LOVE OF MY LIFE - chapter 48

Jag vet att om jag måste gå vidare kan jag inte hålla på såhär men jag bara måste den här gången. Jag bestämde mej för att köpa tidningen och drog sedan hem......



NOELLE'S PERSPEKTIV

När jag kom hem så sov redan mamma och Denver. Jag passade då på att sätta mej i tv-rummet för att äta min mat och kolla på TV. När jag hade ätit klart tog jag ett djupt andetag och kollade på framsidan av tidningen. Borde jag verkligen läsa? Jag vet att jag kommer bli sårad men jag bara måste. Jag slog upp sidorna som handlade om Justin och kände hur magen redan gjorde ont av oro.


"JUSTIN BIEBER HAR EN NY ROMANS.. IGEN?"



Justin Bieber har länge setts med en tjej som är med och sjunger på hans konserter, men som även reser runt med Justin och hans team. Vem är tjejen? Jo det är ingen mindre än Jasmine Villegas, Justins romans från förra sommaren. Ni kommer väl ihåg bilderna då man hittade tonårsparet hångla i en bil? Dom verkar nu vara förenade igen och hetare än någonsin förr. Kolla in bilderna!



Jag kollade på bilderna och hade lust att bara riva sönder hela tidningen. På flera av bilderna så var Justin och Jasmine alldeles blöta och sprang runt hand i hand. På en annan bild satt dom på en bänk och var hur nära som helst att kyssas, eller det såg ut så iallafall.

Jag läste vidare.

Justin nämnde även Jasmine i en intervju när vi frågade om henne. Han sade då:

"JAG ÄLSKAR JASMINE! HON ÄR EN OTROLIG MÄNNISKA OCH FINNS ALLTID DÄR FÖR MEJ".



Men frågan är nu, vad hände med Justins förra förhållande? Som vi alla vet har Justin haft ett ganska långt uppehåll och fått åka tillbaka till Atlanta för att få gå i skolan och umgås med sina vänner, precis som en vanlig kille. Det sägs då att han träffade en tjej där borta och blev fort förälskad. Om det är sant vet vi inte för nästan ingen har fångat bilder på dom. Men det finns en del bilder på dom på gossip-sajter som en del beliebers har sett. Men Justin verkar vara riktigt över med tjejen och nu är det bara Jasmine Villegas som gäller igen.



Jag hade börjat andas fortare och slog ihop tidningen med ett ryck. Jag kunde inte hålla tillbaka och en tår rann sakta nerför min kind. Jag torkade snabbt bort den och lutade mej bakåt i soffan och tänkte. Det är dags att ge upp nu, på riktigt. Han har gått vidare och det måste jag också göra nu. Jag kan inte kolla bak mer, jag måste ge upp nu och låta Justin få vara glad. Han förtjänar det.

Jag tog upp min mobil och började skriva till Justin.


"Jag ger upp nu Justin. Jag har försökt att förstå att du inte vill ha mej längre men det har svårt. Men nu har jag verkligen insett det och från och med nu ska jag låta dej vara. Men innan det vill jag bara säga att jag fortfarande är ledsen för vad jag har gjort. Jag ångrar mej verkligen men det finns inget att göra åt saken nu. Jag vet att du inte tror mej och att du inte ens vill lyssna men .. Jag tänker på dej varje dag, du är med mej vart jag än går, vad jag än gör. Jag älskar dej verkligen Justin men när jag ser dej såhär glad vill jag inte störa dej mer. Hon verkar vara en bra tjej och du förtjänar att få vara glad, och det är du med henne. Och en sak till, snälla glöm inte bort Ryan, Chaz och Chris, dom är dina vänner, kom ihåg det. Det finns så mycket mer jag vill säga men det går inte att få allt sagt. Hejdå Justin!"


Jag pustade ut och la bort mobilen och kramade om kudden jag hade i min famn. Jag la mej sedan ner i soffan och bet verkligen ihop för att inte börja gråta. Och för första gången funkade det faktiskt. Jag hade släppt taget. Men minnena kommer alltid finnas kvar och jaga mej. Även om dom är fina så gör dom ont. Efter ett tag så somnade jag.

JUSTIN'S PERSPEKTIV

Jag låg och halvsov i soffan tillsammans med Jasmine. TV:N var fortfarande på och jag kunde svagt höra rösterna. Efter ett tag vaknade jag upp på riktigt utav att Jasmine råkade sparka till mej i sömnen eftersom vi låg skavfötters. Jag satte mej upp i soffan och gnuggade mej i ögonen. Sedan kollade jag på Jasmine som sov sött och log för mej själv. Vi hade somnat i soffan medans vi kollade på TV på natten. Jag tog upp mobilen från min ficka för att kolla hur mycket klockan var. Den var 11 på morgonen och om 5 dagar ska jag åka hem till Atlanta igen. Fan vad jag kommer sakna Jasmine, även om vi håller kontakten så kommer vi inte kunna träffas så ofta. Jag märkte hur jag hade fått ett sms, jag klickade på det. Det var från Noelle och jag tog ett djupt andetag och började läsa.

