LOVE OF MY LIFE - chapter 33

När vi var framme vid min bil satte vi oss i den och jag startade bilen och började köra hem mot Noelle...



JUSTIN'S PERSPEKTIV

Vi satt alldeles tysta hela vägen men vi tittade på varandra lite då och då och gav varandra ett varmt leénde. Jag parkerade bilen utanför Noelle och vände mej om och kollade på henne. Hon log försiktigt och jag log tillbaka och kollade sedan bort igen.

-Så.. Vill du hänga med upp eller? Frågade Noelle med glad röst och jag vände mej om mot henne igen.
-JA! Eller jag menar, ja gärna! Sa jag lite uppspelt och hon började skratta.
-Du kan ju sova över också om du vill, du vet, mamma och Dylan är ju inte hemma. La hon sedan till och jag blev ännu gladare. Jag hade verkligen längtat efter att få hålla om henne hela natten, bara jag och hon i mörkret.

-Klart jag vill! Sa jag och hon log glatt. Vi gick ur bilen och jag öppnade porten åt Noelle och hon gick in i det stora trapphuset. Jag gick in efter henne och kunde inte låta bli att hålla om henne lite lätt medans vi gick uppför trapporna.
-Värst vad du var gosig då.. Sa Noelle och kysste mej mjukt på munnen. Jag kysste tillbaka och nu stod vi utanför hennes dörr, men vi hade inte fortfarande slutat kyssas. Noelle la armarna om min nacke och jag tryckte henne mot dörren. Jag drog mina fingrar genom hennes hår och ner mot hennes hals. Kyssen blev vildare och våra tungor möttes försiktigt och varsamt. Hennes tag om min nacke blev hårdare och hon drog ena handen genom mitt hår. Jag kände hur hon plötsligt började skratta och jag avslutade kyssen medans hon försökte öppna dörren så vi kunde komma in. Hon stängde dörren efter oss och den här gången tryckte hon upp mej mot dörren och pressade sina läppar mot mina. Det kändes som om jag hade fyverkier inom mej, hon gjorde mej alldeles galen och jag kunde inte sluta le inombords.

Noelle slutade kyssa mej och jag gav henne en orolig blick. Gick vi kanske lite för långt? Noelle tog min hand i sin och led mej in till hennes rum och stängde dörren efter oss. Vi släppte varandras händer och kollade in i varandras ögon, hon är så jävla fin!

Jag kysste henne igen på munnen och strax därefter var hånglet igång igen.

NOELLE'S PERSPEKTIV

Justin kysst mej vilt och jag kysste tillbaka, våra tungor lekte med varandra och jag hade börjat andas tyngre. Jag kände hur Justins händer som nyss hade lekt i mitt hår flytta sej ner mot mina midja och dom gick hela tiden längre ner. Han la sina försiktiga händer på min rumpa och jag la mina armar om hans nacke igen. Jag smekte hans hals och rätt som det var tryckte Justin ner mej på min säng. Jag blev lite förvånad men jag fortsatte kyssen som ingenting och Justin la sej ner över mej, nästan slängde sej men fortfarande mjukt. Hans händer trevade över hela min kropp och jag kunde inte låta bli att småstöna då jag fick luft mellan dom heta kyssarna. Jag kände hur Justin drog av min tröja medans vi kysstes och slängde den på golvet och nu låg jag bara i shorts och BH. Han slutade kyssa mej och kollade ner på mej och slickade sej om läpparna. Hans fina ögon, hans läppar, åååååh!

Justins satte sina händer på mina bröst och började massera dom. Jag fnissade och kysste honom samtidigt på halsen. Hans hud är så len och hans smekningar är så mjuka och fina. Justins händer var igen över hela min kropp och hans kropp var så skön mot min. Medans han kysste mej drog jag av hans t-shirt och slängde den på golvet. Jag kollade som fastklistrat på hans vältränade och sexiga mage och bet mej i läppen. Han gav mej ett sexigt leende och sedan tryckte han ner på mej sängen igen och började kyssa mej.

Jag strök mina händer längs hans muskulösa men ändå mjuka och varma rygg medans han kysste mej på halsen, hans läppar var så mjuka och det kittlade till lite då och då. Jag kände hela tiden hur hans ståd växte mot mej genom hans shorts och jag kunde inte låta bli att fnissa lite. Jag drog försiktigt och sakta ner min hand mot hans skrev och smekte det tunna shortstyget och jag kunde klart och tydligt känna han mot min hand.

