ME+U - chapter 75





JUSTINS PERSPEKTIV

Jag tittade på Alicia som hade satt sej bredvid mej. Hon var så fin, några hårslingor täckte hennes ansikte och hennes ögon tittade fint på mej. Hon log mot mej och jag log tillbaka. Jag hade verkligen världens finaste tjej, att jag inte har hittat henne innan?
-Så vad ska vi göra? frågade hon ivirigt.
-Vet inte, hur mycket är klockan?
-1 (på natten), shit vad tiden går snabbt, sa hon och skrattade.
-Jo men så är det ju när man har kul, sa jag och log.
-Yep! Men ändå, jag vill göra något.
-Som vadå? frågade jag.
Hon ryckte på axlarna och tittade runt i rummet.
-När kommer dina föräldrar hem?
-Hmm, typ på morgonen tror jag.
-Men tänk så kommer dom in och här ligger jag och sover med dej. Din pappa blev ju inte så glad sist, sa jag osäkert och Alicia nickade.
-Vi får väl hoppas på det bästa.
Jag hoppades verkligen inte att dom skulle hitta mej här med henne. Jag vill inte att Alicia ska råka illa ut, som sist.
-Wanna do something crazy? säger Alicia helt plötsligt och slår till mej på armen.
Jag tittar förvånat på henne. Vad har hon nu fått för sej haha? Tjejen blir ju bara galnare och galnare för varje dag. Men jag gillar det!
-Sure! sa jag och skrattade.
Hon ställde sej upp och började ta av sej sina tights. Vad höll hon på med? Skulle hon strippa för mej eller vad? Om hon skulle göra det, så gärna för mej. Hon hade fått av sej sina tights och jag lutade mej tillbaka i sängen och kollade på hennes sexiga, bleka ben. Hon drog ner linnet så det täckte hennes rumpa och kollade sedan upp på mej och skrattade.
-Och vad glor du på?
-Vad tror du? Du är ju skitsexi...
-Haha, lägg av Bieber! Kom nu! sa hon sedan och tog tag i min hand och drog upp mej från sängen.
Vi sprang nerför trapporna och nu stog vi i hallen framför dörren. Hon tittade lurigt på mej och log.
Hon öppnade dörren och jag tittade förvånat på henne. Skulle hon gå ut sådär? Barfota och bara i ett linne? Det var lite snö på marken och det hade börjat regna. Vad höll tjejen på med?
-Alicia, vad håller du på med? sa jag och skrattade.
Hon skrattade och sedan sprang hon ut i regnet och började hoppa runt längs gatan. Jag tittade chockat på henne i dörren, men kunde inte hålla mej för skratt för hon såg ut som en idiot. En sexig idiot.
Hon sträckte ut armarna och började sjunga.

"He's got something special, they way he's looking at me, I wanna get all sentimental, he's got something special.
Maybe he can be the one, He could be the one, oh oh oh, he could be the one"

Hon snurrade runt ett varv och började hoppa runt igen. Nu var hon alldeles blöt över hela kropen. Vatten flög överallt från hennes hår och henens röda linne smetade tight åt hennes kropp. Hon tittade på mej.
-KOM IGEN DÅ BIEBER! VÅGAR DU INTE KOMMA UT VA? skrek hon och skrattade.
Jag kollade runt lite för att kolla så att ingen såg oss. Jag tog av mej min T-shirt och mina strumpor, sedan tog jag ett steg och sprang ut i regnet till henne. Hon skrattade sitt söta skratt och slängde med håret. Jag sträckte ut mina armar och kramade om henne. Jag kände hennes blöta krop mot min nakna mage. Det kändes otroligt. Vi började röra oss lite lätt över gatan och hon skrattade tyst i mitt öra. Hon tog upp sitt ansikte från min hals och kollade in i mina ögon. Jag kollade in i hennes ögon och kände mej genast knäsvag. Fortfarande, fortfarande kan hon få mej knäsvag.

