mej med en sak? Jag har redan länkat den här bloggen innan, en del gillade den medan andra hatade den. Men nu är det så att jag vill länka den igen för att dom har tappat väldigt många läsare, vilket dom inte förtjänar för dom skriver hysteriskt bra. Så skulle ni kunna vara snälla och besöka deras blogg och kom ihåg att kommentera också! Inga elaka kommentarer är ni snälla.. :)

Bloggen hittar ni HÄR!

Kom igen var lite schysta nu ;) Nästa del kommer lite senare, PUSS

svar

kommentar:

Hej ville bara säga att denna novellen är såååå grymt bra att jag vill läsamer av den hela tiden. OCh sen har jag en fråga.
Har detta som du skriver om hänt dig? För det du har skrivit låter precis som om du pratar rätt från hjärtat. Förlåt det kanske inte är så bra att skriva detta men jag bara undrar.
Ps: kom ihåg att din novell äger alla andras!!

Kram

svar:

Först vill jag börja med att tacka dej. Blir så grymt jäkla glad när ni skriver såhär fina grejer! :D
Och nej, det jag skriver om har aldrig hänt mej, vilket jag är riktigt glad över för det är väldigt sorgligt. Men jag ville liksom bara göra något annorlunda och skriva om en mobbad tjej, och verkligen tänka mej in i hennes perspektiv. Lyckas jag? haha :) Men iallafall, tack för alla era söta kommentarer! Ni gör det sååå mycket roligare att skriva då! FORTSÄTT KOMMENTERA!

just det ja, det var också någon som undrade varför alla hatar Noelle här i Atlanta också. Jag glömde helt av att skriva varför och har inte tänkt så mycket på det men.. Jag tänkte liksom att alla i Atlanta i den skolan hon började i visste vem hon var, alltså typ hört alla rykten och sånt och bestämde sej då för att inte gilla henne.

Puss och kram, skriver mer imorgon! <3

LOVE OF MY LIFE - chapter 27

-Kan jag få berätta nu? Hur det egentligen gick till? Frågade han sedan med en allvarlig blick och jag nickade sakta. Han smekte varsamt mina händer och tog ett djupt andetag.



JUSTIN'S PERSPEKTIV

Jag kollade in i Noelle's ögon och jag kunde se att hon var sårad vilket fick mej att bli ännu ledsnare men nu fick jag min chans att berätta vad som hände. Vad som egentligen hände.

-Det är inget mellan mej och Cloe. Jag lovar! Om du kanske inte har märkt det redan så är hon alldeles beroende av mej och verkar inte fatta att jag inte gillar henne. Och det där smset, med "tack för igår" skrev hon för att jag lagade hennes garderob.

Jag skulle precis fortsätta men då såg jag att Noelle skrattade lite tyst. Jag log för hennes leende var så vackert. Sedan fortsatte jag.
-Och jag fattar inte riktigt varför jag inte har berättat om att jag och Cloe träffar och smsar varandra. Jag ville inte såra dej för jag vet att du inte gillar henne och.. hon har ju vart så elak mot dej.. så jag trodde du skulle bli ledsen. Jag vet att det är ännu dummare att inte berätta något men.. Jag visste inte vad jag skulle göra. Men det är iallafall inget mellan mej och Cloe, vi är bara vänner, knappt det. Jag är verkligen ledsen för att jag inte har vart ärlig. Kan du förlåta mej? Sa jag och vek inte undan blicken en endaste gång när jag pratade. Jag kände hur hennes händer höll hårt i mina och hennes vackra ögon var alldeles glansiga men hon hade iallafall slutat gråta. Jag väntade på vad hon skulle säga och mitt hjärta hade börjat dunka sådär snabbt igen.

-Det är jag som ska säga förlåt, Justin.. Sa hon bara till svar och kollade ner på sina knän. Jag drog sakta upp hennes ansikte med min tumme under hennes haka och kollade in hennes ögon.
-Nej, det är jag som inte har vart ärlig. Allt var egentligen bara ett stort missförstånd och jag är ledsen för att det blev såhär men nu vet du sanningen. Jag har ju sagt det förut. Jag skulle aldrig kunna svika dej.. Sa jag och hon log lite.

-Men ändå. Allt är mitt fel, jag skulle ha låtit dej förklara från första början. Åh så jävla dum jag är.. Suckade hon och kollade ner igen. Jag sökte efter hennes blick och hon kollade upp igen.

-Nej det är inte ditt fel. Ok?
Hon svarade inte utan satt bara alldeles tyst och kollade in i mina ögon.
-Kan jag bara få kyssa dej nu? Sa jag utan att tänka mej för och blev lite generad men försökte dölja det. Hon skrattade och jag tog det som ett ja. Jag närmade mej hennes ansikte och hon var inte sen med att följa med. Våra läppar nuddade varandra och jag log inombords. Tänk om jag aldrig hade fått känna dessa underbara läppar igen?

Vi kysstes försiktigt och kollade sedan in i varandras ögon, länge.
Jag kunde inte sluta le för lyckan att hon var min igen var obeskrivligt fin.

NOELLE'S PERSPEKTIV

Fan vad jag kände mej dum. Nu insgåg jag verkligen hur jävligt det var av mej att inte ens låta Justin ge en chans att berätta. Men jag trodde ju verkligen att han ville ha Cloe och inte mej. Men det känns bra nu att det är vi igen. Fast det här kommer fortfarande vara svårt att komma över. För det var MITT fel så jag kommer nog aldrig förlåta mej själv för det här men nu stryker vi ett kryss över det. Jag log mjukt mot Justin och la mej sedan i sängen, det fanns inte ord för hur trött jag var just nu. Jag märkte hur Justin kröp upp i sängen och la sej bredvid mej. Jag la försiktigt mitt huvud på hans bröstkorg och han la armarna om mej. Jag andades som vanligt in den där härliga doften ur hans tröja och log för mej själv. Helt ärligt så är Justin det finaste jag har.

Plötsligt började jag skratta lite åt när Justin sa "Jag lagade bara hennes garderob". Justin märkte det och frågade vad jag skrattade åt.
-Haha jag lagade bara hennes garderob! Skrattade jag fram och han började också skratta.
-Jag vet att det låter som världens dåligaste ursäkt men det är faktiskt sant.. Sa han och lät sådär ledsen på rösten igen. Jag slutade skratta och kollade upp på honom.
-Jag vet. Sa jag och kysste honom sedan på bröstet och la mej ner igen. Hans händer smekte mitt hår och jag slöt ögonen men öppnade dom lika snabbt. Jag ville inte sova, jag ville kolla på Justin, på hans vackra ögon och leende. Jag vände mej om och kollade upp på Justin igen.

-Vad är det? Frågade han leendes.
-Du är så fin.. Sa jag och skrattade generat.
-Men du är den finaste i hela världen. Sa han bestämt och kysste mej på huvudet. Jag skakade skrattandes på huvudet och vi blev tysta igen.

-Inte för att det här är ett förhör men.. Kan du berätta lite om hur du hade det i New York? Jag undrar verkligen men om du inte vill prata om det så behöver vi inte. Sa Justin och jag kände den där klumpen i halsen. Jag funderade en kort stund och bestämde mej sedan för att göra det. Han är min kille, killen som jag kan prata med om allt och det är faktiskt bra att jag tränar på att prata om det.

-Ok.. Sa jag tyst och kollade in i hans ögon. Han nickade och jag funderade på hur jag skulle börja. Jag tänkte på allt som hade hänt och jag började berätta.

JUSTIN'S PERSPEKTIV

Noelle svalde och tog ett djupt andetag. Jag såg att hon tyckte detta var svårt men jag ville så gärna veta och det kanske är bara för henne att prata om detta med någon.

-Jag vet inte hur jag ska börja men jag har inte alltid vart mobbad eller vad man ska säga. Jag var faktiskt ganska populär från första början. Jag hade fotbolllagets kapten till kille och en massa tjejkompisar. Många elever visste vem jag var och dom gillade mej faktiskt. Fast mina vänner och kille var rika så bodde jag fortfarande i en skruttig lägenhet där borta också och jag och mamma kom inte alltid så bra överens fast det var ju inte lika farligt som det är nu. Men iallafall, även fast jag hade världens snyggaste och perfektaste kille och en massa vänner så mådde jag inte riktigt bra då heller men döljde det varje dag genom att bara le. Jag vet inte riktigt vad jag var så ledsen för men alla har sina stunder, mest var det väl för min pappa.. Även fast det var hur länge som helst han lämnade mej kan jag inte glömma det.. Sa hon sorgset och suckade. Jag nickade och smekte hennes hår och hon fortsatte.

-Allt var precis som det skulle vara ända tills den natten då Dylan.. ah du vet.. Sa hon och fick det där ledsna speciella ansiktsuttrycket.
-Jag vet.. Sa jag och smekte hennes kind och hon tog ett djupt andetag och fortsatte.

-Efter det så sa jag till honom att det var slut och att jag aldrig ville se honom mer. Han blev alldeles hysterisk och slog mej några gånger..

-Vilket jävla svin! Sa jag rakt ut och nästan skakade av ilska. Sedan nickade jag mot Noelle och hon fortsatte ännu en gång.

-Han blev så sur så han sa till mina alla mina tjejkompisar att jag var en hora som hade vart otrogen och sedan dumpat honom. Vilket absolut inte var sant.. jag hade ju aldrig ens haft det innan Dylan ah du vet.. Men eftersom nästan alla mina tjejkompisar gillade honom började dom tillsammans med Dylan sprida en massa rykten till alla i hela skolan och sa att jag var en slampa som hade.. knullat runt med typ alla killar i hela skolan.. Sa hon generat och kollade bort fort och sedan i mina ögon igen. Jag kände hur det nästan kokade inom mej men jag nickade bara till svar och hon fortsatte.

-Alla trodde såklart på dom och speciellt när dom.. skickade runt eh.. lättkläda bilder på mej till varandra och hela skolan såg dom tillslut.

-Allvarligt? Sa jag med en sur ton.

-Ja. Men det var inte jag som hade tagit dom. Jag menar jag och Dylan var ju tillsammans, det är ju klart han har liksom.. lättkläda bilder på mej. Alltså typ om jag sov över hos honom eller något så kunde han ta kort på mej när jag bara låg i kanske bh och ett par shorts. Jag skrattade bara åt det då och tänkte att det gjorde väl inget. Jag trodde aldrig att han skulle visa dom till någon! Sa hon och svalde.

-Äh fyfan! Spottade jag fram.

-Och ja, alla vände sej emot mej. Mobbade mej, puttade mej så fort dom såg mej och fortsatte sprida rykten och helt enkelt förstörde mitt liv. Det var så jag började.. du vet.. skära mej. Jag och mamma flyttade sedan hit till Atlanta för jag trodde det skulle bli bättre här. Jo tjena.. Och så skaffade mamma en kille, Denver som är både alkohlist och knarkare. Och ja, du vet redan hur jag har det här. Sa hon och kollade in i mina ögon.

Jag svalde ner klumpen och ville egentligen bara börja gråta av ilska. Hur kunde dom vara så taskiga mot Noelle? Hur fan kunde dom? Hon har verkligen gått igenom mycket, alldeles för mycket. Jag vet knappt vad jag ska säga.

-Noelle.. Skit i alla som trycker ner dej. Du är inte värd det, du är värt allt det fina i världen, du är värt det bästa. Hör du det? Du fattar inte riktigt vilken vacker människa du är. Inside and out. Jag har helt ärligt aldrig träffat någon som dej. Du är verkligen speciell och det är det jag gillar med dej. Du är inte som alla andra. Jag är så glad att jag träffade dej, och från första gången jag såg dej visste jag att jag bara ville ha dej. Att du bara skulle vara min. Och nu är du min, det är som en dröm för mej. Jag ska aldrig svika dej som alla andra har gjort. Aldrig....

----------------------------------------------

Stackars Noelle.. :( Men som tur var allt bara ett missförstånd mellan Justin och Noelle! Var det intressant att få veta vad som hände i New york? Nu vet ni lite bättre och så.. :) KOMMENTERA!!





LOVE OF MY LIFE - chapter 26

JUSTIN'S PERSPEKTIV

När Noelle hade sprungit ut ur huset stannade jag andfått i trappan och svärde för mej själv. Jag är en jävla idiot! 

NOELLE'S PERSPEKTIV

Mitt ansikte var fortfarande lite vått efter alla tårar och jag snyftade fortfarande till lite då och då. Jag bestämde mej för att gå upp och tvätta av ansiktet. Som tur var inte mamma eller Denver hemma så jag behövde inte oroa mej för att dom skulle höra mej. Precis när jag skulle öppna badrumsdörren plingade det på dörren. Jag stannade till och undrade vem det kunde vara, jag hade ju inte låst dörren så varför skulle mamma eller Denver plinga?

Jag gick försiktigt fram till dörren och tittade i nyckelhålet, det var bara svart. Antagligen höll någon för dörren vilket gjorde mej riktigt misstänksam och lite rädd. Skulle jag verkligen öppna? Det plingade en gång till och jag tog ett djupt andetag och öppnade och där stod han. Justin. Jag andades ut lite fort och kollade hela tiden in i hans ögon. Han såg riktigt ledsen ut. Hans läppar var raka som två streck och hans ögon saknade den där speciella glimten. Han kollade in i mina ögon och sedan ner i golvet och upp igen. Jag kände verkligen för att stänga dörren rakt i hans ansikte men hans blick fick mej att bara vilja gråta igen.

-Kan jag få komma in? Frågade han kort och mjukt.
Jag svarade inte utan kollade bara ner i golvet och öppnade dörren så han kunde gå in. Jag såg att han log för sej själv när jag släppte in honom men blev genast seriös igen. Vi kollade på varandra i några sekunder och sedan gick jag snabbt till mitt rum och satte sej mej i sängen. Justin hängde efter och stängde dörren efter sej och ställde sej framför mej. Det blev alldeles tyst och jag var nära på att börja gråta igen men jag bet ihop.

