ME+U - chapter 81

-Alicia, jag kan inte somna helt om du inte stannar. Jag måste veta att du här, mumlade han och vände på sej.
-Det är klart jag stannar, sa jag och kysste honom på kinden. Jag la mej bredvid honom i sängen och efter några minuter så hörde jag hur han hade somnat. Efter ett tag så smög jag upp och Usher skjutsade mej hem.
Vi snackade mycket om kvällen och Justin i bilen och jag berättade allt som hade hänt.
Jag kunde prata med Usher om allt. När jag kom hem så somnade jag på direkten.....



JUSTINS PERSPEKTIV

Jag vaknade upp och kollade mej omkring i mitt rum. Vart var Alicia? Då kom jag på att hon antagligen åkte hem efter att jag somnade igår. Igår, jag kom att tänka på gårdagen. Allt som hände på festen. Fan... Vad har jag gjort? Jag satte mej upp i sängen och drog mina fingrar genom håret. Jag la mitt ansikte i mina händer och pustade ut. Hur kunde jag vara så jävla dum? Hur kunde jag dricka? Hur kunde jag bara slå Chris sådär? Hur kunde jag inte tro på Alicia? Jag kände mej verkligen som en idiot. Dom kysstes aldrig ens och jag flippade ut som en idiot. Men det berodde nog mest på alkoholen, eller? Idag skulle jag ta med mej Alicia till yachten, så ALLT skulle bli bra mellan oss igen. Det var väl redan det egentligen men jag ville så gärna gottgöra henne. Jag gick upp och tog en varm dusch, den lilla huvudvärken jag hade var borta nu. Sedan så fixade jag mej och tog på mej kläder. Jag hörde hur mamma och dom andra snackade där nere.

Jag fick plötsligt en klump i magen. Tänk så skulle mamma få reda på det som hände igår? Det är klart att hon kommer få reda på det, Usher har säkert berättat allt för henne. Tänk så står allt i tidningarna, tänk så finns det bilder eller videos från kvällen? Fan, fan, fan. Jag tog ett djupt andetag och gick nerför trapporna. Mamma, Scooter, Usher och Kenny stog i köket och pratade vilt. Mamma höll i en tidning och hon såg riktigt förbannad ut. Usher såg ut att skämmas och när dom såg mej blev dom helt tysta. Jag kollade nervöst på dom, hade mamma fått reda på det?
-Justin, din mamma vill nog snacka med dej, sa Usher och kollade ner i golvet.
Jag svalde och kollade på mamma som spände blicken i mej.
-Sätt dej, sa mamma strängt och pekade mot köksbordet.
Usher och dom andra gick ut från rummet och jag satte mej vid bordet.
Mamma slängde tidningen på bordet framför mej och jag läste den svarta feta texten på framsidan.

"TONÅRSIDOLEN JUSTIN BIEBER FULL OCH ATTACKERAR CHRIS BROWN"
Unden texten så fanns det en bild på mej där jag höll i en spritflaska, en bild på Chris med blod i ansiktet, och en bild där Usher och vakten släpar ut mej skrikandes från festen. Jag svalde hårt och mitt hjärta bankade fortare och fortare. Jag fortsatte läsa den andra rubriken.
"JUSTIN BIEBERS FLICKVÄN OTROGEN?"
Under rubriken var det en bild på Alicia och Chris när dom snackade vid baren.
Vad fan hade jag gjort? Nu hade jag verkligen sabbat alltihop. Jag kollade upp från tidningen och på mamma. Hon andades tungt av ilska.
-VAFAN ÄR DET HÄR? VA? skrek hon.
Jag visste inte vad jag skulle svara. Jag kände mej alldeles stum.
-Asså.. mamma..
Mamma avbröt mej.
-VADÅ? HUR KUNDE DU GÖRA SÅHÄR? DU ÄR INTE SÅN HÄR EGENTLIGEN, VAD HAR HÄNT MED DEJ? skrek hon och jag kollade ner i bordet. Jag ville bara försvinna, det var så jäkla pinsamt så det fanns inte.
-JUSTIN DREW BIEBER! TITTA PÅ MEJ! skrek hon, hon sa alltid så när hon ville ha min uppmärksamhet. Jag kände mej tvingad att titta upp på henne.
-Mamma snälla, du fattar inte. Jag ångrar mej verkligen, jag vet inte vad som hände med mej. Men du vet inte hela historien, sa jag tyst och kollade hela tiden in i hennes ögon.
-Jodå, Usher har berättat allt! Jag bryr mej inte om, om du trodde att Chris kysste Alicia, MAN GÖR ÄNDÅ INTE SÅ SOM DU GJORDE!
-Förlåt, snälla mamma, förlåt. Jag ska fixa det här, sa jag med gråten i halsen.
Nu fattade jag verkligen jävla skit jag hade satt mej i och hur skulle jag komma ut ur den?
-Hur då? VA? Fattar du inte vilket dåligt rykte du har fått nu. Det här kan vara slutet på din karriär. Hur kunde du göra såhär mot mej, Alicia och dej själv? Det känns som att jag inte känner dej längre. Jag vill inte att du ska växa upp för snabbt. Snälla Justin, du är fortfarande liten, du är fortfarande min lilla bebis. Jag vill inte att du ska göra såhär mot dej själv. Du kan bättre än så, sa mamma som hade lugnat ner sej lite.
Vi fortsatte att prata om det som hade hänt. Jag fick ur mej all ångest och det kändes genast lite bättre och mamma förstod mej, åtminstone lite. Hon var fortfarande arg men hon lyssnade iallafall på mej.
Jag kollade på klockan, den var redan 4 på dagen. Jag bestämde mej för att snacka med Kenny så han kunde fixa yachten.