När jag var klar satt jag bara där alldeles stilla och kollade på smset. Jag drog ena handen genom mitt hår och bet mej i läppen och försökte svälja klumpen i min hals. Jag la bort mobilen och satte ansiktet i mina händer. Det var verkligen längesen jag fick ett sms från Noelle och nu när jag äntligen hade slutat tänka på henne kom allt tillbaka, igen.

Jag ryckte plötsligt till av en röst.

-Justin? Hur mår du?

Jag kollade upp på Jasmine som hade vaknat.

-Um.. Bra.
-Är det säkert? Du har ju tårar i ögonen. Sa Jasmine oroligt och flyttade sej närme mej.
-Har jag? Uhm.. Ok. Men jag mår bra, det är säkert. Sa jag och harklade mej.

Jasmine satt nu jätte nära mej och la armarna om mina axlar.

-Jag hoppas det. Jag gillar inte att se dej ledsen. Viskade hon i mitt öra och jag halvlog.

Idag skulle vi vara helt lediga, inga konserter eller intervjuer. Det skulle bli skönt att bara få umgås med Jasmine. Några timmar senare var det party. Eller typ iallafall. Alla i mitt crew hade hyrt en lokal för att festa och dansa i. Det var hur kul som helst och vi dansade en massa, speciellt jag och Jasmine. Efter ett tag kände vi hur svettiga vi hade blivit och bestämde oss för att ta det lugnt ett tag. Jasmine tog plötsligt tag i min hand och började dra med mej genom allt folk. Jag hängde på och märkte hela tiden hur mamma hade blicken på oss. Till slut kom vi fram till en dörr och Jasmine öppnade den. Vi skrattade och gick in i den. Egentligen fick vi inte gå in hit eftersom den ledde ner under lokalen, som en källare. Vi gick nerför trapporna och jag kände redan hur svalt det var.

Vi satte oss på en kant och pustade ut lite eftersom vi var så svettiga. Sedan satt vi där alldeles tysta och kollade på varandra.

-Jag gillar verkligen dej. Sa Jasmine plötsligt och jag började le.
-Jag gillar dej med. Sa jag och hon log också.
-Jag har verkligen saknat oss två tillsammans.
-Jag med.

Vi kollade in i varandras ögon och båda log. Vi flyttade våra ansikten lite närmre och sedan gick allt som slowmotion. Våra läppar möttes försiktigt och hon la handen på min hals och jag flyttade upp mina händer till hennes ansikte och strök hennes hår. Vi avslutade sakta kyssen och kom tillbaka till verkligheten. Hon kollade på mej och log, men jag log inte tillbaka. Det är inte Jasmine jag vill ha! Jag har insett det nu. Fan! Vad har jag gjort?

-Jag måste dra. Sa jag snabbt och ställde mej upp.
-Va? Vad snackar du om? Sa Jasmine chockat.
-Förlåt Jasmine, jag gillar verkligen dej men jag älskar någon annan. Jag behöver henne.

Jag vände mej snabbt om och sprang uppför trapporna....

-------------------------------------------

:OO Kommer Justin ta tillbaka Noelle nu?

KOM IGEN KOMMENTERA! :DD













Kommentarer
Postat av: Anxie

Justin måste ta tillbaka Noelle!

Mer,mer,mer.

2011-04-24 @ 18:07:22
Postat av: sofia

HOPPAS HOPPAS han åker tillbaka till noelle, dom behöver varandra!

älskar din novell!

2011-04-24 @ 18:48:08
Postat av: Carolina

Jätte bra !!:D snälla skriv mer kan inte vänta :P

2011-04-24 @ 19:13:12
Postat av: Anonym

Men kan du tup inte ha en som hjälper tillatt uppadatera mer? skitbra, mer, mer ,mer mer :D

2011-04-24 @ 19:39:19
Postat av: cimona

hoppas fan inte att noelle tar tillbaka justin så lätt. visst, hon kysste en annan. men justin lämnade henne när hon behövde han som mest, han dissade henne totalt. och nu kysste justin en annan, dom kommer bli tillsammans. men inte så lätt

2011-04-24 @ 19:58:39
Postat av: Anonym

Du skriver så bra och man blir bara ledsen själv när man läser...

Vill ha meeeeer!'

2011-04-24 @ 19:59:47
Postat av: Kajsa

Jag håller med cimona! Glad över att han äntligen har insett vad han har gjort, men hon borde inte bara ta tillbaka honom! Han borde få kämpa för det, bevisa att han förtjänar en ny chans och att han faktiskt är värd hennes kärlek!

P.S. du skriver verkligen jättebra! //Kajsa

2011-04-24 @ 20:27:47
URL: http://minanovelller.blogg.se/
Postat av: Julia :)

Omg äntligen !!!!!