-Förlåt Noelle. Men det är verkligen inte so.. Började Justin men jag avbröt honom med en sur ton.
-Hur är det då? Tror du inte att jag fattar att du gillar henne? Du vågade inte ens säga något om att ni träffades och smsade i smyg. Varför?
-Men snälla.. Sa han med en ledsen min men jag avbröt honom igen.
-Var du rädd att jag skulle bli sur kanske? Men vet du, jag skulle inte ens blivit sur för du får umgås med vilka du vill! Du kunde bara ha förklarat för mej att det är Cloe du vill ha och inte mej. Då hade det här aldrig hänt.. Sa jag och kände hur en tår sakta rann nerför min kind.

Justin svarade inte utan kollade bara på mej medans ännu fler tårar rann ner för mina kinder. Han tog några steg fram till mej och kollade hela tiden in i mina ögon. Han böjde sej ner på knä och tog mina händer i sina och fast jag inte ville gjorde jag inget motstånd. Han flyttade sitt ansikte lite närmre mitt och jag kunde inte slita bort mina ögon från hans. Det var omöjligt.

-Fattar du inte? Det är dej jag vill ha, inte Cloe eller någon annan tjej. Bara dej.. Sa han med hes röst och jag kände hur det ryste till i hela kroppen.

Tårarna fortsatte rinna och jag kunde inte motstå från att le lite. Hans ord värmer verkligen på något sätt och jag vill inte tro honom men ändå känns det så äkta det han säger.

-Kan jag få berätta nu? Hur det egentligen gick till? Frågade han sedan med en allvarlig blick och jag nickade sakta. Han smekte varsamt mina händer och tog ett djupt andetag.

--------------------------------------------------

Sry guys, hinner faktiskt inte mer! Jag ska göra lite grejer nu men kände för att skriva ett snabbt inlägg till er innan! Skriver direkt när jag kommer hem vilket blir typ ikväll? :) PUSS OCH KRAM BELIEBERS! <3


LOVE OF MY LIFE - chapter 25

Jag öppade sakta smset och tappade nästan andan när jag såg vad det stod.

"Hey sexy! Tack för igår.. ;) Vill du träffas imorn igen? Love U <3".



NOELLE'S PERSPEKTIV 

Va?! Jag läste om smset flera gånger och kände hur det högg till i bröstkorgen. Vad menade hon? Vad hade dom gjort? Mina händer hade börjat skaka och en liten tår hade letat sej fram i ena ögat. Jag ryckte snabbt till när jag hörde något röra sej bakom mej. Jag vände hastigt om och fick se Justin med en handduk virad runt midjan. Han kollade förvirrat på mej där jag satt med hans mobil i handen.

-Vad håller du på med? Frågade han och närmade sej mej. Jag ställde mej snabbt upp och kände hur tåren rann nerför min kind.
-Och det frågar du mej? Sa jag argt och slängde Justins mobil på sängen. Justin kollade chockat och oförståendes på mej och jag gick med raska steg fram till dörren men vände mej om en sista gång och kollade på honom. Han läste smset med ihop pressade läppar och en rynka i pannan, sedan kollade han snabbt upp på mej.

-Noelle, det är inte som du tror! Sa han med grötig röst och tog några steg mot mej men jag öppnade dörren och sprang nerför trapporna, jag hörde hur Justin hade börjat springa efter mej men jag hann ut innan han fick tag i mej. Jag kände hur tårarna hade börjat rinna nerför mina kinder medan jag sprang längs gatan. Varför? Varför ska alltid alla såra mej? Varför just Justin? Jag trodde han aldrig skulle göra något sånt här, aldrig! Men nu hade han gjort det, han som jag faktiskt älskar mest! Nu är allt det förstört..

När jag kom in genom dörren sprang jag direkt in på mitt rum och slängde mej på sängen. Jag pressade ansiktet hårt mot min kudde och klöste med fingrarna i täcket. Varför ska jag alltid falla för killar? Varför? Jag trodde att jag ÄNTLIGEN hade hittat den rätta, men jag hade så jävla fel. Jag har alltid fel! När jag gråtit en stund och hatat Cloe inne i mitt huvud satte jag mej upp i sängen. Jag är en jävla tönt! Jag kanske överreagerade trots allt? Kanske var det bara ett missförstånd eftersom jag inte ens lät Justin förklara? Men ändå, hur skulle DET DÄR smset kunna vara ett missförstånd? Det sa ganska tydligt vad dom känner för varandra. Men det jag mest besviken på är varför inte Justin har sagt något. Han kunde väl ha berättat att han träffar Cloe och gillar henne mer än en vän så att detta slapp hända. Men jag hade nog inte klarat av att han gjorde slut med mej heller, jag hade blivit alldeles förstörd. Åh, varför ska alltid dom man älskar mest såra en?

JUSTIN'S PERSPEKTIV

När Noelle hade sprungit ut ur huset stannade jag andfått i trappan och svärde för mej själv. Jag är en jävla idiot!

--------------------------------------------------------------

Kort del men jag orkar inte skriva mer..
Och vad kommer hända nu mellan Justin och Noelle? Har Justin gjort något eller inte?
KOMMENTERA! :)


LOVE OF MY LIFE - chapter 24

Hon hade fortfarande sina armar om min nacke och jag bara kände mej tvungen att säga det.

-Du är det finaste jag vet..




NOELLE'S PERSPEKTIV

Sa han verkligen det där? Oh my god.. Jag log stort och kunde inte slita bort mina ögon från hans. Jag visste inte vad jag skulle säga, så istället kysste jag honom på munnen. Dom där läpparna är så otroligt mjuka och han gör mej alldeles knäsvag. Han log mot mej och vi satte oss vid bordet igen och bara pratade. När ungefär en timme hade gått bestämde vi oss för att åka hem. Klockan hade redan blivit 10 på kvällen och vi satt i Justins bil.

-Vill du sova hos mej? Frågade Justin när vi var framme vid mej. Jag tänkte efter. Skulle jag verkligen göra det? Är det kanske för tidigt, fast jag tror inte direkt att det skulle hända något.. Och jag orkar seriöst inte med min mamma just nu och bara tanken av att känna Justins närhet hela natten gjorde mej alldeles pirrig i kroppen. Eller vem har sagt att vi ens ska sova bredvid varandra? Haha.

-Visst. Men isåfall måste jag hämta kläder och sånt för imorn. Sa jag med ett leende.
-Sure! Sa Justin och jag sprang upp till mej och hämtade kläder, tandborste och sånt. Jag ville inte att Justin skulle hänga med för då kommer han bara höra mitt och mammas tjafs.

-Vart ska du? Skrek mamma efter mej när jag var framme vid ytterdörren.
-Jag ska sova över hos.. eh.. Justin. Sa jag osäkert och tog ett hårt tag om handtaget.
-Och vem har sagt att du får? Sa mamma när hon hade kommit in i hallen.
-Men kom igen. Bara inatt? Snälla.. Bad jag snällt.
-Jaja. Jag orkar ändå inte ha dej här ikväll. Sa mamma och gick in i köket.

Jag skakade på huvudet och sprang ner till Justin igen. Han log stort mot mej och vi körde hem mot honom. Hans mamma mötte oss i dörröppningen med ett leende.
-Hej Justin, och du måste vara Noelle. Sa hon och skakade min hand.
-Japp. Sa jag och skakade tillbaka.
-Jag är Pattie, Justins mamma.
-Ok, trevligt att träffas!
-Vi går upp på mitt rum. Sa Justin efter att jag och Pattie hade hälsat på varann.

Han tog min hand och vi gick uppför den stora trappan och in i hans rum. Det var ganska stort och det stod en stooor säng i mitten av rummet. Hans tapeter var ljusblåa och längst ner i rummet stod ett skrivbord med en bärbar dator på. Det var verkligen fint! Jag la försiktigt ner mina grejer på hans säng och kollade mej omkring och började skratta när jag såg att han hade en poster på sej själv på väggen.

-Ett litet fan av dej själv eller? Sa jag och rörde försiktigt på postern.
-Såklart! Sa Justin och skrattade.

Jag skakade på huvudet och vi bestämde oss för att gå ner och äta lite kvällsmat tillsammans med Pattie. Jag tyckte redan om Pattie, hon var så söt och liten, som en docka, haha. När vi hade ätit upp sa vi godnatt till Pattie och gick upp på Justins rum igen. Vi båda gäspade och Justin satte sej ner i sängen.

-Är du trött? Frågade han.
-Ja, faktiskt. Svarade jag och satte mej ner bredvid honom.
-Ska vi sova?
-Om du vill.
-Då gör vi det. Sa Justin och gäspade stort.

Han släckte lampan så att vi inte skulle se varandra när vi bytte om. Jag fnissade tyst för mej själv medans jag satte på mej mitt nattlinne. Det var så gulligt av honom att släcka lampan på något sätt. När vi var klara la vi oss i hans säng. Jag skulle visst få sova med honom trots allt, haha!

JUSTIN'S PERSPEKTIV

Det kändes så otroligt mysigt att ha Noelle bredvid sej. Det kändes så länge sen sist jag låg bredvid en tjej i en säng, jag har ju inte haft tid för tjejer pågrund av "kändiskapet" men jag är glad över att jag har uppehåll nu. Annars kanske jag aldrig hade träffat Noelle, världens vackraste tjej. Jag vände mej om mot Noelle i mörkret och jag såg att hon tittade på mej. Jag halvlog och sträckte sakta fram min hand och strök hennes lena hår åt sidan. Jag bara älskar det! Hon fnissade tyst och flyttade sej lite närmre mej och jag kunde känna hennes kroppsvärme blandas med min. Jag flyttade mitt ansikte närmre hennes och jag kunde känna hennes varma andedräkt mot mitt ansikte. Jag kunde känna att hennes läppar sökte efter mina och jag kysste henne försiktigt. Hennes händer smekte mej i nacken och genom mitt hår och jag pressade mina läppar lite hårdare mot hennes, men fortfarande försiktigt.

Jag hade min hand under hennes haka och lyfte försiktigt upp den medans vi kysstes. Hennes kyssar är helt klart dom bästa i hela världen! Jag har kysst ganska många tjejer, men ingen slår hennes kyssar! Vi avslutade kyssen sakta och drog sedan bort våra ansikten från varandras och bara log. Redan nu vet jag att hon är tjejen i mitt liv, det visste jag sen första gången jag såg henne! Jag är kär, så jävla kär.

Efter att ha tittat på varandra ett tag i mörkret vände Noelle sej om och jag la armen om henne. Jag vilade mitt huvud mot hennes och bara andades in den där härliga doften från hennes hår. Jag lyfte försiktigt på hennes hår och kysste henne i nacken. Jag hörde hur hon skrattade tyst och smekte min hand. Jag lät mitt huvud vila mot hennes igen och sedan somnade vi sött.

Nästa morgon gick jag upp lite tidigare för att ta mej en dusch. När jag var klar låg Noelle fortfarande kvar i sängen och sov som en liten ängel. Hennes ansikte såg så mjukt ut och hon rörde inte en min. Jag hade handduken virad runt midjan och jag gick fram till sängen och väckte försiktigt upp Noelle. När hon öppnade ögonen log jag stort.

-Godmorgon!
-Hehe.. Godmorgon! Svarade hon och gav mej ett morgontrött leende och hon började le ännu mer när hon såg min mage, det kunde jag allt se, haha. Noelle gick upp och jag gick in på toaletten och bytte om medans Noelle bytte om. När vi var klara gick vi ner till köket och åt lite frukost som mamma hade gjort. Och en halvtimme senare var vi i skolan. Skoldagen gick fort och vi var faktiskt lite med Ryan, Chaz och Chris i skolan. När vi var påväg mot våra skåp gav jag Noelle min bilnyckel så hon kunde vänta i bilen för jag behövde snacka lite med min lärare om läxor och prov, igen. När jag var klar behövde jag gå på toa, när jag var klar och öppnade dörren stod Cloe där. VAFAN? Jag kollade kaxigt på henne och skakade på huvudet.

-Jag vet att det är konstigt att vi möts såhär men det är mitt enda sätt att få vara ensam med dej. Sa Cloe och närmade sej mej. Hon kollade mej hela tiden i ögonen och jag backade in i väggen.
-Jag är så ledsen för allt Justin. Men nu är vi ju vänner? Sa hon och log dominerande. Jag svalde hårt när hennes hand letade sej fram till min bröskorg. Varför stoppade jag henne inte? Mitt hjärta hade börjat dunka fortare och på något sätt gillade jag den här känslan. Den där spännande känslan. Vad är det för fel på mej?

-Justin.. Du fattar inte hur mycket jag vill ha dej.. Viskade Cloe fram och ställde sej på tå för att försöka kyssa mej. Då vaknade jag till. Jag putte bort henne och staplade snabbt fram till dörren.

-Jag ringer dej. Sa hon när jag tänkte öppna dörren. Jag skakade på huvudet och smällde igen dörren. Vad händer med mej? Vad är det här? Det känns nästan som att hon hypnotiserar mej.. Jag skakade på huvudet flera gånger och hoppade in i bilen där Noelle satt. Jag försökte le mot henne men hon gav mej misstänksam blick.

-Varför tog det så långt tid och varför glor Cloe SÅDÄR på dej? Frågade hon medans hon kollade ut ur fönstret.
Jag vände mej chockat om och Cloe gick bara några meter från våran bil. Hon log flirtigt mot mej och blinkade lurigt med ena ögat. Jag gav henne en sur blick sedan startade jag bilen och körde iväg.

-Jag och Cloe gjorde inget med varandra om det är det du tror.. Var det enda jag fick fram.
-Det tror jag inte heller.. Svarade Noelle tyst.
Vi satt alldeles tysta och jag lämnade av henne.

NOELLE'S PERSPEKTIV


Skolveckan gick snabbt och jag hade börjat bli mer och mer misstänkan om Justin och Cloe. Jag vet inte varför men jag känner mej orolig och avundsjuk. Jag vet att Justin smsar med henne i smyg, varför kan han inte säga något? Jag vet inte hur länge jag klarar det här.. Är det verkligen mej Justin vill ha, eller henne? Han säger att jag är den enda och det finaste han vet, jag får väl helt enkelt tro på det.

