ME+U - chapter 1

Jag vaknade upp utav att väckarklockan ringde hysteriskt och jag slog upp ögonen. Jag slog av väckarklockan och kollade omkring i rummet. Det var bara en dröm, tänkte jag för mej själv. Bieber fevern smittar verkligen av sej tänkte jag för mej själv igen medans jag satte på mej kläder. Det var inte första gången jag hade drömt om han, Justin Bieber alltså. Det kan ju bero på att mina vänner alltid pratar om honom och att man ser hans namn typ överallt.. eller? Jag försökte skaka av mej drömmen och sedan sprang jag ner till köket, mina föräldrar brydde sej inte om att jag satte mej vid frukostbordet och dom fortsatte prata om sin dåliga ekonomi. Har inte dom tänkt på att jag faktiskt INTE vill höra om hur dåligt dom har med pengar? Jag satt och åt min frukost medans mina föräldrar pratade hysteriskt, min storasyster Liza kom och slog ner sej vid bordet efter en stund och avbröt mina föräldrar.

Hon tittade på dom och sa:
-Jaha.. har ni inte tänkt på att vi kanske inte vill veta allt det här?
Våra föräldrar glodde på henne och pappa svarade:
-Börja inte nu igen Liza! med sträng röst.
-Fine! svarade Liza och sprang från matbordet.

Jag tittade på mina föräldrar med en irriterad min..
-Har du sovit gott Alicia? frågade min mamma med en ödmjuk röst.
-Ehm.. inte direkt.. svarade jag och skulle precis gå från matbordet.
-Vadå då? undrade mamma och tittade på mej förundrat.
-Jag har bara drömt hemska drömmar, det är allt.. sa jag och gick genast upp på mitt rum.

Klockan var halv 8 och det var dags att gå till bussen, skolbussen. Den kom alltid och hämtade oss varenda morgon. Jag tog tog med mej mobilen och min skolväska och gick sedan ut och där en bit bort stod bussen. Mina vänner stog också där och väntade på mej, jag gick emot dom.

Min allra bästa vän Sophia kramade om mej och mina två andra kompisar Taylor och Catherine efter henne.
Vi gick på bussen och satte oss längst bak, Sophia och dom andra började prata om Justin Bieber alldeles hysteriskt. Jag suckade för mej själv och kollade ut igenom fönstret. Efter ungefär en halv timme var vi framme vid skolan, vi gick av. Sophia, Taylor och Catherine hoppade runt och sjöng någon låt med Justin Bieber, One time eller vad den nu hette? Jag gick mest bakom dom för jag kunde inte ens låten, folk glodde på dom och skrattade. Jag skämdes men det skulle jag aldrig säga till dom, det är ju bara för taskigt. Skoldagen gick snabbt och vi slutade redan vid 1. Efter skolan så hade jag och mina vänner bestämt att åka till stan..


Kommentarer
Postat av: Whitney

Bra!

2011-05-07 @ 20:53:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0