ME+U - chapter 79

Justin höll hårt i min hand medans vi gick bland alla folk. Jag kollade upp mot den stora scenen. Där stog bland annat Beyonce, Rianna och Drake. My god! När alla fick syn på mej, Justin och Usher så pekade dom på oss och Beyonce skrek i mikrofonen.
-DOM ÄR HÄR!
Alla vände sej mot oss och klappade i händerna. Jag log mot alla folk i vimlet.
-KOM UPP PÅ SCEN KÄRLEKSPARET! skrek Beyonce och vinkade till oss.
Justin ryckte på axlarna mot mej och sedan trängde vi oss igenom den stora folkmassan mot scenen....



JUSTINS PERSPEKTIV

När alla märkte att det var vi som trängde oss genom folkmassan så flyttade dom på sej på direkten. Jag höll hårt i Alicias hand och nu var vi uppe på scenen. Beyonce gav oss en kram och flyttade mikrofonen till mej. Någon hade stängt av musiken och nu stog alla och tittade på oss. Lamporna blinkade fortfarande och det var hur varmt som helst. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga så jag sa det första som kom upp i mitt huvud.

-Ehm.. Well.. Tack allihopa för att vi fick komma hit! Det är kul att få vara här med er och inatt ska vi ha kul, right?
-YEEEEEEEEEEAH! skrek alla och skrattade.
-Och antagligen har ni sett mej och Alicia live, she's my babygirl, sa jag och log mot Alicia.
Alla log mot oss och gjorde glädjeskrik.
-Jag har inte så mycker mer att säga, tack för att vi fick komma allihopa!
Jag tog tag i Alicias hand igen och så gick vi ner för scenen. Beyonce pratade i mikrofonen.
-Ge kärleksparet applåder allihopa!
Alla klappade hårt sina händer och visslade mot oss.
Jag och Alicia log mot dom och en massa folk kom fram och snackade med oss.
Dom gav oss kramar och berömde oss, jag var hur glad som helst. Selena Gomez kom också fram, henne hade jag inte träffat på hur länge som helst. Efter ett tag sattes musiken på igen och alla började dansa vilt. Nu hade alla skapat en ring och vem som helst fick gå in i den och dansa. Jag tog med mej Alicia och vi stog runt några personer som dansade i mitten av ringen.
-KOM IGEN BIEBER! GE OSS EN DANS! skrek några till mej och jag kände mej plötsligt också sugen på att dansa.
Jag slängde mej in i ringen och började dansa, då och då kollade jag på Alicia som stog och log mot mej. Alla klappade runt om mej och fler från ringen kom och dansade tillsammans med mej. Tillsist så drog jag med mej Alica också, hon kollade osäkert på mej och bara stog där medans jag dansade lite lätt bredvid henne.

-Kom igen Alicia! Show em what u got! sa jag och blinkade med ena ögat.
Alica började skratta och sedan började hon lätt röra sej till musiken. Alla kollade noga på henne medans hon dansade bredvid mej. Ju mer hon började dansa ju mer började folk klappa i händerna.
-OH BIEBERS GIRL GOT SKILLS! skrek någon och alla skrattade.

ALICIAS PERSPEKTIV

Jag kände hur jag började bli lite generad när folk skrek och klappade i händerna, så jag slutade dansa och ställde mej tillsammans med dom andra i ringen.
-WOOW, du var ju jätte bra! sa mina vänner och kramade hårt om mej.
-HAHA tack! Har ni kul då? frågade jag glatt.
-Du ska bara veta! Det är ju fullt med bara kändisar här, du fattar inte, jag får snart en hjärtattack, sa Taylor och andades snabbt.
-JA! Tack Alicia för att du tog med oss. Vi älskar dej! sa Sophia och dom kramade om mej igen och sedan såg dom någon kändis och dom sprang genast fram till honom. Jag skrattade och skakade på huvudet och kollade på Justin som fortfarande dansa. Han var verkligen het!
-Wow, Alicia, du är ju jätte bra på att dansa, säger Selena Gomez plötsligt och kramar om mej.
-Åh tack! Jag älskar dina låtar!
-Tack!
Jag stog och snackade med henne och några andra kändisar som Jay-z, Rihanna, Miley Cyrus, Kesha och Katy Perry ett litet tag. Det var verkligen otroligt att få stå och snacka med dom, dom var hur trevliga och roliga som helst. Dom gick iväg efter ett tag och jag fortsatte titta på Justin som dansade med några i sitt crew. Jag känner hur någon knackar mej på axeln och jag vänder mej om och där står CHRIS BROWN! Killen som jag har älskat i flera år. Det kändes som att mitt hjärta hoppade över några extra slag.