Idag är det lördag och jag och Justin ska ta en fika på stan tillsammans. Det ska verkligen bli roligt! Medans Justin duschar och jag väntar i hans rum piper Justins mobil. Jag ignorerade det men när jag såg att det stod Cloe på displayen började det klia i mina fingrar och nyfikenheten tog över. Jag öppade sakta smset och tappade nästan andan när jag såg vad det stod.

"Hey sexy! Tack för igår.. ;) Vill du träffas imorn igen? Love U <3".

------------------------------------------------------------------------

WHAAAAAT? Är Justin otrogen eller vad är det här? :o KOMMENTERA!!!

 


LOVE OF MY LIFE - chapter 23

-Hejdå Justin! Sa jag och öppnade bildörren.
-Smsar dej senare! Hejdå! Svarade han och log hemlighetsfullt. Jag log tillbaka och stängde sedan bildörren.


Låten dom dansade till. Lyssna medans du läser om du vill :)

NOELLE'S PERSPEKTIV

När jag kom hem satt mamma vid köksbordet och pratade med någon i telefonen och hon lät väldigt upprörd. När hon la på sa hon åt mej att sätta mej vid köksbordet. Jag suckade och gjorde som hon sa.

-Vad fan håller du på med egentligen? Din lärare ringde nyss och sa att du hade fått IG på nästan varje prov dom två senaste månaderna, och även att du har skolkat ganska mycket från en del lektioner.

Mamma kollade på mej med en sur blick och jag suckade. Jasså, bryr hon sej?
-Det har inte bara vart dom två senaste månaderna.. Sa jag tyst och kollade ner i bordet.
-Vad sa du? Frågade hon argt.
-Det har inte bara vart dom två senaste månaderna! Sa jag högt och tydligt.
-Jag förstår mej inte på dej! Du skiter i allt! I ALLT! Vad ska det bli av dej egentligen? Om du fortsätter såhär, vad kommer du bli då? Du måste göra ditt bästa i skolan fattar du väl? Röt hon fram men jag kollade bara åt ett annat håll. Ja, mamma, så tänkte jag också i början, men nu skiter jag i vilket. Du har rätt, jag skiter i allt och det kommer aldrig bli något av mej, tänkte jag för mej själv.

-Noelle?
-Ja.
-Åhh, du är så jäkla hopplös! Du är.. VÄRDELÖS! Sa mamma ängsligt och hon hade fått tårar i ögonen. "Värdelös". Jag svalde hårt och ställde mej snabbt upp och gick in på mitt rum. Jag slängde mej ner i sängen och tårarna var igång. Jag är värdelös, så fucking jävla värdelös!

Någon timme senare fick jag ett sms. Jag tog fram mobilen och när det stod Justin på displayen började jag att le. Jag tryckte snabbt upp hans sms och log medan jag läste det.

"Hey sunshine! Klä på dej något fint, jag kommer och hämtar upp dej om en halvtimme. Puss!"

Vad skulle vi göra? Jag var riktigt nyfiken och svarade snabbt tillbaka.

"Okej, vi ses. puss!"

Jag kollade igenom min garderob och bestämde mej för att ta på mej en svart klänning med blommor på, det blir nog bra. Jag bättrade på lite med sminket och borstade igenom håret. Och till den svarta klänningen fick det blir ett par svarta ballerinaskor. Sedan var jag klar och strax efter det fick jag ett sms av Justin. Han var utanför mej och väntade, jag sprang snabbt ner och när jag såg honom le genom bilrutan log jag stort tillbaka. Jag öppnade sedan bildörren och satte mej bredvid honom.

-Wow.. Du är jättefin! Sa Justin och log sexigt.
-Tack, och du med! Sa jag generat.
-Så vart ska vi nu då? Sa jag sedan när det blev alldeles tyst.
-Jadu.. Det får du väl se, det är inget speciellt så, men aa.. Sa Justin och skrattade.
-Ok, spännande!

Vi körde en stund och stannade sedan utanför.. bowlinghuset!
-Aha, vi ska bowla! Sa jag och började skratta.
-Yes box, fast vi ska göra något annat också.. Sa Justin lurigt och gick ut ur bilen. När jag skulle öppna min dörr så öppnade Justin den åt mej, som vanligt.

-Tack! Sa jag när jag var ute ur bilen.
-No problem! Sa Justin flirtigt och sedan gick vi in.

-Är det bara vi här? Frågade jag när vi var framme vid bowlingbanorna.
-Yep, jag har fixat för bara oss. Svarade Justin och tog ett bowlingklot.
-Coolt! Men du.. Jag är inte så bra på att bowla.
-Äh, jag lär dej! Sa Justin flirtigt och gav mej ett bowlingklot. Jag nickade och vi körde igång. Lamporna blinkade i en massa olika färger och musiken dunkade högt.

När jag skulle kasta iväg mitt klot för andra gången kände jag hur Justin smög sej upp bakom mej och la händerna på mitt bowlingklot. Jag fnissade medans Justin visade mej hur man skulle kasta.
-Så, nu har proffset lärt dej hur man gör! Sa han kaxigt och jag kastade iväg klotet och det blev faktiskt en strike.

-YES! Skrek jag och Justin gav mej en highfive.

JUSTIN'S PERSPEKTIV

När vi hade kört klart så slängde jag mej på bowlingbanan och gled på magen. Noelle skrattade nästan ihjäl sej och jag gick fram till henne.
-Now it's time for something else! Sa jag glatt och tog tag i hennes hand och led in henne i ett rum, bara för oss två. Hon kollade stort på bordet som var upplagt med mat och ljus.
-Justin.. Vad fint! Sa hon och vände sej om och kollade på mej. Jag log stolt och led henne vidare till bordet och drog ut en stol åt henne. Hon satte sej och jag satte mej mittemot henne och vi båda log mot varandra.

NOELLE'S PERSPEKTIV

Jag kunde inte fatta att Justin hade fixat det här. Det var så fint! Rummet var ganska mörkt med endast några små lampor i taket som var dämpade. Ljusen lyste vackert på bordet och maten var fint upplagd. Vi satte oss ner vid bordet och började äta av den ljuvliga maten.

-Tycker du om det? Frågade Justin medans vi åt.
-Jag älskar det! Sa jag glatt och tog en klunk ur mitt glas.
-Jag med!

Vi blev alldeles tysta igen och jag visste inte riktigt vad jag skulle säga. Jag ska inte ljuga, jag kan fortfarande inte släppa vad min mamma sa till mej, även fast jag försöker. Jag är ju ganska känslig och det är så svårt.. Jag vill inte verka frånvarande, då kommer Justin tro att jag inte gillar att vara med honom, men det gör jag, mest utav allt. Jag märkte att Justin tittade på mej och jag kollade upp på honom och gav ett leende. Han log tillbaka men jag märkte att han tittade lite konstigt på mej efteråt.

JUSTIN'S PERSPEKTIV

Jag ser att något tynger Noelle. Hon verkar inte vara så glad, helt ärligt. Kanske hon inte gillar daten jag fixade åt oss två? Eller kanske det har hänt något hemma? Noelle log mot mej och jag log tillbaka, men även fast hon ler kan jag se att hon är ledsen. Jag vill inte se henne såhär, jag vill att hon ska vara glad.

-Noelle..? Började jag lite lätt.
Hon kollade osäkert upp på mej.
-Ja.
-Hur är det egentligen? Jag ser att du är ledsen. Du kan alltid prata med mej det vet du! Sa jag och väntade på att hon skulle säga något.
-Förlåt, det var inte meningen att vara såhär på våran dejt men.. Det är inget speciellt. Jag orkar inte prata om det för ah, det är bättre om vi pratar om något annat. Sa hon och log.
-Eller så är det bättre att du berättar vad som har hänt. Sa jag bestämt och kollade in i hennes ögon.
-Men asså, det är inget speciellt, egentligen. Jag och mamma har bara tjafsat lite. Det finns inte så mycket att berätta. Sa hon och kollade tillbaka i mina ögon.
-Är det säkert att du inte vill prata om det? Sa jag mjukt.
-Ja.
-Ok, ska vi äta lite efterrätt? Sa jag och skrattade.
-Ja! Sa Noelle glatt och en kille med en bricka kom in. Han la upp efterrätten på bordet och vi började äta av den goda glassen och jordgubbarna. När vi var klara satt vi bara och kollade på varandra. Jag skulle precis säga något men då började musik spelas lågt ur högtalarna. Då fick jag en lysande idé. Jag ställde mej upp och gick fram till Noelle.

-Vill du dansa? Sa jag mjukt och räckte ut handen.
Hon kollade mej i ögonen och la sin hand i min.
-Absolut!

Jag drog försiktigt upp henne ur stolen och sedan gick i ut på golvet och vi började röra oss rytmiskt till musiken. Vi kollade hela tiden in i varandras ögon och jag började sjunga med i refrängen.

-I'll be your crying shoulder, I'll be love's suicide.

Noelle fortsatte och jag log medans hon sjöng.

-I'll be better when I'm older, I'll be the greatest fan of your life.

Vi stannade upp och kollade varandra i ögonen en sista gång. Hon log så vackert och jag flyttade sakta mitt ansikte mot hennes. Vi slöt ögonen och våra läppar möttes och det pirrade i hela kroppen. Noelle hade sina armar om min nacke och jag drog mina fingrar genom hennes lena hår. Kyssen började bli lite intensivare och jag lät mina händer falla ner och smeka hennes rygg. Vi slutade kyssas och jag öppnade ögonen. Jag möttes av hennes vackra ögon och jag kunde inte låta bli att le, hon är jävla fin. Hon hade fortfarande sina armar om min nacke och jag bara kände mej tvungen att säga det.

-Du är det finaste jag vet..


----------------------------------------

Aww.. KOMMENTERA! :)
textsnittet är konstigt jag vet, men orkade inte fixa!

LOVE OF MY LIFE - chapter 22

Jag suckade och gick sedan till alla skåpen och då ser jag hur Noelle ligger på golvet och framför henne står inga mindre än Ryan, Chaz och Christian. Chaz stod närmast Noelle och hon kollade plågat upp på honom med tårar i ögonen. Dom hade gjort något mot henne!!!

Jag sprang genast dit och kände hur förbannad jag var inombords...



JUSTIN'S PERSPEKTIV

Jag hade redan börjat darra av ilska och det blev bara ännu värre när jag såg Chaz böja sej ner mot Noelle. Chaz och mina vänner vände sej snabbt om när dom fick syn på mej. Jag tog ett hårt tag om Chaz tröja och kollade han i ögonen.

-Justin.. Vafan gör du? Sa han och han darrade på rösten.
-Rör fan inte Noelle igen! Var det enda jag kunde få fram innan jag smällde till honom hårt i ansiktet. Sedan släppte jag taget om hans tröja och Chaz tog sej för kinden. Ryan och Christian kollade chockat på mej och när jag vände mej om och tänkte hjälpa Noelle upp slog hon bort min hand.

-Vad håller du på med? Han gjorde ju inget! Halvskrek Noelle och tog sej upp på egen hand.
-Vad snackar du om? Han slog dej väl? Sa jag förvirrat och argt.
-Det är sant! Chaz rörde inte Noelle. Det var Jason och Liam's kompis som puttade henne.  Han skulle bara hjälpa henne upp din idiot! Sa Ryan och vände sej om mot Chaz som fortfarande hade handen på sin kind.
-Men.. Var det enda jag kunde få fram och insåg vad jag faktiskt hade gjort.

-Asså vad fan var det där bra för? Du fattar inte hur ont det gör!! Ta reda på saker innan du bara kommer och slår till mej sådär! Sa Chaz surt och när han lyfte bort handen från sin kind. Den hade redan börjat bli lite svullen och röd.
-Eh.. Förlåt Chaz.. Sa jag tyst och skämdes en aning över det jag hade gjort. Hur kunde jag vara så jäkla dum?
-Det är lugnt, antar jag. Men om det händer en gång till, då är det verkligen INTE lugnt. Sa Chaz och jag nickade och kollade sedan ner i golvet. Vi alla stod alldeles tysta tills Noelle bröt tystnaden genom att släppa ut ett gapskratt.

Jag vände mej om och kollade irriterat på Noelle som höll sej för magen av skratt.
-Ge dej, det är inte kul Noelle. Sa jag allvarligt.
-HAHHAA det är det visst! Du ba kom från ingenstans och slog till honom.. och HAHAHA, så hade han inte ens gjort något!

Jag kände hur det ryckte till lite i mungiporna. När jag ser Noelle skratta sådär mycket så blir det bara att jag också gör det. Och ja, det som hade hänt var ganska roligt.. och dumt. Jag vände mej om mot Chaz, Ryan och Christian som också hade börjat gapskratta, och jag hakade på. Vi alla skrattade ganska länge men sen blev vi alldeles tysta.

-Eh.. Jo.. Vi vill förresten säga förlåt. Vi har verkligen vart idioter.. Sa Chaz och tittade in i mina ögon.
-Det är inte mej ni ska säga förlåt till, det är Noelle. Sa jag och kollade på Noelle som nu verkade vara nervös. Hon kollade generat ner i golvet.
-Förlåt Noelle. Jag fattar inte riktigt varför vi har vart så taskiga mot dej. Du är inget fel på dej, tvärtom du är riktigt schyst! Sa Chaz och log mot henne.
-Ja, förlåt. Vi vet att det kanske är svårt att förlåta oss men.. Vi ångrar verkligen allt vi gjort. Kanske kan vi vara kompisar? Sa Ryan och Christian log vänligt mot Noelle.

NOELLE'S PERSPEKTIV

Jag kollade generat ner i golvet och visste inte riktigt vad jag skulle säga. Ja, dom har verkligen vart idioter men jag vet att dom egentligen inte är taskiga. Jag förlåter dom, det är klart. Jag kollade upp på dom och gav dom ett litet leende.
-Äh, det gör inget. Och ja, vi kan vara vänner. Svarade jag och dom nickade glatt.
-Bra! Vi ses! Sa Chaz och gick sedan iväg med Ryan och Christian.