ALICIAS PERSPEKTIV

Jag visste det! Jag visste att alla skulle få reda på det! Jag lästa den jävla tidningen och jag hade lust att slå sönder någon. Självklart hade dom överdrivit det hela.
"Alicia Florez stog i baren och hånglade vilt med Chris Brown. Kanske är hon inte den perfekta flickvännen trots allt?"
Det kokade inom mej. VI HÅNGLADE INTE! Vi kysstes inte ens!

"Justin såg när Alicia och Chris hånglade och han gick då fram till baren och söp sej full. Några drinkar senare så gick han fram till dom och misshandlade Chris brutalt. Han blev sedan utsläpad ut från festen av både en vakt och sin manager Usher. Han skrek och sparkade vilt för att komma loss för att slå Chris igen men lyckades inte. Han kom aldrig in igen på festen efter det. Hur det är mellan Alicia och Justin just nu är det ingen som vet. Kanske är dom ihop, kanske inte? Tidigare den kvällen hade Justin berättat live framför sina miljontals fans hur mycket han älskade Alicia. Kanske är dom inte gjorde för varandra trots allt? Men nu undrar vi verkligen, vad har hänt med Justin Bieber? Håller han på att förstöra sin egen karriär? Vi återkommer när vi vet mer."

Jag slängde tidningen i väggen och svärde högt för mej själv. Stackars Justin, vad skulle han göra nu? Han förtjänade inte det här. Han var ju egentligen inte sån här, att ett stort misstag skulle kunna förstöra hela hans karriär skulle vara otroligt dåligt. Jag fick plötsligt dåligt samvete, allt var mitt fel. Jag skulle aldrig pratat med Chris, jag skulle aldrig låtit han kyssa min kind ens. Jag skulle bara gått därifrån. Jag la mej ner i sängen och bara hatade mej själv. Min mobil ringde och jag trevade efter den på nattduksbordet. Det var Justin. Jag tog ett djupt andetag och svarade.
-Hallå?
-Hej det är Justin! Hur är det?
-Ehm.. sådär.. sa jag tyst.
-Vadå? Har det hänt något? frågade han oroligt.
-Ja, allt är mitt fel. Förlåt Justin, du förtjänar inte att förlora din karriär. Jag skulle aldrig ha..
Justin avbröt mej direkt.
-Ge dej Alicia! Det är inte ditt fel! Säg inte så! Sluta tänk så, OK?
Knuten i min mage försvann.
-OK.. sa jag tyst.
-Bra! Vi snackar mer om det senare. Jag har fixat allt med yachten nu. Jag kommer och hämtar dej vid 9, OK?
Jag blev genast glad. Yachten, bara jag och Justin, ensamma.
-OK, jag älskar dej!
-Jag älskar dej med!
*KLICK*

Som tur var inte mina föräldrar hemma. Dom var på något jätte viktigt möte som handlade om deras jobb och dom skulle vara borta hela dagen. Om dom hade vart hemma så hade dom nog skällt ut mej efter allt som hade stått i tidningen. Men det kommer, det kommer. Tänk så kommer jag inte få träffa Justin något mer efter allt som har hänt? Jag kände hur jag ville börja gråta av bara tanken. Jag skakade på huvudet och gick ner och kollade på TV. Såklart skulle allt handla om det som hände igår! Jag suckade och bytte kanal. På en kanal så spelades det när Justin sjöng för mej på scen. Jag höjde ljudet. Det var verkligen fint. Det kändes lite konstigt att se sej själv på TV men gud så fint det var. Inget ska förstöra för oss två, inga jävla tidningar, inget. Nu var klockan redan 8 och det var bara en timme kvar tills Justin skulle komma. Jag tog en snabb dusch och bestämde mej för att överraska Justin lite smått. Jag satte på mej trosorna som han hade köpt till mej i julklapp. Jag skrattade lite lågt för mej själv när jag läste texten. "Biebers girl".Det skulle han nog gilla, haha. Sedan satte jag på mej en svart bh, ett vitt linne, en lila t-shirt och ett par mörkblåa jeans. Jag sminkade mej lite och nu var jag klar. Klockan var halv 9. Jag satte mej ner i soffan och bara väntade.

