LOVE OF MY LIFE - chapter 54

-Tack så mycket. Sa jag och log. Hon log tillbaka och sedan gick vi tillbaka in till bilen. Jag startade och vi körde iväg igen......



NOELLE'S PERSPEKTIV

Jag kollade på Justin medans han fokuserade sej på vägen medans han körde. Jag log för mej själv och hade lust att bara springa runt några varv. Så glad var jag över att se Justin igen, och att få vara hans igen. Jag märkte hur Justin vände sej om mot mej och vi båda började skratta lite. Sedan blev det alldeles tyst och jag visste inte riktigt vad jag skulle säga eller göra.

-Förlåt.. För att jag var så hård mot dej. Jag överdrev nog lite men liksom jag blev bara så sårad. Sa Justin plötsligt med en låg röst.

-Nej Justin. Det är jag som ska säga förlåt. Du gjorde inget fel, inte alls. Men jag vill bara att du ska veta att jag verkligen ångrade mej efter vad jag gjorde. Jag lovar. Sa jag och mötte Justins blick för några sekunder innan han var tvungen att kolla på vägen igen.

-Men nej.. Jag borde ha förlåtit dej tidigare. Och jag vet att du ångrar dej. Jag tror dej. Sa han sedan och jag kunde se att han log för sej själv. Jag började också le och visste inte riktigt vad jag skulle svara, så jag satt alldeles tyst.

-Men.. Jasmine då? Jag trodde ni var.. ihop. Sa jag efter en stund.
-Asså ne, det var vi aldrig men vi kysstes faktiskt typ precis innan jag åkte hit till Atlanta. Jag trodde jag gillade henne och att det var henne jag ville ha, men efter kyssen så fattade jag att det inte var så. Det var du som jag ville ha.. Det är dej jag vill ha. Ingen annan.

Jag log stort. Jag kände det verkligen i mungiporna.

-Jag vill inte ha någon annan än dej heller. Inte Cody, inte någon. Bara dej. Sa jag och Justin vände sej om mot mej och kollade in i mina ögon. Han log sitt gulliga leénde och hans ögon var sådär underbart vackra, som alltid.

-Jag älskar dej. Mest utav allt.
-Jag älskar dej med. Du är den enda för mej.

Justin sträckte ut sin ena hand mot mej och smekte mej på armen, och flyttade sej närmre mej. Han stannade bilen och skrattade lågt. Jag skrattade tillbaka och kände hans varma andedräkt mot mitt ansikte när han var riktigt nära. Jag slöt ögonen och drog min ena hand genom hans hår medans hans läppar mötte mina. Gud vad jag hade saknat det här.

Kyssarna fortsatte och det blev bara intensivare för varje kyss. Jag hade nu båda mina händer i hans hår och hans fingrar lekte över min hals och haka. Jag kände hur han plötsligt lyfte mej lite och jag fattade vinkeln. Jag satte mej försiktigt i hans knä men avslutade inte kyssen. Han höll sina händer om mina höfter och rörde dom hela tiden uppåt. Jag skrattade mot hans läppar och kysste honom sedan igen. Våra tungor möttes och hans händer var över hela min kropp. Jag kände hur jag hade börjat svettas lite och det hade Justin också börjat göra. Vi fortsatte kyssas men avbröts plötsligt av att någon hostade till i bak. Vi slutade genast kyssas och kollade bakåt. Där satt Chaz med en äcklad min.

-Asså ni är verkligen jätte söta och så.. Men det där var bara.. euuuuwwww! Och jag försöker faktiskt sova, men det går inte för man hör ert jäkla SMACK SMACK hela tiden. Så skulle ni kunna vara lite tystare eller kanske lägga av.. helt och hållet?

Jag satt fortfarande kvar i Justins knä och vi kollade på varendra med en besviken min men började sedan gapskratta. Vi båda ville helt klart fortsätta men nu var det riktigt pinsamt. Jag gav Justin en sista kyss och hörde hur Chaz gjorde en kväljning i bakgrunden. Jag skrattade igen och klev sedan av Justins knä och klättrade till mitt säte. Justin blinkade med ena ögat och startade sedan bilen igen.

-Tack! Sa Chaz divigt och lutade sej sedan bakåt för att sova igen. Klockan var redan 8 på morgonen och vi hade inte sovit något än. Jag var verkligen hur trött som helst och lutade mej också bakåt, och slöt mina ögon i några sekunder och somnade.

JUSTIN'S PERSPEKTIV

Jag märkte hur Noelle hade somnat och jag log lite för mej själv. Hon såg så söt ut medans killarna såg hur efterblivna ut som helst i baksätet. Jag var själv hur trött som helst men var tvungen att hålla mej vaken. Efter ungefär en timme var vi framme i Atlanta och jag märkte hur Noelle och killarna började vakna upp igen.

-Vi är snart framme. Sa jag och gäspade.
-Fan va skönt. Sa Ryan och gäspade också.
-Hej sötnos. Sa jag sedan och kollade åt Noelles håll.
-Hehhehe hej.. Sa hon och fnissade lite.

Jag fortsatte köra och nu var vi inne i vårat område. Jag såg hur Noelle började se lite nervös och orolig ut.