Jag vände mej om mot Justin som log mot mej.
-Bra att du förlät dom. Dom är faktiskt inte så dumma som dom verkar.
-Jag vet!
-Varför putte han den där killen till dej? Frågade Justin sedan.
-Jag vet inte. Han bara gjorde det när han gick förbi och då kom Chaz och dom fram och tänkte hjälpa mej.. men någon kom och förstörde det.. HAHAHA. Sa jag och började skratta igen.
-Eh.. hehhe.. ah.. Svarade Justin och jag kunde se att han skämdes.
Jag skakade leendes på huvudet och vi gick till nästa lektion.

När skolan var slut skjutsade Justin hem mej och när vi stannade utanför mej kollade han sådär underligt på mej igen.
-Vad är det? Frågade jag fnissandes.
-Asså.. Vad gör du idag? Sa han och log.
-Typ.. Inget. Vadårå?
-Jag smsar dej senare. Ok? Svarade han bara och jag nickade. Han lät så hemlighetsfull. Varför? Vi får väl se..
Innan jag tänkte öppnade bildörren tog Justin försiktigt tag i min arm. Jag vände mej om och kollade på honom. Jag behövde bara kolla in i hans ögon för att förstå vad han ville. Jag fnissade generat och Justin log flirtigt. Vi böjde oss över sätena och våra ansikten var bara några centimeter från varandra. Jag slöt sakta ögonen och kunde känna hans varma andedräkt mot mitt ansikte. Jag flyttade mina läppar mot hans och dom möttes försiktigt i en varsam kyss. Som en ren reflex flyttade jag min hand mot hans kind och smekte den lite lätt, sedan flyttade jag ner den mot han hals. Den här kyssen var längre än alla dom andra och vi avslutade sakta kyssen. Vi kollade in i varandras ögon och jag kunde inte låta bli att fnissa. Han får mej alldeles knäsvag och det känns som att jag bara flyger.

-Hejdå Justin! Sa jag och öppnade bildörren.
-Smsar dej senare! Hejdå! Svarade han och log hemlighetsfullt. Jag log tillbaka och stängde sedan bildörren.

------------------------------------------------------------

Haha.. stackars Chaz.. :(
Och vad är det Justin kommer göra till Noelle?
KOMMENTERA!! :D



LOVE OF MY LIFE - chapter 21


random bild.. haha :)

NOELLE'S PERSPEKTIV

Direkt när jag kom hem tog jag fram min gitarr och ett vitt, blankt papper. Orden bara snurrade runt i mitt huvud och jag log hela tiden medans jag skrev ner dom på pappret och spelade några nya melodier. När den här låten är klar, då ska jag sjunga den för Justin. Det har jag bestämt mej för! Meningarna blev bara fler och fler, refrängen var väldigt fin och melodin var bättre än alla andra melodier jag har gjort. Den här låten betyder redan något för mej, eftersom den handlar om mej och Justin. Tillsist orkade jag inte hålla på mer och la ifrån mej gitarren och pappret.

Jag la mej väldigt sent eftersom jag inte kunde sluta tänka på Justin. Jag är hans tjej nu, och han är min kille. Det känns så overkligt på något sätt och det finns inte ord för hur glad jag är över att ha honom i mitt liv. Men det känns liksom inte som att han bara är min pojkvän utan bästa vän också. Och det är så jag vill ha det. När jag var tillsammans med Dylan så kändes det liksom inte äkta, utan bara mer att jag var hans tjej, han var min kille, det fanns inga riktiga känslor, och jag kunde liksom aldrig prata med honom på riktigt, som jag kan med Justin.

Helgen gick fort och redan imorgon är det skola igen. Nästa morgon valde jag sömnigt kläder, det fick en grå tröja och ett par svarta, enkla byxor. Sedan sminkade jag mej med bara mascara, det räcker för min del. En halvtimme senare fick jag ett sms av Justin. Jag skulle gå ner om 20 minuter för han skulle som vanligt hämta sej med sin bil. Så gullig!! 20 minuter senare satt jag i bilen påväg till skolan tillsammans med Justin.

-Du ser jätte söt ut, som vanligt. Sa Justin.
-Säger detsamma. Sa jag och skrattade generat.

Justin gav mej en underlig blick och jag gav en tillbaka.
-Vad är det? Frågade jag. Han svarade inte utan stannade plötsligt bilen. Jag kollade konstigt på honom och han log lurigt. Han närmade sej med sitt ansikte och då fattade jag vinkeln. Jag fnissade och sedan slöt vi båda ögonen och gav varandra en söt liten kyss. 

-Jag behövde bara få känna dina läppar mot mina. Sa Justin efter kyssen och vände sej sedan om mot ratten och vi rullade mot skolan igen. Jag skrattade till svar och slickade mej om läpparna för att få känna hans härliga smak igen.

JUSTIN'S PERSPEKTIV

När vi var framme vid skolan var inte Jason och Liam där, så både jag och Noelle kunde andas ut. Jag klarar seriöst inte av att se dom, jag har bara lust att slå dom då. Och den dagen kommer då jag faktiskt gör det. Lektionerna rullade på och jag pratade inte enda gång med Chaz, Ryan eller Christian. Jag hade faktiskt ingen lust till att göra det. Som sagt, dom får komma fram och snacka med mej igen när dom har något vettigt att säga, fram till dess så skiter jag i dom. Cloe gav mej någon blick då och då men hade fortfarande inte vågat prata med mej efter det som hände i skolan. Vilket är bra för jag pallar inte med henne. Jag satt och vred mej lite lätt i min stol för jag var verkligen riktigt pissnödig. Jag märkte att Noelle skrattade åt mej och började också skratta.

-Ursäkta Mrs Clarkson, men jag måste på toa. Sa jag snabbt och gick snabbt ut ur klassrummet och några började skratta. Jag gick in på toaletten, när jag var klar och öppnade dörren stod Cloe där. Jag nästan hoppade till för jag blev så skrämd. Jag kollade frågandes på henne och gick sedan och tvättade mina händer. Vad fan vill hon och varför hänger hon efter mej sådär?

-Justin.. Jag vill inte ha det såhär. Sa hon när jag hade tvättat klart mina händer. Jag kände för att reta henne lite så jag började nynna på en låt och fixade mitt hår framför spegeln.
-Justin. Lyssnar du? 
Jag hörde på hennes röst att hon började bli lite frustrerad.
-Åh, jaha. Var du här inne? Svarade jag retsamt och såg hur Cloe satte armarna i kors.
-Allvarligt! Jag vill inte vara ovän med dej. Kan det inte bli som förut? Vi kan väl åtminstone vara vänner? Sa hon och jag hörde på hennes röst att hon lät ledsen. Jag vände mej om mot henne och kollade in i hennes ögon. -När ska du fatta att det inte kan bli som förut? Tror du jag vill vara vän med dej så som du behandlar Noelle? Sa jag surt och hon gick närmre mej.
-Förlåt för det Justin. Men jag kan inte hjälpa det, jag gillar henne inte. Hon bara spelar så oskyldig men egentligen så är hon värsta slampan. Det är iallafall vad jag har hört. Sa hon och kollade in i mina ögon och sedan ner mot min kropp.
-Ge dej bara Cloe. Hon är ingen slampa!! Sa jag surt och backade sakta bort från henne.
-Åh.. Justin.. Skrattade hon fram och närmade sej mej hela tiden. Hon sträckte fram ena handen och tänkte precis smeka min bröstkorg men jag gick istället rakt förbi henne. Mitt hjärta hade börjat dunka fortare och jag kände mej riktigt frustrerad.

-Vänta Justin! Snälla kan vi vara vänner? Hörde jag henne säga när jag nästan var framme vid dörren. Jag svarade inte utan tog istället hårt tag om handtaget.
-Så vi är vänner? Sa hon och jag kunde se att hon log.
-Whatever. Sa jag surt och öppnade dörren och till min förvånad mötte jag Noelle när jag hade kommit ut.
Hon kollade underligt på mej och plötsligt kom Cloe ut från toaletten. Hon gav Noelle en bitchblick och log flirtigt mot mej, sedan var hon borta. Noelle kollade fortfarande konstigt på mej och jag harklade mej flera gånger om.

-Vad var det där om? Frågade hon och höjde på ögonbrynen.
-Asså jag vet inte. Cloe bara kom in helt plötsligt på toaletten och började tjata om mej och henne. Hon är så jäkla jobbig! Sa jag och suckade tungt.
-Jag förstår. Svarade Noelle och sträckte fram sin ena hand. Jag log och tog försiktigt tag i hennes hand och vi gick tillbaka till klassrummet.

Nästa lektion skulle vi ha prov och jag hade faktiskt tränat ganska bra på provet. Vi var tvugna att flytta bort våra bänkar ifrån varandra så att vi inte kunde tjuvkika på varandra, så jag och Noelle satt ganska långt ifrån varandra. Jag började skriva på mitt papper och jag kom ihåg nästan allt. Jag sneglade lite snabbt på Noelle som bara satt och stirrade på sitt prov. Hon såg ut att ha tårar i ögonen.

-När man är klar så får man gå. Sa plötsligt Mrs Clarkson och Noelle ställde sej direkt upp. Hon ryckte åt sej provet och lämnade det till Mrs Clarkson. Hon gick med tunga steg ut från klassrummet med Ryan, Chaz, Christian och några andra efter sej. Några minuter senare var jag klar och lämade in provet. Jag skyndade mej ut i rasthallen och försökte hitta Noelle men det var tomt överallt. Jag suckade och gick sedan till alla skåpen och då ser jag hur Noelle ligger på golvet och framför henne står inga mindre än Ryan, Chaz och Christian. Chaz stod närmast Noelle och hon kollade plågat upp på honom med tårar i ögonen. Dom hade gjort något mot henne!!!

Jag sprang genast dit och kände hur förbannad jag var inombords...


------------------------------------------------------------

Oj då!! :o KOMMENTERA!!



svar

kommentar: SOO sweet <33 Älskar dig wilma(som har gjort bloggen)

svar: Tack!! :D Fast.. Jag heter inte Wilma hahahhaa ;)

Tack för alla söta kommentarer och förlåt för dålig uppdatering. Men jag var med kompisar hela dagen igår och kom hem väldigt sent och vaknade ganska sent, hehe. Men jag skriver mer senare, ska bara göra en del grejer först. KRAM!! :D



LOVE OF MY LIFE - chapter 20

Efter kanske 10 minuter var vi framme vid stranden. Precis när jag skulle öppna bildörren så kom Justin istället och öppnade den åt mej. Jag kunde inte låta bli att skratta lite, han är bara för söt. Justin hade en filt i ena handen och tillsammans gick vi ner mot stranden och han la ut filten på den varma och lena sanden...



JUSTIN'S PERSPEKTIV

Jag la ner filten på sanden och kollade sedan på Noelle som kollade ut mot havet. Jag kunde seriöst inte sluta kolla på henne, hon var så fin, speciellt i den där vita klänningen. Jag ställde mej bredvid henne och kollade också ut mot havet, det var verkligen fint. Vattnet glittrade i solen och vågorna lekte med varandra.

-Vad fint det är. Sa Noelle tyst.
-Ah, jätte fint. Svarade jag utan att slita blicken från vattnet men sedan vände jag mej om mot henne.
-Jag hoppas du har på dej bikini, för nu ska vi allt bada. Sa jag och log flirtigt.
-Klart jag har! Sa hon och skrattade.
-Bra!

Jag tog av mej min kläder förutom mina badshorts, när jag var klar vände jag mej om mot Noelle som osäkert började ta av sin klänning. Den föll till sanden och jag kände hur mina ögon blev större när jag kollade på hennes kropp. Hon hade en röd bikini på sej och jag bet mej hårt i läppen. Damn!!

Jag märkte att hon generat kollade på sin kropp och sedan kollade hon upp och kollade på mej. Jag såg att hon slickade sej lätt om läpparna och verkade antagligen gilla det hon såg. Jag skrattade för mej själv.

-Sisten i är en.. TÖNT! Skrek jag och vände mej om och började springa ner mot vattnet. Jag kollade bak och Noelle var inte långt bakom mej, och det slutade faktiskt med att hon kom i vattnet först.

-Hur kunde du vara snabbare än mej? Sa jag förvånat efter att vi båda hade dykt ner i vattnet.
-Jadu.. Jag är väl bäst helt enkelt. Sa hon och dök ner i vattnet igen. Jag skrattade och skakade på huvudet och dök ner i vattnet jag också. Vattnet var riktigt svalkande nu när solen lös så hett.

Vi fortsatte att bada lite till, vi både stod på händer och hade vattenkrig. Och då och då försökte jag kyssa henne men då dök hon bara ner under vattnet, för att reta mej eller vadå? Isåfall var hon riktigt bra på det.
Tillsist bestämde vi oss för att gå upp, medans vi sprang till filten kände vi den varma solen brännas på våra ryggar. Vi la oss ner på filten och andades tungt av den långa biten vi hade sprungit. Vi kollade upp mot den blåa himlen och dom vita, fluffiga molnen som passerade förbi.

Jag vände mej om mot henne och hon gjorde detsamma. Vi kollade in i varandras ögon och jag kunde inte låta bli att le, hon log tillbaka och när som helst skulle jag nog drunkna i hennes ögon. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga eller göra så jag blåste lätt bort några hårslingor som täckte henne söta ansikte. Hon fnissade och flyttade sej lite närmre mej. Jag la min ena arm om hennes midja och hon flyttade upp sin hand mot min kind och smekte den. Jag flyttade mitt ansikte närmre hennes och det sista jag hann se innan jag slöt mina ögon var hennes vackra ögon. Jag kunde höra hennes små, korta andetag och kysste henne lätt och snabbt på munnen. Hon kysste tillbaka och sedan lät vi våra ansikten vila mot varandra. Jag log så mycket att det gjorde ont i mungiporna och jag såg henne göra detsamma.

