LOVE OF MY LIFE - chapter 6

-Förlåt Justin.. Jag måste gå.. sa jag och öppnade snabbt hans dörr och sprang nerför trapporna. Jag hörde att Justin skrek efter mej och sprang genast efter. Jag öppnade ytterdörren och sprang det snabbast jag kunde bort från hans hus även fast det värkte i hela min kropp.....



NOELLE'S PERSPEKTIV

Jag lät det varma vattnet rinna över mej medans jag satt på golvet i duschen. Jag kände mej alldeles tom i huvudet och jag rös till varje gång jag tänkte tillbaka på vad som hände i parken. Min kropp värkte och jag andades tungt, jag skulle snart brista ut i gråt. Tårarna rann och blandades ut med vattnet som rann över mej. Varför gick jag till parken? Hur kunde jag vara så dum? Och hur hade det gått om Justin inte hade hittat mej? Justin.. Jag kände mej så taskig, jag skulle inte bara sprungit ifrån honom sådär men han såg ju mina ärr, som ingen annan nånsin har sett förut. Jag kollade på mina handleder och började gråta ännu mer, vad har jag gjort mot mej själv?

Efter ett tag låg jag i min säng med ansiktet intryckt i kudden. Jag kände mej fortfarande otrygg fastän jag var hemma, den obehagliga känslan ville inte försvinna. Min kudde blev snabbt blöt av mina tårar och jag skrek i kudden det högsta jag kunde medans jag slog med händerna på madrassen. Fan ta mitt liv!!

Tillslut blev jag lugnare och stirrade upp i taket, det fula, tråkiga vita taket. Jag vände mej om och räckte mej efter kortet på min pappa och tittade länge på det. Jag rörde på det gamla kortet med mina fingrar och en liten tår föll ner på den. Jag undrar vad pappa gör just nu? Vart bor han? Har han kanske en familj? Lever han ens?

Jag kände hur jag blev alldeles varm i ansiktet och tårarna skulle börja spruta ut när som helst. Jag rev hastigt sönder kortet i flera små bitar och kastade dom på golvet. Jävla pappa.. Hur kunde han bara lämna mej?
Finns det ens någon i hela världen som bryr sej om mej? Gud kanske? Men om han nu gjorde det, varför lät han mej ha det såhär? Jag kände hur jag sakta somnade in, och det sista jag hann tänka på var Justins varma leende och fina ögon, och jag kände en aning glädje..

JUSTIN'S PERSPEKTIV

Jag låg i min säng och tänkte, mest på Noelle, eller bara på Noelle faktiskt. Hennes ärr skrämde mej, jag vill så gärna hjälpa henne men hur? Jag vet inte hur jag ska ta kontakt med henne, det är svårt på något sätt. Undrar om hon kommer till skolan imorn? Nej, det gör hon inte, jag vet det, det hade inte jag heller gjort om jag var hon. Men när hon väl kommer till skolan igen, hur ska det gå då? Tänk så gör Jason och Liam henne något igen och jag inte finns där och kan hjälpa henne. Men en sak är säker, då ringer jag på polisen på riktigt.

Jag låg och vred mej i sängen och försökte somna men det gick inte. Jag var inte ett dugg trött och det kändes så hemskt efter det som hände under kvällen. Stackars Noelle, jag ska hjälpa henne på något sätt, jag känner inte henne men hon är något speciellt. Hon har något speciellt som jag inte rikigt kan sätta fingret på..

Nästa morgon gjorde jag mej i ordning till skolan, jag var fortfarande trött och det kändes bara jobbigt att åka till skolan idag. När jag var framme vid skolan stod mina vänner och väntade på mej.
-Åh hej Justin! Jag har saknat dej! Sa Cloe snabbt och kramade om mej.
Jag kramade tillbaka och vanligtvis hade jag skrattat åt det hon sa men fick inte ens fram ett leende.
Vi hade vart borta från varenda en dag och hon saknade mej redan, ok..? Mina vänner skojade och skrattade med varandra och jag bara log lite då och då. Jag kunde inte sluta tänka på Noelle hur mycket jag än försökte.

