ME+U - chapter 56

Jag hängde med honom och så gick vi upp för trapporna. Teamet där nere märkte oss knappt för dom hade fullt upp med att snacka med varandra. Jag hörde en massa röster komma från ett rum, det lät som dom spelade spel.
Justin öppnade dörren och där satt Ryan, Chaz och Christian i en soffa och spelade x-box. Men det var någon mer där inne, jag hörde rösten och jag kände igen den direkt och jag kände mej plötsligt illa till mods.....
-------------------------------------------------------------------------------------------



ALICIAS PERSPEKTIV

Och där såg jag henne, Jasmine. Jag tittade förvirrat på henne och hon tittade tillbaka på mej, och glad såg hon inte direkt ut. Chaz, Ryan och Christian ställde sej snabbt upp och gjorde "the secret handshake"  med Justin som bara killar kan, haha. Jasmine stog fortfarande kvar i sitt hörn och stirrade surt på mej, hon hade armarna i kors. Jag slutade stirra på henne och vände mej mot Justin och hans vänner istället. Dom presenterade sej för mej och dom var hur trevliga och roliga som helst, speciellt Christian haha. Men jag kunde inte sluta tänka på Jasmine, varför berättade inte Justin att hon skulle vara här?



Jasmine..

JUSTINS PERSPEKTIV

Damn, tänk så blir Alicia sur över att jag inte berättade för henne att Jasmine skulle vara här? Och Caitlin ska ju också vara här, men vart var hon? Jag hade faktiskt saknat henne, hon är ju trots allt som min bästa vän fastän hon har vart mitt ex. Jag vände mej om mot Jasmine, hon stog i ett hörn med armarna i kors och stirrade surt på oss. Det var fortfarande lite spänt mellan mej och henne efter att jag hade skällt ut henne när hon hade smsat och lurat Alicia. Men jag kände mej tvungen att hälsa på henne iallafall. Jag tog några steg mot henne.
-Tja Jasmine, sa jag och låtsades som ingenting.
Rynkan mellan hennes ögonbryn försvann och hon kramade om mej.
Det där kom lite snabbt och jag visste inte om jag skulle krama henne tillbaka utan höll bara mina händer lite lätt runt henne.
Hon viskade tyst i mitt öra.
-Jag har saknat dej, det blev ju lite fel mellan oss sist.
Det här kändes bara så fel, tänkte jag och drog mej bort från henne.
Jag tittade bakåt, Sophia verkade inte ha hört vad Jasmine sa men hon stog iallafall och tittade på oss.
Våra ögon möttes och hon log, sedan så började hon snacka med mina vänner igen. Tur att hon inte är någon dramaqueen som flippar ut över att jag kramar en annan tjej. Men ändå så kändes det så jävla fel när Jasmine kramade om mej. Jag bestämde mej för att presentera Jasmine för Alicia. Jag förstog att dom var arga på varandra men det kanske skulle gå bättre om dom lärde känna varandra lite bättre? Jag förde Jasmine mot Alicia och deras ögon möttes, jag kunde se att Jasmine gav blicken till Alicia, Alicia tittade förvirrat tillbaka.
-Jasmine, det här Alicia. Min.. flickvän, sa jag och gick jag och ställde mej bredvid Alicia.
Jag såg att Jasmine stirrade surt på Alicia men sen så log hon stort.
-Hej, vad kul att äntligen få träffa dej, sa Jasmine och skakade hennes hand.
Jag såg att Alicia kollade förvirrat på mej och jag såg att hon var nervös. Jag gav henne ett leende och sedan så vände hon sej mot Jasmine igen.
-Hej, sa hon tyst och släppte Jasmines hand.
-Ja, det är jag som ska med på Justins tour, sa Jasmine plötsligt och log mot Alicia.
Det där hade jag inte berättat för Alicia heller, fan!