Jag hade fortfarande kvar min arm om hennes midja och hennes hand vilade mjukt på min hals. Sedan släppte vi varandra och kollade upp mot himlen igen.

NOELLE'S PERSPEKTIV

Jag smekte försiktigt Justins hals och han flyttade sitt ansikte närmre mitt. Jag kollade djupt in i hans ögon och sedan slöt jag mina ögon, och han kysste mej lätt och snabbt på munnen. Det här kändes så otroligt bra! Jag kan inte förklara känslan när jag känner hans läppar mot mina, det är helt fantastiskt!

Jag kysste tillbaka och våra ansikten vilade lugnt mot varandra. Sedan släppte vi varandra och kollade upp mot himlen och den varma solen värmde våra halvvåta kroppar. Fast då och då smygtittade jag på hans kropp, it's just perfect, hehe. När vi hade torkat klart satte vi på oss våra kläder och kollade ut mot vattnet medans vi satt på den lilla filten. Det hade börjat mörkna lite och solen var påväg att åka ner. Jag kände hur Justin flyttade sej närmre mej och jag fnissade tyst för mej själv. Jag la mitt huvud mot hans axel och slöt ögonen och bara lyssnade på bruset från vågorna och andades in den underbara doften ur hans tröja.

Justin skruvade plötsligt nervöst på sej och harklade sej då och då. Ville han säga något? Han blev alldeles stilla igen.

-Noelle.. Sa han mjukt.
-Ja, Justin. Svarade jag tillbaka och öppnade mina ögon men lät fortfarande mitt huvud vila mot hans axel.
-Vill du bli min tjej?

Jag kunde inte tro mina öron. Han ville att jag skulle bli hans flickvän!! Jag lös upp och satte mej riktigt upp så att jag kunde kolla in i hans ögon. Han log generat och väntade förväntansfullt på mitt svar.
-Det är klart jag vill! Det finns inget hellre jag vill! Sa jag och slängde mej i hans famn.

Jag kände hur han skrattade mot mitt huvud och hans armar omfamnade perfekt min kropp.
-Det känns som en dröm. Det här har jag velat sen första gången jag såg dej. Sa han när vi släppte varandra.
Jag log till svar och han log lyckligt tillbaka..

JUSTIN'S PERSPEKTIV

Nu var hon min! Bara MIN! Jag kunde knappt fatta det, det här var det jag hade längtat efter ända sen första gången jag såg henne. Redan då visste jag att jag ville ha henne. Och nu är hon min. My Shawty. Och jag ska inte svika henne som alla andra har gjort. Nej, jag ska behandla som en drottning för det är hon värd. Jag tänker aldrig förlora henne, och om jag gör det ska jag kämpa tills jag får henne tillbaka.

Vi gick längs stranden till min bil utan att säga något. Det behövdes inte, våra leenden förklarar allt. När vi var framme vid min bil hoppade vi in i den och började köra hem mot mej. Jag visste att mamma redan hade lagt fram godis och läsk innan hon gick eftersom jag sa att hon skulle göra det. Hon är bäst!

När vi var framme vid mitt hus kollade Noelle chockat på det.
-Wow.. Det är ju hur stort som helst! Sa hon och stannade framför ytterdörren.
-Japp. Sa jag och låste upp dörren. Vi tog av oss våra skor och Noelle kollade sej omkring.
-Det är verkligen hur fint som helst! Våran lägenhet är skit jämfört med erat fina hus. Sa hon och skrattade lite.
-Bodde ni i hus I New York? Frågade jag.
-Ne, vi hade inte råd.
-Aha..

Jag tog med mej Noelle in i TV-rummet och på bordet stod godiset och läsken framme.
-Sätt dej. Sa jag och Noelle satte sej försiktigt i soffan. Nu var det bara att välja film också!
-Vad vill du se för film? Frågade jag medans jag rotade genom alla våra filmer.
-Asså det spelar ingen roll för mej. Välj vilken som helst.
-Ok då. Jag tar den klassiska romantiska. The notebook. Sa jag och tog upp filmen.
-Ja! Den är sååå sorglig och fin. Sa hon och skrattade lite.
-I know.

Jag satte i filmen och tryckte på play. Filmen startades och jag satte jag mej bredvid Noelle. När ungefär halva filmen hade gått hade jag lagt min arm mot henne och hon lutade sitt huvud mot min axel. Jag hade godisskålen i mitt knä och vi ut ur den som två tokar. Jag märkte hur Noelle hade börjat snyfta och hennes tårar blev blöta mot min axel. Jag kollade ner på henne och hon skrattade generat.

-Aww.. Sa jag och torkade bort hennes tårar.
-Jag grät också till den första gången men inte nu längre.. Sa jag och skrattade.
Vi fortsatte kolla på filmen och när filmen var slut och jag skulle säga något till Noelle märkte jag att hon hade somnat. Hon andades tungt och hennes långa, mörka ögonfransar var så fina. Jag kunde inte sluta le för hon var så söt när hon sov. Jag la försiktigt ner hennes huvud i mitt knä och hon sov fortfarande. Jag kollade på min mobil och klockan var redan 11 på kvällen. Jag la ner mobilen igen och kollade på Noelle's fridfulla ansikte och drog försiktigt mina fingrar genom hennes hår. Hon har gått igenom så mycket, hon är verkligen stark.

Jag märkte hur hon började rycka till lite i mitt knä och hon öppnade sömnigt sina ögon. Jag log mot henne och hon log tillbaka.
-Du är verkligen söt när du sover. Sa jag och fortsatte dra mina fingrar genom hennes hår.
-Hahahhaa. Förlåt för att jag somnade men jag var så trött. Jag har inte sovit så bra, det är det.
-Det gör inget. Jag skulle kunna sitta en hel natt och bara titta på dej medan du sover.
Hon log till svar och jag log tillbaka.
-Hur mycket är klockan förresten? Frågade hon.
-11. Men du kan sova här ifall du vill. Sa jag och log flirtigt.
-Oj. Ne det är lugnt. Svarade hon och satte sej upp.
-Jag måste hem nu ändå. Sa hon och tog den sista godisen ur skålen.
-Hörru! Dela med dej! Sa jag precis innan hon skulle stoppa den i munnen.

-Hahhaa hur då? Sa hon och kollade förvånat på mej.
-Stoppa halva godisen i munnen och så biter jag av den andra halvan. Sa jag och skrattade.
-Aha, haha. Ok, Sure.
Hon stoppade godisen i munnen och kom riktigt nära mej med sitt ansikte. Jag bet av halva godisen och hon fnittrade hysteriskt. Jag åt upp den snabbt och precis när hon skulle ta bort sitt ansikte från mitt kysste jag henne snabbt på munnen. Hon kysste tillbaka och sedan började vi skratta.

NOELLE'S PERSPEKTIV

Den där lilla kyssen kom som en överraskning, haha!
-Ok, men nu måste jag hem. Sa jag och han nickade. Vi gick ut till hans bil och började köra hemåt mot mej. Den här dagen, den har vart den bästa i hela mitt liv! Helt ärligt! Jag har nog aldrig vart såhär glad. Och nu är jag hans, hans tjej, bara hans! Jag ler så fort jag tänker på det.

-Jag ringer dej. Sa han när vi var framme.
-Visst. Hejdå! Sa jag och öppnade bildörren.
-Vi ses!
Jag log och stängde sedan bildörren när jag var ute. Han vinkade mot mej en sista gång och jag gick fram till porten. Jag kunde inte sluta le och jag nästan dansade uppför trapporna. Justin är den bästa killen i hela världen!!

------------------------------------------

NU ÄR DOM IHOP! :D Gulligt!
KOMMENTERA ALLIHOPA!

LOVE OF MY LIFE - chapter 19

Jag log, det kändes som att jag inte hade lett såhär stort på hur länge som helst. Hon gav mej ett leende tillbaka och sedan vände hon på klacken och gick iväg..

Och jag gjorde absolut inget för att hindra henne. Det här var allt jag nånsin drömt om...

JUSTIN'S PERSPEKTIV

Jag kollade på Noelle ända tills hon försvann och jag inte kunde se henne mer, och hela tiden log jag. Det fanns inte ord för hur jävla glad jag var! Jag vände mej sedan om och började gå mot klassrummet igen, när jag kom in var inte Jason och Liam kvar. Jag satte mej vid min bänk och bara log för mej själv. Det kändes helt enkelt som att jag svävade på moln, hur töntigt det än låter så kändes det som det.

Jag märkte hur alla tittade på mej men jag ingorerade dom och allt jag kunde tänka på var Noelle och hennes mjuka läppar och jag hade fortfarande kvar hennes söta smak i min mun. När lektionen var slut och jag skulle åka hem kom Ryan, Chaz och Christian fram till mej.

-Ey, hänger du med på fest ikväll? Frågade Chaz och log snett.
-Nej, jag ska träffa Noelle. Sa jag bestämt, nästan sådär stolt.
-Noelle? Seriöst, dissar du oss och kanske världens grymmaste fest för henne? Du är verkligen dum i huvudet! Sa Chaz med rynkad panna.
-Ja, du kommer verkligen missa något! Häng med förfan! Sa Ryan och boxade till mej på armen på skämt.
-Fattar ni trögt eller? Jag hänger inte med! Och vet ni, jag har verkligen tröttnat på er. Helt ärligt så pallar jag inte med er mer, ni ska alltid hålla på och tjata på mej. Jag träffar vem fan jag vill och jag skiter i om ni inte gillar Noelle. Jag gör det, och det är det som är huvudsaken.

Nu hade jag fått det jag ville ha sagt och det kändes jäkligt bra. Mina vänner kollade chockat på mej och sedan satte dom armarna i kors.
-Förresten, ni får ta den skitiga bussen hem. Sa jag och viftade kaxigt med bilnycklarna framför deras ansikten och gick sedan ut till min bil. Dom kan komma fram och snacka med mej igen när dom har något vettigare att säga..

Jag hade redan bestämt mej för att träffa Noelle idag, jag bara måste få se henne igen. Och jag hade redan planerat vad vi skulle göra, och nej det ska inte vara något för överdrivet. Jag funderade på att vi kanske kan dra till stranden och sen gå hem till mej och mysa med film och godis. Men vi får se..

NOELLE'S PERSPEKTIV

Jag kunde inte fatta det. Jag hade kysst Justin! Vi hade kysst varandra! Jag kunde inte sluta le och fjärilarna i magen ville inte försvinna. Jag som nyss hade vart alldeles förkrossad var hur glad som helst. Jag var lycklig! Direkt när jag kom hem slängde jag mej i sängen, satte på MP3:N och bara tänkte på Justin. Det fina han hade sagt och de där mjuka läpparna mot mina. Jag hade aldrig känt såhär, inte ens när jag kysste Dylan för första gången, och då var jag verkligen kär, bara i början alltså. Men den här kyssen med Justin, den var verkligen speciell. Men hur är det mellan oss nu? Kommer vi bara fortsätta vara vänner eller kommer vi bli.. ihop?

Jag vet iallafall att jag vill bli hans, bara hans. Men ja, vi får väl se..
1 timme senare fick jag ett sms och det var från Justin. Jag nästan kastade mej över mobilen och öppnade genast hans sms.

"Hej Noelle! Jag undrar om du vill hänga med mej till stranden lite senare? Och så kan vi göra något efter det också? Om du vill, ska vi ses om en halvtimme då? Puss <3"

Aww.. Han ville träffa mej!! Jag log för mej själv medans jag svarade på hans sms.

"Hej Justin! Såklart jag vill! Visst, vi ses om en halvtimme <3" Skrev jag tillbaka och han svarade på nolltid.

"Bra!! Kommer och hämtar dej då.. Längtar redan..<3"

Jag log ännu större och kunde inte låta bli att småskratta. Han ska alltid vara så söt! Jag bestämde mej för att byta om till något annat eftersom det var väldigt varmt ute. Jag kollade igenom min lilla garderob och bestämde mej för att använda den den där vita klänningen som jag aldrig ens användt. Det skulle nog bli fint! Jag satte på mej en bikini under för säkerhetsskull om vi skulle bada. Sedan borstade jag mitt hår lite snabbt och smink hade jag ju redan på mej.

När jag kollade på klockan och det hade gått lite mer än en halvtimme började min mage pirra. Han skulle vara här när som helst! Jag kollade ut ur fönstret men kunde inte se Justins bil nånstans. Plötsligt plingade det till på dörren. Det måste vara Justin! Jag gick snabbt ut till hallen och öppnade dörren och där stod han. Så fin, så jäkla fin. Hans hår låg lite ruffsigt runt huvudet, hans ögon var underbart bruna och han log det där speciella leendet. Jag log generat tillbaka och kollade ner i golvet när vi hade kollat på varandra för länge.

-Jag måste bara säga detta, du är verkligen jätte fin! Sa Justin och kollade på mej från topp till tå.
-Du med. Sa jag och kollade på hans ansikte och kläder. Han hade på sej en vit t-shirt, ett svart pärlhalsband, ett par snygga shorts och till det vita skor.

Vi matchade faktiskt varandras kläder lite, hehe.
-Så ska vi gå? Sa Justin och öppnade dörren så att vi båda kunde gå ut.
-Visst. Sa jag och satte på mej mina skor. Vi gick sedan ner till hans bil och satte oss i den och började köra mot stranden. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga så vi satt alldeles tysta. Då och då märkte jag att Justin kollade på mej och då vände jag mej om mot honom och log.

Efter kanske 10 minuter var vi framme vid stranden. Precis när jag skulle öppna bildörren så kom Justin istället och öppnade den åt mej. Jag kunde inte låta bli att skratta lite, han är bara för söt. Justin hade en filt i ena handen och tillsammans gick vi ner mot stranden och han la ut filten på den varma och lena sanden...