-Hey Alicia! Jag såg din dans, du är ju grym! sa han och flashade ett stort smile.
-Eh, tack så mycket! sa jag och darrade på rösten.
-Vart har du Bieber då? frågade han och kollade mot ringen.
-Han dansar, sa jag och skrattade nervöst.
-Oh ja, jag ser honom nu. Haha han är ju också grym!
-Jag vet, sa jag och försökte låta säkrare än jag egentligen var.
Plötsligt så kommer Justin fram och hälsar på Chris Brown.
Dom snackar lite men sen så drar några Justin med sej till ringen igen och han börjar dansa.
-Jag är verkligen glad för eran skull. Justin har verkligen skaffat sej en vacker tjej, sa Chris och blinkade mot mej.
Jag kände hur jag blev röd om kinderna och kollade ner i golvet. Han lyfte upp min haka så att jag kollade in i hans ögon. Han log stort.
-Ey, skäms inte, du är vacker, det ska du ha klart för dej, sa han och log igen.
Jag log till svar och kände mej alldels varm i hela kroppen.
-Kom vi snackar någonstans där det är lite lugnare, sa han plötsligt och drog med mej till baren där det inte var så mycket folk. Jag kollade osäkert bak på Justin som fortfarande dansade. Jag lät Chris dra mej till baren utan att säga ett ord. Vi satte oss vid var sin stol och började snacka, nu var jag inte blyg längre och jag babblade på som bara den.

JUSTINS PERSPEKTIV

Jag kände hur svetten rann nerför min kropp och det kändes som om jag låg i brand. Jag slutade dansa och andades tungt. Dom andra verkade inte ha märkt att jag hade ställt mej i ringen tillsammans med dom andra som inte dansade. Jag kollade osäkert omkring mej efter Alicia. Vart var hon? Chris var inte heller kvar och han var den sista jag hade sett henne med. Jag kände hur jag började bli lite orolig men då såg jag henne sitta tillsammans med Chris vid baren. Hon satt och skrattade och jag såg hur Chris hela tiden kollade in henne. Jag kände hur en konstig känsla for genom hela min kropp. Jag tänkte precis gå fram till dom men då kommer några och stoppar mej. Det var Jay-z och Beyonce som ville snacka med mej, vi snackade i hela 10 långa minuter. När dom äntligen hade lämnat mej så kollade jag mot baren igen. Alicia satt fortfarande kvar där med Chris, han sa något och hon kollade generat ner i golvet. Helt plötsligt ser jag hur han smeker hennes lår, ilskan for genom min kropp och jag tänkte precis gå fram dit och hämta Alicia. Men då höjs musiken ännu högre och alla folk börjar hoppa. Jag försöker komma igenom dom men det går inte. Jag sträcker mej över alla människor och ser Alicia och Chris lite suddigt. Det såg ut som att dom kysste varandra, jag kände hur mina händer började darra och allt gick i slow motion. Vad fan höll han på med? Vad fan höll hon på med? Det kändes som att mitt hjärta krossades i tusen bitar som man sedan trampade på. Jag ville försvinna nu, nu, nu, nu.