ALICIAS PERSPEKTIV

-Jaha, svarade jag bara och stirrade på henne. Trodde hon inte att jag fattade att hon fejkade sitt smile? Jag kunde se i hennes ögon att hon egentligen bara ville strypa mej, jag vill göra detsamma med henne. Det var hon som lurade mej och strulade till det mellan mej och Justin. Och varför hade inte Justin berättat för mej från första början att Jasmine skulle hänga med på hans tour? Men ändå, jag vill inte vara någon avundsjuk bitch som oroar mej för min kille som ska åka på tour med en annan tjej. Jag vet hur sjukt jobbigt det skulle vara för Justin om jag var sån. Men kunde jag verkligen lita på Justin? Han hade ju trots allt kysst Jasmine sist han åkte iväg. Nej, jag litar på honom den här gången. Han lovade faktiskt mej att det ALDRIG skulle hända igen. Och nu så hade han ju faktiskt fixat armband åt oss och allt. Så varför skulle det hända igen?

JUSTINS PERSPEKTIV

Jag kollade nervöst på Alicia. Det fanns inga tecken på om hon var sur eller ledsen. Hon såg bara förvirrad ut och nervös ut. Jag förstog henne, jag var faktiskt också det. Men vart var Caitlin? Skulle Alicia bli sur över att jag inte hade berättat något om henne heller? Jag kände mej plötsligt som ett svin, jag hade inte berättat ett skit för Alicia och hon var ju min tjej? Jag tittade nervöst på Jasmine som stog och stirrade surt på Alicia när Alicia inte såg? Varför? Hon log ju alldeles nyss mot henne? Jasmine märkte att jag tittade på henne och hon skakade genast på huvudet och log mot mej. Jag tvingade fram ett fejkat smile och sen så började jag snacka med mina killar istället. Alicia deltog också i konversationen och hon verkade komma riktigt bra överens med mina vänner. Jag ville veta vart Caitlin var NU så jag drog med mej Christian lite snabbt från dom andra.
-Hey bro, vad är det? sa Christian och skrattade.
-Vart är Caitlin? frågade jag tyst.
-Haha varför viska?
Jag skakade på huvudet och skrattade.
Han ryckte på axlarna och sa.
-Hon är med mamma, dom skulle komma lite senare.
-OK.
Christian tittade lite snabbt på Alicia och sen på mej.
-Du har allt fixat dej en snygg brud, sa han och skrattade.
-Jag vet, men hon är min så försök inte ens, sa jag och skrattade tillbaka.
Vi gick tillbaka till dom andra. Alicia verkade ha kul för hon stog och skrattade väldigt mycket tillsammans med Ryan och Chaz. Jasmine stog lite längre bort ifrån dom och stirrade på surt på Alicia igen, vad sjutton är det för fel på bruden? Jag sket i henne och började prata med killarna och Alicia igen.
-Ey, din tjej är ju äkta rolig och snäll, sa Chaz medans Ryan, Christian och Alicia snackade.
-Jag vet, hon är perfekt, sa jag och kände mej stolt över Alicia. Hon var så fin.
-Hon är snygg också, sa Chaz och blinkade mot mej och skrattade.
-Hey Hey, hon är min, sa jag och skrattade.
-Jag vet Bieber, take it easy, sa Chaz och så började vi snacka med dom andra igen.



ALICIAS PERSPEKTIV

Jasmine hade inte deltagit en enda gång i samtalet och ingen verkade bry sej om henne heller.
Skönt, jag vill verkligen inte snacka med den haggan. Förresten så borde hon klä på sej lite mer kläder, har hon ingen smak eller? Hennes linne var urringat och slutade typ vid naveln. Jag skakade på huvudet och snackade med dom andra igen tills någon öppnade dörren. Vi alla vände oss mot den och in kom en tjej, en jätte söt tjej med brunt långt hår, precis som mitt, och gröna ögon. Hon log stort.
Jag kollade på Justin och hans ansikte sken upp, han gick fram till henne och gav henne en kram.