-Vad är det med dej egentligen? Du är väl inte sur på mej? sa Cloe plötsligt när vi satt inne i matsalen.
Jag vaknade till och kollade på Cloe som kollade på mej med sina tillgjorda valpögon.
-Va? Eh.. Nej.. Jag är bara lite trött.. sa jag och skakade på huvudet och tvingade fram ett leende.
-Är det säkert? Du beteer dej inte som vanligt, sa Ryan och kollade fundersamt på mej.
-Yep, det är säkert. Man blir bara lite trött när man har en massa besatta tjejer efter sej, you know, sa jag och skrattade. Jag kollade sedan på Cloe och jag kunde se att hon tog åt sej, inte för att jag brydde mej så mycket heller.

Jason och Liam var inte på en endaste lektion idag, skönt, för jag ville verkligen inte se dom. Äckliga små råttor är vad dom är!! Äntligen var skolan slut, jag hade inte häng med en enda gång under lektionerna fastän jag försökte. När jag var påväg ut mot min bil med mina vänner stannade jag plötsligt till och kollade förskräckt på min bil. Alla fyra fönster var repade och på framsidan av bilen hade någon ristat in ordet GAY med stora bokstäver.

-FUCK! skrek jag hysteriskt och sparkade till ena däcket på bilen.
-VEM FAN HAR GJORT DET HÄR? skrek Chaz argt och kollade runt om sej.
En massa elever samlade sej runt om oss och kollade.
-Någon verkar inte gilla dej ser jag.. sa Ryan surt.
-Jag ska döda dom när jag får tag på dom, fräste jag och låste upp bilen och körde snabbt ifrån allihopa utan att säga hejdå. Jag visste redan vilka det var som hade gjort det, det var ju uppenbart. Jason och Liam, vilka annars skulle det vara?


NOELLE'S PERSPEKTIV

Dagarna rullade på och det enda jag gjorde var att ligga i sängen, sova och äta lite då och då. Jag klarade inte gå till skolan, inte efter det som hade hänt med Jason och Liam. Det gick bara inte, jag skulle nog aldrig klara att se deras ansikten igen. För varje dag som gick blev jag bara mer och mer deppigare, en natt blev det bara för mycket och jag skärde mej igen, fast jag hade lovat mej själv att inte göra det igen. Men det är det enda som hindrar smärtan jag hela tiden känner som ligger och trycker. Jag vet inte hur länge jag kommer klara av det här. Mamma bryr sej knappt om att jag har vart hemma hela veckan, märker hon inte att jag ljuger när jag säger att jag är sjuk? Det enda jag vill är att hon ska se mej, krama om mej så att jag kan få berätta allt som har hänt, men det funkar inte riktigt så längre..

Och på något sätt kan jag inte sluta tänka på Justin. Jag vet inte varför men när jag tänker på honom så blir jag glad inombords. Han räddade mej och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Borde jag kanske snacka med honom? Det känns så kallt att bara skita i honom efter allt han har gjort för mej..

JUSTIN'S PERSPEKTIV

Nu hade lite mer än vecka gått och Noelle hade inte vart en endaste gång i skolan. Undrar hur hon mår.. Jag kan verkligen inte sluta tänka på henne, jag måste få veta hur hon har det. Om jag inte får veta snart så vet jag inte vad jag gör. Jason och Liam har förresten kommit tillbaka till skolan men dom har ignorerat mej helt, dom har inte sagt ett endaste ord och hållt sej borta från mej och mina vänner hela tiden. Är dom rädda? Förstår dom att jag vet att det är dom som har förstört min bil? Hoppas det! Om dom gör en minsta lilla grej till så ska dom allt få se. Jag har sån lust att bara gå och slå ihjäl dom. Äckliga idioter.

Äntligen! Det är fredag och nu är skolan slut! Jag skyndade mej fram till mitt skåp med mina vänner bakom mej men så stannade jag hastigt och kollade på dom svarta bokstäverna.

"VÄNTA DU BARA BEAVER! DET ÄR INTE ÖVER ÄN!".....



---------------------------------------------------

Tråkig del tyvärr, i nästa del blir det lite roligare och intressantare :)
För då kommer det handla mer om Justin och Noelle.. tillsammans ;)
KOMMENTERA!!










Kommentarer
Postat av: Anonym

nej den var inte alls tråkig ;o

längtar till nästa del <3333

2011-01-17 @ 23:24:53
Postat av: Anonym

jag brukar vanligtvis aldrig kommentera bloggar, men skojar du? den här bloggen är värd alla mina kommentareer! du är så himla duktig på det du gör!:) hoppas nästa del kommer snart!