Längtar tills nästa del :)

2011-04-24 @ 21:26:01
URL: http://jjustinbbieberstories.blogg.se/
Postat av: jennnnnny

awsome brudeeeen! du skriver som eeeeen gud

2011-04-24 @ 21:57:46
Postat av: Anonym

Håller me dom andra 2, noelle ska säga till Justin att det är försent att hon har gått vidare :))

2011-04-24 @ 21:57:51
Postat av: Anonym

bra del :)

2011-04-24 @ 22:29:58
Postat av: Julia

Oh..my god! oh..my god. OH MY FUCKING GOD! :O JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! omg omg omg jag är så jääävla glaad! Väärsta glädjeruset! hihih jaaa hoppas hoopppas verkligen att han åker tillbaka till Noelle! :D

2011-04-24 @ 22:44:39
URL: http://juliagarcia.devote.se
Postat av: hanna

skiiiit bra :) håller med alla på nåt konstigt sett men ryan och chaz och chris borde inte förlåta honom för han bara dissade dom :)

2011-04-24 @ 22:50:32
URL: http://mrbieber.blogg.se/
Postat av: ebba bieber :D

GAALET BRA!!!!!!!

ÄLSKAR DIN NOVELL♥



och han bara MÅSTE ta tillbaka Noelle nu!



SKRIV MEEEEEEEEER!!!!!!!!

2011-04-25 @ 00:15:23
Postat av: Anonym

meeeeeeeeeeer!!

2011-04-25 @ 02:43:34
Postat av: Anonym

meeeeeeeeeeer!!

2011-04-25 @ 02:43:44
Postat av: Madde

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeera!

2011-04-25 @ 04:29:25
URL: http://karinbeatrice.blogg.se/
Postat av: sofie <3

Gud vad bra =) men hoppas inte han tar tillbaka henne det första han gör när han kommer hem till atlanta ! lite mera mste det vara.. <3

kommer jasmine förstöra ngt senare pågrundav svartsjuka ? =D längtar till nästa del som fan.

2011-04-25 @ 11:34:47
URL: http://sofieschilcher.blogg.se/
Postat av: sagal <3

jag tycker du borde skriva lite oftare för du gör os längta skit mkt och det är bar men samtigt inte så snälla din novell är den bästa snälla uppdatera mer

2011-04-25 @ 12:35:47
URL: http://africanjbfan.blogg.se/
Postat av: Micaela

Din novell äger! Och du gör sjukt bra delar. Längtar till nästa del :D Din novell är den bästa jag har läst. :)

2011-04-25 @ 13:14:02
Postat av: Anonym

Asså shit! Älskkar din novell! Tycker inte att de borde finnas ett slut.. Du är grym på att skriva! :D Vill läsa mera!

2011-04-25 @ 13:28:53
Postat av: Anonym

meer

2011-04-25 @ 14:58:54
Postat av: Anonym

MERA ! Noelle o Justin MÅSTE bli tillsammans !!

2011-04-25 @ 18:49:47
Postat av: Anonym

yeeeeeeeeeey äntligen fattar han va han gööör! :P

2011-04-25 @ 21:06:23
Postat av: Erica

Sträckläste hela novellen idag!

Blev helt fast, sjukt bra! :)

2011-04-25 @ 21:57:56
URL: http://justbieberstories.blogg.se/
Postat av: emma

superbra, mera :D

2011-04-25 @ 22:00:29
Postat av: Sara

Faktiskt så gör det inget om din uppdatering är lite dålig då och då, för din novell är bääääääst. Bättre än biebertime tillochmed ;)

2011-04-25 @ 23:12:00
Postat av: Demhat

Sjukt bra ! Meeeeeer

2011-04-26 @ 13:18:32
URL: http://foreverjustinvanessa.blogg.se/
Postat av: Anonym

meeeeeeeeeeeeeeer!

2011-04-26 @ 14:24:04
Postat av: Anonym

Mer :]

2011-04-26 @ 22:39:45
URL: http://vannichi.blogg.se/
Postat av: Johanna

Sitter här nu och har precis läst igenom alla avsnitten och jag tycker den är sjukt bra. Bästa novellen jag läser. Snälla mer!!!

2011-04-26 @ 23:07:18
URL: http://johannamalmgren.blogspot.com
Postat av: rebecca

älskar din novell. har läst alla kapitel på 3 dagar :) klarar mig inte utan novellen. jag tror att hon kommer ta tillbaka honom men han kommer få behöva kämpa för det! snälla vill ha mer! <3

2011-04-27 @ 16:22:11
URL: http://rebeccasantos.blogg.se/
Postat av: natalie

Vad hände med Cody då? (:(

2011-04-27 @ 17:22:47
URL: http://kiwis.devote.se
Postat av: timeforbieber

Skitbra! Checka in min storyblogg också vet jag!

2011-04-27 @ 21:11:28
URL: http://timeforbieber.blogg.se/
Postat av: timeforbieber

Skitbra! Checka in min storyblogg också vet jag!

2011-04-27 @ 21:11:33
URL: http://timeforbieber.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0