LOVE OF MY LIFE - chapter 23

-Hejdå Justin! Sa jag och öppnade bildörren.
-Smsar dej senare! Hejdå! Svarade han och log hemlighetsfullt. Jag log tillbaka och stängde sedan bildörren.


Låten dom dansade till. Lyssna medans du läser om du vill :)

NOELLE'S PERSPEKTIV

När jag kom hem satt mamma vid köksbordet och pratade med någon i telefonen och hon lät väldigt upprörd. När hon la på sa hon åt mej att sätta mej vid köksbordet. Jag suckade och gjorde som hon sa.

-Vad fan håller du på med egentligen? Din lärare ringde nyss och sa att du hade fått IG på nästan varje prov dom två senaste månaderna, och även att du har skolkat ganska mycket från en del lektioner.

Mamma kollade på mej med en sur blick och jag suckade. Jasså, bryr hon sej?
-Det har inte bara vart dom två senaste månaderna.. Sa jag tyst och kollade ner i bordet.
-Vad sa du? Frågade hon argt.
-Det har inte bara vart dom två senaste månaderna! Sa jag högt och tydligt.
-Jag förstår mej inte på dej! Du skiter i allt! I ALLT! Vad ska det bli av dej egentligen? Om du fortsätter såhär, vad kommer du bli då? Du måste göra ditt bästa i skolan fattar du väl? Röt hon fram men jag kollade bara åt ett annat håll. Ja, mamma, så tänkte jag också i början, men nu skiter jag i vilket. Du har rätt, jag skiter i allt och det kommer aldrig bli något av mej, tänkte jag för mej själv.

-Noelle?
-Ja.
-Åhh, du är så jäkla hopplös! Du är.. VÄRDELÖS! Sa mamma ängsligt och hon hade fått tårar i ögonen. "Värdelös". Jag svalde hårt och ställde mej snabbt upp och gick in på mitt rum. Jag slängde mej ner i sängen och tårarna var igång. Jag är värdelös, så fucking jävla värdelös!

Någon timme senare fick jag ett sms. Jag tog fram mobilen och när det stod Justin på displayen började jag att le. Jag tryckte snabbt upp hans sms och log medan jag läste det.

"Hey sunshine! Klä på dej något fint, jag kommer och hämtar upp dej om en halvtimme. Puss!"

Vad skulle vi göra? Jag var riktigt nyfiken och svarade snabbt tillbaka.

"Okej, vi ses. puss!"

Jag kollade igenom min garderob och bestämde mej för att ta på mej en svart klänning med blommor på, det blir nog bra. Jag bättrade på lite med sminket och borstade igenom håret. Och till den svarta klänningen fick det blir ett par svarta ballerinaskor. Sedan var jag klar och strax efter det fick jag ett sms av Justin. Han var utanför mej och väntade, jag sprang snabbt ner och när jag såg honom le genom bilrutan log jag stort tillbaka. Jag öppnade sedan bildörren och satte mej bredvid honom.

-Wow.. Du är jättefin! Sa Justin och log sexigt.
-Tack, och du med! Sa jag generat.
-Så vart ska vi nu då? Sa jag sedan när det blev alldeles tyst.
-Jadu.. Det får du väl se, det är inget speciellt så, men aa.. Sa Justin och skrattade.
-Ok, spännande!

Vi körde en stund och stannade sedan utanför.. bowlinghuset!
-Aha, vi ska bowla! Sa jag och började skratta.
-Yes box, fast vi ska göra något annat också.. Sa Justin lurigt och gick ut ur bilen. När jag skulle öppna min dörr så öppnade Justin den åt mej, som vanligt.

-Tack! Sa jag när jag var ute ur bilen.
-No problem! Sa Justin flirtigt och sedan gick vi in.

-Är det bara vi här? Frågade jag när vi var framme vid bowlingbanorna.
-Yep, jag har fixat för bara oss. Svarade Justin och tog ett bowlingklot.
-Coolt! Men du.. Jag är inte så bra på att bowla.
-Äh, jag lär dej! Sa Justin flirtigt och gav mej ett bowlingklot. Jag nickade och vi körde igång. Lamporna blinkade i en massa olika färger och musiken dunkade högt.

När jag skulle kasta iväg mitt klot för andra gången kände jag hur Justin smög sej upp bakom mej och la händerna på mitt bowlingklot. Jag fnissade medans Justin visade mej hur man skulle kasta.
-Så, nu har proffset lärt dej hur man gör! Sa han kaxigt och jag kastade iväg klotet och det blev faktiskt en strike.

-YES! Skrek jag och Justin gav mej en highfive.

JUSTIN'S PERSPEKTIV

När vi hade kört klart så slängde jag mej på bowlingbanan och gled på magen. Noelle skrattade nästan ihjäl sej och jag gick fram till henne.
-Now it's time for something else! Sa jag glatt och tog tag i hennes hand och led in henne i ett rum, bara för oss två. Hon kollade stort på bordet som var upplagt med mat och ljus.
-Justin.. Vad fint! Sa hon och vände sej om och kollade på mej. Jag log stolt och led henne vidare till bordet och drog ut en stol åt henne. Hon satte sej och jag satte mej mittemot henne och vi båda log mot varandra.

NOELLE'S PERSPEKTIV

Jag kunde inte fatta att Justin hade fixat det här. Det var så fint! Rummet var ganska mörkt med endast några små lampor i taket som var dämpade. Ljusen lyste vackert på bordet och maten var fint upplagd. Vi satte oss ner vid bordet och började äta av den ljuvliga maten.