JUSTINS PERSPEKTIV

Jag kramade om Caitlin och andades in hennes härliga doft och jag blev påmind av alla minnen tillsammans. Vi var ju faktiskt ihop i mer än 7 månader.
-Hej Justin, sa Caitlin och log mot mej och sedan mot dom andra.
Både Jasmine och Alicia tittade på oss, Jasmine såg sur ut medans Alicia såg förvirrad ut.
Jag behövde nog presentera Caitlin för Alicia så att hon skulle förstå. Jag tog med mej Caitlin till Alicia.
-Alicia, det här är Caitlin, min bästavän och även mitt.. ex, sa jag och log mot Alicia och sen Caitlin.
-Hej Alicia, sa Caitlin glatt till Alicia.
Alicia log lite lätt tillbaka.
-Hej!
Jag tittade på dom, kanske borde jag säga att Alicia är min flickän? Jag vet att Alicia skulle bli glad över det men vad skulle Caitlin tycka? Jag vet att hon fortfarande har känslor för mej och jag vill inte göra henne ledsen, men jag vill ju inte göra Alicia ledsen heller.
-Alicia är min flickvän, sa jag och försökte le mot Caitlin men hon log inte tillbaka.
-Jaha vad kul, svarade hon bara och jag hörde att hon ansträngde sej för att låta glad.
Jag tittade på Alicia som stog och kollade på Caitlin, hon såg inte sur ut men det såg ut som att hon tänkte på något. Jasmine stog fortfarande kvar i sitt lilla hörn och glodde på oss, hon hälsade inte ens på Caitlin. Vilket hon aldrig brukar göra nu för tiden. Men vad tänkte Alicia på? Jag ville veta.



Caitlin

ALICIAS PERSPEKTIV

Jag kunde faktiskt inte bli sur över att Justin hade tagit Caitlin hit, dom var ju bästa vänner. Men varför kunde inte Justin säga att hon var hans ex? Trodde han att jag skulle bli sur? Jag är inte sur, inte alls. Inte på Caitlin iallafall. Hon verkade faktiskt trevlig och inte sådär avundsjuk som Jasmine. Men ändå så märkte jag att det hände något med henne när Justin berättade att jag var hans flickvän. Allt kändes så himla spänt och vi alla stog bara och stirrade på varandra. Inte ens killarna sa något, dom stog också bara och stirrade. Pattie kom plötsligt in i rummet.
-Hej allihopa, vad kul att se er men det är mat nu!
Äntligen avrböts den jobbiga tystnaden och så gick vi alla ner till nedervåningen.....

--------------------------------------------------------------

Hur kommer det gå sen ? Det verkar ju vara väldigt spänt mellan dom alla , eller vad säger ni ?
Tycker ni att Justin borde ha berättat för Alicia att Caitlin och Jasmine skulle vara där ?
KOMMENTERA

Kommentarer
Postat av: angelica

Gud vad du skriver bra! :)



Två kompisar till mig startade precis en liknade novellblogg, som handlar om JONAS BROTHERS! Var med redan från början! LÄS! De vill gärna ha tips om vad som ska hända så gillar ni noveller som denna och Jonas Brothers borde ni kika in: http://jonasbrotherslove.blogg.se :)

2010-11-25 @ 19:45:10
URL: http://jonasbrotherslove.blogg.se/
Postat av: Anna

haha, ingen aning.. :'D

2010-11-25 @ 19:55:20
URL: http://theannalife.blogg.se/
Postat av: Julia :)

OMG stackars Alicia! xD hon får träffa hans ex, va kul för henne liksom ! xD hahah jättebra och spännande att läsa ! <3 Shit, Jasmine är ju ett as xD haha, sorry, inte i verkligheten kanske men i historien i alla fall. x)

MEEER nu, snälla?! :D jag ber dig! <3

2010-11-25 @ 20:24:01
URL: http://juliamjfan.bloggplatsen.se
Postat av: saarah

haha, superbra(Y) märkte att du råkade skriva sophia istället för alica på ett ställe^^ hihi,du skriver as bra :D

2010-11-25 @ 21:20:54
Postat av: Julia ♥

P.S. När jag läste märkte jag att du skrev Sophia? ;P vem är det? eller skev du fel?

aja, meeeer ♥ besöker jätteofta för att se om du har skrivit :P

2010-11-25 @ 22:28:53
URL: http://juliamjfan.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0