ME+U - chapter 76

-Jag älskar dej med Justin, mer än allt annat, det är du och jag föralltid, viskade jag.
-Alltid, alltid, viskade han tyst i mitt öra och sen blev det alldeles tyst.
Jag skulle precis säga något men då märkte jag att han sov. Jag kunde höra hans djupa andetag och som vanligt sov han med öppen mun. Jag skrattade tyst för mej själv och kysste honom mjukt på kinden. Han behövde få sova, min lilla älskling behövde få sova....




JUSTINS PERSPEKTIV

Jag vaknade upp av att det lyste in i rummet. Jag höll nästan på att glömma av var jag var, men då vände jag mej om och fick se Alicias ansikte. Hon såg ut som en liten ängel. Jag log lite för mej själv och satte mej sedan tyst upp i sängen. Jag gnuggade mej i ögonen lite snabbt och sedan tog jag fram min mobil. Den var bara 8 morgonen men jag hade ju en del saker att fixa. Imorgon var det dags. Imorgon skulle ALLA få veta vem min tjej är. Jag har redan planerat allt i minsta detalj men det är fortfarande en del saker som behöver fixas. Allt ska sändas live, på TV:N, datorn och radion. Jag har redan fixat så att alla mina fans kommer komma. Jag hoppas att allt kommer gå som det ska och att Alicia blir glad. Eller, jag vet att hon kommer det. När jag hade fått på mina kläder så skrev jag en liten lapp och la den vid hennes dator. Där skulle hon säkert hitta den. Jag kysste henne snabbt på kinden och sedan gick jag tyst ner för trapporna. Hennes föräldrar hade fortfarande inte kommit hem. Tur! Jag gick ut till min bil, startade den och rullade iväg. Jag var redan taggad!

ALICIAS PERSPEKTIV

När jag vaknade upp så trodde jag att Justin skulle ligga bredvid mej men det gjorde han inte. Jag kollade mej oroligt runt om i rummet, han var inte någonstans. Hade han kanske redan åkt? Hur mycket var klockan egentligen? Jag gick upp och satte på mej kläder, klockan var redan 1 på dagen. Inte konstigt, jag och Justin somnade ju typ 3 eller 4 på natten. Jag hörde mamma och pappa nere i köket så jag gick ner till dom. Dom kanske hade sett Justin innan han åkte? Fast det kanske inte var någon bra ide att fråga. Pappa gillade ju inte när Justin sov här. Jag gick ner och åt lite frukost. Mamma och pappa iaktog mej hela tiden. Vad var det för fel på dom egentligen? Efter ett tag blev det störande så jag smällde handen i bordet.
-VAD ÄR DET? röt jag och kollade på dom.
Mamma ryckte till och kollade genast bort som ingenting medans pappa spände blicken i mej.
-Alicia.. Har Justin sovit här inatt? frågade pappa.
Jag visste inte vad jag skulle svara. Hur kunde han veta det förresten? Jag ignorerade hans fråga och började äta igen.
-Alicia, vi vet att Justin sov här inatt, sa mamma lugnt och tittade på mej.
-Jaha, hur fan då? sa jag surt och kollade sedan på pappa.
-Svär inte! Ja, vi fick höra det av våra grannar. Fattar inte du hur mycket du och din skit till kille förstör? Grannarna hade klagat över att ni har låtit som tokar på natten. Att ni hade sprungit runt ute på gatan och sjöngt och dansat i REGNET? Och ni hade ju inte mycket kläder på er heller, äcklat er hade ni också gjort.

Jag kände hur det hettade till i mina kinder, båda av ilska och skam.
-Pappa.. snälla säg inte så om Justin. Det sårar faktiskt mej, men sånt verkar du inte fatta. Låt mej göra vad jag vill, OK? sa jag och försökte låta lugn vilket jag egentligen inte var. Men jag ville inte att vi skulle börja bråka igen. Jag ställde mej upp och började gå upp till mitt rum, jag kände deras blickar i min nacke och pappa halvskrek efter mej.
-Jag litar inte längre på dej Alicia! Du börjar bli precis som din syster! Du vet att Justin kan ta från dej allt och få dej att göra..
-JAG HAR REDAN HÖRT ALLT DET DÄR! LÅT MEJ VA! skrek jag och sprang upp på mitt rum.
Jag slängde mej i min säng och höll tillbaka tårarna. Dom ska inte få förstöra min dag idag. Jag satte mej sedan vid datorn men det jag läggde märkre till var en lapp som låg bredvid datorn. Jag tog genast upp den och läste.
"Godmorgon älskling! Jag var tvungen att gå och fixa några viktiga grejer inför imorn. Guess what's coming? ;) Älskar dej, xoxo Justin."

Jag log för mej själv, vad var det han menade? Jag tänkte en liten stund och sen fattade jag. Alla skulle få veta om oss! Jag kände hur glädjen rann genom hela min kropp. Jag ville faktiskt att alla skulle få veta. Dagen gick fort och nu var det redan kväll. Jag kände mej trött så jag gick och la mej i sängen. Det fanns inte ord för hur glad och taggad jag var tills imorn. Jag somnade med ett leende på läpparna....

--------------------------------------------------------------
FÖRLÅT FÖR DEN DÅLIGA UPPDATERINGEN ! Jag har verkligen haft fullt upp ! Men nu är jag tillbaka :D
Det blev en kort del men det kommer mer lite senare idag ! :D KOMMENTERA




Kommentarer
Postat av: ..

kan knappt vänta till nästa del!

2010-12-08 @ 18:02:42
Postat av: Anonym

jaa, jätte bra!

när ikv kommer nästa, skriv 2 till ikv!! SNÄLLA :D <3

2010-12-08 @ 18:03:52
Postat av: Johanna <3

Du är världens bästa författare tyyp! du borde släppa en bok!! Önskar att jag var Alicia hihi <3 <3 <3

/Justin Biebers största fan <3 <3

2010-12-08 @ 19:37:26
Postat av: saarah

super duper bra!! meeer ;)

2010-12-08 @ 19:41:29
Postat av: döndöndöndööön! /(i love justin)<3

vill ha meer! :D

2010-12-08 @ 19:54:28
Postat av: Maja

Bäääääääääääääääääääääst en till ikväll!! <3<3<3

2010-12-08 @ 20:07:09
Postat av: shawtyymane

har precis börjat med en bieberstorys blogg, kika gärna in! :D

2010-12-08 @ 20:37:49
URL: http://shawtyymane.blogg.se/
Postat av: Julia ♥

JÄTTEBRA ! ♥ mermermer !!! <3 bästa novellen ! MER PÅ EN GÅNG! :D

2010-12-08 @ 21:09:23
URL: http://juliamjfan.bloggplatsen.se
Postat av: Julia ♥

JÄTTEBRA ! ♥ mermermer !!! <3 bästa novellen ! MER PÅ EN GÅNG! :D

2010-12-08 @ 21:09:50
URL: http://juliamjfan.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

no excuses we know that :P

2010-12-08 @ 21:17:29
Postat av: Julia

meeeer as braa

2010-12-08 @ 21:24:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0