Jag hade precis sagt framför alla mina tusentals fans hur mycket jag älskade henne och nu kysser hon CHRIS BROWN. Jag vänder mej om och går mot den andra baren som ligger åt andra hållet. Där sitter Jay-z, Bow wow, Drake och några andra. Jag går snabbt dit med raska steg och ställer mej vid baren. Jag ser en flaska med sprit ligga framför mej på bordet och jag tar tag i den med darrande händer. Jag för den till min mun och tar en stor klunk. Jag har hört att alkohol ska dämpa jobbiga känslor så jag bara gjorde det. Jag behövde det, jag brydde mej inte, jag brydde mej inte om något just nu.
-WOOOH JUSTIN, TA DET LUGNT! skriker Jay-z med stora ögon.
Drake, Bow Wow och Kesha vänder sej snabbt om mot mej.
-Hahaha! Wow, Bieber börjar bli vuxen! skrattar Kesha och tar en klunk av sin egen sprit.
-Ey Justin, det är bara att klunka skiten så länge din mamma inte är här, säger Bow wow och skrattar.
Jag skakar i händerna och jag vågar inte kolla mot den andra baren.

Jag tar flaskan mot mina läppar igen klunkar några klunkar. Jag sluter ögon och spänner hela mitt ansikte medans jag klunkar igen och fortsätter att göra så några gånger och känner hur hela min hals bränner. Jag släpper flaskan på bordet och spriten flyger åt alla håll. Jag känner hur mitt huvud snurrar och allt känns konstigt.
Jag kollar ut mot dansgolvet, dom som dansar ser ut att dansa i slowmotion och allt är suddigt.
-Justin, hur mår du? frågar Bow wow oroligt.
Jag svarar inte utan glor bara på honom. Min hals bränner som fan och jag får inte fram ett enda ord.
-VAFAN JUSTIN! VAD HAR HÄNT MED DEJ? DU HAR BLIVIT GALEN! skriker Jay-z argt och smäller till mej på armen.
-Din mamma kommer döda dej om hon får reda på det här! säger Drake och ruskar om mej.
Jag sket i vad dom sa. Deras röster kändes så långt borta och nu vände jag mitt huvud mot den andra baren där Chris och Alicia satt. Jag började tränga mej genom den trånga massan av folk och det kändes som att mina ben inte bärde mej längre. Jag puttade till folk som inte aktade på sej och dom kollade snopet efter mej. Jag ville bara slå sönder någon. Nu var jag ute ur folkmassan och var nära baren. Jag tittade argt på Alicia och Chris som inte hade märkt att jag några meter ifrån dom. Jag spände mina käkben och gick närmre dom med långa steg. Dom båda kollade upp på mej och Alicias ögon kollade stort på mej.....

-------------------------------------

KOM IHÅG att det här är bara en berättelse. Jag vet att Justin ALDRIG skulle göra något sånt här i verkligheten, som att dricka sprit t.e.x !!! Så bli inte sura nu är ni snälla !

Kysstes Alicia och Chris ?  Vad kommer Justin göra ? Vad tror ni ? KOMMENTERA ;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

meer

2010-12-11 @ 16:55:36
Postat av: Julia ♥

Jag tror att Chris kysste henne men att hon stoppade honom? jag vet inte, men jag vill veta!!

OMG, hoppas det går bra ! :(

MEEER ! ! ♥

2010-12-11 @ 16:59:35
URL: http://juliamjfan.bloggplatsen.se
Postat av: V

As bra!!! Vill ha mer nu! Jag tror att Chris kysste henne men att hon typ tappade kontrollen och inte stoppade honom eftersom han alltid har varit hennes "crush".

2010-12-11 @ 17:21:26
Postat av: Anonym

AAAAAAAAAAAS BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! SNÄLLA MEEEEEEEEEEER! SNÄLLAAAAAAAAAAA!

2010-12-11 @ 17:57:08
Postat av: Anonym

Jag tror att chris kanske kysste henne, men varför skulle hon kyssa tillbaka? Hon har ju bieber, världens bästa kille! Jag tror aldrig hon skulle göra det!? Jag hoppas inte justingör helt bort sig :P

2010-12-11 @ 18:05:17
Postat av: Stella

Kolla in min frågestund. Ny blogg och vill gärna ha lite frågor att svara på så snälla kommentera en fråga. Så får du ett roligt och bra svar! Bästa frågan länkar jag :) Här har du länken till inlägget direkt så klicka bara och om du vill börja läsa min blogg och kommentera är du mer än VÄLKOMMEN! http://gallip.blogg.se/2010/december/fragestund.html



Kram ♥

2010-12-11 @ 18:11:52
URL: http://gallip.blogg.se/
Postat av: Stella

Och föresten, du är grym på det här. Jävlar vad bra skrivet!?