Han slutade genast kyssa min hals, slöt ögonen och släppte ut ett hest stön. Jag fortsatte smeka han där nere och hans stön blev lite högre. Jag fnissade för mej själv och kunde inte riktigt fatta hur han kunde bli alldeles till av sej av den där lilla smekningen. Men ja, jag blir ju alldeles galen av hans varma kyssar mot min hals.

Justin började kyssa mej igen och ner mot mina bröst och jag drog båda mina händer genom hans hår. Han fortsatte ner mot min mage och jag stönade i hans öra. Han slutade kyssa min mage och hans händer försökte försiktigt knäppa upp mina shorts.

Då gick det plötsligt stopp för mej och jag tryckte mina händer mot hans bröstkorg och tryckte bort honom från mej. Han satte sej ner i sängen och jag satte mej också upp. Han kollade på mej med sina ögon och jag kunde se att han var ledsen, han såg nästan lite skuldmedveten ut.

-Justin, förlåt.. Men jag kan bara inte göra det, inte än..
-Asså helvete.. Förlåt, det var inte meningen men.. Det bara blev så.. Sa Justin och la sitt ansikte i sina händer och vände sej bort från mej. Jag kollade konstigt på honom, vad var det med honom nu då? Jag kröp fram till honom och satte mej bredvid honom och drog bort hans händer så att jag kunde kolla in i hans ögon. Till min förvådnad hade han tårar i ögonen och några blöta tårar utsmetade i ansiktet.

-Gråter du? Sa jag häpet.
-Ja.. Jag vet inte varför jag gör det men.. Jag gjorde väl inget mot din vilja? Lova att jag inte gjorde det, för jag menar.. Du är ju inte redo än efter det där som hände med Dylan.. Och jag vill inte tvinga dej eller pusha dej till något du inte vill.. Förlåt om jag gjorde det.. Sa Justin sorgset och hans vackra ögon kollade in i mina och sedan bort igen. Jag la mina armar om honom och vände hans ansikte så att han kollade på mej igen.

-Justin, säg inte förlåt! Jag ville göra allt det vi nyss gjorde men jag är inte redo för att göra det än.. Det tror inte jag du heller är. Men du vet, jag har det lite svårt när det gäller sex efter allt som hände med Dylan. Jag trodde aldrig jag nånsin skulle gå såhär långt med en kille efter allt som har hänt, men med dej är det helt annorlunda. Med dej vill jag göra det och allt känns bara så bra.. Men det är bättre om vi väntar.. Sa jag och torkade bort hans tårar och kysste honom på halsen och gav honom ett leende. Han log tillbaka och kysste mej lätt på munnen.

-Ok.. Jag förstår, och jag tycker också vi ska vänta. Vi gör det när det känns rätt och det spelar ingen roll hur länge det tar, bara jag får ha dej vid min sida så är allt bra. Sa Justin och log fint. Jag kysste honom på munnen som svar och skrattade sedan lite.

-Och förresten är du nog lite känslig efter alla drinkar vi har druckit ikväll.. Det var nog därför nog därför du blev sådär känslig.. Och vet du vad? Jag ser att du behöver sova och det behöver jag med.. Så vi sover väl nu.. Sa jag och kysste honom på munnen igen.

-Hehehehhee ah.. Det låter inte helt fel. Sa Justin gäspandes och la sej ner i sängen.

JUSTIN'S PERSPEKTIV

Med Noelle känns allt så rätt och hon förstår mej alltid, vad det än handlar om. Hon är den bästa som finns och det finns INGEN som kan ta hennes plats. Noelle släckte lampan och la sej ner bredvid mej i sängen med ett nattlinne på sej. Jag la armen om henne och kollade in hennes vackra, bruna ögon. Hon log mot mej och jag kysste henne på näsan. Hon fnissade sött och sedan blev vi alldeles tysta och innan vi somnade viskade jag tyst i hennes öra.

-Jag älskar dej, Noelle..
-Jag älskar dej med, Justin..

----------------------------------------------------

Aww :D BIEBERGASM eller vadå? Hahhahaha jag vet att ni gillar det ;)

KOMMENTERA!!!