------------------------------------------------

Kort del men orkar inte skriva mer! Haha ja klockan är väldigt mycket och jag behöver sova, jag vet. Skriver mer imorn, och kommentera lite mer är ni snälla! Hihi :)

LOVE OF MY LIFE - chapter 18

Mitt hjärta dunkade ännu fortare och jag kollade hjälplöst upp på Justin som antagligen också hade sett dom. Han skulle precis säga något men då öppnades klassrums dörren och in kom Jason och Liam.....



NOELLE'S PERSPEKTIV

Jag kunde inte tro mina ögon. Där stod dom bara några meter ifrån mej. Mitt hjärta dunkade oerhört snabbt och jag kände hur jag hade börjat svettas. Jag vände mej om och kollade på Justin som kollade på mej med sina vackra, lugna ögon.

-Ta det lugnt, Noelle. Jag är här.. Viskade han tyst och mjukt.
Jag tog ett djupt andetag och nickade halvt. Jag är så glad över att Justin är med mej.
Jag kollade på Mrs Clarkson som kollade chockat på Jason och Liam som stod i dörröppningen.
-Nemen Jason och Liam. Er har man ju inte sett på mer än en vecka. Sätt er!

Mrs Clarkson pekade mot deras platser, platserna bakom mej och Justin. Jason och Liam nickade och började kaxigt gå fram till sina platser. När dom passerade våran bänk kändes det nästan som att mitt hjärta skulle ploppa ur bröstkorgen på mej. Jason kollade mej djävulskt i ögonen och mimade "hora", sedan skrattade han lite lätt åt Justin som noga bevakade minsta lilla steg han och Jason tog.

Dom satte sej bakom oss och jag kände hela tiden deras blickar i ryggen. Jag märkte hur Justin hade flyttat sej närmre mej och att bara känna hans varma arm mot mej gjorde mej lugnare. Jag kollade ner i bänken och helt plötsligt ställde Mrs Clarkson sej upp från sin stol.

-Jag måste gå och kopiera ut några papper. Är tillbaka alldeles strax och var snälla nu!
 Hon och gav oss alla en menande blick, sedan försvann hon ut.

Nu var det ingen lärare här, vilket gjorde mej ännu räddare och nervösare. Helt plötsligt märkte jag att det hamnade en lapp på min bänk. Jag kollade bak och där satt Jason och Liam, dom blinkade lurigt mot mej och jag vände mej genast om igen. Skulle jag läsa lappen? Jag öppnade sakta lappen med mina darrande händer som började darra ännu mer när jag läste vad det stod.

"Vi hoppas att du inte har berättat något om vår lilla hemlighet. Du vet vad som händer annars, och då kommer inte missfostret Justin kunna skydda dej.."


Jag kunde inte hejda tårarna som trängde sej fram i ögonen på mej. Jag klarade inte sitta här inne mer, det kändes som att jag kvävdes av den dåliga luften det var mellan mej, Jason och Liam. Jag vek snabbt ihop lappen och la den i min ficka, tog upp mina böcker och sedan skjöt jag hastigt ut min stol och gick med raska steg mot klassrums-dörren. Jag märkte att Justin kollade efter mej och när jag nästan var framme vid dörren kommer Cloe från ingenstans och putter till mej. Hon putte mej så hårt jag ramlade pladask på golvet. Jag kved till när jag landade och böckerna föll vid sidan om mej och alla började skratta hysteriskt. Mest Jason och Liam.

Jag kollade förtvivlat upp på Cloe och tårarna hade börjat rinna nerför mina kinder.
-SKYLL DEJ SJÄLV OCH STÅ INTE I VÄGEN HELA TIDEN! DIN FETA SLAMPA! Halvskrek hon och skrattade sedan efteråt. Jag räckte mej snabbt efter mina böcker, för nu ville jag bara ut! Men jag hann inte för Cloe sparkade till dom och då märkte jag hur Justin hade ställt sej upp.

JUSTIN'S PERSPEKTIV

Nu var det nog! När jag såg Noelle ramla ner på golvet kände jag hur jag började darra av ilska. Och hur fan kunde Cloe säga så? Hur fan kunde hon göra så?

-VAD FAN HÅLLER DU PÅ MED? LÅT HENNE VARA!!! Skrek jag argt och började gå fram för att stoppa Cloe som sparkade på Noelle's böcker. Men då kände jag hur Liam fällde krokben på mej och jag föll hårt till golvet.

Jag kollade snabbt upp och såg Noelle försvinna ut ur rummet. Fan! Jag ställde mej snabbt upp och vände mej om mot Jason och Liam som skrattade hysteriskt, men tystnade genast när dom såg mej.

-Och vafan ska du göra din jävla bög? Spring hem till mamma och lipa istället! Sa Liam och jag hade redan börjat spänna mina knogar.
-HÅLLKÄFT! Säg inte så till honom! Hörde jag flera i klassen säga.
-Beaver, du är bara en värdelös liten skit. Du tror att du är något bara för att du är känd! Men du suger, FATTAR DU DET?! Skrek Jason i mitt ansikte och precis när jag tänkte slå till honom stoppade Ryan, Chaz och Christian mej.

-SLÄPP MEJ! JAG SKA DÖDA DOM! Skrek jag argt medan dom hade ett stadigt och hårt tag om mej.
-Ge dej Justin! Du kommer bara få en massa skit! Dom är inte ens värda att slå! Sa Ryan bestämt.
-Precis! Hörde ni det? Era jävla bögar! Sa Chaz argt till Jason och Liam som nu hade blivit alldeles seriösa och dom såg faktiskt lite rädda ut.

Jag slet mej ur deras grepp och sprang istället mot dörren. Jag måste till Noelle NU! När jag nästan var framme vid dörren ställde sej Cloe ivägen.
-Justin gå inte! Gå inte till den slampan, SNÄLLA! Sa hon förtvivlat.
Jag suckade och andades tungt av ilska, jag putte halvhårt till henne och hon nästan flög iväg. Sedan öppnade jag dörren och började springa längs koridorren. Och inte så lånt bort sprang också Noelle! 

-NOELLE VÄNTA! Skrek jag och sprang ännu fortare efter henne. Hon stannade till och vände sej sakta om mot mej när jag var framme. Hennes ansikte var blött av tårar och några hårslingor hade fastnat i hennes våta ansikte. Jag andades tungt och kollade in i hennes sorgsna, tårfyllda ögon och ville själv börja gråta.

-Noelle, vad hände? Var det enda jag kunde få fram.
-Jag klarar inte av det här mer! Jag gör bara inte det! Snyftade hon fram.
-Jag förstår, jag gör verkligen det. Jag är så jävla ledsen för att jag inte funnits här för dej! Jag fattar inte hur jag kan göra såhär mot dej! Jag vet att du har behövt mej men istället har jag tänkt mer på mina vänner. Jag är så himla ledsen.. Snälla förlåt.. Sa jag med darrande röst.
-Ja, jag har verkligen behövt dej, men jag förstår att du inte orkar med någon som mej. Jag är så jävla ful, fet och vidrig. Ingen vill ha med mej att göra.. Du behöver inte säga förlåt, det finns inget att säga förlåt för. Du har inte gjort något! Jag kan lika gärna dö, vem skulle bry sej? INGEN!! Jag klarar verkligen inte det här mer, jag vill bara försvinna, och aldrig komma tillbaka mer. Jag är trött på mitt liv, och du är faktiskt den enda som får mej lycklig, och nu har jag vart utan dej hur länge som helst..

Tårarna som hon grät ersättes bara av fler och fler och hennes underläpp skakade. Jag kände världens klump i halsen, och jag kunde inte svälja ner den. Det hon sa kändes som ett skott i hjärtat och mina ögon fuktades sakta.

-Noelle, hur kan du säga så? Jag bryr mej om dej, jag bryr mej så jävla mycket! Du fattar inte hur mycket jag faktiskt bryr mej om dej. Och du är inte ful, fet eller vidrig, du är fan den finaste tjejen jag nånsin har träffat! Kan du inte bara förstå det? Bry dej inte om alla idioter, dom har så jävla fel, kan du bara inte inse det? Du är allt jag nånsin velat ha..

Jag kollade på Noelle som hade börjat snyfta ännu mer. Tårarna i hennes ögon glittrade och hon tänkte precis säga något men jag avbröt henne snabbt. Jag tog några steg mot henne och torkade bort hennes tårar. Jag tog hennes ansikte mellan mina händer och kollade djupt in i hennes ögon och hon tänkte precis säga något igen.

Men hon hann inte säga något för jag flyttade snabbt mitt ansikte mot hennes och kunde känna hennes tunga andetag. Jag slöt ögonen och pressade försiktigt mina läppar mot hennes. Det fanns inte ord för hur gott dom smakade och hur mjuka dom var. Perfekta helt enkelt! Först stod hon alldeles still men sedan kände jag hur hennes skakiga händer försiktigt tog tag i mina som höll i hennes ansikte. Hon besvarade snabbt min kyss och flyttade sin ena hand mot min kind och smekte den. Det här, var det jag hade längtat efter ända sen första gången jag såg henne.

Det kändes som en evighet och jag ville aldrig släppa henne. Tillslut kände jag hur hon sakta drog bort sina läppar från mina och kollade in i mina ögon, även fast hon inte log så kunde jag se att att hon var lycklig. Jag kunde se det i hennes ögon..


Jag log, det kändes som att jag inte hade lett såhär stort på hur länge som helst. Hon gav mej ett leende tillbaka och sedan vände hon på klacken och gick iväg..

Och jag gjorde absolut inget för att hindra henne. Det här var allt jag nånsin drömt om...

---------------------------------------------------

Aww.. :) Vad kommer hända nu? Kommer dom vara med varandra nu eller inte? Kommer Justin tröttna på sina vänner och vara med Noelle helt och hållet istället?

KOM IGEN NU! KOMMENTERA!! :D



LOVE OF MY LIFE - chapter 17



JUSTIN'S PERSPEKTIV

När jag kom tillbaka till parken möttes jag direkt av mina vänner och dom såg inte så glada ut.
-Vafan, varför drog du bara? Sa Chaz surt.
-Men jag fixade en sak bara.. Svarade jag men Ryan började skratta.
-Och det ska man tro på? Du sprang ju helt plötsligt bara iväg för att du såg Jason och Liam och deras kompisar. Säg bara vad du gjorde? Sa han och satte armarna i kors.
-Exakt, varför ljuga för sina polare? Sa Christian som såg ut som en liten barnunge bredvid Ryan.
Jag suckade och ryckte på axlarna, jag visste att dom skulle bli ännu surare nu.
-Jag träffade Noelle.
-Men ge dej! Stönade Ryan surt fram.
-Dissade du oss för henne? Du gillar verkligen henne eller något. Sa Chaz.
Alla mina vänner hade samlat sej som en grupp mot mej och Ryan, Chaz och Christian stod längst fram.

-Asså vi är bara kompisar. Och om jag hade gillat henne, vad är det för fel med det? Sa jag surt och spände blicken i mina vänners ögon. Chaz tänkte precis tjafsa tillbaka men Ryan avbröt honom.
-Men sluta nu! Nu kör vi basket istället! Comon!
Han slog till mej lite lätt på armen och jag slog tillbaka och sedan sprang vi skrattandes till basketplanen.

NOELLE'S PERSPEKTIV

När jag kom hem möttes jag utav gap och skrik. Jag kollade in i köket och där stod mamma med tårar i ögonen medan Denver fortsatte skrika. Även fast Denver hade sett mej fortsatte han skrika och mamma kollade surt på mej.
-Noelle, gå in på ditt rum! Varför står du här och tittar? Jag svarade inte utan gick direkt in på mitt rum. Jag slängde mej i sängen och kände en tår rinna nerför min kind. Jag blev alltid känslig när mamma talade surt och otrevligt mot mej. Varför kan hon inte bara vara glad och krama mej när jag kommer hem? Så som det var när vi bodde i New York..

Nästa morgon var jag tvungen att springa till skolbussen för att hinna till skolan. När jag kom fram till skolan såg jag Justin och hans vänner stå vid sina skåp. Justin märkte mej knappt när jag öppnade mitt skåp som faktiskt nästan är bredvid hans. På lektionerna pratade jag och Justin men på rasterna hann vi knappt titta åt varandras håll. Skoldagen gick ganska snabbt och när jag skulle gå till mitt skåp kände jag hur någon knuffade mej bakifrån. Jag vände mej om och där stod Cloe och skrattade.
-Varför gjorde du sådär? Snäste jag fram.
-Men vadårå? Se till att inte ta upp hela vägen, din feta kossa.
Hon slängde med sitt blonda hår och gick sedan därifrån.

Jag kollade osäkert ner på mina ben. Fan! Jag som precis hade kommit över den där "du är fet" grejen sen New York. Efter att jag och mina vänner blev ovänner började dom kalla mej fet och en massa saker. Det tog ett tag att komma över faktiskt men nu kom alla minnena tillbaka och jag kände hur det började darra i händerna på mej.

Jag svalde ner klumpen i min hals och låste upp mitt skåp och gick sedan till nästa lektion.

JUSTIN'S PERSPEKTIV

När nästa lektion började och Noelle kom in i klassrummet såg hon väldigt ledsen ut. Hon hade tryckt böckerna hårt mot sitt bröst och såg ut att försöka dölja sin mage. Hon hade även dragit ner tröjan överdrivet långt för att täcka sina ben. Jag kollade oroligt på henne när hon satte sej bredvid mej.

-Hur är det? Frågade jag.
-Det är bara bra. Svarade hon och såg ut att pressa fram ett leende.

Vi pratade inte så mycket mer på den lektionen och inte på dom kommande dagarna heller. Jag hade hela tiden fullt upp med mina vänner, varje dag gjorde vi något roligt och var ute väldigt sent. Men vi smsade då och då, och jag märkte hela tiden hur ledsnare hon blev för varje dag. Jag vill verkligen räcka ut min hand och hjälpa henne men jag hinner aldrig. Jag hade även börjat umgås mer med Cloe men jag hade fortfarande inte ändrat mina åsikter om henne. Hon är fortfarande ego och klängig, men hon har bättrat på sej iallafall.