-Vad är det Noelle?
-Alltså.. Jag vet inte vad jag ska göra. Om jag går hem så kommer ju mamma skicka tillbaka mej till rehabet, eller så kommer dom komma dit och hämta mej. På något sätt så kommer dom få tillbaka mej om jag går hem.
-Jag vet och fan.. Men du ska stanna hos mej iallafall. Det är helt klart. Ingen är hemma just nu, det kommer bara vara du och jag. Mamma och dom kommer väl hem imorn eller senare. Efter det vet jag inte hur vi ska göra. Mamma kommer ju få reda på det och .. det kommer bara bli problem. Men tänk inte på det. Nu åker vi hem till mej, där kan du känna dej säker. Sa jag och gav Noelle ett leende så att hon skulle lugna ner sej. Hon log tillbaka och nickade.

-Tack Justin.
-Inga problem.

Vi körde vidare mot mitt hus med killarna med oss. Dom ville inte åka hem för dom ville inte ha en massa skäll av deras föräldrar just nu. Jag parkerade bilen i garaget och sedan låste jag upp dörren och släppte in Noelle och killarna. Det första vi gjorde var att äta, det fanns mat i frysen som vi värmde. När vi var klara och mätta gick vi genast upp till mitt sovrum. Killarna hämtade madrasser som dom kunde sova på och la dom på golvet. Jag släckte lampan medans vi alla tog av oss våra kläder. Sedan la jag och Noelle oss i sängen tätt mot varandra. Efter bara några minuter hörde jag hur killarna hade börjat snarka, då la jag armen om Noelle och vände henne mot mej för att kyssa henne på munnen.

-Du är mitt allt. Sa jag och la sedan min panna mot hennes. Hon andades mjukt mot mitt ansikte och lekte med ena handen i mitt hår. Jag slöt ögonen och somnade långsamt till hennes mjuka rörelser. Hon är min igen.

------------------------------------------------

Aww reunited .. typ :)

Argghhhh.. Dålig updatering jag vet! Sorry :( Men nu kom det där suget efter att skriva tillbaka igen haha :) Hoppas det fortsätter så!

KOMMENTERA! :D






Kommentarer
Postat av: Anonym

Skit bra :-)

2011-05-20 @ 08:08:31
URL: http://vannichi.blogg.se/
Postat av: sofia

awwwwwww så sjukt gulligt! :') meeeeeeer !

2011-05-20 @ 08:18:35
Postat av: Julia

Aaaaaw, va' gulligt! :D

2011-05-20 @ 09:43:10
URL: http://juliagarcia.devote.se
Postat av: mirja (:

hahahahahahahha älskar chaz reaktioner på allt :D

HOPPAS DET DÄR SUGET KOMMER OFTA ANNARS DÖR JAG ;o<3

2011-05-20 @ 13:44:29
URL: http://tintinnsponny.tk
Postat av: Anonym

såååååååååååå jävla bra, dööörrr typ :DD

2011-05-20 @ 15:26:19
Postat av: Emma

super bra, mera :D

2011-05-20 @ 15:36:22
Postat av: Anonym

Meeer meeer nuuu

2011-05-20 @ 18:01:46
Postat av: Anonym

Asbra

2011-05-20 @ 18:11:40
Postat av: Anonym

du är bääst !

har kollat bloggen typ 5 ggn per dag sen senaste avsnittet kom ut !

hoppas du fortsätter skriva mkt nu! :D

2011-05-20 @ 20:39:38
Postat av: Louise

Hahah, det där i bilen var klockrent!

2011-05-20 @ 21:22:02
Postat av: ronja

yeeeeeeey :D

2011-05-20 @ 22:33:43
Postat av: Julia ♥

Naaaw, tack och lov att dom är tsm igen !! :D ♥ meeeer!

2011-05-21 @ 14:19:44
URL: http://juliasworld.bloggplatsen.se
Postat av: hani

skit bra när kommer nästa

2011-05-21 @ 19:48:16
Postat av: anonym

Har precis länkat din novellblogg, på min novellblogg!!!

http://justindrewbeebs.blogg.se/2011/may/novellbloggar.html#comment

2011-05-22 @ 12:50:01
URL: http://justindrewbeebs.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Superbra!! //Kajsa :D

2011-05-22 @ 17:13:55
URL: http://minanovelller.blogg.se/
Postat av: F

har läst igenom heeela novellen, sjukt bra är den!

Kika gärna på min nya novell om JB, vill gärna ha feedback då jag är ny med hela grejen :)

2011-05-23 @ 19:15:12
URL: http://fanficsjb.blogg.se/
Postat av: Camilla

hahaha älskar chaz!!! :D jävla superbra, meer! (:

2011-05-24 @ 18:41:34
URL: http://drewstories.blogg.se inte
Postat av: FEJC

Hej, vi har bloggsvar på våran blogg och har tre inbjudningar kvar, så om du är intresserad så kan du maila eller kontakta oss vi våran bloggsvar ruta på bloggen eller skicka en komentar. Om någon mer är intresserad så ta gärna kontakt.



Kramar FEJC :)

2011-05-25 @ 11:26:48
URL: http://jjustinbbieberstories.blogg.se/
Postat av: Julia

Du är så jävla epic på att skriva! ÄLSKAR'T! :)

2011-05-25 @ 20:04:08
URL: http://justiindrewb.blogg.se/
Postat av: PLÅGA MEJ INTE

Snällaaaa lägg upp ett nytt kapittel nuuuu! :O älskar novellen serriööööst!

2011-05-29 @ 18:06:01
Postat av: Anonym

hmm... Tio dagar sen ett nytt kapitel..

Har du tänkt lägga ner bloggen? :S

2011-05-30 @ 15:00:18
Postat av: Saga Bieber

Skiit bra!!!!! vill ha mer mer mer.....!!!!!!!!!!!

2011-05-30 @ 16:20:17
URL: http://justinbieberloover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0