ALICIAS PERSPEKTIV

Det kändes otroligt att stå och kramas med Justin i regnet. Våra blöta kroppar mot varandra. Jag kollade in i hans vackra ögon, vattendroppar flöt över hans ansikte och han log lite lätt. Hans hår var så sött när det var blött. Jag sträckte fram mitt ansikte lite lätt mot hans, vi slöt ögonen och så möttes våra läppar i en försiktig blöt kyss. Jag tog ett hårt tag om hans nacke och våra tungor började leka med varandra. Han håll hårt om min midja och jag drog mina fingrar genom hans blöta hår. Egentligen var det kallt men jag kunde inte känna det. När jag var nära Justin så blev allt varmt och allt jag bara kan känna är hans kropp mot min. Han tryckte min kropp tätt emot sin och jag började smeka hans blöta kind och hals. När det tog slut så tittade vi in i varandras ögon, vi bara stog där i regnet och kollade på varandra. Han strök några hårslingor åt sidan ur mitt ansikte och log. Jag log tillbaka.
-Ska vi kanske gå in nu? Jag vill inte att du ska bli sjuk, sa han och tog tag i min hand.
Våra fötter plaskade mot den blöta asfalten medans vi gick och nu var vi inne. Det droppade vatten från mej och Justin på mattan. Jag slängde med håret överallt och det flög vatten. Han började skratta åt mej.
-Vi kanske ska gå upp och hämta handdukar? sa jag och började gå upp för trapporna.
Justin hängde genast efter mej och jag visste att han tittade in min rumpa. Varför annars skulle han gå bakom mej, haha? Jag tittade bakåt på Justin som inte ens märkte det, sedan stannade jag rakt i trappan och han flög in i mej.
-Vad var det där bra för? skrattade Justin och tog sej för näsan.
-Ja, så går det när man tittar FÖR mycket på saker, sa jag och skrattade.
Justin såg ut att bli lite generad. Vi fortsatte gå upp för trapporna. Vi gick till toaletten och hämtade varsin handduk. Jag tog snabbt av mitt linne när Justin inte såg och hängde upp det på elementet. Jag virade handduken runt om mej och satte upp håret i en knut. Justin tittade sej lite osäkert runt om.
-Vart ska jag lägga mina kläder?
Lägg dom inne i mitt rum, kom, jag hänger med dej. Jag kunde inte låta bli att kolla på hans mage. Den var så sexig, med sexpack och allt. Han märkte att jag tittade på den och skrattade.
-Haha, du ska inte säga något, du kollar ju in min mage!
Jag kollade genast upp på honom och skrattade.
-Men det är inte samma sak, din tönt! sa jag och slog till honom på armen.
När Justin skulle ta av sina jeans så vände jag mej om, jag hörde hur han började skratta.
-Varför vänder du dej om? Vill du inte se? Vi är ju ihop, sa han flirtigt.
Jag skrattade bara till svar. Egentligen ville jag se han i kalsonger, men ändå. När jag vände mej om hade Justin hängt jeansen på elementet och hade handduken virad runt sin midja. Mina ögon styrdes till hans mage igen, den var otroligt snygg. Vi bestämde oss för att gå ner och kolla på TV lite. Vi satte oss tätt bredvid varandra i soffan med handdukarna virade runt om oss. Jag la mitt huvud på hans bröstkorg och lyssnade på hans lugna hjärtslag.

JUSTINS PERSPEKTIV

Jag smekte Alicias kind som fortfarande var lite kall. TV:N var på och hon var riktigt inne i den. Jag kunde inte sluta titta på hennes vackra ansikte, hon var så fin. Jag kände hur Alicia kysste mej lite lätt med sina varma läppar på min bröstkorg och kollade sedan på TV:N igen. Jag log för mej själv och började smeka hennes nakna arm. Efter en stund kände jag hör ljudet från TV:N försvann och jag slumrade till. Jag vaknar till av att Alicia skakar min arm lite lätt.
-Ska vi gå och lägga oss nu? Jag ser att du är trött, sa hon och satte sej upp i soffan.
-OK, svarade jag och sedan började vi gå upp för trapporna till hennes rum. Jag la mej i sängen och sträckte på mej. Alicia stog vid dörröppningen.
-Jag går bara på toa, kommer snart, sa hon och gick.
Sålänge tog jag av mej min handduk och hängde den på elementet. Nu låg jag i bara mina kalsonger. Efter en stund så kom Alicia in i rummet igen. När hon såg att jag låg i kalsonger så blev hennes ögon lite större och hon stirrade. Hon hade fortfarande handduken runt om sej men nu så öppnade hon den lite lätt och sakta. Jag kunde se lite av hennes BH som var lila. Hon tog nu snabbt av sej handduken och det kändes som att mina ögon skulle ploppa ut. Hennes kropp.. den var perfekt. Den lila BH:N satt tight runt om hennes bröst och hon hade lila hotpants på sej också. Hennes mage och höfter såg perfekt mjuka ut. Jag kunde inte slita bort mina ögon från hennes kropp, det gick inte. Jag bet mej hårt i läppen och jag märkte hur hon blev lite generad och röd om kinderna. Hon skrattade sedan lite lätt och började gå mot mej för att lägga sej i sängen. Hennes bröst guppade när hon gick och jag kände att jag blev lite upphetsad. Hon släckte lampan och la sej snabbt bredvid mej och drog täcker över oss. Hon vände sej mot mej i mörkret och jag vände mej mot henne. Vi flätade våra fingrar in i varandras och jag viskade i hennes öra.
-Jag trodde inte att du kunde bli hetare än såhär, men jag hade fel.
Hon skrattade lågt.
-Och jag trodde inte att du kunde bli snyggare än såhär, men jag hade också fel.
Vi kysstes lite lätt som sedan ledde til hångel. Mina händer åkte automatiskt upp till hennes bröst. Jag började massera dom mjukt och försikigt och hon verkade gilla det. Jag hörde hur hon stönade i mitt öra.
Det fick mej att bli ännu mer upphetsad och nu hade jag fått stånd. Hennes ena hand åkte upp och ner för min mage, hennes hand råkade åka för långt ner och den nuddade min snopp. Jag stönade till och tog ett hårdare tag om hennes bröst. Jag visste inte hur länge till jag skulle klara det här. Jag ville så gärna ha henne men det kändes inte rätt än på något sätt. Vi började hångla igen ett tag ända tills hon avbröt det hela.
-Justin.. viskade hon andfått.
-Ja.. viskade jag tillbaka.
-Jag känner mej inte redo än men ändå så gör jag det, sa han och höll fingrarna i mitt hår.
-Jag förstår.. jag känner typ likadant. Men det kommer, när vi båda vill på riktigt. Jag älskar dej Alicia..