JUSTINS PERSPEKTIV

Jag och Kenny satte oss i bilen och började köra iväg mot Alicias hus. Jag fattade inte riktigt hur mamma kunde låta mej åka fast jag hade vart en idiot. Tack mamma, tänkte jag för mej själv och log. Kenny verkade också vara litt smått vresig på mej efter det som hade hänt.
-Justin, gör aldrig om det här, lovar du det? sa han och vände sej lite snabbt mot mej.
-Jag lovar, sa jag mjukt.
En halv timme senare var vi framme vid hennes hus. Jag log för mej själv och öppnade bildörren. Jag gick snabbt fram vid dörren och plingade på. Jag gjorde en snabb hairflip innan dörren öppnades. Hennes leende sken och hon var lika fin, som alltid.
-Hej baby, sa jag och kysste henne snabbt på munnen.
-Hej, sa hon och skrattade.
-Ska vi åka då? sa jag och log.
-Visst, sa hon glatt och så gick vi hand i hand till bilen där Kenny väntade....

-----------------------------------

Förlåt för dålig uppdatering !
KOMMENTERA :D




Kommentarer
Postat av: Anonym

Minst 2 delar tll idag!!! :D :

2010-12-13 @ 18:57:19
Postat av: hh

Var är kapitel 81 då? O:

2010-12-13 @ 19:01:15
Postat av: bieberlovestories

Svar till hh;

Sorry , råkade skriva fel bara. Har fixat det nu ! :)

2010-12-13 @ 19:05:02
URL: http://bieberlovestories.blogg.se/
Postat av: Anonym

Stakkars Justin :'((

MEER

2010-12-13 @ 19:43:39
Postat av: Julia :)

SKITBRA!! stackars Justin ! :( meeeer! ÅH JAG SER FRAM EMOT NÄSTA DEL SOM FASEN !! <3

2010-12-13 @ 19:46:26
URL: http://juliamjfan.bloggplatsen.se
Postat av: Julia :)

SKITBRA!! stackars Justin ! :( meeeer! ÅH JAG SER FRAM EMOT NÄSTA DEL SOM FASEN !! <3

2010-12-13 @ 19:49:04
URL: http://juliamjfan.bloggplatsen.se
Postat av: annaa

snälla mer idag, den här va så kort :o snälla! :o<3

2010-12-13 @ 20:14:49
URL: http://annawestiin.blogg.se/
Postat av: Anonym

meeeeeeeeeeer :D

2010-12-13 @ 21:00:25
Postat av: Karin

Fan va bra!!! Meeeer

2010-12-13 @ 21:31:12
URL: http://kaaaarinn.blogg.se/
Postat av: saarah

super bra, längtar redan efter meer! :)

2010-12-13 @ 22:01:10
Postat av: saarah

super bra, längtar redan efter meer! :)

2010-12-13 @ 22:01:40
Postat av: Maja

OMG hatar tidningarna nu!!! (asså dem i storyn inte på riktigt ;) ) hur kunde dem ljuga!? justin måset iaf säga förlåt till chris "/

2010-12-13 @ 22:15:06
Postat av: Sophie

Åh, du skriver verkligen jättebra hela tiden! Jag längtar verkligen till nsta kapitel!

2010-12-13 @ 22:16:25
Postat av: Sophie

Åh, du skriver verkligen jättebra hela tiden! Jag längtar verkligen till nsta kapitel!

2010-12-13 @ 22:16:47
Postat av: Sara

OMG ! Du äär verkligen bbääääääääääääääääääääääääääst! Skriv meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeera !

2010-12-13 @ 22:17:38
Postat av: dadaa

ska vi lägga till varandra på bloglovin ? :D

2010-12-13 @ 22:38:10
URL: http://omerovicnedzada.blogg.se/
Postat av: Julia

BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST! SNÄÄLLA GE OSS MER ATT LÄSA!:D<3333

2010-12-14 @ 09:22:30
Postat av: Julia ♥

Jag har väntat i 100 år nu :( snälla, meeer?! :'( det tar kål på mig. MEEEER för novellen är så jäkla bra !! <3

2010-12-14 @ 20:07:12
URL: http://juliasworld.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0