NOELLE'S PERSPEKTIV

Dagarna rullade på och bråken hemma blev bara värre och värre. Mamma hade till och med blivit slagen av Denver en gång och jag kommer fortfarande inte glömma hur det rös till i hela kroppen när jag såg hennes blodiga näsa. Alla de här bråken ledde också till att jag inte fick någon sömn, men det var jag van vid. Men det hade inte hänt på ganska länge nu. Cloe hade även börjat kalla mej fet, puttat till mej och skrivit en massa saker mit skåp. Det ledde till att jag började stå framför spegeln varenda kväll och kolla på min kropp. Alla mina vänners och Cloe's röster ekade i mitt huvud och varje gång slutade det med att jag somnade i tårar som aldrig vill ta slut.

Är jag fet? När jag ser mej själv i spegeln kan jag inte avgöra det. Men när jag hör deras röster eka i mitt huvud så förvandlas min kropp till något fult, något smutsigt som jag inte vill ha, som ingen vill ha.

Den där lyckan jag hade känt för bara några dagar hade börjat försvinna och jag kände mej verkligen ful, fet och ensam. Jag hade ingen att prata med nu när jag verkligen behövde det. Jag vill verkligen gå fram till Justin när jag ser honom i skolan men något hindrar mej alltid. Hans vänner. Jag klarar inte det här mer, jag måste få prata med Justin, åtminstone få ha honom nära mej. Bara en kram, bara en, det räcker..

Fredag, idag är det fredag. Sedan slutar vi skolan och det blir helg. Jag vet inte vad som är värst. Att få vara hemma hela helgen och lyssna på mammas och Denvers bråk eller att bli trakasserad hela veckan i skolan av Cloe? Jag satte mej på min plats och Justin satte sej bredvid mej. Jag kände hans ögon söka efter mina men jag täckte mitt ansikte med mitt hår och kollade ner i bänken. Jag ville inte visa mitt ansikte, det var så fult och slitet..

Jag stelnade plötsligt till och mitt hjärta började dunka hårt i min bröstkorg. Jason och Liam!
Jag kollade ut ur fönstret och såg hur Jason och Liam var påväg in i skolan. Mitt hjärta dunkade ännu fortare och jag kollade hjälplöst upp på Justin som antagligen också hade sett dom. Han skulle precis säga något men då öppnades klassrums dörren och in kom Jason och Liam.....



LOVE OF MY LIFE - chapter 16

Dom gillar inte mej och jag gillar inte dom. Och om jag skulle åka med så skulle ändå alla vara taskiga, jag och Justin får väl umgås någon annan dag när han har tid...





JUSTIN'S PERSPEKTV

Efter skolan körde jag mina vänner direkt till parken för att spela basket. Jag kunde fortfarande inte sluta tänka på hur ledsen Noelle såg ut när hon såg att jag hade mina vänner i bilen. Det var ju meningen att jag skulle köra henne hem, precis som alla andra gånger..

När vi var framme var det redan en massa folk vid basketplanen. Som vanligt hade någon tagit med sej en stor stereo som stod ståendes vid sidan om planen. Musiken dunkade högt och när dom andra såg mej och mina vänner komma mötte dom oss genast med high fives, leenden och skratt. Now it's time to show em what I got!

Vi delade in oss i lag. Ryan, Chaz och Christian kom inte i mitt lag så nu måste jag verkligen vinna över dom! Vi började spela och jag sprang hela tiden över planen och väntade på att någon skulle passa mej.

-EY PASSA! Skrek jag när jag stod vid moståndarnas basketkorg. Jag fick en passning och jag dribblade förbi både Chaz och Ryan när dom kom emot mej. Jag tog sats och dunkade sedan bollen i korgen! AH YEAH!

-YEEEEES! Skrek alla i mitt lag och sprang fram till mej. Ryan, Chaz och Christian kollade kaxigt på mej och jag ryckte på axlarna och sedan var matchen gång igen. Vi körde ett riktigt långt tag och tillslut orkade jag inte mer. Svetten rann nerför min rygg och andades tungt, jag satte mej på bänken och drog upp min mobil och bestämde mej för att smsa Noelle.

"Hey Noelle! Vad gör du? Förlåt för att jag inte skjutsade hem dej förut.. :/" Skrev jag och fick tillbaka ett sms efter någon minut.
"Hej Justin. Jag är ute och går lite. Orkade inte sitta hemma.. Det gör inget, hehe! :)" Skrev hon tillbaka och jag log.

"Så vart är du nånstans?"
"Jag är nästan vid parken där ni är. Ska köpa glass i kiosken du vet, haha!"
"Låter goooott! Ska spela nu igen, smsar senare!"

Jag la ner mobilen och sprang tillbaka till basketplanen. Vi körde i 10 minuter men plötsligt stelnade jag till. Jag såg hur Jason, Liam och deras två andra kompisar var påväg ut från parken och dom var påväg mot det hållet Noelle är. Nejnejnej! Tänk så skulle dom springa in henne och göra något? Dom såg ju ut att ha något pågång eftersom dom alla hade luvor. Jag bestämde mej för att springa efter dom, mina vänner ropade efter mej men jag fortsatte springa. När jag var ute ur parken och hade sprungit åt det hållet dom hade gått kunde jag inte se dom någonstans. Kanske hade dom redan kommit fram till kiosken där Noelle är? Jag kände hur hjärtat dunkade inne i min bröstkorg och jag sprang ännu fortare. När jag var framme vid kiosken var varken Noelle eller Jason och hans kompisar där. Fan! Tänk så hade dom tagit med henne nånstans?

Jag fortsatte springa lite till men stannade plötsligt till när jag hörde någon röra sej bakom en buske. Jag gick sakta dit och precis när jag tänkte kolla bakom busken ramlade jag över någon.
-AHH HJÄLP!! Hörde jag personen skrika och försökte få bort mej. Jag låg fortfarande över personen och när jag vände på huvudet möttes jag av Noelles chockade ansikte, sedan började hon skratta. Jag tänkte väl att jag kände igen hennes röst! Det här vara bara så random att jag också började skratta.

NOELLE'S PERSPEKTIV

När Justin hade slutat smsa mej var jag nästan framme vid kiosken. Men helt plötsligt märkte jag hur Jason, Liam och deras två andra kompisar kom emot mej. Mitt hjärta började dunka oerhört snabbt och mina händer blev alldeles svettiga! Hade dom sett mej? Tänk så skulle dom göra något mot mej?

Jag kollade runt om mej och sprang sedan det snabbaste jag kunde ifrån kiosken och dök ner bakom närmsta buske. Snälla, låt dom inte hitta mej!! Jag slöt ögonen och hörde hela tiden hur deras steg kom närmre och närmre. Jag slöt ögonen och håll hört i gräset för att inte börja gråta. Helt plötsligt känner jag hur någon ramlar hårt över mej. Det måste vara Jason och hans vänner! Dom har hittat mej, NEJ!!

-AHH HJÄLP!! Skrek jag det högsta jag kunde och kände hur hela min kropp skakade. Helt plötsligt möts jag av.. Justins förvånade ansikte, jag kollade chockat på honom och började sedan skratta! Det var bara Justin.. TACK GUD! Justin låg fortfarande alldeles stel på mej och han började också skratta. Vad gjorde Justin här egentligen?!

-Justin.. Kan du typ resa dej upp? Sa jag när jag återhämtat mej från dom häftiga skrattattackerna.
-Oh Just det ja! Sorry. Sa han och reste sej försiktigt upp från mej. Sedan sträckte han ut en hand och hjälpte mej upp.

-Noelle, vad gjorde du bakom busken? Frågade Justin plötsligt mej när vi hade kommit ut på vägen.
-Asså.. hehe... Jag gömde mej för Jason och dom. Sa jag generat.
Justin tänkte precis säga något men jag avbröt honom.
-Vad gör du själv här förresten? Var det typ en ren slump att du bara ramlade över mej sådär? Sa jag och började skratta igen.
-Jo.. Asså jag såg Jason och dom gå mot kiosken och jag sprang efter för jag tänkte.. Ja, att det kanske skulle hända något mellan er. Och när jag var framme vid kiosken var ingen utav er där och då hörde jag hur det rörde sej bakom en buske och då kollade jag bakom den, och helt plötsligt ramlar jag över dej. Sa Justin och började skratta igen när han sa det sista.

Jag kunde inte sluta le. Hade han sprungit hit och tittat efter mej? Gud vad gulligt!
-Jag är glad över att det var du, alltså som hittade mej. Sa jag och log stort mot Justin.
 -Jag med.. Alltså, jag har typ saknat.. Ah att få vara med dej.. Sa han generat och kollade ner i marken.
Jag kände hur mina kinder färgades röda och jag kunde inte sluta le. Hur kan man vara så söt och charmig som Justin är? Jag trodde aldrig jag skulle falla för någon igen efter allt det där som hände i New york, och speciellt inte för någon som Justin..

-Jag med. Sa jag mjukt och vi båda stannade framför varandra och kollade in i varandras ögon.
-Jag är så ledsen över att jag inte vart med dej så mycket, alltså idag i skolan och så. Sa Justin och jag drunknade nästan i hans ögon. Dom där ögonen som har något speciellt i sej..
-Allvarligt. Det är ok.. Tänk inte på det! Sa jag och Justin log till svar och sedan började vi gå igen.

JUSTIN'S PERSPEKTIV

När vi nästan var framme vid parken fick Noelle ett sms. Hon var tvungen att komma hem.
Jag kände hur jag genast blev lite ledsen, jag hade gärna viljat vara med henne mer..
-Jag kan skjutsa hem dej. Sa jag sedan snabbt och Noelle nickade.
-Tack Justin! Du är verkligen bäst!
Jag blinkade flirtigt mot henne och hon skrattade. Sedan satte vi oss i min bil och 15 minuter senare var vi framme.

-Så.. Vi ses imorn? Sa jag glatt när Noelle precis skulle gå ut från bilen.
-Absolut! Sa hon och kramade om mej. Hennes armar kändes så sköna om min rygg och som vanligt luktade hennes hår himmelskt gott. Vi släppte varandra och jag kollade som förälskat in i hennes vackra ögon.
-Hejdå Justin!
-Hejdå Noelle!

Hon öppnade dörren och gick ut. Jag tittade hela tiden efter henne tills hon försvann in i porten. Jag måste bara säga det.. Hon har en grymt snygg rumpa! Kom igen jag är faktiskt kille, haha. Jag skrattade för mej själv och körde sedan tillbaka mot parken där mina vänner antagligen väntade på mej...


-----------------------------------------------------------------------

KOMMENTERA ;)







LOVE OF MY LIFE - del 15

-Inte för att vara taskig eller så men, Justin måste liksom umgås med oss också, Sa Ryan och alla nickade.
-Men vi får väl se till då att Justin håller sej borta från Noelle. Varje gång vi ser honom gå till henne går vi till honom först, ok? Sa jag bestämt och alla nickade genast.
-Och se till att han inte umgås med henne hemma heller, Sa jag till Ryan och han nickade.
Jag log nöjt och gick sedan iväg med mina kompisar.

Det här verkar allt lösa sej ändå och Justin kommer bli min igen så småningom..



NOELLE'S PERSPEKTIV

Jag hade svårt att sova den natten, och inte pågrund av det vanliga dåliga. Nej, för att jag kände mej pigg, lycklig och behövd. Jag känner mej behövd och betydelsefull av Justin, han är den första på väldigt länge som verkligen bryr sej om mej. Men sen finns det också en känsla som jag riktigt inte kan förklara. Jag tror jag är kär.. I Justin!

Nästa morgon hämtade Justin upp mej i sin Range Rover igen. Han log som vanligt sitt söta leende mot mej och vi lyssnade på musik medans vi körde mot skolan.
-Jag hade väldigt kul igår, Sa Justin glatt.
-Jag med, Sa jag och log.
Justin log tillbaka och sedan blev vi tysta igen. När vi var framme vid skolan parkerade han bilen och vi gick ut. När vi var inne i skolan möttes vi snabbt av Ryan, Chaz, Christian och några andra.
-Hey Justin! Du måste se det här, det är skit coolt, Sa Ryan och tog fram sin mobil. Han drog med sej Justin och dom andra gick efter. Justin vände sej hela tiden om och kollade på mej medans Ryan höll i hans arm. Jag skakade på huvudet och gick istället till mitt skåp.

Justin kom sedan tillbaka när första lektion började och fortfarande med Ryan och dom andra med sej. Jag gick in i klassrummet och satte mej på min plats och Justin satte sej bredvid mej.
-Förlåt för att jag bara lämnade dej sådär men Ryan ville visa något på sin mobil, Sa han när läraren vände ryggen. Jag gav honom ett leende och skakade på huvudet.
-Du behöver inte säga förlåt för något. Det är ju klart dina vänner vill va med dej också.
-Jo det är ju klart men ändå..

Justin blev genast tyst när läraren kollade strängt på oss. Vi båda suckade och började jobba igen.

När lektionen var slut gick jag och Justin ut tillsammans till våra skåp. Plötsligt känner vi hur någon tränger sej genom oss och det är ingen mindre än.. Cloe. Jag suckade och Cloe tog tag i Justins arm och log det där söta och oskyldiga leendet som egentligen bara lyser falskhet.



JUSTIN'S PERSPEKTIV

-Hej Justin! Sa Cloe glatt och höll mjukt men ändå bestämt i min arm.
-Hej, Svarade jag dystert och försökte komma ur hennes grepp för att komma till mitt skåp.
-Jo, jag undrar om du skulle kunna komma hem till mej någon dag och fixa min garderob. Alltså ena dörren har typ gått sönder och jag vet ju att du är ganska bra på sånt. Så vad säger du? Sa hon och drog med mej bort från Noelle.