Kommer du på det här själv? Helt otroligt måste jag säga. Skulle bli mycket glad för svar. Är det sant liksom eller kommer du på det? Du är grym på att BLOGGA vet jag i alla fall ;) Kram !

2010-12-11 @ 18:21:06
URL: http://gallip.blogg.se/
Postat av: Shawtyymane

mer!

2010-12-11 @ 18:21:19
URL: http://shawtyymane.blogg.se/
Postat av: Stella

Sv; Alltså jag menar det verkligen du är jätte duktig! Jag ska göra ett inlägg om dig på min blogg nu och skulle bli glad om du kollar på det :) Skulle bli ännu gladare om du frågar en fråga också på min frågestund! Kram :)

2010-12-11 @ 18:33:31
URL: http://gallip.blogg.se/
Postat av: Scullcandyphoto.blogg.se

Dramaa :D grymt jobbat! (A) me mer mer ! :D

2010-12-11 @ 18:44:09
URL: http://scullcandyphoto.blogg.se/
Postat av: Karin

Hur bra som helst!! Meeer :D:D

2010-12-11 @ 19:24:06
URL: http://kaaaarinn.blogg.se/
Postat av: anna

grymt :D du är så jäkla duktig! vill veta vad som händer i nästa inlägg! jag tror som de flesta andra, att dom han kysste henne men att hon försökte stoppa de. SNÄLLA EN TILL IKVÄLL?? :o orkar inte vänta mer!!! <3

2010-12-11 @ 19:26:10
URL: http://annawestiin.blogg.se/
Postat av: Julia

GOOOOOOOOOOOOOSH JAG BÖRJAR BLI TÅRÖGD, MEN JAG ÄR 100% SÄKER PÅ ATT ALICIA OCH CHRIS INTE KYSSTES! FÖR DÅ SKULLE ALICIA INTE SNACKA MED CHRIS LÄNGRE!



Snääälla mer den är så aas bra!

2010-12-11 @ 19:32:27
Postat av: Anonym

Gosssssssssh kan inte vänta till nästa deeeeel !!!

MEeeeeeeeeeeeer!!!!<33

2010-12-11 @ 19:42:42
Postat av: Anonym

*SHITE:( Det kan inte vara sant!? MEEER*

2010-12-11 @ 21:17:57
Postat av: Anonym

gud gud !!

2010-12-11 @ 21:38:32
Postat av: En som vill veta hur bra/sämst bieber är i sängen

När ska de ha sexuelltsamlag?

2010-12-11 @ 22:08:50
Postat av: Anonym

Orkar inte vänta mer!!! Snälla skriv mer nu!!!

2010-12-11 @ 23:14:51
Postat av: Anonym

meeeeeeeeeeer nnuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!

2010-12-11 @ 23:38:38
Postat av: Anonym

jag tror justin kommer att typ fråga vad de håller på med, men jag tror inte att det kysstes, iaf inte att alicia kysstes tillbaka. jag tror det kommer lösa sig till slut.

2010-12-12 @ 00:53:04
Postat av: josefine

allt bra med dig? :)

2010-12-12 @ 02:17:19
URL: http://osin.blogg.se/
Postat av: Louise

Dom får inte göra slut :O!! meeeerrrr ;) :D du e såå braaaaa!!

2010-12-12 @ 11:39:28
Postat av: Anonym

MEEEEEEEER

2010-12-12 @ 15:56:07
Postat av: ANGELICA.R

MEEEEEERRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-12-12 @ 16:00:12
Postat av: Erin

Skriv mer nu!!!!!! :D:D

2010-12-12 @ 16:51:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0