ME+U - chapter 13

Jag stog i duschen och allt kändes så mycket bättre nu. Det varma vattnet rann över min kropp och jag slöt mina ögon. Det var ungefär en och en halv timme kvar tills jag skulle träffa Justin, snyggaste Justin......
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Efter en timmes duschandes så gick jag ur duschen och insåg att det var bara var en halv timme kvar tills Justin skulle komma och hämta mej. Jag gick virade handduken om min kropp och sen så gick jag in i mitt rum, ingen var hemma. Mamma och pappa hade antagligen åkt och jobbat, dom jobbade natt ibland. Jag skulle precis sätta på mej kläder men så fick jag ett sms, det var från Justin. Det stog:
"Hey snygging, jag är utanför dej nu, ska du komma ner eller ska jag komma? Jag vet att jag kom lite tidigare men jag hoppas du är klar ;)"

FAN! Jag var ju inte klar! Jag sket i smset och rusade till garderoben, vad skulle jag ha på mej? Efter nästan 10 min så plingade det på dörren, det måste vara Justin, tänkte jag för mej själv. Jag stog fortfarande i handduk och visste inte vad jag skulle göra, skulle jag öppna eller inte? Varför kunde jag inte bara ha slängt på mej några kläder? Åååh så dum jag kände mej. Jag tog ett djupt andetag och sprang ner och öppnade. Jag hade rätt, där stog Justin och log mot mej. Sen så kollade han ner på mej och såg att jag bara stog i handduk, han såg helt chockad ut men sen så började han flina sådär flirtigt. Jag kände att det började hetta till i kinderna på mej.

-Oj, förlåt men jag trodde du skulle vara klar. Du svarade inte på mitt sms så jag tänkte plinga på istället ;)
Sa han och flinade.
-Eh jo.. men asså jag duschade och jag trodde du skulle komma lite senare.. Men du kan komma in, jag ska bara ta på mej kläder och sånt, sen så åker vi? :)
Jag höll upp dörren mot honom och han hängde med mej in. Han kollade omkring sej och sa:
-Fint hus, vart ligger ditt rum?
-Det är bara att gå upp för trapporna, kom :)
Jag började gå upp för trapporna och han efter mej, jag tänkte springa men kom på att jag hade fortfarande handduken på mej. Jag höll hårt i den medans jag gick. Jag kände mej iaktagen så jag vände mej om och jag hade rätt, Justin gick tätt bakom mej och hade antagligen kollat in mej riktigt noga. Han log mot mej och jag log tillbaka. Det kändes lite konstigt. Jag öppnade dörren till mitt rum och han satte satte sej direkt i min säng.
-Skön säng!
-Haha jag vet!
Vi kollade på varandra ett tag.
-Men du.. Jag ska bara byta om inne på toaletten, jag skyndar mej, sa jag och tog fort några kläder från garderoben. Egentligen ville jag inte ha på mej det jag tog men jag kunde ju inte stå där och leta som en idiot, speciellt inte i handduk.
-OK ;) sa Justin flirtigt.
Jag gick in på toaletten och tog på mej kläderna, jag tog på mascara lite snabbt också och sen gick jag ut.
Justin låg i min säng och men satte sej fort upp när jag kom in i rummet. Han tittade på mej och sa:
-Du ser bra ut! :)
Jag log.
-Tack! :)
-Gulligt run du har förresten, sa Justin och fortsatte stirra på mej.
-Haha det är väl helt OK, sa jag och skrattade.
-Är inte dina föräldrar hemma? frågade Justin.
-Nej dom jobbar natt..
-Aha..
-Ah, ska vi gå nu eller? :) frågade jag.
Justin ställde sej upp och gick fram mot mej.
-Jag är klar, sa han flirtigt och tog tag i min hand. Jag gjorde inget åt saken och så gick vi ner för trapporna, det kändes som en gammal, gammal romantisk film. Hans hand var så len, jag ville inte släppa den men när vi hade gått ner för trapporna släppte jag den och skrattade.
Han tittade på mej och sa:
-Ta det lugnt, jag bits inte ;)
Jag skrattade och tog tag i hans hand igen och så gick vi ut till bilen. Justin hade tagit på sej sin luva, antagligen för att han inte ville att några fans skulle se han. Det funkade, några gick förbi oss påväg till bilen men ingen verkade märka att det var han. Vi satte oss i bilen och så körde vi iväg mot Buckhead......
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Den här blev lite kort , men ni får en till snart igen ! :)



Kommentarer
Postat av: johanna

Nu svarar jag på frågor om designhjälp på min blogg :) Om du har en fråga så är det bara att ställa den till mig genom en kommentar :) Kram Johanna

2010-11-09 @ 18:27:17
URL: http://jojosilverjb.blogg.se/
Postat av: Elin

Åh novellen är så bra! :D Längtar tills nästa del 8D

2010-11-09 @ 18:33:28
Postat av: Julia

s-s-s-superbra (yy'

längtar tills nästa del kommer ;pp

2010-11-09 @ 18:34:14
URL: http://jjuliiiiaa.blogg.se/
Postat av: Zandra

asbra! :D längtar tills nästa kommer! :D

2010-11-09 @ 18:44:34
URL: http://zaaandram.blogg.se/
Postat av: justindb

den är ju asabra!

allt bra?;)

Kram!

2010-11-09 @ 21:16:47
URL: http://justindb.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0