-Eh.. Tror inte det, Sa jag osäkert. Jag fattade helt enkelt inte vad hon håller på med? För inte så längesen hade jag dissat henne och nu verkar hon helt ha glömt bort det. Det är inte like Cloe..
-Jaja, du gör som du vill. Iallafall, där borta är Ryan och dom. Vi går dit! Sa Cloe snabbt och drog med mej bort till dom. Dom alla mötte mej med stora leenden och alla verkade hela tiden ha något viktigt att säga. Har dom saknat mej eller vad är grejen? Oh well.. Jag har saknat dom med. Det var ju typ en vecka sen jag var med dom på riktigt som nu. Men jag är van vid det, jag har ju liksom vart borta från dom hur länge som helslt annars. När jag har vart på konserter, turneér och sånt.

Lektionerna gick och varje rast så var jag med mina vänner, då och då kunde jag se Noelle gå ensam i korridorerna. Varje gång jag försökte gå fram till henne skulle mina vänner alltid visa mej något eller så gick vi bara iväg. Klart jag känner mej taskig men kanske är det lika taskigt mot mina vänner också? Liksom jag sket i dom också när jag var med Noelle. Men dom har ju varandra, Noelle har ingen, bara mej, och nu är jag inte med henne..

Äntligen, det var dags för lunch! Min mage kurrade och nu kanske jag äntligen kunde få vara med Noelle? Jag skyndade mej fram till Noelle medans hon gick till sitt skåp.
-Noelle! Ska vi äta tillsammans? Frågade jag och hon vände sej snabbt om mot mej.
-Ah visst. Men är du säker på att du inte ska äta med dina vänner? Sa hon osäkert medans hon öppnade sitt skåp.
-Nejdå. Jag vill äta med dej. Kom nu!

Hon gav mej ett leende och sedan gick vi till matsalen. Jag hade fortfarande inte sett till mina vänner än och vi satte oss vid ett bord. Noelle kollade osäkert på sin mat och petade i den då och då.
-Typiskt att det ska vara äcklig mat när man är riktigt hungrig, Sa hon surt för sej själv.
-Jag vet! Men jag är så hungrig att jag inte ens bryr mej, hahaha, Sa jag och skrattade lite.
Hon log och sen tystnade jag igen.
-Asså jag känner mej så taskig. Det känns inte bra att se dej gå i korridorerna helt ensam. Jag vill verkligen gå fram till dej men det känns som att mina vänner bara stoppar mej varje gång.. Sa jag sorgset men Noelle suckade bara.
-Asså det är okej, Justin. Du ska inte behöva känna dej taskig. Du kan ju inte vara med mej hela tiden, det är ju klart dina vänner vill va med dej också. Speciellt nu när du har börjat i deras skola och allt, Sa hon mjukt.

Jag log stort. Jag älskar hur hon förstår och inte blir ledsen eller sur. Hon är så fin.. Så äkta..
-Och ja, jag är ju van vid att vara ensam. Inget märkvärdigt med det, Sa hon plötsligt och skrattade lågt.
-Men jag vill inte att du ska vara ensam. Men vill du träffas efter sko.. Jag blev avbruten av att stolarna vid vårat bord drogs ut och ner satte sej Ryan, Chaz, Christian, Cloe och två andra killar vid namn Alex och Drake.

-Hey, Justin! Är maten god eller? Frågade Ryan.
-Tja, nja sådär.
-Ey, hänger du med och spelar basket efter skolan? Typ alla ska vara där, du vet i parken, Sa Chaz och väntade på mitt svar. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga. Egentligen ville jag vara med Noelle och helt ärligt så tänkte jag fråga henne men nu så hann jag ju inte. Skitsamma, jag kan väl hänga med och spela basket då. Det var ju ett tag sen jag spelade basket "with my boys" haha. Jag måste verkligen visa mina skills och vinna över dom, hehe.
-Sure! Sa jag glatt och Chaz gav mej en high five.
-That's what I'm talking about! Sa Ryan glatt och jag log tillbaka.
Jag märkte knappt att Noelle fortfarande satt kvar. Jag kollade osäkert på henne och jag kunde se att hon såg besvärad ut. Då kom jag på att jag kunde ju ta med henne när vi spelar basket.
-Ey Noelle. Vill du hänga med och spela basket sen? Frågade jag och hon kollade osäkert på mej.
-Nej, Sa hon tyst och drog ut sin stol och lämnade sin mat. Sedan gick hon ut ur matsalen utan att säga ett ord.

Fan.. Blev hon sur? Ledsen? Eller vadå? Jag ryckte på axlarna och Cloe log elakt.
-Fan vad skönt att hon gick! Sa hon och skrattade.
-Eller hur, hur orkar du ens med henne? Frågade Christian mej.
-Vadå? Hon är jätte rolig att vara med. Varför är ni så taskiga? Jag fattar fan inte.. Sa jag surt men Ryan klappade mej på axeln.
-Skitsamma Bieber. Kom vi drar!

NOELLE'S PERSPEKTIV

Varför var Cloe och dom andra tvugna att komma precis när Justin skulle fråga mej något? Åh, så jobbiga är dom..
Nu tror säkert Justin att jag är sur på honom men det är jag inte. Jag ville bara inte sitta tillsammans med idioterna han har till vänner. Hoppas han förstod det för det finns ingen anledning till att vara sur på honom.

Dom sista lektionerna gick snabbt, för då hade jag en glad Justin bredvid mej men inte rasterna, för då var jag alldeles ensam. Jag berättade för honom att jag inte var sur som han verkade ha trott att jag var. När skolan var slut gick jag mot skolbussen, det var ju egentligen meningen att jag skulle åka hem med Justin, men när jag gick förbi hans bil var den full av hans vänner. Egentligen vill jag åka och spela basket tillsammans med Justin men inte när hans vänner är med, och speciellt inte när Cloe är med..

Dom gillar inte mej och jag gillar inte dom. Och om jag skulle åka med så skulle ändå alla vara taskiga, jag och Justin får väl umgås någon annan dag när han har tid...


------------------------------------

Hmm.. Men kommer Justin nånsin få tid för att vara med Noelle?

Förlåt för dålig uppdatering allihopa men jag har verkligen inte orkat skriva.
Tyckte inte ens det var kul att skriva den här delen, och jag brukar tycka det är kul att skriva på bloggen.
Har inte vart på "skriv-humör" dom senaste dagarna och jag har brist på fantasi. Vilket leder till dålig uppdatering och usla delar. Men det löser sej nog.. :) Kul att ni fortfarande läser och kommenterar fast jag inte uppdaterar mycket! TACK!

KOMMENTERA! :)










LOVE OF MY LIFE - chapter 14

Strålarna sprutade starkt mot oss och Noelle började tjuta av skratt, jag klev av henne och började också skratta. Jag sträckte ut min ena hand och hjälpte henne upp och sedan sprang vi tillsammans hand i hand bort från vattenspridarna....



NOELLE'S PERSPEKTIV

När vi hade sprungit ifrån vattenspridarna släppte jag Justins hand och vi satte oss på en bänk och andades ut.
Jag kunde fortfarande inte fatta det! Kysstes nästan jag och Justin? Jag kunde inte sluta tänka på hur han kollade in i mina ögon, hur han slickade sej om läpparna och böjde sej sakta ner mot mina läppar, det var då jag slöt ögonen. Det var då jag bara väntade på att få känna hans läppar mot mina..

Jag log stort för mej själv och märkte knappt hur blöt jag egentligen var efter allt vatten vi hade fått på oss.
-Haha det där var kul! Eller vad säger du? Sa Justin plötsligt och jag vände mej om mot honom.
Hans hår var blött och jag såg rakt igenom hans vita t-shirt. Jag visste inte riktigt vart jag skulle stirra, på hans synliga sex-pack eller hans vackra ögon?

Jag kollade in i hans ögon och skrattade.
-Hahaha ja! Men nu är vi ju jätte blöta! Sa jag och började skratta ännu mer.
Justin tittade flirtigt på mej och bet sej i läppen.
-Jag gillar när du är blöt.. Eller, ah.. Haha, han skrattade generat och jag såg på honom att han inte alls tänkte sej för innan han sa det där. Men det gjorde inget, det var faktiskt gulligt på något sätt.

Jag skrattade generat tillbaka och sedan satt vi alldeles tysta. Solen lös fortfarande riktigt starkt och Justin ställde sej plötsligt upp. Mina ögon blev som klistfastrade på hans mage igen även fast jag inte ville. Jag är ju inte direkt sån.. Haha. Och det blev bara ännu värre när Justin drog sina fingrar genom sitt blöta hår och log sådär flirtigt mot mej. Jag skakade på huvudet och log sedan tillbaka. Varför får han mej att bli sån här?

-Hänger du med och lägger dej på gräsmattan? Mitt speciella sätt på att torka du vet, Sa Justin och blinkade.
-Haha ok! Sa jag och tillsammans gick vi till den torra delen av gräsmattan och la oss ner.

JUSTIN'S PERSPEKTIV

Jag kunde inte låta bli att titta på Noelles ansikte som lös i solen medans vi låg ner på gräset.
Hon blundade och såg så vacker ut, hennes ögonfransar var så vackert mörka och långa. Jag har alltid tyckt om tjejer med långa och mörka ögonfransar, det är så fint. Tänk att få kyssa henne nu, det skulle vara perfekt.

Fan att den första kyssen blev förstörd.. Det hade ju blivit perfekt om inte vattenspridarna hade satts på. Eller ok, nästan perfekt, vi båda hade ju glass i ansiktet trots allt. Jag flyttade mej lite närmare Noelle och nu kunde jag höra hennes andetag. Hon hade fortfarande inte märkt hur nära jag var henne, men plötsligt öppnade hon ögonen och vände sej om mot mej. Hon log stort och våra ansikten var bara några centimeter från varandras, men det verkade hon inte ha något emot. Jag kollade in i hennes vackra ögon och utan att ens tänka mej för sträckte jag ut min ena hand och strök hennes hår bakom örat. Hon fnissade generat och kollade ner men sen kollade hon upp igen i mina ögon.

-Du har väldigt fina ögon.. Sa jag och nästan drunknade i hennes choklad bruna ögon.
Hennes ansikte sken upp och hon började fnissa igen. Det var så fint att få se henne såhär glad.
-Tack Justin.. Men har du inte tänkt på att vi typ har samma ögonfärg? Sa hon och kollade djupt i mina ögon.
-Jag vet.. Men dina är verkligen vackra.. Sa jag mjukt och hon log till svar.

Plötsligt ringde min mobil men jag reagerade knappt. Jag kollade fortfarande in i Noelles ögon och hon började skratta.
-Justin, din mobil ringer!
Jag ryckte till och skrattade generat.
-Just det ja, hehehehhee.
Jag drog upp min mobil ur fickan och det stod mamma på displayen.
-Hej mamma, Sa jag glatt och satte mej upp.
-Hej Justin! Vart är du? Du kom aldrig hem efter skolan och maten är förresten klar.
-Jaha, men jag är med en kompis. Jag kommer snart hem!
-Ok, hejdå så länge!
-Hejdå.

Jag la på och kollade sedan ner på mina kläder. Till min förvånad hade jag redan torkat utan att ens ha märkt något. Kanske var jag alldeles för inne i Noelles distraherande ögon. Hela hon är distraherande.. Jag vände mej om mot Noelle som hade satt sej upp och hon hade också torkat. Hon slängde försiktigt med håret och märkte sedan att jag tittade på henne. Hon log generat och väntade på att jag skulle säga något.

-Just det ja, mamma ringde. Jag ska hem snart.
-Ok, men vi börjar gå tillbaka till din bil då, Sa hon och tillsammans gick vi till min bil.
Vi satte oss i bilen och jag började köra hem henne. När vi var framme vid hennes hus och hon skulle gå ut ur bilen satt vi och stirrade extra länge på varandra. Hon kollade generat bort och vände sej sedan om mot mej igen. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra.. Ge henne en kram.. eller kanske en liten puss?

-Men vi ses väl imorn då, Sa Noelle plötsligt och tänkte precis öppna bildörren.
-En kram kan man väl få? Sa jag och skrattade och hon log stort.
Jag öppnade mina armar mot henne och la dom runt om henne och andades in hennes speciella doft.
Jag ville aldrig släppa henne, jag vill ha henne hos mej föralltid. Bara jag och hon..

-Det är bara att ringa mej om det blir problem, Halvviskade jag i hennes öra och hon kramade om mej hårdare.
-Tack Justin. Du är bäst.. Halvviskade hon blygt tillbaka och släppte mej sedan. Vi kollade på varandra en sista gång och sedan öppnade hon bildörren och gick ut...

CLOE'S PERSPEKTIV - NÄSTA DAG I SKOLAN

Jag kunde inte ljuga, jag är verkligen hur avunsjuk som helst på Justin och Noelle.
Jag klarar inte se dom gå tillsammans i korridorerna, jag klarar inte se dom ge dom där hemlighetsfulla leenderna till varandra, jag klarar inte se dom tillsammans alls! Och helt ärligt så förstår jag varför Justin gillar Noelle. Hon är faktiskt söt, har en fin kropp, och helt enkelt mer speciell än jag. Så här får det bara inte gå till, Justin ska ju va med mej?

Jag gick till mina vänner och föreslog lite grejer vi kunde göra så att Justin ska sluta umgås med Noelle. Dom gick såklart med på det, och nu ska vi bara berätta det till andra i klassen och skolan, dom kommer säkert också gå med på det. Vi gick och snackade med Ryan, Chaz, Christian och en massa andra och dom gick också med på det.

-Inte för att vara taskig eller så men, Justin måste liksom umgås med oss också, Sa Ryan och alla nickade.
-Men vi får väl se till då att Justin håller sej borta från Noelle. Varje gång vi ser honom gå till henne går vi till honom först, ok? Sa jag bestämt och alla nickade genast.
-Och se till att han inte umgås med henne hemma heller, Sa jag till Ryan och han nickade.
Jag log nöjt och gick sedan iväg med mina kompisar.

Det här verkar allt lösa sej ändå och Justin kommer bli min igen så småningom..

-----------------------------------------

OH NO!? Kommer Cloe hinna förstöra mellan Justin och Noelle innan det inte ens har hunnit bli något mellan dom?
Vi får väl se.. ;) KOMMENTERA!!










RSS 2.0