-Tycker du om det? Frågade Justin medans vi åt.
-Jag älskar det! Sa jag glatt och tog en klunk ur mitt glas.
-Jag med!

Vi blev alldeles tysta igen och jag visste inte riktigt vad jag skulle säga. Jag ska inte ljuga, jag kan fortfarande inte släppa vad min mamma sa till mej, även fast jag försöker. Jag är ju ganska känslig och det är så svårt.. Jag vill inte verka frånvarande, då kommer Justin tro att jag inte gillar att vara med honom, men det gör jag, mest utav allt. Jag märkte att Justin tittade på mej och jag kollade upp på honom och gav ett leende. Han log tillbaka men jag märkte att han tittade lite konstigt på mej efteråt.

JUSTIN'S PERSPEKTIV

Jag ser att något tynger Noelle. Hon verkar inte vara så glad, helt ärligt. Kanske hon inte gillar daten jag fixade åt oss två? Eller kanske det har hänt något hemma? Noelle log mot mej och jag log tillbaka, men även fast hon ler kan jag se att hon är ledsen. Jag vill inte se henne såhär, jag vill att hon ska vara glad.

-Noelle..? Började jag lite lätt.
Hon kollade osäkert upp på mej.
-Ja.
-Hur är det egentligen? Jag ser att du är ledsen. Du kan alltid prata med mej det vet du! Sa jag och väntade på att hon skulle säga något.
-Förlåt, det var inte meningen att vara såhär på våran dejt men.. Det är inget speciellt. Jag orkar inte prata om det för ah, det är bättre om vi pratar om något annat. Sa hon och log.
-Eller så är det bättre att du berättar vad som har hänt. Sa jag bestämt och kollade in i hennes ögon.
-Men asså, det är inget speciellt, egentligen. Jag och mamma har bara tjafsat lite. Det finns inte så mycket att berätta. Sa hon och kollade tillbaka i mina ögon.
-Är det säkert att du inte vill prata om det? Sa jag mjukt.
-Ja.
-Ok, ska vi äta lite efterrätt? Sa jag och skrattade.
-Ja! Sa Noelle glatt och en kille med en bricka kom in. Han la upp efterrätten på bordet och vi började äta av den goda glassen och jordgubbarna. När vi var klara satt vi bara och kollade på varandra. Jag skulle precis säga något men då började musik spelas lågt ur högtalarna. Då fick jag en lysande idé. Jag ställde mej upp och gick fram till Noelle.

-Vill du dansa? Sa jag mjukt och räckte ut handen.
Hon kollade mej i ögonen och la sin hand i min.
-Absolut!

Jag drog försiktigt upp henne ur stolen och sedan gick i ut på golvet och vi började röra oss rytmiskt till musiken. Vi kollade hela tiden in i varandras ögon och jag började sjunga med i refrängen.

-I'll be your crying shoulder, I'll be love's suicide.

Noelle fortsatte och jag log medans hon sjöng.

-I'll be better when I'm older, I'll be the greatest fan of your life.

Vi stannade upp och kollade varandra i ögonen en sista gång. Hon log så vackert och jag flyttade sakta mitt ansikte mot hennes. Vi slöt ögonen och våra läppar möttes och det pirrade i hela kroppen. Noelle hade sina armar om min nacke och jag drog mina fingrar genom hennes lena hår. Kyssen började bli lite intensivare och jag lät mina händer falla ner och smeka hennes rygg. Vi slutade kyssas och jag öppnade ögonen. Jag möttes av hennes vackra ögon och jag kunde inte låta bli att le, hon är jävla fin. Hon hade fortfarande sina armar om min nacke och jag bara kände mej tvungen att säga det.

-Du är det finaste jag vet..


----------------------------------------

Aww.. KOMMENTERA! :)
textsnittet är konstigt jag vet, men orkade inte fixa!

Kommentarer
Postat av: Julia ♥

AAAAWWW!!! ♥ smälter som smör och har tårar i ögonen. SKITBRA :D MEEEER <3

2011-02-16 @ 21:55:57
URL: http://juliasworld.bloggplatsen.se
Postat av: ebba :) galet justin bieber fan

awwwwwwww♥♥

dom är såååååååååå söööta! :)

man blir så himla glad när man läser din novell!!



ÄLSKAR DEN ♥♥♥



SKRIV MEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!! :D

2011-02-16 @ 22:18:03
Postat av: clara

aaaaw, Låten passar perfekt in i texten och hela novellen för den delen också !! :D Du skriver gryymmmmmt braa ;);) meer!!

2011-02-16 @ 22:21:55
URL: http://claran.blogg.se/
Postat av: anna

Dom ä så sjukt söta! Älskar Noelles karaktär :)

2011-02-16 @ 22:40:34
URL: http://annawestiin.blogg
Postat av: Julia

Awww :) Sjukt bra, awesome! :)

2011-02-17 @ 09:14:38
URL: http://jjuliiiiaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

asbra

2011-02-17 @ 17:55:49
Postat av: ELMA B.

Kan du inte fixa svart bakgrund på bloggen? Ganska jobbigt med det vita.. Men skit bra annars hihi! :) xx

2011-02-17 @ 21:37:55
URL: http://jdbnovells.blogg.se/
Postat av: Anonym

om du vill ha kommentarer så måste du ju uppdatera oftare,höhö

2011-02-18 @ 07:42:50
Postat av: Sofia

SJUKT BRA! :D

2011-02-18 @ 11:25:19
URL: http://justindbstories.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0