Kommentarer
Postat av: Julia

Ooooh Yes We LOVE Biebergasm!! :D

2011-03-03 @ 22:48:38
Postat av: Anonym

GAAHH i love it! kan knappt vänta tills dom faktiskt gör det ;) MEEEER <3

2011-03-03 @ 22:56:17
Postat av: ebba :) galet justin bieber fan

aww, vad söta dom är :)♥



haha BIEBERGASM, you know we LOVE it ! :D



ÄLSKAR DIN NOVELL♥

SKRIV MEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

2011-03-03 @ 22:56:30
Postat av: Justin Bieber story

SKIIIT BRA MEEER! :D:D

2011-03-03 @ 23:01:28
URL: http://ajustinbieberstory.blogg.se/
Postat av: jen

GOSH! Du är så bra på att skriva meeer! :D!



You know us all to well :P!

2011-03-03 @ 23:08:42
Postat av: Madde

Hahahahahahahahahahaha!

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!

2011-03-03 @ 23:20:46
Postat av: Emma

Hahah aaaw! sjukt söta dom är! :)

2011-03-04 @ 08:47:56
URL: http://emmawelins.blogg.se/
Postat av: Anonym

asbraaa

2011-03-04 @ 12:52:19
Postat av: Liv

Skit vad bra du skriver, jag kände tårar i ögonen när justin grät (vet ej varför) Du skriver så jäkla bra!



Ofc, we love it hehe ^^

2011-03-04 @ 13:00:37
Postat av: belieber

meer!!!! :D

2011-03-04 @ 13:48:31
Postat av: Anonym

snälla en till nuuuu!! :D :)

2011-03-04 @ 14:42:14
Postat av: Justinandjonas

OMG!! Biebergasm!!!!



Älskar när det går hett till med Justin ;)

Du är så inspirerande!

2011-03-04 @ 17:50:39
URL: http://justinandjonas.blogg.se/
Postat av: Anonym

2011-03-04 @ 20:13:08
Postat av: Camilla&Alma

oooh Biebergasm! ;D

2011-03-05 @ 12:52:46
URL: http://drewstories.blogg.se/
Postat av: Anonym

när kommer nästa

2011-03-05 @ 15:57:08
Postat av: sanna

Jag har nyss skapat en novell blogg , och chapter 1 är redan ute snälla skriv vad du tycker om den :) //Sanna (biebersstory.blogg.se)

2011-03-05 @ 16:48:25
URL: http://biebersstories.blogg.se/
Postat av: Ultrakomet

Hej alla bieber lover! Jag gillar mycket rosa tygflarn. Dom är så saftiga och pruttylviga. Ser du fågeln i skyn? Det flyger vackert under havet. Havet blänker i luften. Luften blänker på marken. Marken blänker på universum. Universum blänker på nada. Nada blänker inte alls. Ja appropå ostiga kalsongölhuvuden så sitter jag och sjunger "baby baby baby oh" Den är så hiimla svängig! Yää. grodlårshuligan blandat med t-rex klubbor!!!! HEJDÅ BIEBER FANS!<33333333333

2011-03-05 @ 17:36:20
Postat av: Julia

Jag tror jag fick något i ögat :') Och ja vi gillar biebergasm :P

Postat av: gillar ultrakommentaren

hej,någon som intresserad av länkbyte? Skulle uppskattas mycket :)

Älskar bloggen btw! :D

2011-03-05 @ 22:11:57
URL: http://thestoriesboutjb.blogg.se/
Postat av: Anonym

snälla mer!! när kommer nästa? :)

2011-03-06 @ 12:43:42
Postat av: Anonym

SÅ BRA:)

2011-03-06 @ 15:29:10
Postat av: sofie blondie schilcher

ge mig mera drama ! ;o inte så korta drama sitvationer :D läääääääääängre.

annars er novell är awesome kollar varje dag :D ge mig mera.

2011-03-06 @ 19:36:13
URL: http://sofieschilcher.blogg.se/
Postat av: Anna

uppdatera :o

2011-03-06 @ 21:05:33
URL: http://theannalife.blogg.se/
Postat av: Julia ♥

Haha, olala <33 MEEEER :D dom är så söta tsm!! ^^ ♥

2011-03-06 @ 21:59:21
URL: http://juliasworld.bloggplatsen.se
Postat av: seriösa fittla

want mord fun

2011-03-06 @ 23:53:10
Postat av: Anonym

meeeeeeereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr

2011-03-06 @ 23:55:52
Postat av: Anonym

Meerr...

Den e jätte bra!!

2011-03-07 @ 07:18:43
Postat av: Vannichis - Blogg om min vardag!

KOM IGEN,MERA!!!! :)

2011-03-07 @ 18:53:21
URL: http://vannichis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0