ALICIAS PERSPEKTIV

Wow.. Det som hände nyss fick mej att bli upphetsad. Jag ville gärna ha honom men på något sätt kändes det inte rätt än. Men han har nog rätt, det kommer utav sej självt. Jag vet att han är den rätta killen att göra det med. Han bara är det. Och det kändes inte ens konstigt att visa mej i underkläder för honom. Det kanske var liiite pinsamt men jag skulle lätt kunna göra om det. Och aldrig hade jag trott att han skulle vara så.. stor där nere. Han fick mej verkligen att bli upphetsad och jag gillade det. Jag strök mina fingrar genom hans hår en sista gång.
-Jag älskar dej med Justin, mer än allt annat, det är du och jag föralltid, viskade jag.
-Alltid, alltid, viskade han tyst i mitt öra och sen blev det alldeles tyst.
Jag skulle precis säga något men då märkte jag att han sov. Jag kunde höra hans djupa andetag och som vanligt sov han med öppen mun. Jag skrattade tyst för mej själv och kysste honom mjukt på kinden. Han behövde få sova, min lilla älskling behövde få sova....

-------------------------------------------------

Aww :D Jag vet att det är många som vill att dom ska "det där" tillsammans , och ja det ska dom ;) Vänta bara liiiiiiiiite till , haha.
KOMMENTERA


Kommentarer
Postat av: EMelie

meer!! :D

2010-12-06 @ 22:29:58
Postat av: Anna

aww, haha :D

2010-12-06 @ 22:38:12
URL: http://theannalife.blogg.se/
Postat av: Millaaa

awww :D såååå braaa!<3

2010-12-07 @ 00:02:47
URL: http://aannddeerrssoonn.blogg.se/
Postat av: Johanna

Sååååå bra :D

2010-12-07 @ 11:16:55
URL: http://justinbieberstories.blogg.se/
Postat av: Anonym

hahah, okej ;)

meer :D

2010-12-07 @ 12:38:57
Postat av: Anonym

du skriver *JÄVLIGT BRA* o=) komplimang;) meer=D

2010-12-07 @ 14:25:35
Postat av: :)

är du ett bieber fan?:)

2010-12-07 @ 14:27:19
Postat av: lll

asså jah älskar dig och den

2010-12-07 @ 14:30:05
Postat av: Anonym

hahahahahahaha liiiiiteeeeeee till bara ;) mn när dem görrr det beskriv allt som dem andra novellerna gör det e askul o läsa hur ni tänker :P inte för att jag gillar o prata om det :S jag e fan tjej juuu :P:P

2010-12-07 @ 15:06:48
Postat av: Jennifer :DD

as grymt!!

Mer!!!!!

2010-12-07 @ 15:09:10
Postat av: Julia ♥

SKITBRA ! :D ♥ där gick det hett till ;D haha x) men asså, det gör det mer spännande ? ;P

MEEER på en gång ! :D

2010-12-07 @ 15:30:02
URL: http://juliamjfan.bloggplatsen.se
Postat av: esme

MEEER!mer spänning

2010-12-07 @ 16:22:07
Postat av: Lena

HAHAH xd älskar hur ni skriver, man typ upplever det juu :)MER NU! :)<3

2010-12-07 @ 17:48:33
URL: http://scch.blogg.se/
Postat av: Jenny

Alltså det är verkligen sjukt bra! Jag längtar till nästa kapitel så fort jag läst klart. Varje gång! Du är underbar som skriver det här! :D

2010-12-07 @ 21:59:58
Postat av: hej

Helt underbart! Skriv meeeeeeeeeeer! :DDDDDDDDd

2010-12-07 @ 22:02:25
Postat av: Julia

Goosh, Is it hot in here or whaat? haha bästa brääh! we wan't some hot stuff!:D <33

2010-12-07 @ 22:26:36
Postat av: !!!!!!!!!!!!!!!

Mer!!!! Snälla du är grym på att skriva. Jag började läsa när du var på kapitel 67 typ och jag läste igenom allt på en enda kväll! Snälla skriv mer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-12-07 @ 22:43:30
Postat av: Anonym

tänker ni skriva mer elr? XD

2010-12-08 @ 15:27:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0