2011-01-17 @ 23:25:48
Postat av: Amanda

Ah! Mer, jag längtar till nästa del! Jag älskar din blogg och din novell, så sjukt bra! Jag väntar hela tiden på en ny del, och när en ny del visar sig på sidan så blir jag alldeles glad:D gosh, jag älskar den:D du är bääääääst!!!!!!!!<3

2011-01-17 @ 23:35:45
Postat av: Sofie

jason och liam - fyfan va jag hatar dem!!!!!!!!!!!!!

2011-01-18 @ 00:27:01
URL: http://sofiestalros.blogspot.com
Postat av: josefin

Mee too!!!

2011-01-18 @ 06:58:10
URL: http://jbiebes.bogg.se
Postat av: annaa

Nästa del blir nog grym :D känner de på mig!

2011-01-18 @ 07:01:43
URL: http://annawestiin.blogg.se/
Postat av: Anonym

aaaahhh .. din novell ÄGER !! <3 mer föresten :)

2011-01-18 @ 07:06:36
Postat av: Anonym

Jättebra!! :D

2011-01-18 @ 07:31:15
Postat av: Julia

Lääängtar! :D

2011-01-18 @ 08:01:43
Postat av: Vanessa

Läängtar stort :)

2011-01-18 @ 08:47:51
Postat av: mimii

yeeaaaah längtar

2011-01-18 @ 09:08:29
Postat av: Anna

mer :D

2011-01-18 @ 12:03:01
URL: http://theannalife.blogg.se/
Postat av: Anonym

Skit bra more today<3

2011-01-18 @ 12:04:42
Postat av: Julia

Shit, jag blir alldeles till mig, du skriver så himla bra! :))

Nu blev jag jätte nyfiken på nästa del, när du skrev att det kommer att handla om Justin och Noelle tillsammans :)

2011-01-18 @ 12:52:24
URL: http://jjuliiiiaa.blogg.se/
Postat av: Julia

Ville bara säga att jag har skrivit om din blogg på min blogg ;) Hoppas du får lite fler läsare nu också, vi får ju se om det är någon som blir intresserad av att läsa den (:

http://jjuliiiiaa.blogg.se/2011/january/sjukt-bra-novell-blogg.html#comment

2011-01-18 @ 13:27:26
URL: http://jjuliiiiaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

OMG ÄGER!! MER :D <3

2011-01-18 @ 14:50:39
Postat av: Julia ♥

Hoppas hon kommer till skolan snart !! ♥ MEEER NU NU !! :D snälla, du inser inte hur gärna jag vill att du ska skriva !! MEEEER! :D

SUPERBRA !! Stackars Noelle ! ;(

2011-01-18 @ 15:18:49
URL: http://juliasworld.bloggplatsen.se
Postat av: ebba :) galet justin bieber fan

SKIIITBRA!!!!!!!!!!!!!!

ÄLSKAR DEN ♥

SKRIV MEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!! :D :D :D

2011-01-18 @ 18:09:30
Postat av: filippabieber

så sjukt bra , jag läser typ tjugo noveller och denna är verkligen den bästa fortsätt skriva :D !

2011-01-18 @ 18:48:40
URL: http://fotofilippa.blogg.se/
Postat av: maja

MEEER!



För Erik Saades skull.

2011-01-18 @ 20:41:21
URL: http://majawetterlundh.blogg.se/
Postat av: B E C C A

http://justinbieberfairytale.blogg.se

http://justinbieberfairytale.blogg.se

http://justinbieberfairytale.blogg.se



Orkar du inte läsa ikapp alla Justin Bieber noveller som har hunnit så långt i sin handling? Här har du en helt ny! :) Häng med från början!



http://justinbieberfairytale.blogg.se

http://justinbieberfairytale.blogg.se

http://justinbieberfairytale.blogg.se

2011-01-18 @ 21:57:10
URL: http://justinbieberfairytale.blogg.se/
Postat av: B E C C A

Så himla grym!! Jag ÄLSKAR DEN! :D Fast jag gråter så himla mycket för att han är så fiin :') <3

2011-01-18 @ 22:18:05
URL: http://justinbieberfairytale.blogg.se/
Postat av: selma

MEEEEER !

du är grym

2011-01-19 @ 15:58:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0