ME+U - chapter 20

Jag kollade Justins senaste tweet och där stog det:

"This is for someone special, I hope you read this.
When I met you girl my heart wen't knock, knock.
Now them butterflies in my stomach won't stop, stop."

Jag log, jag blev varm, jag blev pirrig, jag kände exakt likadant.....




Jag kunde inte fatta att han skrev så om mej. Jag såg att en massa beliebers hade skrivit saker som "Who's the girl? Tell us Bieber." "I hate the bitch he's talking about, I donno who she is, but I still hate her." "He's mine, choose me Justin." "When I found out who this girl is I will kill her, BITCH." Mitt leende dog genaste bort och jag växlade mellan ilska och ledsamhet. Jag kunde inte fatta hur dom kunde skriva så om mej, dom visste ju inte ens vem det var. Hur orkade Justin med sånt här? Dom verkade ju lägga sej i allt Justin gjorde. Jag tyckte plötsligt lite synd om Justin. Tanken på att Justin riskerade sånt här för mej fick mej att le igen. Klockan var nu 2 på natten och jag hade ingenting att göra. Jag prövade att smsa Sophia men hon svarade inte, hon sov nog. Justin sov nog också, Justin, Justin, Justin. Plötsligt slog det mej att jag var påväg att bli kär i Justin. Eller jag var kär i Justin. Han kunde få mej att bli knäsvag och darrig. Jag hade aldrig känt såhär för någon kille någonsin. Med Justin var det något speciellt som jag inte kunde få nog av. Han fick mej att känna mej fin, normal och rolig. Med honom så var jag bara mej själv, Alicia.

Efter ett tag så gick jag och la mej i min säng och somnade efter ett tag. Det var svårt för jag var fortfarande pigg och jag tänkte på Justin. Nästa morgon vaknade jag sent, klockan var redan 2 på dagen. Jag hade sovit bort hela dagen kändes det som. Jag låg fortfarande kvar i min säng och gnuggade mej i ögonen. Jag kollade min mobil, jag hade fått ett sms från Sophia, antagligen svaret på det jag skrev igår. Det fanns inget sms från Justin, jag som så gärna ville ha ett. Plötsligt så knackade det på dörren och in kom en leende Justin. Jag satte mej riktigt upp i sängen och frågade förvånat:
-Vad gör du här?
Han kom och satte sej i min säng.
-Jag ville bara träffa dej, jag ska vara borta hela dagen för jag ska ha en liten konsert i L.A.
Jag var fortfarande lite förvånad men nu var jag glad.
-Aha, jag ville träffa dej med. När åker du?
-Om en halv timme ungefär, mamma ska ringa mej.
Jag ville att han skulle stanna längre men det sa jag inte.
-OK, ska vi göra någonting? frågade jag.
-Gärna, fast vi vi hinner inte så mycket, sa Justin.
Vi satt tysta en liten stund men så reste jag mej upp ur sängen och sa:
-Jag kan ju börja med att byta om.
Jag gick fram till garderoben och Justin satt kvar i min säng medans jag rotade igenom garderoben lite fort. Plötsligt så började han skratta åt mej och jag vände mej mot honom och frågade förvånat:
-Vad är det?

Han skrattade fortfarande och pekade på mina pyjamasbyxor.
Jag kollade ner på dom och jag blev genast generad, men döljde det genom att svara kaxigt:
-Meeeeh, dom är ju snygga!
Jag hadde helt glömt av att jag hade på mej mina fula, gamla pyjamasbyxor med Piff & Puff på.
Justin skrattade nu ännu mera.
-Jodå du är söt i dom faktiskt, sa han flinande.
Jag skrattade och tog med mina kläder i till toaletten och bytte om. Efter några minuter så kommer jag in i rummet igen och Justin sitter fortfarande i min säng. Han såg lite ledsen ut och hade mobilen i sin hand. Jag kollade på honom lite oroligt men låtsades som ingenting och sa:
-Så! Ska vi göra något nu?
Han kollade upp på mej.
-Visst, men jag måste åka om typ 15 min. Mamma ringde mej och det blev lite ändrat. Jag kanske kommer stanna i L.A imorn med.
Jag blev lite ledsen av det jag hörde men jag sa bara:
-OK, vad synd. Fast det är ju kul att du ska va i L.A.
-Ne inte direkt. Jag har ju vart där så många gånger redan och så. Fast det är ju kul att träffa alla mina fans.
-Ah, svarade jag kort.

Vi blev tysta en liten stund till men jag avbröt tystnaden och tog tag i hans hand och drog upp honom från sängen.
-Kom, nu gör vi något på våra 15 min.
Han svarade inte utan bara hängde med mej nerför trapporna, vi gick fortfarande hand i hand. Jag hörde hur syrran skrattade åt oss där nere i köket men jag sket i henne. Jag visste att jag och Justin såg söta ut ändå. Vi gick in i köket och Liza hade fixat våfflor med grädde och sylt. Jag och Justin tog några våfflor och satte oss vid bordet. Vi åt utan att säga så mycket. Jag kollade bara ner på mina våfflor och ville inte att Justin skulle åka. Plötsligt så känner jag hur jag får grädde på näsan. Jag tittar upp och där sitter Justin och skrattar. Jag börjar också skratta och tar bort gräddet från min näsa och säger:

-Haha din tönt!
-Du är faktiskt söt i grädde på näsan, säger Justin och flinar.
Jag svarar inte utan fortsätter att äta, i smyg så tar jag en klick grädde i min hand. Efter någon minut så harklar jag mej så att han ska kolla på mej. Han tittar på mej och jag flinar lurigt. Jag sträcker mej över bordet mot honom och jag ser hur hans ansikte blir allvarligt och han sträcker sej över bordet mot mej också. När jag är tillräckligt nära så att jag kan känna hans andedräkt så trycker jag upp min hand med grädde i hans ansikte. Han kollar förvånat på mej och halvskriker:
-Nu ska du få!
Han tar en ganska stor klick med grädde och kastar på mej i ansiket. Den träffar mej på kinden och näsan. Jag börjar skratta ihjäl mej och vi båda stor fortfarande sträckta mot varandra över bordet. Vi båda slutade skratta och så kollade vi in i varandras ögon, länge. Från ingenstans så kysste han mej mitt på munnen, det gick så fort att jag knappt hann att reagera. Jag kände att jag hade fått grädde på mina läppar från Justins. Jag slickade av grädden från mina läppar och Justin började skratta. Jag började också skratta. Jag tog en klump grädde och kastade på Justin, han kastade på mej, vi skrattade, och så höll vi på ett litet tag ända tills hans mobil ringde....




Kommentarer
Postat av: Emma

Åhh skit bra! Mer ikväll? ;)

2010-11-12 @ 20:53:11
URL: http://emmaslivitext.blogg.se/
Postat av: Julia ♥

Underbar story! SKRIV MER! :D ♥ anyways, åh, måste Justin åka iväg? :(

2010-11-12 @ 21:11:06
URL: http://juliamjfan.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

Skit bra novell! SKRIV MERA NUUUUUU! Men kan du inte ta med mer när dom kysser varandra och mer sånt? LÄNGTAR TILLS NÄSTA DEL! <3

2010-11-12 @ 21:51:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0